|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
3.4.2009 8:24:38   
mojčca
Jutrooooooooo

user posted image

Punce, kar tako naprej, kar se tiče čvekanja. Imam vsaj kaj za prebrati user posted image user posted image .

JOj stranke, spet. Če se mi ne uspe javiti dopoldan, se javim zvečer. JUtri pa delam.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4551
3.4.2009 10:20:19   
Katrin
Ufff, NiLe: a kar konec porodniške že? Gre hitro ta čas ...

rainbow: uživaj max na maturancu!!!

mojčca: hvala za kavico user posted image  A nekaj pogrešam ... user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz imam jutri delovno: cel dan bom visela na seminarju user posted image

Lep vikend vsem, user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4552
3.4.2009 12:37:36   
mojčca
Katrin, just for you

user posted image

Pa še ena, se ne morem upreti.

user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4553
3.4.2009 12:57:29   
aleži
Pa da sporočim moje stanje doma: imam gnojno angino, Žiga mi driska, z Saro sva pa skoraj zaključili polno dojenje 13,5 m...končno!!! Včeraj so jo imeli moji in sem jo šla kao podojit zvečer in ni kaj dosti hotela in ponoči je rekla mama, da je bilo vse v  redu..se vidi ko mame ni, da je pridna...prvič je spala pri mojih brez mene

Zdaj pa spi, jaz kuham kosilce in lep sončen pozdravček vsem

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4554
4.4.2009 7:54:09   
mojčca
Jutro punce. Danes poleg kavice tudi zajtrk

user posted image

Katrin, ta slikca pa je za naju, da lažje preživiva delovno soboto (no, pa tudi za ostale, saj vidim, da imamo marčevke dober okus za moške user posted image user posted image user posted image ).

user posted image

Aleži, ti si pa boga z gnojno angino, a Žiga pa drisko??!!! Pozdravita se. Kar se tiče pa tvoje princeske Sare pa čestitke za tako dolgo dojenje in pa prvo prespano noč pri babici user posted image user posted image user posted image .

Rainbow, no, maturanc je za tabo, upam, da si se imela lepo in si uživala. Malo napiši, kako je bilo. Saj veš, ženske smo "firbčne" (no, jaz sem, kako je za ostale, pa ne vem user posted image ).

Skaana, ko si napisala, da je rezultat tvoje dobre spomladanske volje vaš mali korenja, nam pa je na morju tako všeč, da smo tam pridelali našega Matica. In ne moreš verjeti, naslednje leto smo imeli šotor postavljen na istem mestu, kot leto prej, kjer je bil "narejen" naš Matic. Smo imeli pa upanje, da bo bolj umirjene sorte, saj pravijo za naše sosede, da so bolj umirjeni, vse delajo na izi, naš korenjak pa je tak živc (za tiste, ki ne veste, na morju smo bili na Pagu - ja itak, kamp Straško).

Nile, a ti to resno, da se ti že izteče porodniška user posted image . Sploh ne dojemam, kako čas beži. Sem pa že skoraj kot moji starši, ko pravim, da šele pri otročkih vidiš, kako čas beži. Ja, pa ugotovila sem, da starejši kot smo oz. kot sem, bolj sem podobna staršem user posted image . Si že kar predstavljam Manco in Matica, ko bosta malo starejši in si bosta mislila: mati, pa kaj težiš no.

Nič, grem počasi pripraviti svoje delovno mesto, ob 8.00 pa začnem. Pa mislim, da mi ne bo dolgčas, ker mi je kar veliko strank omenila, da pride danes urejati zadeve. Bomo že preživeli, edino ob 10.00 me bodo gledali malo bolj grdo, ko grem za 15 minut na malico (toliko mi pripada, to bo za en hiter sprehod po sončku).

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4555
4.4.2009 21:00:39   
Katrin
mojčca: user posted image user posted image user posted image

Sedaj me pa že razvajaš user posted image , ampak paše; hvala!

Sem ful utrujena in boli me glava, a se je splačalo čarunalnik prižgat user posted image Tip je dober, ni kaj user posted image user posted image

Seminar je bil OK, domov sem prišla ob 16ih, potem smo bili pa zunaj do večera: s Kajo sva posadili jagode v njeno gredico, Anže je raziskoval okolico okoli sebe in se usedel v lužo user posted image - pestro.
user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4556
4.4.2009 21:41:16   
Skaana
user posted image

heej, sem že predvčerajšnjim zapisala tak prijeten post, kakšen balzam je zdaj odpirati marčevke - še dobro da druge ne vedo za to user posted image user posted image user posted image .

Mojčca, ni mi čisto jasno kaj si hotla povedat, da so vaši SOSEDJE bolj mirne sorte... Saj niso imeli oni nič z Matičevim spočetjem, ali pač user posted image .

Katrin, sem te že tolikokrat hotla vprašat, ali že imaš vrt, jaz enostavno ne najdem časa. Bi pa ful rada imela kakšen peteršiljček pri roki. In Ateni bi res rada uredila gredico... Čeprav jo ima pri moji mami, sam to ni to. Koliko časa ti to vzame?

Aleži, ti se me pa prav nasmejala s svojim postom, ker sem jaz v četrtek dobila res hudo vnetje ušes in s tem AB ter sem se končno prepričala, da neham z dojenjem našega mulčka. Sva se še samo ob jutrih še čisto v tami malo cartljala in mali ni čisto nič vedel, da sem sebe zamenjala s flaško. Jaz pa sem...user posted image Eh, sem cela smotana, da zdaj jočem po 16. mesecih user posted image . Upam, da si ti že boljše kot jaz in da te melko preveč ne tišči user posted image . Meni očitno AB še niso nič prijeli, ker sem res boga. Boli kot user posted image , Ampak bo bolše.

NiLe, ubožica, upam, da si že boljše volje... Popolnoma te razumem, ko veš, da je zadnjič... Ampak jaz vem, da če bo kdo zmogel boš ti... V bistvu se je meni s službo začel nekakšen red, za kar sem kar hvaležna. Pa pridobila sem dobro urco le zase, ko sta oba miška v vrtcu. Sicer roko na srce je to bolj redko, zaradi raznih bolezni, pa vendarle. Cunje sem si rešila tako, da jih perem in sušim v sušilcu, tistih ne likam. Pravzaprav likam res samo tiste stvari, ki res potrebne likanja (en mali košek na teden). Kuham med tednom ne, če je user posted image doma, mu prinesem kosilo iz šole. Edino zvečer skuham oz. pripravim kakšno kašico, pravih večerij ne delam. Ne vem, če je to prav, ampak jaz enostavno ne zmorem user posted image ,

Nič, Atena tule zraven gleda Desperaouxa, pa ji moram prevajat user posted imageuser posted image nedeljo vsem.

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4557
4.4.2009 22:31:10   
rainbow
Ojla!

babe klepetaveuser posted image user posted image user posted image

pa kaj ste videle, kako vreme bouser posted image user posted image skoraj za kratke rokave, džizus!

sploh ne vem, kje naj začnemuser posted image

najprej o naši Enjiki in najini misiji ORL, kjer sva čakali 2 uri, ker ne naročajo; ugotovljeno je, da ima Enja zelo povečane polipe in mandlje, tako da se moramo naročit v Mursko Soboto, da ji odstranijo žrelnico in pomajšajo mandlje. Tako da boga reva tudi ne sliši dobro (kar sem ves čas sumila) in seveda tudi ne more v redu govorit. V MS se čaka nekje 3-4 mesece, tako da bomo poleti to zrihtali. Se je pa čudil, kako to, da nima angin ali česa podobnega, tako da je še k sreči do sedaj bila kar zdrava.

maturantski je izpadel v redu, dijaki so bili lepi, zrihtani, (no, kaki manjši kiksi vmes), lepo so plesali, program v redu, plesala sem kar, ostala do 4-ih zjutraj. Danes sicer kot komauser posted image saj bi lahko še več napisala, v glavnem, lepo je bilo. Zdaj pa moje začnem gnjavit z ocenami in maturo. Konec luštnegauser posted image

Aleži, ojej, hitro ozdraviteuser posted image user posted image

Mojčca in Katrin, ne morem deliti vajinega navdušenjauser posted image a ni ta nek ful zelenec kar se tiče letuser posted image no, saj je simpatičenuser posted image

NiLe, a je Nik boljše?? oj, spet na delo veselouser posted image user posted image n maturantskem sem res v glavnem uživala (razen na odru, ko so se dijaki razrednikom zahvalili - nisem jaz za odrske lučiuser posted image

Uživajte v sončni in topli nedeljiuser posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4558
6.4.2009 7:30:51   
mojčca
Jutro punce

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Mojčca, ni mi čisto jasno kaj si hotla povedat, da so vaši SOSEDJE bolj mirne sorte... Saj niso imeli oni nič z Matičevim spočetjem, ali pač user posted image .

Ne, tukaj me pa nisi čisto zastopila. Matic je bil narejen made in Croatia in za sosede Hrvate pravijo, da so bolj umirjene sorte. Že ko greš na morje vidiš, kako delajo vse na izi, nikamor se jim ne mudi. No, zaradi tega sem imela upanje, da bo mogoče malo bolj umirjen in ne tak živc, kot je.
No, pri njegovem spočetju pa niso imeli oni nič zraven, čeprav me moj večkrat spomni, da sem šla tisto leto na morju s kolegi za kakšnih pet ur z jadrnico malo naokoli in smo prišli nazaj čisto v elementu. On je pa pazil na Manco (no, družbo mu je delala prijateljica, ki ni hotela z nami, z nami je šel samo njen fant). Zanimivo, tisto leto, ko je šel on za en teden jadrati s prijatelji pa sem jaz zanosila. Tale jadranje ima očitno neko povezavo z mojima nosečnostima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Rainbow, ja boga Enja. Nič čudnega potem, da ima probleme pri izgovorjavi. Kaj pa, kar se tiče sluha??? A se bo to poboljšalo a ostane isto (po operaciji??)
Maturanc je pa očitno uspel, sploh, če si ga žurala do 4 zjutraj.
Za tega fanta mi je pa čisto vseeno, a je zelenec al ne, ful je lušten.Glej, kako te lepo pozdravlja
user posted image

Ja, saj ne bom več lepila njegovih slik. Se obnašam kot ena najstnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (pa ne okol govort, plisssss). Ja, spomlad nas/me razganja.

Zdaj pa počasi veselo na delo.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4559
6.4.2009 11:30:47   
Katrin
Ojla,

javljam se iz službe user posted image

mojčca: hvala user posted image

rainbow: saj ni tak zelenec, se mi zdi user posted image  Ti si malo starejša, a ne?user posted image user posted image user posted image  (joke)

skaana: vrt bom imela v roku 14 dni user posted image  Kaja pa ima svojo gredico - ne vzame nama veliko časa user posted image

Punce,
pa-pa

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4560
6.4.2009 20:59:06   
Katrin
Čer user posted image user posted image

Cel dan nobene????

Ok, saj grem jaz tud spat počasi; sem šla pa sedaj prav iskat podatek, kdaj je rojen tale "naš" tipček: 2.junij 1972 - torej je starejši od mene user posted image user posted image user posted image

skaana, nile: še 11 dni do zadnje sezone user posted image user posted image user posted image

nočka user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4561
6.4.2009 21:38:04   
Skaana
user posted image

Katrin, kdo ti je pa kriv, če pa hodiš s kurami spat user posted image user posted image user posted image ...

Uuu, madonca, potem je pa kar šest let starejši od mene. user posted image A si predstavljate, kako bi šele me bile lepe, če bi nas takole upedenali user posted image user posted image user posted image

Ej, jaz sem pa danes imela tako grozno pop, da ni za povedat. Moji AB so izpuhteli v zrak, celo nazaj v službo sem šla med jajčne kartone gledat (seveda z obema malčkoma), če sem jih slučajno tam spustila dol. Sem pa danes zjutraj prav zanalašč delala VSE in bila povsod. No, skratka, pred slabo uro sem jih potem našla v najbolj zakotnem kotu (ko sem iskala vrečke za smeti, sem jih odložila tam (hotla sem jih vzet zraven v službo za vsak slučaj...), ja pa ja de. Smrk, torej danes sem se zaklela, da bo v bodoče škatlica z njimi na varnem, če pa bom kam šla, pe si bom pač eno odrezala vstran. Mislim, sama na sebe sem bila tako jezna, da ni za povedat. Aja, pa pridem v razred in kaj nardi prvo sekundo aleksej - polije se z lepilom za les, po novem flisu... Itak da sem potem spet drvela nazaj domov, pa takoj zmočit in prat...

Evo, pa sem se izpihala user posted image user posted image user posted image . Oprostite.

Torej pri nas nič novega za povedat. V četrtek imamo v službi velikonočne delavnice na prostem, se prav veselim. user posted image imam končno doma, da se mi še samo ušesa oddelajo, pa sem na konju. Aja, danes so povedali v vrtcu, da je v petek bila punčka z vodenimi kozami (noricami) tam. Mi jih še nismo imeli. Torej čez 14 dni bo verjetno spet pestro user posted image .

Rainbow, ubožica Enjika... Kako da ji niso tega prej ugotovili user posted image No fino, da si se mela dobro na maturancu, pa še skrivnost - men so drugač v živo tud boljši starejši od mene... Ne vem no, mlajšega si sploh ne predstavljam, že itak so moški preveč za nami...
Wentworth Miller ima pa neki v sebi... Kaj pa vem točno kaj. Moraš ga videt v akciji. Pa ne da ti priporočam, ker se znaš začarat user posted image Jaz sem drugače en tak čuden tip, ker nikoli nisem bila ne vem kakšna fanica ničesar - če mi je blo všeč, mi je blo, pa ni važen od kje in kako. Edini igralec, ki se me je res dotaknil pa je še Josh Hartnett - zanimivo evo sem se danes komaj vzela am koliko je star - devet dni je mlajši kot jaz user posted image . Sicer pa , saj pravim, mi je kateri všeč v tem filmu, pa mi drugje ni. Čepraj je pa res, da vedno bolj gledam kako igrajo (me malo zanimajo te vode).

Ugi, Aleži in NiLe, kako je kaj?

Na noč user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4562
7.4.2009 10:06:47   
Katrin
Jutro user posted image

Nadomeščam mojčco user posted image

user posted image

in šibam v službo. Danes imamo spet sejo popoldne user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem malim in velikim,
pa pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4563
7.4.2009 14:51:03   
Dolina
Madona, se vem pa dogaja. user posted image user posted image  Komaj sem vas vse prebrala, pa še to bolj na hitro, ker sem v službi. Nč se mi ne da.user posted image

Mojčca, ti kar tako naprej, kavica, zajtrk in še ta fajn dec zraven. Čeprav, jaz ga ne bom več gledala, ker mi hormoni čist ponorijo, mojga pa itak ni doma... Štala... user posted image user posted image user posted image

Telefon mam.. user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4564
7.4.2009 14:56:48   
Dolina
Evo me...

končno je mal lepše vreme...

Vidim, da imajo vsi nekaj vneta ušeska ali pa angino. Revčki. Mi smo dali vse skoz, vnetje mehurja, angina... Zdej pa Zojo spet boli grlo in čakam, kaj se bo razvilo iz tega. Z nežo pa morava spet na kontrolo na nefrologijo. Ah, bo že. Upam, da majo v Sarajevu v redu dohtarje.

Joj, a vaši malčki pa že vsi hodijo? Pridni. No, neža je bolj počasne sorte. Zdej je prvič sama hotla, da jo držim za roke in ona mašira. Nič kaj ni navdušena še nad tekanjem. user posted image  Po vseh štirih pa šiba kot maratonci. user posted image user posted image

Skaana, kaj jokaš za dojenje? user posted image user posted image  Jaz še vedno dojim, mene neža kar vleče za majco tako, da me je kar strah, kdaj jo bo to minilo. Do poletja enkrat bo pa res mogla spustit moje dojke. Upam. user posted image

Zdej pa šibam v vrtec po Zojo in domov. Sem že lačna. Še dobro, da imam taščo, ki rada kuha.

Baj baj

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4565
7.4.2009 20:37:17   
rainbow
Čeer!

Ženske, ste mi polepšale večeruser posted image

crknjena sem tak, pa še en test moram do konca sestavituser posted image

Glede tega tipa, mater, res dobro zgleda za ta leta. Dosti mlajši deluje. Aja, drugače pa je meni tudi kakšen igralec simpatičen, definitivno Colin Firth, pa Mathew McConaghley (ali nekaj takega) pa še bi se našlo, se mi ne da zdaj razmišljat. Pa dosti let mi je bil the best Mel Gibson. Ki se je vmes seveda že postaral. Ampak če se ga spomnite v mladih letihuser posted image user posted image user posted image

Nam dogaja, včeraj sem direkt s konference in popoldanskih govorilnih ur peljala punci za rojstnodnevno zabavo ene Lijinih kolegic z vrtca in potem uživala na kavici z ostalimi staršiuser posted image medtemko so otroci ustvarjali in jedli torto. Danes pa smo ta isto imeli na obisku in smo bile v parku, je bilo fuul lepo. Čisto pretoplo če se mene vpraša.

Punce, kaj je možno, da človek zlepa dobi seneni nahoduser posted image ali pa imam samo navadnegauser posted image občasno me nos fuul srbi in prav lije z njega, pol pa spet ok. Čisto čudno.

Joj, jutri pset auf ob 5.00, grem spisat test, čao, lepo spiteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4566
7.4.2009 21:36:26   
Katrin
Čer user posted image

Dogaja, dogaja user posted image user posted image user posted image

rainbow: Mel Gibson je tud meni full simpatičen - tiste plave oči ... Drugače pa jaz igralce raje ocenjujem po filmih: npr. Tom Hanks mi je zakon, ker še nisem videla slabega filma in pa Bruce Willis mi je tudi coll user posted image
Kapo dol, ko tako zgodaj vstajaš - to je zame sredi noči user posted image

dolina: full mi je ironičen ta vaš odhod v BIH. Ti boš s svojo družino odšla na jug, jaz pa tu v Ljubljani poučujem "te" otroke. Samo naši otroci po večini nosijo s seboj tragične zgodbe (porušene hiše, požgane vasi, beg, ilegala in podobno ... ) Vsekakor vam želim, da se boste dobro počutili v novem okolju user posted image

No, tudi jaz še dojim Anžeta (zvečer in ponoči) in nič ne kaže na to, da ga bo kmalu minilo user posted image

NOčka user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.4.2009 21:38:08 >

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4567
7.4.2009 21:40:09   
Katrin
Aja user posted image user posted image

a sem lahko malo važna? Izšel je novi Vodnik za nosečnice na RR, kjer so objavljeni tudi moji članki ...

lp

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 7.4.2009 21:41:08 >

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4568
8.4.2009 12:31:23   
mojčca
Dan. Se vam javljam na hitro, ker imam gužvo.

Namesto jutranje kavice sem vam danes pripravila tole

user posted image  

Rainbow, danes pa ena slikca za tebe

user posted image

Sedaj grem pa delat, se javim kasneje.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4569
8.4.2009 20:32:23   
rainbow
Ojla!

Mojčca user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj si me pa dobilauser posted image user posted image pa še tak lep smajl si našla, thanksuser posted image Pa eno tako zadevo v kozarcu bi tudiuser posted image

Katrin, saj tudi za mene je to sredi noči, groza. K sreči je že svetlo, ko gremo ob pol sedmih od doma. Punci pa ful težko zbudim.
In danes je bil spet tak dan, akcija od sedmih pa do sedmih. Za službo pa nič ne delam danes. Jutri dalje.

Aja, Katrin, super za tvoje pisanjeuser posted image user posted image user posted image

glede igralcev, ma ja, jaz imam tudi nekaj dobrih, igralsko gledano, sem se spomnila enega zares super meni, in sicer Daniel Day Lewis, bi poiskala kako sliko, pa ne vem, če jih znam prilepituser posted image Tom Hanks tudi zelo v redu, pa še veliko jih je, ampak možgani mi prepočasi delujejo trenutno. Čakati malo, da jaz raziščem:
torej, ful dober mi je Edward Norton v filmu American History X (tudi film super), ful luštn mi je bil pokojni River Phoenix, pa še nekaj dobrih vlog je igral, ful mi je dober Johnny Depp, ker je tak odštekan, pa še pa šeuser posted image user posted image po glasuin dialektu najbolj šarmanten Sean Conneryuser posted image
Boljše da nehamuser posted image

Nitilas semi ne da oprat, tak sem hin, pa bi si jih mogla. Ja, ne, ja, ne, ...user posted image

Uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4570
8.4.2009 21:16:53   
Skaana
user posted image

Danes se pa mal prej oglašam, ker sem tud čist user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

Aja user posted image user posted image

a sem lahko malo važna? Izšel je novi Vodnik za nosečnice na RR, kjer so objavljeni tudi moji članki ...

Zakaj važna, to se je pa RES za pohvalit. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Katrin naša. Bi ga prav z veseljem prebrala user posted image , čeprav mi verjetno nikoli več ne bo prišel prav user posted image .

Rainbow, zato pa imam jaz takšno frizuro - operi posuši ekspres že leta in leta... Sem se enkrat postrigla, pa sem koooomaj čakala da zrastejo nazaj. Pa mi kratki zelo pašejo user posted image . Evo, danes mi je vse skupaj vzelo točno dvajset minut user posted image . Pa še to se tud kooomaj spravim. Zdaj ziher že lepo dišiš...

Mojčca, kje pa si z najnovejšimi novičkami user posted image . Jaz res komaj čakam, da napišeš magične besede user posted image . Za napitek in slikce pa itak hvala user posted image .

Dolina, boš videla, da v Sarajevu ne boš več potrebovala pediatrov user posted image user posted image user posted image . Imaš tukaj preveliko smolo z zdravjem, res. Potem pa jaz jamram... user posted image user posted image user posted image Kakšno kontrolo imaš to z Nežo? Ja, jokam za dojenjem in kolebam če bi ga zjutraj nazaj priklopila... Čutim, da še imam polna prsa, hkrati pa si dopovedujem, da je čas, da ga (se) osvobodim...

Katrin, a se ne bo kar 4. sezona nadaljevalauser posted image Men je ful čuden konec... No, pa saj je pri vseh bil. Koliko delov bo pa imela ta sezona, se mogoče ve? (da vem koliko časa bom spet zabušila za to user posted image user posted image )

No, včeraj mi je pa Atena tako bruhala, da še v življenju ne user posted image . Okoli štirih je prvič, potem pa ni revica nič jedla, pa je potem še dvakrat in zvečer med spanjem še rumenozeleno med čajem - je pa skoz pila, zato sem bila kolkertolk potolažena. Itak je htela spat pri meni in ko je dobila še vročino, sem bila za celo noč pečena. Bila je žareča user posted image in saj veste, da je enkrat dobila vročinske krče... No, zjutraj se pa frajlica zbudi kot user posted image že ob pol sedmih in danes - trkam - je brez vročine user posted image . Upam, da bo zdržalo. Jutri jo dam moji mami v varstvo, pa še v petek. Pa še jaz se nisem čisto pozdravila - a mogoče katera ve, če je normalno, da imaš še po vnetju ušes le-te zadelane tudi po koncu kure z AB? Jaz jih še imam, in v enem mi skoz neki šumi...

Nič, grem se še mal k user posted image stisnat, jutri spet gre user posted image . Sam močno sumim, da že trdno spi user posted image .

Na noč.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4571
8.4.2009 22:32:20   
Katrin

IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

user posted image

Katrin, kdo ti je pa kriv, če pa hodiš s kurami spat user posted image user posted image user posted image ...

Kdo je šel danes s kurami spat? user posted image user posted image user posted image

Popoldne sva sadila okrasno živo mejo in pompaško travo ... Zlikala 3 stroje perila in sedaj se oglasim še tu user posted image

Skaana: kar se tiče PB - saj se ni čudno končalo user posted image Da nisi ti ostala pri 2 sezoni, 3 pa izpustila? Ne, 4 bo full kratka, ker je praktično že konec, nimajo več kaj "nategovati" zgodbe. Najprej so govorili, da bo 6 delov, potem le 2 urna premiera and the end ... Sedaj sem nekje zasledila, da bo 5 delov. Ne vem user posted image Po mojem je vse skupaj tudi malo povezano z ameriško krizo user posted image

Še na FB skočim potem pa spat user posted image

nočka user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4572
8.4.2009 22:33:23   
Katrin
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo za Ateno user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4573
9.4.2009 22:15:18   
Katrin
Buuuu, kje pa ste????

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4574
9.4.2009 23:00:15   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo za Ateno user posted image

joj, hvala, je pomagalo user posted image . Očitno je bila samo huda viroza, ki je trajala le dan... Danes je celo ostala pri moji mami, ker imam ju3 že jaz ob 7.15 sestanek in bi se itak morala prej vstat, pa ... Eh, tolk sem zmatrana pa ogromno dela na vidiku...

Super za okolico, kar tako naprej, midva kupujeva kosilnico user posted image za tisto malo travce, ki sva jo lani zasadila.

Nič, grem spat, da bom jutri normalne volje, ko bo treba za kakšno stvar tudi reči NE...

Na noč user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  181 182 [183] 184 185   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?