mojčca
|
Jutro punce. Danes poleg kavice tudi zajtrk Katrin, ta slikca pa je za naju, da lažje preživiva delovno soboto (no, pa tudi za ostale, saj vidim, da imamo marčevke dober okus za moške ). Aleži, ti si pa boga z gnojno angino, a Žiga pa drisko??!!! Pozdravita se. Kar se tiče pa tvoje princeske Sare pa čestitke za tako dolgo dojenje in pa prvo prespano noč pri babici . Rainbow, no, maturanc je za tabo, upam, da si se imela lepo in si uživala. Malo napiši, kako je bilo. Saj veš, ženske smo "firbčne" (no, jaz sem, kako je za ostale, pa ne vem ). Skaana, ko si napisala, da je rezultat tvoje dobre spomladanske volje vaš mali korenja, nam pa je na morju tako všeč, da smo tam pridelali našega Matica. In ne moreš verjeti, naslednje leto smo imeli šotor postavljen na istem mestu, kot leto prej, kjer je bil "narejen" naš Matic. Smo imeli pa upanje, da bo bolj umirjene sorte, saj pravijo za naše sosede, da so bolj umirjeni, vse delajo na izi, naš korenjak pa je tak živc (za tiste, ki ne veste, na morju smo bili na Pagu - ja itak, kamp Straško). Nile, a ti to resno, da se ti že izteče porodniška . Sploh ne dojemam, kako čas beži. Sem pa že skoraj kot moji starši, ko pravim, da šele pri otročkih vidiš, kako čas beži. Ja, pa ugotovila sem, da starejši kot smo oz. kot sem, bolj sem podobna staršem . Si že kar predstavljam Manco in Matica, ko bosta malo starejši in si bosta mislila: mati, pa kaj težiš no. Nič, grem počasi pripraviti svoje delovno mesto, ob 8.00 pa začnem. Pa mislim, da mi ne bo dolgčas, ker mi je kar veliko strank omenila, da pride danes urejati zadeve. Bomo že preživeli, edino ob 10.00 me bodo gledali malo bolj grdo, ko grem za 15 minut na malico (toliko mi pripada, to bo za en hiter sprehod po sončku).