mojčca
|
Jutro punce Dopust smo preživeli in bilo je super. Kar se tiče vremena je ful pihalo, malo je bilo oblačno, pa tudi sonček smo imeli. No, edino v četrtek dopoldan je deževalo, drugače pa je bilo vreme kar super (edino ponoči je večkrat deževalo, samo ni panike). Se moram pa pohvaliti, ker je naša Manca včeraj sama 2x preplavala bazen (enkrat tedensko hodita z na telovadbo na razgibavanje in se tam učita tudi plavati). Če bo vse po sreči, gre z razvojno tudi junija za 5 dni na morje, čisto sama. Ne vem, kako bo vse skupaj izpadlo, ampak jo bomo dali. Gredo pa v Novigrad, potem pa imajo še enkrat kao mini počitnice in sicer za dva dni (mislim da gredo v Bohinj), tam pa so en dan sami, naslednji dan pa pride še ostala družina in en dan preživimo skupaj. Se je pa v razvojni zdravnica odločila, da ji bodo dali en kolo na recept, tako da smo bili včeraj na testiranju za kolo (v bistvu navaden kolo, zadaj pa ima namesto tamalih kolešč ene ful velike - se jih pozneje da odstraniti, pa na začetku ji bodo dali na nogice ene varovala - ne vem zakaj, ker jih v bistvu ne rabi, samo če se je zdravnica tako odločila tudi prav). Sedaj moramo samo počakati, da ji komisija odobri kolo, potem pa ga gremo iskati v Trzin. Ima pa doma tudi svoj kolo, 16 col in ga tudi uporabljamo. Sedaj, ko bomo imeli dva, bomo dali enega v Kranj k babi, tistega, ki ga bomo dobili, pa bomo imeli doma. Včeraj je šel pa moj ati v bolnico, da so mu vzeli ven kanilo, sedaj pa bo par dni na opazovanju da vidijo, če diha v redu. Zaenkrat je slišati kar dobro, vsaj, kar sva govorila po telefonu. Sem ful vesela, da mu gre dobro. Aleži, bravo za možeka in uspešen zagovor diplome. Ne, na FB pa nisem našla še nobene, pa po pravici povedano, sem zadnje čase tako malo na internetu, ja, ni časa. Mi je bilo prej lažje, ko sem imela računalnik v dnevni sobi in sem brskala po njem, pa spotoma gledala še TV. Sedaj pa ga imam pri v pisarni. Dolina, a vi pa kar rotavirus. Upam, da je Neža že boljše. Kar se tiče Zagreba, ja škoda, ker niste šli, ampak če mene vprašaš je boljše, da je zbolela doma, kot pa da bi se to dogajalo v Zagrebu oz. da dobi tak napad joka med vožnjo in sploh ne veš, kaj bi naredil. Sploh, če bi šla sama. Skaana, tudi meni ni bilo na začetku nič za morje, sploh, ker smo se ravno selili, ampak smo imeli rezervirano že par mesecev in nismo še vedeli, če se nam bo uspelo seliti do prvega maja. JE bilo ful luštno, še bolj luštno pa je sedaj doma, ja, priznam, sem imela kar domotožje. Ampak sem pa jezna ko 100 , ker indukcije še kar nismo dobili (sedaj bi pa že lahko pohiteli, ampak je moj rekel, glede na to, da ista stvar pri nas pride 6.000, tam pa 2.500 EUR, da bomo pač malo potrpeli). Kar se pa tiče avtomobila, če ni varen, ga je res boljše prodati. Najprej varnost, potem pa vse ostalo. NO, če boš imela kaj časa pa malo pofotkaj vaša nova igrala. Bom tudi jaz poslikala hišo in naredila album, obljubim. Rainbow, kako pa je kaj z vami???? Ste se pozdravili. Kar se tiče klime, je pa treba biti previden. Ugi, super, za vožno z vlakom . NiLe, kako pa je kaj z Nikom??? Upam, da je šlo na boljše in da ste sedaj v redu. Nič, imam non stop stranke, tako da tole pišem že več kot eno uro. Če bo čas se javim kasneje. Grem danes prej iz službe, ker grem na roditeljski sestanek za Manco.