|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
22.4.2009 9:30:30   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow
Zatišje, gužva, nič lepih slikic trenutnouser posted image

Mojčca štrajka user posted image user posted image

Katrin, tvoja Kaja pa je res frajerka, to jaz že skozi trdimuser posted image user posted image

Recimo:)user posted image user posted image user posted image
Hvala! 

Tudi jaz komaj čakam naslednji teden in lepše vreme!!!

Danes zvečer grem pa na bowling (prvič user posted image user posted image user posted image )!!!

Lep dan vsem,
pa-pa

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 22.4.2009 9:31:04 >

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
22.4.2009 9:39:12   
NiLe
Dobro jutro, sončno jutro!

Iiiiii, kako lep dan se je danes naredil user posted image ... jupiiiii, da bi bilo čimveč takšnih ... sem čist naspidirana, ko pogledam ven in zagledam plavo nebo, cvetoča drevesa in sonček, ki nas lepo greje ...

Mi smo OK ... ni čisto popolno, ker je Nik spet doma in ima trebušno virozo, ostali smo zaenkrat bp ... danes je za našo Leo prav poseben dan, ker bodo imeli v vrtcu predstavo, kjer bodo peli, plesali in igrali ... komaj čakam, da jo vidim, ker je bila prav skrivnostna in ni hotela nič izdati user posted image .

Jaz sem še mesec dni doma, moram pokurit lanski dopust ... v bistvu že kar malce pogrešam tisti delovni ritem ... vem, da se mi bo kolcalo po teh časih, ampak je vse skupaj ratalo rutina in potrebujem malce spremembe.

Za komentiranje si bom vzela naslednjič več časa ... sedaj se s Tio oblečeva in šibava v Tivoli na sončka!

Lepo se imejte!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
22.4.2009 13:32:17   
mojčca
Dan punce.

Evo, popoldanska kavica 

user posted image

pa še sladica, da se vam malo okupim, ker se javim bolj poredko.
user posted image

Ja, res se ful malo oglašam, samo mi ne znese.V soboto gremo na morje, danes sem cel dan v službi, ker pa imam trenutno malo zatišja, se vam prav na hitro lahko javim.

Naša Manca v svoji sobi spi ful lepo, je pa problem, da noče nikamor na počitnice čez noč, ker potem ne bo spala v postelji Hello Kity (ja, take imamo). Mi je tašča rekla, da so danes v vrtcu dobili slike, ko so se slikali in da so ful luštkani. Kar se tiče oblačil ima pa pri nas sedaj tudi navado, da se hoče na vsak način sama obleči. Katastrofa, itak, ker preden iz omare vzame, kar ji je všeč, so vsa oblačila pomečkana. Smo ji pa kupili rabljeno 16 col kolo in sedaj ful rada kolesari (lansko leto je imela novega, 14 col in ji je čisto premajhno, pa še take bolj punčkaste barve je, tako da ne vem, če ga bo Matic hotel uporabljati).

Komaj čakam, da bo konec službe (delam do 17.30), ker grem potem z dvema prijateljicama v mehiško user posted image user posted image user posted image .

Za nazaj sem vas na hitro prebrala, kar sem hotela pokomentirati, pa sem pozabila (ja, leta me dajejo).

Evo, stranke že čakajo. Uživajte v lepem, sončnem vremen in čau bau

< Sporočilo je popravil mojčca -- 22.4.2009 13:33:07 >

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
23.4.2009 20:39:49   
rainbow
Hojla!

Ne morm verjet, jutri še imamo kulturno prireditev in potem juhuhu, en teden frajuser posted image user posted image user posted image
no, čist fraj ne bo, ker moram vseeno pripravit zadeve za finiš leta, ki brzli s svetlobno hitrostjouser posted image

Mojčca,fina tortica, hvala. Ravno ugotavljam, da sem spet zabredla v svet sladkarij in posledično že čutim varnostni pas okoli trebuhauser posted image Mojčca, kaj si finega papcala v mehiški? user posted image

Me smo se včeraj, na dan zemlje, udeležile čistilne akcije z vrtcem, oni so že dopoldne čistili, pobirali smeti po ulicah, mi pa smo potem kao počistili igrala v bližini vrtca. Smo imeli rokavice in vse. Enja je bila ful angažiranauser posted image Bilo pa nas je zelo malo, res žalostno. Ampak smo se fajn imeli.

Jutri upam na dan brez dežja, moramo v knjižnico vrnit knjige.

Nič, lep večer še vsemuser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
24.4.2009 10:30:42   
mojčca
Jutro punce

Se oglašam prav na hitro, ker imam stranke (ravno izpolnjujejo obrazce in sem hitro pokukala sem gor).

user posted image

Komaj čakam da bo ura 13.00, potem pa domov, spakirati in jutri MORJEEE. Komaj čakam, da malo odklopim vse skupaj, po drugi strani pa mi bo kar dolgčas po naši hišici. Ah, saj bo teden hitro naokoli. S seboj pa bom vzeli od sestre taveliko hčerko.

No, sigurno vam še nisem nič omenila, v nedeljo ponoči so mojo sestro odpeljali v bolnico, ker so jo napadli žolčni kamni. Jih je imela že enkrat v nosečnosti, takrat je imela ful strogo dieto, po porodu pa je bilo vse v redu. Včeraj je bila potem operirana, danes pa gre že domov.

Rainbow, v mehiški nisem jedla nič user posted image user posted image user posted image user posted image  ob sredah je zaprto. Potem pa smo tri punce skoraj eno uro premišljevale, kam bi šle nekaj pojesti. Meni je bilo ful za kitajsko, pa ima eno probleme in moram paziti, kaj poje. Na koncu smo šle na pizzo in morsko plato. Je bilo kar v redu, ampak vse smo si tako želele jesti mehiško hrano.

Upam, da se bo vreme kaj izboljšalo, ker v dežju na morju tudi približno ne vem, kaj naj delam z otročki. Se bomo že znašli.

Joj, non stop stranke. Čau bau

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
24.4.2009 10:50:08   
aleži
Hojla, najprej en lep sončen pozdravček iz Obale ter tudi burjast!!

Kako ste kaj?
Pri nas ni nič kaj novega recimo razen to,d a sta v ponedeljek oba bruhala in je rekla zdr. da je to eno dnevna virozauser posted image ...zdaj pa jih fulll manjka v vrtcu, ker bruhajo. Včeraj je že šel v vrtec naspidiran.

Danes pa možek zagovarja diplomsko n. in jutri, če gre vse po sreči, grem na njegovo podelitev ..tako,da punce,danes po 17h jo zagovarjam in držite pestiuser posted image user posted image

Mojčca kam pa mahnete na morje???? Mi gremo 30.4-3.5 na Pag, moški del gre lovit ribe, ženske pa varuške user posted image user posted image user posted image

Kaj si nas našla na FB?Če si aktero, potem naj kar posredujejo prošnjo še meni

zdaj pa grem, ker me čaka še delo.....
pappa

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4606
24.4.2009 20:07:22   
rainbow
Ojla!

dokaj uničena se vam na kratko javljamuser posted image user posted image user posted image

danes mi je vse plane za lep popoldan "pokvarila" Lia, je šel mož po njo v vrtec (jaz nisem slišala telefona), češ, da ji je slabo. In je imela popoldan vročino, čisto boga, trebušček bolel, posebej ko je akala; sumim na celo vrečo bonbonov, ki jo je včeraj zmazala, pa eno bezgavko ima vneto, pokašljuje in tak. Bomo videli, kaj bo. Bomo pač bolj doma.

Aleži, super za moža, itak, da bo uspešno opraviluser posted image user posted image

Mojčca, eh kaj češuser posted image

vse ostale, haloooooooooooooooooouser posted image

nič, lepo se imejte za vikend!!!

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
24.4.2009 20:13:03   
aleži
Samo se javljam, možek je uspešno zagovarjal diplomo...jutri ima podelitev in potem mega fešta

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
24.4.2009 21:22:36   
Dolina
Čer,

Aleži, čestitke možeku.Fajn ga žurajte!

Mojčca, uživajte na morju.

Rainbow, pri nas pa rota virususer posted image user posted image  

Kak teden, punce: v sredo zvečer Neža dobi napad joka od bolečin, samo kaj jo je bolelo pa nismo pogruntali. Svečka ni nič pomagala, smo šle na Mtelkovo, meni so bila sumljiva ušesa, ker se je držala za glavo in ležat ni hotla, ampak tudi zvijala se je kot bi imela krče, vročine pa nič. Tam reče, da ima vneta ušesa, dobi A, včeraj čez 39 vročine, danes k naši zdravnici dat kri, virozaaaa, nč ABjev več, čez pol ure driska, in je pozitiva na roat virus. Pa je šel Sarajevo po gobe. user posted image user posted image  Še bolj me pa skrbi, ker sem se cel popoldan matrala, da bi kaj spila Neža user posted image user posted image , pa ni šlo glih najboljš. Joj upam, da bo jutri več pila in upam, da ne zboli še Zoja, mene že nekaj črviči in spet upam, da so samo živci.

NiLe, baje je ful teh enodnevnih viroz in pa rota virus je na pohodu. Saj Nik je že ok? Držte se.

Jaz grem v mižale. Nočko

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
27.4.2009 15:17:04   
Skaana
user posted image

da malce razbijem naše zatišje. Trenutno sem pri mojih starših na balkonu, z laptopom v naročju, Atena ima na obisku prijateljico in ma ne potrebuje, Aleksej pa spi. Mi je prav, kajne? No, doma me pa čaka čisto drugačna slika. A bomo že. Samo da smo zdravi. Potem bom šla z micenima še na travnik nabrat travniško cvetje za v hišo, ker mi je to user posted image . Včeraj sem delala do dveh zjutraj za en projekt, sem delno zaključila, do jutri bo ok.

Upam, da ste vsi zdravi.

Dolina, res nimam besed, koliko bolezni se zgrne nadte. Upam, da je tvoja mlajša pikica že ok in da se Zoja ni nalezla. Si dala Nežo cepit proti rotavirusu? Jaz sem dala Alekseja in upam, da bo kaj pomagalo... Sarajevo bo pa spet moralo malo počakat. Res ti pošiljam vesolje user posted image da se vam zdravje povrne, vse ostalo bo potem v redu.

Aleži, čestitke možeku user posted image Upam, da ste se noro zabavali.

NiLe, je fino z malčico na sončku, kajne?

Mojčca, mene ni šans, da bi spravili iz nove hiše takrat user posted image Dobra si user posted image in lepo je slišat, da Manca tako uživa.

Rainbow, to o vreči bonbonov mi je pa zelo znano... Jaz včasih kar ne vem, kaj naj si mislim. Atena je prava mala odvisnica od sladkarij. Prodala bi se za njih user posted image user posted image . Upam, da je pri Lii bila res le slabost zaradi tega. Sta že našla parcelo?

Katrin, ti pa kar naprej uživaj z micenima in na svojem vrtu... Mi bomo počakali na drugo leto. Letos res ne zmorema.

Joj, moj je rekel, da bom verjetno morala prodati mojega twingota user posted image user posted image user posted image . Res ni več ziher in tudi varen ni preveč. Jaz sem pa res žalostna. Itak si ne bom mogla kaj dobrega kupit, vse kar je pa malo boljše pa še daleč ne bo takšen zakon kot je moj zlati twingo s platneno streho... A kar se mora ni težko, pravijo.

Nič, grem čekirat, če moje tamalo dete še diha user posted image .

Lepe praznike vsem.

user posted image ajte se

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
27.4.2009 15:40:15   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

user posted image

da malce razbijem naše zatišje. Trenutno sem pri mojih starših na balkonu, z laptopom v naročju, Atena ima na obisku prijateljico in ma ne potrebuje, Aleksej pa spi. Mi je prav, kajne?
Ko sem to prebrala, sem te prav videla, kako uživaš user posted image ... no ja, tudi meni ni trenutno prav nič hudega, le da nisem na balkonu, ker je kar mrzlo in sem raje na toplem user posted image ... tudi moja najmlajša pikica spi svojo pop. rundo, Nik in Lea sta šla z mojim user posted image   v kino ... in preden se vržem v pospravljanje kuhinje in Leine sobice, sem si vzela malo odmora za kavico in RR user posted image

NiLe, je fino z malčico na sončku, kajne?

Ja, prejšnji teden je bilo prav luštno pohajat po sončku ... zdej pa spet napovedujejo dež ... upam, da se v dveh dneh zlije, da bomo šli lahko konec tedna v Savudrijo, kjer imamo po novem prilkolico user posted image

Joj, moj je rekel, da bom verjetno morala prodati mojega twingota user posted image user posted image user posted image . Res ni več ziher in tudi varen ni preveč. Jaz sem pa res žalostna. Itak si ne bom mogla kaj dobrega kupit, vse kar je pa malo boljše pa še daleč ne bo takšen zakon kot je moj zlati twingo s platneno streho... A kar se mora ni težko, pravijo.

Verjamem, da ti je težko ... tako sem bila jaz navezana na mojo petko in jo res pogrešam ... upam, da boš našla kakšno fajn zamenjavo.

IZVIRNO SPOROČILO: Dolina

Kak teden, punce: v sredo zvečer Neža dobi napad joka od bolečin, samo kaj jo je bolelo pa nismo pogruntali. Svečka ni nič pomagala, smo šle na Mtelkovo, meni so bila sumljiva ušesa, ker se je držala za glavo in ležat ni hotla, ampak tudi zvijala se je kot bi imela krče, vročine pa nič. Tam reče, da ima vneta ušesa, dobi A, včeraj čez 39 vročine, danes k naši zdravnici dat kri, virozaaaa, nč ABjev več, čez pol ure driska, in je pozitiva na roat virus. Pa je šel Sarajevo po gobe.  Še bolj me pa skrbi, ker sem se cel popoldan matrala, da bi kaj spila Neža , pa ni šlo glih najboljš. Joj upam, da bo jutri več pila in upam, da ne zboli še Zoja, mene že nekaj črviči in spet upam, da so samo živci.

Ojej, vam pa res ni prizenešeno s temi boleznimi ... upam, da ste zvozili skozi tole in da ste ostali zdravi. Pa veliko malho user posted image user posted image user posted image za vse vas.

NiLe, baje je ful teh enodnevnih viroz in pa rota virus je na pohodu. Saj Nik je že ok? Držte se.

Mah, tole z našim NIkom je pa kr neki ... se mu ta čudna viroza ali karkoli že je, čist predolgo vleče ... pred mesecm dni, ga je začel boleti trebuh, 1x bruhal, nič jedel po par dni, fuuul pil ... vmes je imel še vnetej ušes ... potem mir kakšnih 10 dni, v nedeljo pa spet jovo na novo ... je bil res čist sesut, je shujšal za 3 kg ... testirat smo dali vodo, kri, blato in nič posebnega, a on se je zvijal od bolečin ... tako da sem ga hotela v četrtek peljat na urgenco ... no, sedaj počasi prihaja k sebi, začel je jesti in upam, da je to za nami.

... šibam ... mojih 10 minut je mimouser posted image ... lepo preživite praznični teden, kjerkoli že boste!!!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
28.4.2009 13:21:44   
Katrin
Samo, da vas na hitro pozdravim user posted image

Bolančkanim user posted image  in objem user posted image

Vreme nam pa ni naklonjeno, najbolj, ne?

Imejte se skrajno lepo, uživajte kjerkoli že pač boste in se beremo user posted image

Mi smo OK!

Držte se user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
28.4.2009 20:18:38   
rainbow
Čer!

Kak to, da nisem tak dolgo nič napisalauser posted image user posted image user posted image

Dolina, ste obvladali rota virus? to mi je ena izmed hudih zadev, ki lahko doleti družino. Vse dobro za vasuser posted image user posted image user posted image

NiLe, to pa je res zaimivo, Nik je že kar velik, pa kar skozi nekaj. Upamn, da je že boljšiuser posted image user posted image user posted image

No, pri nas tudi ni prav lepo, a neuser posted image danes sva šli z Lijo k zdr, zadeva se ji je poslabšala, desna bezgavka vneta, desno oko vneto, nos zamašen, in ima neko virusno zadevo. Vseeno smo zdaj dva dni bili na izletih, takih poldnevnih, in sicer pri dinozavrih v A, super stvar, in včeraj še v Olimju, pri čarovnicahuser posted image ; ampak seveda, ni da ni, me je napihala klima in imam take napade bolečine v levem ušesu, da bi možu najraje to klimo nekam... in sem za zdr na vrsti jutri, do takrat pa lekadole filam.
In danes je torej odpadla nabava rož za moj balkon in obisk pri sodelavki, ki ima malega fantka. Pravi user posted image

Skratka, avta nočem niti od daleč videt nekaj dni.

Kaj pa pravite na to prašičjo gripouser posted image kr nek čuden občutek dobi človek, a ne.

Ahh, jutri bo boljeuser posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
28.4.2009 23:09:03   
Skaana
IZVIRNO SPOROČILO: rainbow

... in včeraj še v Olimju, pri čarovnicahuser posted image ...

veš kaj, ti... Bili ste 2km stran od nas user posted image user posted image user posted image . Mi pa nov tobogan, gugalnico in hiško. Ti ti ti. Veš kako bi se male tri igrale user posted image , mi pa bi na terasi spili v miru kavico. Mah dobro, boš za drugič vedela.
Objemčki Lii, naj se čimprej pozdravi.

Ja, NiLe, res zanimivo, da je pri vas najpogosteje bolan prav Nik, ki je najstarejši. Upam, da je zdaj končno zaključil s tem.

Mi smo danes dobili hiško - jo je nardil stari ata. Prav fletna je, iz lesa, jo je potrebno še pobarvat. Zdaj bom pa seveda spet doktorirala zraven, kako user posted image user posted image . Imate kakšno idejo. Moj je samo rekel, da mora bit pisana...

Nič, komaj gledam, jutri grem po skoraj treh mesecih po nakupih v Celje, mala dva bom dala kar v vrtec...

Lepo bodite.

< Sporočilo je popravil Skaana -- 28.4.2009 23:12:24 >

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
29.4.2009 11:18:28   
Katrin
Dan user posted image

rainbow: upam, da je Liji že kaj bolje user posted image

skaana: user posted image za igrala - sedaj bosta mala dva pikca uživala user posted image Anže je kar naprej v naši mali hiški, pa tobogan obožuje, guga se pa še rajši, a gugalnice še nimamo. Bo kmaluuser posted image

Kaj dobrega kupi!

Nič novega. Dež. Dež. Dež. user posted image user posted image [sm=hudicek1.gif BZ ...

Pošiljam vam tople sončne žarke, da vas ogrejejo in nasmejijo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
29.4.2009 17:56:50   
rainbow
Oj!

Kaka tugauser posted image user posted image user posted image

Skaana, o, res, nisem vedela. Sicer pa, Liji ni nič bolje, oko se ji grozno gnoji, bezgavka še vedno vneta, tudi slabše se počutiuser posted image , tako da bolje, da se nismo družili veš. Bi se še tvoja dva kaj nalezla. Ampak je pa luštno Olimju, tak majhen lep kaj, pa tisti dedek pri čarovnicah mi je bil zelo simpatičen, za dušo, res.

Katrin, hvala za lepe misliuser posted image

No, vsaj moje uho je boljše, tako da danes nisem šla k zdravnici.

Upajmo, da bo v naslednjih dneh lepše vreme, da nam da energijeuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
29.4.2009 22:41:09   
Katrin
Oh, rainbow;
user posted image za Lijo, revčka.

Mene je tudi ušes matral dva tedna nazaj, pa sem si iztiskala kaplice iz tiste rastline (natresk?) in mi je pomagalo user posted image

Držte se user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
1.5.2009 21:14:09   
rainbow
Oj!

Prav praznično tule, res.

Katrin, hvala za lepe misliuser posted image K sreči se je Liji zdaj obrnilo na bolje, nos se ji končno čisti, danes je bila cel dan vredu, sicer oko še vneto, ampak napredek od prejšnjih dva dni. Jutri je že sobota, čaka me še delo za službo, čeprav se ni taaak ne daaauser posted image
Sem pa prebrala eno super knjigo, v angleščini, tak da sem v bistvu delala za službouser posted image mislim, da bom šla zdaj likat, pa jutri delala za službo. Ojoj, silly meuser posted image

OK, imejte se še lepo, pa zdravje naj vam služiuser posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
3.5.2009 21:58:00   
Katrin
Pa je konec ... počitnic, seveda user posted image user posted image user posted image

Vsem skupaj en lep, sončen in uspešen teden želim user posted image

Na noč,

pa-pa

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
4.5.2009 9:48:39   
ugi
Jutro,

pa so prazniki mimo. Zdej bo pa najbrž lepše vreme user posted image user posted image user posted image Mi smo delali enodnevne izlete, drugače sva pa z mojim še delala čez praznike. Smo šli tudi z vlakom na izlet - je bil Luka čist navdušen, seveda. user posted image

Katrin: Carica Kaja, da si kar samam izbere obleke in obleče. user posted image

user posted image user posted image za vse bolančke, da bodo čimprej bolje.

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
5.5.2009 8:51:16   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Dopust smo preživeli in bilo je super. Kar se tiče vremena je ful pihalo, malo je bilo oblačno, pa tudi sonček smo imeli. No, edino v četrtek dopoldan je deževalo, drugače pa je bilo vreme kar super (edino ponoči je večkrat deževalo, samo ni panike).

Se moram pa pohvaliti, ker je naša Manca včeraj sama 2x preplavala bazen (enkrat tedensko hodita z user posted image  na telovadbo na razgibavanje in se tam učita tudi plavati). Če bo vse po sreči, gre z razvojno tudi junija za 5 dni na morje, čisto sama. Ne vem, kako bo vse skupaj izpadlo, ampak jo bomo dali. Gredo pa v Novigrad, potem pa imajo še enkrat kao mini počitnice in sicer za dva dni (mislim da gredo v Bohinj), tam pa so en dan sami, naslednji dan pa pride še ostala družina in en dan preživimo skupaj.

Se je pa v razvojni zdravnica odločila, da ji bodo dali en kolo na recept, tako da smo bili včeraj na testiranju za kolo (v bistvu navaden kolo, zadaj pa ima namesto tamalih kolešč ene ful velike - se jih pozneje da odstraniti, pa na začetku ji bodo dali na nogice ene varovala - ne vem zakaj, ker jih v bistvu ne rabi, samo če se je zdravnica tako odločila tudi prav). Sedaj moramo samo počakati, da ji komisija odobri kolo, potem pa ga gremo iskati v Trzin. Ima pa doma tudi svoj kolo, 16 col in ga tudi uporabljamo. Sedaj, ko bomo imeli dva, bomo dali enega v Kranj k babi, tistega, ki ga bomo dobili, pa bomo imeli doma.

Včeraj je šel pa moj ati v bolnico, da so mu vzeli ven kanilo, sedaj pa bo par dni na opazovanju da vidijo, če diha v redu. Zaenkrat je slišati kar dobro, vsaj, kar sva govorila po telefonu. Sem ful vesela, da mu gre dobro.

Aleži, bravo za možeka in uspešen zagovor diplome. Ne, na FB pa nisem našla še nobene, pa po pravici povedano, sem zadnje čase tako malo na internetu, ja, ni časa. Mi je bilo prej lažje, ko sem imela računalnik v dnevni sobi in sem brskala po njem, pa spotoma gledala še  TV. Sedaj pa ga imam pri user posted image  v pisarni.

Dolina, a vi pa kar rotavirus. Upam, da je Neža že boljše. Kar se tiče Zagreba, ja škoda, ker niste šli, ampak če mene vprašaš je boljše, da je zbolela doma, kot pa da bi se to dogajalo v Zagrebu oz. da dobi tak napad joka med vožnjo in sploh ne veš, kaj bi naredil. Sploh, če bi šla sama.

Skaana, tudi meni ni bilo na začetku nič za morje, sploh, ker smo se ravno selili, ampak smo imeli rezervirano že par mesecev in nismo še vedeli, če se nam bo uspelo seliti do prvega maja. JE bilo ful luštno, še bolj luštno pa je sedaj doma, ja, priznam, sem imela kar domotožje. Ampak sem pa jezna ko 100 user posted image , ker indukcije še kar nismo dobili (sedaj bi pa že lahko pohiteli, ampak je moj rekel, glede na to, da ista stvar pri nas pride 6.000, tam pa 2.500 EUR, da bomo pač malo potrpeli). Kar se pa tiče avtomobila, če ni varen, ga je res boljše prodati. Najprej varnost, potem pa vse ostalo.
NO, če boš imela kaj časa pa malo pofotkaj vaša nova igrala. Bom tudi jaz poslikala hišo in naredila album, obljubim.

Rainbow, kako pa je kaj z vami???? Ste se pozdravili. Kar se tiče klime, je pa treba biti previden.

Ugi, super, za vožno z vlakom user posted image user posted image user posted image .

NiLe, kako pa je kaj z Nikom??? Upam, da je šlo na boljše in da ste sedaj v redu.

Nič, imam non stop stranke, tako da tole pišem že več kot eno uro. Če bo čas se javim kasneje. Grem danes prej iz službe, ker grem na roditeljski sestanek za Manco.

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
5.5.2009 14:28:54   
Dolina
Dvig...

se javljam po napornih počitnicah. Res je bilo pestro pri nas. Rota virus smo premagali, se izognili infekcijski po moje samo na račun dojenja, počutila sem se kot bi imela novorojenčka ne pa 15m staro pupo. Dojila se je non stop. Tako da so me že bolele bradavice. Tam nekje v sredo je bila ok. Potem pa v noči iz četrtrka na petek vročina....jupi user posted image user posted image  in drla se je kot hudič. Sem rekla, da ima vneta ušesa, pa so me prepričali, da ne, ker nima zamašenega noska in tako se je vse pacalo do danes. Punce, to je za znoret, da imaš en filing pa ga ne moreš dokazat. Noči so bile obupne, prejokala je vsako noč, spali smo na obroke, mogoče po dve tri ure. Čez dan pa skoraj ok, pač bolj sitna in jokava, z vročino do 38. Na koncu sem mislila, da ima vnet mehur in ker pri punčkah to težje dokažejo s hitro analizo urina mi na metelkovi itak ne bi pomagali, sem šla včeraj k svoji zdravnici oz tisti, drugi, ker je bila moja popoldan. Pogledala jo je od nog do glave, kri, voda, vse kaže na virozo in izraščanje zobk. Ušeska ok, razen v enem malo več masla. No, danes zjutraj se ji je pa pocedil gnoj iz ušeska tako da vsa šli pod nujno na metelkovo na sesanje in navodila, kako ji moram pucat nos. user posted image user posted image user posted image  Tolk o tem, da se vedno vidi vnetje ušesk.
Tako smo bili cele praznike doma. Ampak vsaj na infekcijsko nismo šli. To sem res vesela.

Rainbow, men je tudi ta rota virus ta hujš. Ker otroke tako težko pripraviš do tega, da pijejo. No saj, mene je rešilo dojenje.user posted image

Skaana, fajn barvajte hiško, naj bo kot mavrica.user posted image

Katrin, a vi ste jo sami naredili al kupili? A si to mogoče napisala, pa sem spregledala. In kako fajn, da se Kaja sama poštima. Zoji se pa ne ljubi. In meni se ne ljubi ob šestih zjutraj se z njo pregovarjat, jo pač oblečem in gremio. Je pa zbirčna, kaj bo oblekla, tako da si velikokrat sma izberen na kupčku, ki ji ga dam na razpolago. user posted image user posted image

Mojčca, bravo za Manco. to je pa ful fajn, da takole plava. user posted image user posted image user posted image  Zoja pa je šla enkrat na tečaj, potem pa ni hotla več, jaz jo pa tud nisem silila, ker bi bilo prenaporno jo 2x na teden vozit v Logatec, zdej ko je Robert že v Sarajevu.
Jah bomo šli pa drugič pogledat, kam se selimo. Meni je bilo definitivno bolje, da je zbolela prej in smo ostali doma. Tukja vsaj vem, kam moram it. user posted image
Zoja se pa letos nekaj noče več vozit s kolesom. Pravi, da jo roke bolijo, ker mora držat balanco.user posted image

Zdej pa me kliče Neža, ne morte verjet, da ta otrok tako hitro eksplodira. Če ji kaj ne gre, sploh ne proba še enkrat, ampak se vrže na tla in tuli kot zverina. Zabavno.user posted image user posted image user posted image

Letim....lep dan vsem.

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
5.5.2009 18:51:14   
rainbow
No, končno nekaj tuleuser posted image

Ojoj, Dolina, bogice veuser posted image user posted image user posted image zdaj pa mora bit čež poletje mir, a neuser posted image si bodo okrepili imunski sistem, da potem drži do zime.

Mojčca, super za Manco, da se takole rekreira. Moji dve bi se absolutno več morali.

Katrin, tudi tebi uspešno v šoliuser posted image

Mi smo se pozdravili, danes sta šli obe v vrtec, upam, da do zdaj ok še do julija.
Kaj je novega???? aja, končno sva se odločila, da gremo na Kos, v začetku julija. Enja je cela navdšušena, da gremo z letalom, čeprav sploh nima pojma, kaj to pomeni. Upam, da bo vse ok.

Glede parcel, sva naletela na nekaj v redu, bomo videli, ali se bo kaj izcimilo.

V službi bo zdaj gužva dva meseca, pa ok, dokler bo sonce, bomo preživeliuser posted image

Čeprav je zdaj neko čudno vreme, občasno me kar zebe. Neko aprilsko vreme, bi rekla.

ok, uživajte še, zdravi boditeuser posted image user posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Dolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
7.5.2009 11:28:05   
Katrin
Dvig! user posted image user posted image user posted image

Kje ste?

Sijaj sijaj sončece, oj sonce rumeno ... user posted image user posted image

Lep dan user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
7.5.2009 11:48:34   
aleži
O hvala katrin za dvig, bi ja čas,da se malo dvignemo gor!!!!

Jaz se samo pofočkam, da smo se imeli super. Moški so lovili ribice, hobotnice,..... ženske pa gledale, varuške,..... Iamli smo tudi muhasto vreme: sonce in dež.

Pa da vas malo spomnemuser posted image : kako gre kaj naše srečanje!!! Ponavadi ste ga imele konec maja-junija... A se bomo kaj zmenile kot lani? Takrat je Ugi rekla-možek, da bi prišli na Zaplano???user posted image

Lep sončen in topel pozdravčke

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?