|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 05
20.3.2009 11:54:03   
aleži
Hojla,

en sončen in burjast pozdravčke iz Obale

Danes pripravljam za jutri: pečem, kuham,.... in sem že prav zmantrana od 5,30 ko sva z Saro vstale...to je najina urauser posted image vsak dan. Jo katera zamenja?user posted image
Jutri imamo sorodnike na kosilu, v nedeljo pa za prijatelje.... sem že utrujena ko pomislim kaj me vse čaka....
morem it še kaj naredit in se tudi malo spočit

lep petek vam želim

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
21.3.2009 11:39:01   
ugi
Žiga: Danes je tvoj rojstni dan, želimo ti vse najboljše, veliko smeha in igranja. Bodi še naprej tak sonček. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se kasneje javim, zdej bajto pospravljamo. user posted image

Pa-pa

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
21.3.2009 22:03:45   
Skaana
user posted image

se končno spet oglašam, a žalostna... Zdajle vsa na trnih poslušam Aleksejevo nenormalno kašljanje user posted image Dopoldne se mu je pojavila vročina. Na šest ur spet narasla na 38,6. A po Calpolu hb padla. No, je šel spat zdajle, vročina mu narašča, a počasi, ampak izredno kašlja. Prav tako že cel teden kašlja Atena, a pri njej je boljše, pa spet slabše... Ah... skoz neki.K sreči zdaj mojga ni bila 14 dni doma, ju3 iam še službo, potem bo pa čez delavnike doma. In bo spet imel bolna otročka doma user posted image .

No, pa da ne bomo samo slabe volje, to je naš mesec. Veliko marčevcev je že praznovalo, čestitke sledijo, se želim potrudit user posted image .

Predvčerajšnjem je Atena nastopala na prireditvi za mamice in je bila user posted image (malo je celo imela solo "Kdo me potolaži, če mi je hudo..."). Skratka s solzami v očeh in tresočo roko sem jo posnela na kamero. Kolk so pa bili luštni user posted image . Za Alekseja pa smo imeli kar v skupini družinsko srečanje in so tudi vzgojiteljice tako lepo pripravile. Posnele filmček kako poteka dan (med drugim se naš frajer drži z eno punčko za roko medtem ko spita user posted image ) in darilca za nas. Res lepo. Se mi zdi, da kar preveč zamujajo otročki, ki ne hodijo v vrtec...

Aleži, ti imaš pa res zgodnjo budnico user posted image . Pa jaz jamram, ker se zbuja ob pol sedmih (midva sva oba večerna tipa in se skoz čudiva, kako najina otroka tako malo spita, ker sva res oba zaspanca na kvadrat user posted image ). Lepo praznujte, pa da vas burja ne odpihne... Pri nas je bilo sinoči kot sodni dan user posted image .

Katrin, res si lahko ponosna na svoje prvo sonce. Kar tako naprej, mala pikica user posted image .

Ja, kavice nam pa Mojčca tako dobre kuhaš, da mi vedno lušte nardiš user posted image . In vedno pozabim rečit hvala. Se bomo morale enkrat na pravem dobit... In da ste že pri koncu user posted image . Glede otroške bi jaz tudi zahtevala dodatni popust. Ker tako se pa ne gre... Te pa popolnoma razumem, da imata že vsega preko glave in na koncu že nimaš več energije za nič... Samo čakaš, da se končno lahko vseliš... Je pa božansko tisti prvi dan user posted image .

Mala Maja, ubožec mali, jaz sem tudi user posted image ko sem brala tvoje besede. Mogoče sem še toliko bolj občutljiva, ker ima ena moja prijateljica s štiriletno punčko tudi takšne težave tako rekoč že od rojstva... Če želiš, ti lahko kaj več napišem preko zasebnega sporočila. Ja, je potrebno tečnarit, oz. kar naprej hodit k zdravniku in vstrajat pri dejstvu, da to NI NORMALNO. Upam, da ste zdaj že boljše...

Nič, grem merit vročine, zdaj se je nekoliko umiril kašelj...

Bodite zdravi in naj pomlad že enkrat pride in ostaja in ostaja...

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
22.3.2009 20:22:53   
ugi
Enja: Vse najboljše in najlepše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ni smo bili cel vikend na Zaplani in smo se imeli super. Danes ni pihalo in smo bili na stolpu, razgled je bil super, nabrali smo malo čemaža, prvič letos. Popoldne smo imeli pa obiske. Sta prišla mojadva, sta tudi šla hodit do stolpa. user posted image  Ati se dobro počuti edin žalosten je ker je moral danes zvečer nazaj v bolnico. Zvečer sta prišla pa še moj brat in punca. Je imel nekaj za zašit, tako da sem spet mal mašino zalaufala. user posted image

Skaana: Kako sta Aleksej in Atena? Upam, da ne kašljata več. user posted image

Lahko noč vsem.
Pa-pa

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
22.3.2009 22:41:59   
rainbow
Čeer!

Hvala Ugiuser posted image za čestitke!

naporen vikend da je kaj, glavna praznovanja mimo, s tem, a sem danes bila z Enjo še pri dežurnem, je ponoči jokala, da jo boli uho, pa eno bezgavko ima ful otečeno. Sva dobili antibiotik, s tem, da nima vročine in uho je tudi več ne boliuser posted image Sicer se morava najaviti k njeni pediatrinji zaradi te bezgavke, ampak razmišljam, da bi jo dala v vrtec, če bo lepo spala in ne bo stanje slabše. Joj, svašta, res.

Skaana, ojoj, te bolezni res ne počivajo. Držim pesti, da bo Aleksej čim prej boljšiuser posted image

grem še hitro prečekirat nujne zadeve, cel vikend nise bila na netu, imam pa zato skoraj vse zlikano in stanovanje spucano malo bolj kot ponavadiuser posted image .

Punce, lep začetek tedna in zdravja vsemmmmmmm

joooj, še Žigi vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
23.3.2009 7:38:19   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Katrin, tvoja kavica v petek je bila super in od sedaj naprej si zadolžena, če jaz slučajno nimam časa skuhati kave, da za to nalogo zadolžim tebe. Se strinjaš???   user posted image

ŽIGA, z zamudo vse najboljše za tvoj rojstni dan, bodi priden fant, ubogaj mamico in atija in uživaj....

user posted image

ENJA, vse naj, naj, najboljše. Bodi še naprej tako pridna punčka.

user posted image

Skaana, bogi Aleksej. Močno upam in držim pesti, da se je kašljanje umirilo in da je za vami bolj mirna noč. Pa user posted image user posted image user posted image  za Atenin nastop v vrtcu.

Aleži, ojoj, a ti zjutraj vstajaš ob 5.30 uri user posted image ????? Potem se pa jaz pritožujem, ko sta v soboto vstala ob 6.10 uri, včeraj pa je bilo malo boljše, ker sta spala do 6.50 (ja, je kar kriza vstati tako zgodaj, ker sta včasih spala do 8 zjutraj). No, za vikend sta zgodnja, med tednom, ko je treba v vrtec oz. varstvo v Kranj pa ju budijo.

Ugi, kako pa je drugače z očetom??? A so preiskave, ki jih je imel prejšnji teden pokazale kaj novega?

Rainbow, tudi pri vas bolezen ne počiva. Ja, uho je ful boleča stvar, tako da jo je moralo res ful boleti. Kako pa si se potem odločila glede vrtca??

No, jutri ob 17.00 pa imamo mi v vrtcu predstavo in sicer Muco copatarico. Komaj čakam, da vidim naše male škratke, kaj oz. kako bodo stvar odigrali.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
23.3.2009 8:17:06   
Špacka
ENJA vse najlepše in najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ŽIGA  vse najboljše in najlepše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
23.3.2009 11:37:22   
Špacka

Da nadaljujem.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje vsem, ki to potrebujete user posted image user posted image  vidim, da so še kar bolezni na pohodu user posted image user posted image

Naša Lina je super, sicer ji spet teče iz nosa, ampak to je njen stalni spremljevalec, tako da...komaj čakam toplih dni, mogoče bo boljše.

Mi smo končno pobelili stanovanje, nabavili nove luči v dnevni sobi in jedilnici, in lej to, mož jih je celo takoj namontiral user posted image user posted image user posted image  ok, malo se hecam iz moža, ampak pri njemu to včasih kar traja. user posted image  V glavnem lepo, samo, zdaj se mi jedilnica ne vklaplja z dnevno, bo treba zamenjat user posted image user posted image  bo treba počakat, najprej nov kavč.

Ja nič, lep teden vam želim user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
23.3.2009 20:24:30   
rainbow
Hvala, hvala za čestitkeuser posted image

kaka finta, to z ušesom: po tem ko sva prišle od dežurnega, ok, gremo po zdravila, doma dam prvo žlico in potem Enje seveda uho več ne boli, vročine od nikoder, zvečer tudi ne in bolečine tudi ne. Spala lepo, zjutraj vse ok, edino bezgavko ima še vneto. Sem jo dala v vrtec, jutri pa greva vseeno k pediatrinji, da pogleda to bezgavko. Ampak antibiotike ji zdaj moram dajat, ne? kr nekajuser posted image

Špacka, super napredujete z opremouser posted image

Mojčca, mi tudi imamo ta teden pestro, jutri imamo presenečenje za Lijo, ne smem povedatuser posted image , v sredo pa imamo pri Enji neko zadevo.
Muca copatarica je pa luštna zgodbicauser posted image sigurno bodo ful cart!

ok ženske, saj veste, kaj me še čaka - testiuser posted image user posted image adiiiijjjjooooooooooooouser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
23.3.2009 23:44:46   
NiLe
Čeeeeer!

Najprej se moram malo ven "vaditi", ker me kar nekaj časa ni bilo na spregled, ampak sem imela tehtne razloge user posted image ... no, res je tudi, da smo veliko zunaj, pa veliko obveznosti imamo in počasi mi zmanjkuje časa, ampak še vedno z veseljem pride čekirat, kaj dogaja, kako ste, kaj je novega ... v glavnem, naš mesec še ni končan, dolžna sem še čestitke našim zlatim marčevkam in marčevcem (se opravičujem za zamudo):

Manca, Nik, Žiga in Enja ... VSE NAJBOLJŠEEEE... bodite zdravi, veseli, zvedavi, navihani ... v glavnem super truperuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Pri nas je tale mesec pester in bolezni so se nas lotile z vseh strani ... najprej moj možek (huda viroza), nato jaz (gnojna angina - dobila AB, zaradi katerih sem morala nehati z dojenjem user posted image ), otroci so malo pokašljevali, smrkali ... nato pa Nik - vnetje ušes, Lea - spuščaji po telesu,ki so očitno posledica preobčutljvosti na klor - še dobro, da gremo jutri na alergološko testiranje in na koncu Tia - zaradi bruhanja in sračkanja je moja miška bila čist dehidrirana in sva pristali na inf. kliniki. Na srečo je infuzija prijela in sva po 24ih urah zapustili bolnico in je spet vse po starem. Upam, da smo za tole zimo končali z boleznimi! To želim tudi ostalim bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (Aleksej, Lina, Enja, Luka ...)

Uf, koliko je ura user posted image ... komentirala bom drugič user posted image ...grem počasi v posteljo ... naša najmlajša ima po novem naštelano uro za bujenje ob 6.15 user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
24.3.2009 8:06:30   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Špacka, sem se pa nasmejala tvoji izjavi o jedilnici. Ja, bo treba sedaj kupiti še to, da bo stanovanje v stilu. Pa user posted image user posted image user posted image  za tvojega moža in luči, ki jih je montiral.

Rainbow, a tvoja princeska je pa sedaj kar naenkrat dobra in uho ne boli več user posted image . A je možno, da ji je antibiotik prijel tako hitro??? Ja, čisto možno. Glej, da nam danes poveš, kakšno presenečenje imate danes za Lijo (ja, sem firbčna, priznam user posted image ).

NiLe, ojoj, a vi pa ste kar vsi zboleli. Ja škoda, ker si nehala dojiti (kako pa je Tia sprejela, da je konec z dojenjem?) Sigurno s protestiranjem. Ja bogica vaša mala, da je bila tako dehidrirana, da sta šli kar v bolnico.  Ja kaj naj ti rečem, do dovolj bolezni za letos, sedaj pa lepo ven, na sveži zrak in to je to.

Grem počasi delati.

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
24.3.2009 8:24:56   
Katrin
Z zamudo, a vseeno iz srca:

Manca, Nik, Žiga in Enja:

Vse najboljše in ostanite še naprej sončki, ki razsvetljujejo vaše starše!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
24.3.2009 8:26:02   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca
Katrin, tvoja kavica v petek je bila super in od sedaj naprej si zadolžena, če jaz slučajno nimam časa skuhati kave, da za to nalogo zadolžim tebe. Se strinjaš???   user posted image

Važi user posted image , če mi le uspe user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
24.3.2009 8:29:53   
Katrin
Vsem bolančkanim eno user posted image  in user posted image , da boste čim prej spet pri močeh!

Anžetove viroze je konec user posted image ; spet sem v službi: včeraj sem imela hospitacijo pred ravnateljico (sledi še letni delovni razgovor) user posted image , Kaja je imela popoldan nastop pri plesnih in Anže je kar naprej rinil k otrokom in plesal z njimi user posted image user posted image user posted image

Jutri pa oba naša škrata nastopata v našem kulturnem domu ZA MAMICE in komaj čakam user posted image user posted image user posted image  Gotovo se mi bodo orosile oči ...

Danes popoldne pa me v službi čaka še 3urni seminar (1.del) in spet se vrnem šele zvečer...

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
25.3.2009 8:12:54   
mojčca
Jutro punce

user posted image

Danes vam poleg kavice pripada tudi sendvič user posted image user posted image user posted image .

To je pa za vas, mamice:

Mama, tvoje roke so
kot rahel vetrič čez polje,
tvoj objem je kot toplo sonce,
ki nikoli ne ugasne,
tvoj glas je kot najlepša pesem,
ki povzdigne me v nebo,
tvoj poljub je poln obljub,
upanja in želja,
hvala ti za vse kar storila si zame.

user posted image

Kaj več pa napišem kasneje, če bo čas.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
25.3.2009 8:16:20   
mojčca
Joj, bi kmalu pozabila.

Ana, danes pa je tvoj dan, ko boš upihnila štiri svečke na torti. Lepo praznuj in še naprej ostani tak sonček, kot si bila do sedaj.

user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
25.3.2009 9:11:27   
ugi
Ana: Vse najboljše, bodi vesela in zvedava. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
25.3.2009 9:56:19   
Špacka

Ana vse najboljše in najlepše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
25.3.2009 10:00:23   
Katrin
Ana, vse najboljše!!!
user posted image user posted image user posted image

Vsem mamicam pa user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu Špacka)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
25.3.2009 10:39:45   
NiLe
Vse najboljšeeee ANA, bodi še naprej tak sonček in osrečuj svoje bližnje vsak dan znova!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MAMICE, tudi vam želim vse lepo in lep dan ... preživite ga s svojimi sončki!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
25.3.2009 20:36:12   
modrooka
Punce, v Aninem imenu se vam zahvaljujem!!!

Res ste zlate!!!

Čestitke tudi vsem vam ob materinskem dnevu!!

Lep dan!

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
26.3.2009 7:18:05   
mojčca
Kavica za dobro jutro.

user posted image

Zadnje čase pa tako malo čvekate. Kadar pogledam sem gor, skoraj nikoli napisano nič novega user posted image .

Sta me pa nečakinji nahecali, da sem se vpisala na FB (facebook) pa moram malo naštudirati, kako se ta zadeva sploh uporablja. Ko sem jima rekla, da potrebujem inštrukcije, sta mi rekli: ja pa saj je čisto simpl. Ja, za njiju, ki visita gor non stop user posted image .

Jutri pa Manca dobi sobo in komaj čakam, da jo za vikend sestavimo.

Bodite pridne in uživajte. Mi gremo po službi pa v mehiško, na palačinke, tako da dvomim, če bom danes sploh kaj videla moja sončka. Ja, bomo pa jutri nadoknadili oz. za vikend, me sploh ne skrbi.

Grem delati, ker imam že stranko.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
26.3.2009 8:26:31   
mala maja
ojla punce,

nisem brala nič za nazaj, ker imamo doma celo štalo.user posted image

Po tem ko nas je bolel trebušček, smo še fino zboleli. In v ponedeljek sem Nika peljala k zdravniku, diagnoza pa pljučnica.user posted image user posted image  Danes imava kontrolo amapk nič kaj betavno ne vidim vse skuapj. Pa še probleme imam ker noče antibiotika. Mali pa komaj diha, zgleda mu je še tale cvetni prah nardil svoje in ima poleg težave še za astmo.user posted image . Samo upam da ne pristaneva v bolnici, čeprav bi mogoče bilo boljše, ker je res bogi.

Za trebušček, je pa zadravnik rekel da moramo imeti res strogo dijeto, sem bila malo kregana. Nobenega mlečnega izdelka ker očitno ga takoj boli buši. Amapk mali velikokrat ko gresta kam iz taščo kaj poje kar ne bi smel. Sem pa najdla da imajo v leclercu alpsko melko brez laktoze po 69 centov, drugače je pa je po malo manj kot 2 eura. Sem takoj letela iskat dva paketka.user posted image user posted image

Uživejte na sončku še namesto nas. user posted image user posted image
Aja pa user posted image VSE NAJBLŠEuser posted image še ostalim marčevkam in marčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
26.3.2009 9:57:12   
Katrin
mojčca: saj nisi sama user posted image user posted image user posted image  Hvala za kavico user posted image

Na FB nas je že veliko marčevk - poišči nas user posted image

Lep dan user posted image

PS: včerajšnja predstava za mamice je bila user posted image user posted image

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
26.3.2009 20:16:16   
rainbow
Čeer!

Ana, tudi jaz ti želim vse najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

mala maja, ojej, to pa je res grozno, upam, da najhitrejše okrevanje!

mojčca, kake fine kavice nam nardišuser posted image ; super za sobico, a boš pol kaj poslikalauser posted image

pri nas pestro in naporno; včeraj nam je Enjina skupina pripravila majhen program, so bili ful luštni, pa še šivala sem pojštrček, mi je uspelo. Zvečer sem šla spat ob devetih, tak sem bila hin. in v službi je fuul naporno, sploh ne začnem o temuser posted image in ugotavljam, da moram še obesit perilo.

Eh kaj češ, grem, vi pa se lepo imejteuser posted image

lp, rainbow

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?