Skaana
|
tule je pa zadnje čase pravi balzam pogledati . Ja, tale Wentworth Miller res zažiga, pa še pomlad je (Katrin, itak sta pa vidve z NiLe krivi, da sem si dol potegnila vse dele PB in imela seanse zadnji mesec porodniške ). Mene je pred dvema letoma pomlad tako držala, da je nastal bogsigavedi od kod naš micen fantolin . Ravno včeraj je bilo dve leti, ko sem zagledala . Mi smo dokaj ok. Atena je začela spet neki kihat, čeprav ji striktno čistim sobo. Je pa problem, ker hodi še k nama tu in tam spat in najina postelja je pa res polna pršic (še mama staro francosko). Drugače sem z nezdravjem očitno ta teden končno jaz na vrsti, a ni panike. Uspešno brodim zadeve. Aleksej je že tak luškan fantek, vse razume, ampak zelo malo govori (v primerjavi z Ateno, ki je bila glede tega zelo hitra). Atena ga je končno začela dojemati kot bratca, tako da se zda celo kdaj skupaj igrata - najraje norita. Mali bi jo itak skoz posnemal, potem so pa padci in buške tu. Mojčca, tvoje kave so res omamne. In selili se boste končno . Glede čiščenja se ne obremenjuj, jaz sem še po pol leta kakšno prašno zadevo našla. To pač gre zraven. In najboljše še ti sama čistiš, verjemi, pa točno veš kam kaj daš, ker mi smo meli glede tega celo ceremonijo, ker še danes česa ne najdem. Čistit mi je morala moja mami, ker jaz nisem smela - pa saj veš zarad rizične . Bi pa bila zelo vesela, če bi mi poslala kaj slik od svojega novega domeka, sem res firbčna. Gotovo je izredno lepo . Ugi, kako je kaj zdaj? tudi jaz sem s tabo. In res razumem, kako hudo je, če je oče resno bolan... Glede praznovanja sem pa jaz tudi razmišljala, da bi bil boljši piknik zunaj, ampak imamo zdaj veliko hišo, okoli nje pa samo blato in jame . Samo, da je pikec darila dobil . Rainbow, FANTASTIČNO darilo za Lio . Kateri starši ste se to zbrali in nardili presenečenje? V vrtcu ali kje? Res odlična ideja. Ti pa kar na maturanca, super se mej, čeprav si v bolj zoprni vlogi kot ostala dekleta . Na morje bomo mi šli verjetno na Vir v apartma čisto blizu morja. Smo želeli it že za 1. maja, a nam finančno nikakor ne znese... Dolinca, za vsakega eden. Joj, ti si pa res kar naprej na udaru. Mislim, že jaz se smilim sama sebi, ko sem le en teden sama, kaj šele tole. Naj ti hitro mine in da boste čim prej spet skupaj. Glede bolnih otrok v vrtcu pa se popolnoma strinjam s tabo in ne vem, če bi bila tiho... Čeprav je ta svet vedno bolj nor in starši res ne morejo dobit več bolniške... Aleži, ja super novički pri vas . Naj bo Sari trden korak in naj jo varno vodi skozi raziskovanja . Upam, da ni zbolela zdaj... Mala maja, upam da je mali pikec že boljši. Sonček mali, naj že ta mraz izgine končno... Pa to mleko lahko pijejo? Ej punce, naši šoli je vsako leto več otrok, ki so alergični na mleko... Jaz ne vem kaj je to... Pri Ateni je tudi alergologinja rekla, da sta popolnoma dovolj dva dcl mleka na dan, čeprav ni alergična nanj. Joj, naša generacija je pa rasla gor s kravjim mlekom... Kaj to zdaj delajo s krmili?!!??? Nič, se grem počasi spravit iz pijame, skuhat kavico (čeprav nimam tako omamne kot Mojčca ) in v službo. Bodite pomladno še naprej