Dolina
|
Mi smo pa veselei, ker je praznik in bo en dan več doma, juhuhu, tralala.... NiLe, za Tio in za tebe. Joj, vem, kakšni so občutki, jaz sem Nežo zadnjimoment ujela, je pa Alen šel dodmov, nč se poslovil, sploh nisem čula vrat in ko sem zagledala odprta ina nežo sedet na robu....uh, groza. Samo, da se je "dobro" končalo za Tio. In svaka čast, bravo za tebe, da si izpeljala zabavo. Tia vse naj naj. Hitro z buškami stran in nasmeh nazaj. Katrin, za očeta, da bo čim prej doma. Joj, mene mal stiska ta BiH. Iiiiiiiiiiii, Mojčca, za selitev. kok sem vesela. Upam, da ste fajn spali prvo noč. Ugi, pozdravte se. Skaana za vas. Fajn, da je bila samo endan vroza. Ja, jaz bi bila po eni strani tudi vesela, če bi se Neža odločila, da me končno spusti, ampak labo mi kaže... Je mali prises. Se mi zdi, da bi se kar skoz mal crtljala, ampak se zaenkrat borim, da se ne. Pri nas pa trenutno Zoja štrajka, ful kašlja, mal ima temperature. Upam, da bo jutri boljš. Z Nežo imava pa nefrologa (spet slaba voda in greva nazaj težit, da jo pogledajo). Sva enkart že bili tam, pa ne razumem, kako lahko ugotovijo, zakaj ima dojenček slabo vodo, če mene sprašujejo celo zgodovino nosečnosti, poroda in razvoja, bolezni do takrat, ko si pač tam, dojenčka pa potipajo po trebuhu? Uz so ji delali naknadno in je vse kul, , male sramne ustnice smo pozdravili (pa že ginekologija mi je rekla, da je imela tako mal zlepljeno, da to ni vzrok za bakterije v urinu). No, kakorkoli že, morva nazaj. Jaz pa upam, da ne bo imela več slabih izvidov in smo mal zaključili z Abji. Jo pa moram pohvalit, da se je udala v "usodo" in brez problemov vsak dan 2x popila tist nagravžno grenek AB, fuj, še men je prav zanič. Lepe praznike vsem. Baj
|