irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: Dream Pa spet mam monologe Ste vse zunaj, al kaj? Js čakam, da se Matic zbudi, pol pa skupaj šibamo na sprehod Jaz sem kr notr, ker sem še napol brez energije od včeraj ...bla sme kako urco z njo na sončku na klopci samo za sprehod pa nimam moči ...pa še zvečer delam pa morm zdej mal počivat ...pa itak kr nekej štrajka v vozičku, še na sprehod ne mrom normalno ...grrrrrr...drugače sem jo pa danes res začela navajat na dnevno spanje v postlci in je blo kr uspešno ...je trajalo ene 5-10 min da je zaspala sicer se je drla ampak OK, umirila jo je duda, k sem dala gor pikico daktarina, ker drugale mi nimamo dude, je noče, samo pol se pa dere ....no ine je danes spala 3x po 40 min! za spanje!!! Se bo kr navadila, boš videla! V vozičku je pri nas tudi večkrat kak štrajk, odkar ni več v košari. Mu bo treba namontirat kake igračke, da se bo malo bolj zamotil. naša je pa še v košari, pa je mogoče zato štrajk ..sej ne vem , jutri dobi športni del pa bomo videli :) Naša je tud še v košari, pa bo še kake tri tedne po moje, ker ji je dost velika, pa se mi zdi, da še ni dost stabilna za v športni del. Razen če ji bo vroče, bom pa že prej naštimala. Kaj jim ve date spodaj v voziček (športni del)? Saj vem, da ste že nekaj govorile, ampak jaz še vedno ne vem, s čim pokriti pod ? Ali kar direkt brez podloge? Ovčka mi je malo vroča, kakšna bombažna dekica?? Jaz imam Nika že kakšen mesec v športnem delu, ker mu je košara premajhna. Ko je bilo bolj mrzlo sem mu dala spodaj ovčko, sedaj pa nima nič. Edino pod glavo sem mu dala eno pleničko, če bi slučajno kaj zašvical.