Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 20:42:16
|
|
|
|
Pšemek
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: Dream Mi lahko ktera pove, če so čeveljčki od Deichmana OK? Maja gremo za en teden na morje, pa bi mu rada kupila opanke, da ne bo pregorel v čeveljčkih. Lahko predlagate tudi kakšno drugo trgovino! kolikor jaz vem, so v Deichmanu ok tisti od firme Elephanten. Najbolje pa jih je videti in sprobati kolk so mehki v živo. Ampak, zakaj rabiš čeveljčke? Saj otrok ne rabi čevljev, dokler ne shodi. Poleti pa naši res ne bodo rabli opank Ne meči denarja stran. Se strinjam z Vallo. Ne zapravljaj denarja po nepotrebnem. Elephanten so sicer res dobri otroški čeveljčki, vendar jih naši res še ne potrebujejo. Jaz naši že sedaj za kakšno minutko ali dve, ko smo doma, povlečem nogavičke dol in je cel žur, ko je bosa.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 20:47:31
|
|
|
|
Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 A STE ŽE LOVILE URIN ZA PEDIATRA?? STE NASTAVILE KROGEC BOLJ GOR, NA SREDINO ALI NIŽJE?? Sem slišala da je bolje malo višje nastavit. Imam dve vrečki za vsak slučaj, če ne bom šla pa še iskat k P, naslednjo sredo imamo pregled. mi imamo in nam ni ratalo....al je pa res kaj narobe - so bili 2x bakterije v urinu in grem jutri zjutraj v ZD, da sestre ujamejo srednji curek in se da posebej nekam testirat - upam, da bo vseeno vse ok, saj je čist fajn in ne zgleda, da bi mu kaj bilo. Sam jaz res nisem mela srca mu drgnit po glavici, da bi bilo kao vse čisto
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 20:48:18
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: anmp2601 Pozdravljene, redno vas prebiram, zdaj se vam bom pa pridružila pri debatah. Sej z afnico malo še kakšno rečeva pri Domžalskih mamicah, a ne? Drugače, imamo fantka Luka, ki je danes star pol leta. Bravooo! Kar se pa tiče uvajanja goste hrane...Pri nas laufa samo sadje, ki ga naš čmrl poje kar 130ml. Zelenjave pa ni šans, razen če zmešam mal banane not. Da ne govorim o čaju al pa vodi. Že dva tedna se trudim, da vsaj malo spije. Pa noče, ne po žlički ne po flaški. Vmes sem 2 čaja kupila, ker sem mislila da mu okus ni všeč. Kako jih prepričate da kej spijejo? Tejčika29, mi mamo tud naslednjo sredo pregled in cepljenje. Lep sončen dan še naprej! anmp2601- dobrodošla pri oktobrkah , se v ponedeljek nisva spoznali, ker si bila pri p. Sem brala,da je Lukec že dober . Pa čestitke za pol leta! Ste imeli tortico? Mi je jutri ne bomo, ko ima Neli pol leta. Sem pa šla v H&M sem ji vzela tri klobučke, sem si rekla da ji bo ziher vsaj en ok, no ok je en , enega bom pa številko menjala. Tud men ni več jasno kaj punco oblečt. Danes je imela trenirko spodnji del, (brez žabic), body dolg rokav, čez mikico, spodaj pa nogavičke in copatkre. Pa v bernardiju je imela trak. Itak je skoz v naročju, je skoraj edini otrok tam(od cca 10), ki ni v vozičku. Zgled jo polna luna nekaj daje, danes je tud skoz nekaj piskala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 20:49:24
|
|
|
|
Lucka1
|
anmp2601 - DOBRODOŠLA NA ČVEKU
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 20:50:21
|
|
|
|
jolly123
|
Naš ima za zunaj bodi kratek rokav, majčka z dolgimi, spodnji del trenirke, nogavičke. Če slučajno kaj piha, ga pokrijem s tanko dekico...drugače pa še to ne...itak mu je čist vroče in če mu dam glih kaj več gor je čisto rdeč v glavo.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 20:53:19
|
|
|
|
laknerš
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 No moj je šel potem delat, jaz pa, ker so se mi uničili plani ( skupno kosilo in sprehod ) poklicala mojedva in šla k njima na kosilo. Laknerš sem te potem klicala, če bi se vseeno dobile za kofe, pa si verjetno kje telefon pozabila Zdej grem pa probat Taja dat spat. Joj, sem zdele ko si napisala, šla pogledat na telefon in res dva neodgovorjena klica. Smo bli vsi celo popoldne zuni in nekaj delali tako da nisem slišala telefona. Smo danes še kosilo jedli zunaj. UUUUUUU je blo super.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 20:54:49
|
|
|
|
freha
|
kaj smo že v tretjem delu? ma ste pridne punce spet jaz imam vpršanje: ali je vašim dojenčkom tudi kdaj tekla kri iz nosa? ker moji je in to debela kaplja goste krvi, hitro je nehalo. mal me je strah če je to kaj hujšega. ni se udarila je pa prej mal jokala.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 20:54:54
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 A STE ŽE LOVILE URIN ZA PEDIATRA?? STE NASTAVILE KROGEC BOLJ GOR, NA SREDINO ALI NIŽJE?? Sem slišala da je bolje malo višje nastavit. Imam dve vrečki za vsak slučaj, če ne bom šla pa še iskat k P, naslednjo sredo imamo pregled. mi imamo in nam ni ratalo....al je pa res kaj narobe - so bili 2x bakterije v urinu in grem jutri zjutraj v ZD, da sestre ujamejo srednji curek in se da posebej nekam testirat - upam, da bo vseeno vse ok, saj je čist fajn in ne zgleda, da bi mu kaj bilo. Sam jaz res nisem mela srca mu drgnit po glavici, da bi bilo kao vse čisto za srednji curek dajo posebno vrečko gor- jaz jo bom tudi tokrat dala, ker ima urikult za dat. Je pa treba res s fiziološko in sterilno vato fajn spucat- mene je skor kap, ko sem gledala kako jo drgnejo na nefrološki kliniki, na gastru je niso tolk močno, ampak res vsaka vata en poteg in to vsaj 8 vat. tejčika- bi ti razložila, ampak mala že spi, da bi pogledala, pa ne vem kako jo štimam- men je to že čist rutina, pa nevem al je to malo višje
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 20:59:46
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala navajanje na posteljico- jaz sem ful odlašala, ker me je skrbelo kako se bo navadila- nobenega problema že prvo noč , edino po treh noček sem jo morala dati v spalno vrečo, da se ne uleže povprek in je vso noč brez odeje. ja pri nas je blo super ko je bila v zimski spalni vreči ...predvčerajnjim sem pa tisto pospravila in ji dala gor tako bombažno tanjšo za pomlad in poletje in se obrne tud za 90 stopinj ponoči tko da ...tud če je ne bi imela ... Neli ni imela take debele spalne vreče, tako srednjo, na prav tanke, pol sem jo pa z dekico pokrila, ker jo ima zelo rada, si jo potegne na lička. Poleti bom dala eno malo tanjšo, pa upam, da bo naravnost ležala. Zjutraj, ko jo polubčkam še v postelji, jo odpnem, pa ji dam kako igračo, jaz pa se tačas zrihtam, pridem čez 10 minut nazaj leži že čist drugje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2009 21:00:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 21:04:32
|
|
|
|
jolly123
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. A da je tak problem s tem urinom? No, me prav zanima, kaj bodo nam rekli jutri. Jaz sem ga samo lepo umila z vodo (2x), naštimala vrečko in čakala. Čakala... Čakala.... 1 uro!! Mislim... Je tamal že vlekel tisto vrečko in svašta, samo polulal se ni. Potem pa končno. In sva nesla v laboratorij. Tam mu je še kri vzela. Nič jokal Se spomnim ko sva midva prvič vodo dala, je una mal narobe naštimala in se je povsod okoli polulal samo v vrečo ne in pol sem mu kozarec pod lulčkom držala in ga zraven nalivala s čajem, da se bo čimprej spet polulal
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2009 21:07:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 21:08:11
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: valla. A da je tak problem s tem urinom? No, me prav zanima, kaj bodo nam rekli jutri. Jaz sem ga samo lepo umila z vodo (2x), naštimala vrečko in čakala. Čakala... Čakala.... 1 uro!! Mislim... Je tamal že vlekel tisto vrečko in svašta, samo polulal se ni. Potem pa končno. In sva nesla v laboratorij. Tam mu je še kri vzela. Nič jokal ma ne, saj za navadno vrečko ponavadi ni problema, za sanford - 2 curek- moraš biti bolj natančen
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 21:08:34
|
|
|
|
afnica mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 IZVIRNO SPOROČILO: valla. A da je tak problem s tem urinom? No, me prav zanima, kaj bodo nam rekli jutri. Jaz sem ga samo lepo umila z vodo (2x), naštimala vrečko in čakala. Čakala... Čakala.... 1 uro!! Mislim... Je tamal že vlekel tisto vrečko in svašta, samo polulal se ni. Potem pa končno. In sva nesla v laboratorij. Tam mu je še kri vzela. Nič jokal Se spomnim ko sva midva prvič vodo dala, je una mal narobe naštimala in se je povsod okoli polulal samo v vrečo ne in pol sem mu kozarec pod lulčkom držala in ga zraven nalivala s čajem, da se bo čimprej spet polulal
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.4.2009 21:11:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 21:19:07
|
|
|
|
afnica mala
|
jaz sem pa danes polna energije- očitno od vsega tega sonca Sem prišla mal pred sedmo iz nabave, na hitrico umila Neli (je bla ultra koma), pojedla mleko, malo kašice čez, ob pol osmih je že spala. Pa sem pospravila že stanovanje (sesanje jutri), zalila rože, da preživijo naš dopustek, zdaj pa si pedenam nohte in spremljam čvek. Še malo pa pod tuš, pa par listov Jamesa Pattersona- pa bo konec lepega dne
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 21:23:16
|
|
|
|
Tejčika29
|
Hvala za odgovore glede urina. Bom umila s fiziološko, posušila in potem nastavila. Javim če mi bo uspelo. Saj mi mora, enkrat že ane . Danes atija seveda ni bilo tako kmalu, zato pa je Alina na balkonu vriskala na palmo, ki jo imam v teglcu. Sem jo snemala tak hecna je bla. Sedaj je skopana in podojena zaspančkala, jaz pa uživat na kauč, prosim lepo, celo kosilo za jutri že imam skuhano. Naj vam povem, da tukaj pri nas zelo veliko mamic jemlje kosilo v vrtcu ali šoli, v glavnem skoraj nobena ne kuha, no jaz že, ker sem prevelik gurman, da bi jedla kosilo z vrtcev oz. šol. Nočko vsem!
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 21:30:56
|
|
|
|
Pšemek
|
Še tukaj vam zaželim lahko noč...
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 21:34:36
|
|
|
|
jolly123
|
Zdej kle sadim na svoji kmetiji pa moj gleda in je čist not padu in zdej mi nasvete tala kaj naj posadim, pa kaj naj kupim, baje mam čist zgrešeno taktiko
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 21:36:37
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga Sem bila v službi in dobila oceno ravnatelja odl 5 za moje delo Pa odločbo o dopustu, ga mam 28 dni, 2 dni več od lani - na račun hčerkice Tisto presenečenje je pa bla Svilanitova brisača za 8. marec za dopust in odlično oceno. A vidiš, smo ti rekle, da boš dobila kakšno darilce.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 21:38:52
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream IZVIRNO SPOROČILO: valla. /quote] Pri nas pa ni treba takole doma vrečke lepit, se kr na sistematskem to opravi. Sestra nalepi in odlepi, samo v laboratorij moramo sami odnesti (kar je 10 metrov stran). Ja kje pa potem čakaš, da se polula?
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 21:50:50
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 IZVIRNO SPOROČILO: Tejčika29 A STE ŽE LOVILE URIN ZA PEDIATRA?? STE NASTAVILE KROGEC BOLJ GOR, NA SREDINO ALI NIŽJE?? Sem slišala da je bolje malo višje nastavit. Imam dve vrečki za vsak slučaj, če ne bom šla pa še iskat k P, naslednjo sredo imamo pregled. mi imamo in nam ni ratalo....al je pa res kaj narobe - so bili 2x bakterije v urinu in grem jutri zjutraj v ZD, da sestre ujamejo srednji curek in se da posebej nekam testirat - upam, da bo vseeno vse ok, saj je čist fajn in ne zgleda, da bi mu kaj bilo. Sam jaz res nisem mela srca mu drgnit po glavici, da bi bilo kao vse čisto Jaz tudi nisem Nikija nič po glavici drgnila, pa je bilo vse OK. Poleg tega mi je pa pediatrinja pokazala, koliko naj bi šla kožica dol, in je to taka malenkost, da glavice sploh drgnit ne moreš. Jaz se sploh nisem obremenjevala s tem - umila sem ga vse povsod kolikor se je dalo, da ne bi bili kje ostanki mazila in to je to. Res pa je , da sem 2 vrečki porabila, ker sem prvo malo umazala s svojimi prsti in potem se mi ni zdelo preveč sterilno. Krogec sem pa jaz bolj gor nastavila, da ne bi spodaj kaj ven teklo.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 21:57:32
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek IZVIRNO SPOROČILO: valla. IZVIRNO SPOROČILO: Dream Mi lahko ktera pove, če so čeveljčki od Deichmana OK? Maja gremo za en teden na morje, pa bi mu rada kupila opanke, da ne bo pregorel v čeveljčkih. Lahko predlagate tudi kakšno drugo trgovino! kolikor jaz vem, so v Deichmanu ok tisti od firme Elephanten. Najbolje pa jih je videti in sprobati kolk so mehki v živo. Ampak, zakaj rabiš čeveljčke? Saj otrok ne rabi čevljev, dokler ne shodi. Poleti pa naši res ne bodo rabli opank Ne meči denarja stran. Se strinjam z Vallo. Ne zapravljaj denarja po nepotrebnem. Elephanten so sicer res dobri otroški čeveljčki, vendar jih naši res še ne potrebujejo. Jaz naši že sedaj za kakšno minutko ali dve, ko smo doma, povlečem nogavičke dol in je cel žur, ko je bosa. Meni jih ni treba - če ima trenirko, si itak nogavičke takoj dol povleče in potem nekaj časa mečka po rokah in nese v usta, potem pa začne sesati palec desne nogice
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 21:58:53
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Zdej kle sadim na svoji kmetiji pa moj gleda in je čist not padu in zdej mi nasvete tala kaj naj posadim, pa kaj naj kupim, baje mam čist zgrešeno taktiko
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 21:59:58
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek Še tukaj vam zaželim lahko noč... Pšemek lahko nočko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?