PikicaStonoga
|
Jutro! Ki ni najbolj dobro ...nekej me je zdelalo, pa ne vem kaj Včerej sem jamrala, da sem vsa povožena, ker sem dve noči slabo spala, potem me je včeraj začela še glava bolet, pa cel hrbet, slabo mi je blo, šlo mi je na bruhanje, enkrat sem celo bruhala :( čist sem bla boga (pa da ne bo kakšnih namigovanj, vam kr povem, da od neseksa se ne da zanosit ) - me je pa seveda takšno počutje spomnilo na tiste slabe strani nosečnosti, vsaj zame, ko sem bruhala do 8.meseca No zvečer sem dobila vročino 37,6 in sme že ob pol devetih zaspala, še preden je mojemu uspelo Tijano uspavat (se je matral kako uro, skoz se je drla, ko joje odložil) Proti jutro vročine več ni bilo, danes sem boljše, glava pa še boli za pop .... Prebrala sem vas, evo še komentarji, potem pa grem v postlejo gledat TV ... IZVIRNO SPOROČILO: valla. Pšemek, tale tvoj "podpis" Naj sreča ne prememi te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja. Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz! (Evripid) Vedno me spomni na mojo mami. Mi ga je namreč napisala v spominsko knjigo. Se še spomnite teh knjig, ki smo jih imeli v osnovni šoli? A to še imajo danes otroci? ko bi vedla, kolk jih morm vsakoleto napisat/narisat ...katastrofa!!! IZVIRNO SPOROČILO: Dream Tole sem hotela še vprašat: Kje točno se nahaja to Gradiško jezero? Pa malo več podatkov bi prosila. Sem šla brskat v atlas Slovenije, pa ga ni notri. Čez praznike bomo verjetno zajadrali na kak izlet, pa bi blo dobro videt kaj novega. IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Jutro. Standard noč. Spali od 21.30-6.30h. Začel se je okoli 5h oglašat. Mal čajčka, na vsake kvatre in je. Se pa je začuda starej sin zbudil že ob 6h, ves naspan in naspidiran . Danes zgleda da bo spet lepo vreme. Dream - nevem če prav vem, toda greš po avtocesti za kranj, tam na tabli pa je izvoz za Grad. brdo (je pa v rjavem okoli napisano in narisano, tako da je neka znamenitost). Se mi pa zdi da Lankerš in Pikica vesta to. gogabojan ti bi jo čist drugam poslala ...ne gre za grad Brdo, kjer se srečujejo naši politiki!!! Gre za Gradiško jezero v občini Lukovica pri Domžalah. Moraš biti na AC Celje - Lj, Dream če se ne motim, prihajaš iz Štajerskega konca a ne ...torej greš proti LJ in greš dol izvoz Lukovica. (iz tvoje smeri bi naslendji bil Krtica in že naslednji Domžale) Ko greš dol, je levo Lukovica, ti greš desno, potem so pa že oznake za jezero in ne moreš falit. IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kaj ve mislite???? Moj malček danes kadarkoli je kakal, je vse pobegnilo iz pleničke ven. Nima fulll tekoč drekec, je pa precej redek, ker (vsaj jaz mislim), ga spet mal več dojim in ne toliko GH. Mi je začel štrajkati glede GH. Razmišljam da če ni zato, ker ga zobek tepe v zgornjo dlesen, pa ga zaboli. Med dojenjem pa mi tudi včasih, ko je proti koncu, in mora mal bolj potegniti, tak zajoka od bolečin. Ma dlesen fulll natečeno. Nimam pa res ideje, zakaj moj malček tak kaka, da mu uide. Vrste plenic nisem menjala. Vse je po starem. Če se kateri kaj sanja o tem, kaj bi lahko bilo, bi bila zelo hvaležna za odgovor. Že v naprej se zahvaljujem. lp IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan Kaj ve mislite???? Moj malček danes kadarkoli je kakal, je vse pobegnilo iz pleničke ven. Nima fulll tekoč drekec, je pa precej redek, ker (vsaj jaz mislim), ga spet mal več dojim in ne toliko GH. Mi je začel štrajkati glede GH. Razmišljam da če ni zato, ker ga zobek tepe v zgornjo dlesen, pa ga zaboli. Med dojenjem pa mi tudi včasih, ko je proti koncu, in mora mal bolj potegniti, tak zajoka od bolečin. Ma dlesen fulll natečeno. Nimam pa res ideje, zakaj moj malček tak kaka, da mu uide. Vrste plenic nisem menjala. Vse je po starem. Če se kateri kaj sanja o tem, kaj bi lahko bilo, bi bila zelo hvaležna za odgovor. Že v naprej se zahvaljujem. lp Po mojem je res razlog to, da ga več dojiš. Ker če se drugače OK počuti in je dobrovoljček, ni verjetno nič narobe. Drugače pa našemu včasih tudi ven uide in sicer takrat, če ga ne grem takoj previt ko se pokaka (npr. če nismo doma in ga ni možno takoj previti) in ga še malo preveč po rokah premetavamo, pa pride kakec malo ven. Jah, sam mojemu takoj steče ven. Pa sliši se, ko kaka, da ga sosedi lahko slišijo. Pa še kot fullll huda driska se sliši. Pa se ustrašim, da ni fasu driske (dedi jo je fasu, bratec jo ima) ker se tako sliši. In sem fulll vesela, ko vidim drekec (da ni sam voda). Čudno veselje kajne. Pri naši je bilo tako, potem ko je zavračala GH (zdaj smo spet samo na mleku, ne bom nič forsirala, sej mava še čas) in se je uredilo ...ne skrbi ...čist vse je blo enako se je slišaklo ko kaka, 5x na dan, tudi ponoči, pa ni bila driska ...zdaj je nazaj na mleku in kaka 2x na dan ...