|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
9.4.2009 7:32:45   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Dobro jutro!

Eno vprašanje za Dream in Jolly! Kako kaj diploma napreduje pri vama? Jaz se ravno ukvarjam z anketo, popravljam, dodajam, odstranjujem vprašanja... Direktorica mi je prvi predlog sprejela, sam sem ugotovila, da ni čisto OK, pa bom mogla še enkrat skozi isto proceduro. "Pošiljam ti popravljeno anketo..." In potem spet čakat na odgovor... V knjižnico se pa še nisem spravila. Upam, da danes in/ali jutri!

Pri meni se zadnje dni ne dogaja nič. Večinoma sva sama doma, dosti je buden in nekako ne gre. Ko spi, grem raje skuhat kosilo in malo pospravit, potem je pa spet akcija. Zvečer po 22. uri se mi pa res ne da več mozgat. Vnketo imam že od prej narejeno in rešeno, če bi pa slučajno še katera od vas hotela sodelovat, pa vam prilepim link, edini pogoj pa je, da delate v računovodstvu. Moj direktor se niti ni nič vtikoval, njemu je bilo vse ok, z mentorico sva se pa tudi na hitro dogovorili in popravili, kar je bilo treba.

Jolly123, tvojo anketo moram še rešit, upam, da še ni prepozno user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 451
9.4.2009 7:37:38   
Dream
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

V grob nas bodo itak vsi spravili...

Ma to itak, sam tole nonstop dretje in teženje čez dan me že čist ob živce spravlja. Pa a lahko že neha, tri dni je OK in super, pol pa spet cel teden teži...mah dej no. Moji živci pa že čisto na tanki nitki.

Ko bi človek vedel, kaj jih muči, ne bi bilo toliko sivih las in živcev na nitki, a ne? Meni je včeraj v drugi rundi sprehoda (popoldne) skoz neki tečkal v vozičku, pa kar naprej dudo ven metal, pol se je še doma nadaljevalo, tko da sem čist obupala nad tem, kaj mu sploh je. Ni hotel spat, pa je bil zaspan ko sam user posted image , če sem ga odložila na prevleko, v posteljo ali igralni center je bilo dretje še in še (česar pri nas res ne poznamo), nobena igrača mu ni bila zanimiva, samo rože bi trgal... Mislim, kr neki, no... Po mojem bo tega fanta še fejst luna nosila!

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 452
9.4.2009 7:42:18   
jolly123

Pri meni se zadnje dni ne dogaja nič. Večinoma sva sama doma, dosti je buden in nekako ne gre. Ko spi, grem raje skuhat kosilo in malo pospravit, potem je pa spet akcija. Zvečer po 22. uri se mi pa res ne da več mozgat. Vnketo imam že od prej narejeno in rešeno, če bi pa slučajno še katera od vas hotela sodelovat, pa vam prilepim link, edini pogoj pa je, da delate v računovodstvu. Moj direktor se niti ni nič vtikoval, njemu je bilo vse ok, z mentorico sva se pa tudi na hitro dogovorili in popravili, kar je bilo treba.

Jolly123, tvojo anketo moram še rešit, upam, da še ni prepozno user posted image

Ni še prepozno, kje pa. Ti pa daj link do svoje...delam v računovodstvu user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 453
9.4.2009 8:08:20   
čebelka77
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Ej a ma še katera večjo nogo od nosečnosti? Zdaj sem dala gor ene balerinke in grem v mesto, sem komaj nazaj prišla, totalno so me užulile, pa sem jih mela lani skoz gor user posted image

po prvi nosečnosti se mi je razlezla za 1 številko, zdej je pa ostala enaka, mislim da je to tud zaradi tega, k smo bolj v udobnih čevljih hodile

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 454
9.4.2009 8:17:43   
mbd0411
Jutro.
Naš Nik pa že dve noči spi od 23h do 07huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Seveda gre spat ob 19:30h,potem še ob 23h ali 12h je.No zdaj dva dni.Bomo videli kaj še bo.
No,moje kmetovanje je ratalo.user posted image user posted image user posted image user posted image Začetek...no ja,če bo čas...Drgač imam pa veeeelik vrt kar za vogalomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu čebelka77)
Neposredna povezava do sporočila: 455
9.4.2009 8:19:53   
PikicaStonoga
Jutro! Ki ni najbolj dobro ...nekej me je zdelalo, pa ne vem kaj user posted image user posted image  Včerej sem jamrala, da sem vsa povožena, ker sem dve noči slabo spala, potem me je včeraj začela še glava bolet, pa cel hrbet, slabo mi je blo, šlo mi je na bruhanje, enkrat sem celo bruhala :( čist sem bla boga (pa da ne bo kakšnih namigovanj, vam kr povem, da od neseksa se ne da zanosituser posted image ) - me je pa seveda takšno počutje spomnilo na tiste slabe strani nosečnosti, vsaj zame, ko sem bruhala do 8.meseca user posted image  No zvečer sem dobila vročino 37,6 in sme že ob pol devetih zaspala, še preden je mojemu uspelo Tijano uspavat (se je matral kako uro, skoz se je drla, ko joje odložil) Proti jutro vročine več ni bilo, danes sem boljše, glava pa še boli za pop ....

Prebrala sem vas, evo še komentarji, potem pa grem v postlejo gledat TV ...

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Pšemek, tale tvoj "podpis"

Naj sreča ne prememi te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

Vedno me spomni na mojo mami. Mi ga je namreč napisala v spominsko knjigo. Se še spomnite teh knjig, ki smo jih imeli v osnovni šoli? A to še imajo danes otroci?

ko bi vedla, kolk jih morm vsakoleto napisat/narisat ...katastrofa!!!

Tole sem hotela še vprašat: Kje točno se nahaja to Gradiško jezero? Pa malo več podatkov bi prosila. Sem šla brskat v atlas Slovenije, pa ga ni notri. Čez praznike bomo verjetno zajadrali na kak izlet, pa bi blo dobro videt kaj novega.

IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Jutro.

Standard noč. Spali od 21.30-6.30h. Začel se je okoli 5h oglašat. Mal čajčka, na vsake kvatre in je.

Se pa je začuda starej sin zbudil že ob 6h, ves naspan in naspidiran user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Danes zgleda da bo spet lepo vreme. user posted image user posted image user posted image user posted image

Dream - nevem če prav vem, toda greš po avtocesti za kranj, tam na tabli pa je izvoz za Grad. brdo (je pa v rjavem okoli napisano in narisano, tako da je neka znamenitost). Se mi pa zdi da Lankerš in Pikica vesta to.

gogabojan ti bi jo čist drugam poslala ...ne gre za grad Brdo, kjer se srečujejo naši politiki!!! Gre za Gradiško jezero v občini Lukovica pri Domžalah. Moraš biti na AC Celje - Lj, Dream če se ne motim, prihajaš iz Štajerskega konca a ne ...torej greš proti LJ in greš dol izvoz Lukovica. (iz tvoje smeri bi naslendji bil Krtica in že naslednji Domžale)  Ko greš dol, je levo Lukovica, ti greš desno, potem so pa že oznake za jezero in ne moreš falit.

Kaj ve mislite????

Moj malček danes kadarkoli je kakal, je vse pobegnilo iz pleničke ven.
Nima fulll tekoč drekec, je pa precej redek, ker (vsaj jaz mislim), ga spet mal več dojim in ne toliko GH.

Mi je začel štrajkati glede GH. Razmišljam da če ni zato, ker ga zobek tepe v zgornjo dlesen, pa ga zaboli.

Med dojenjem pa mi tudi včasih, ko je proti koncu, in mora mal bolj potegniti, tak zajoka od bolečin. Ma dlesen fulll natečeno.

Nimam pa res ideje, zakaj moj malček tak kaka, da mu uide. Vrste plenic nisem menjala. Vse je po starem.

Če se kateri kaj sanja o tem, kaj bi lahko bilo, bi bila zelo hvaležna za odgovor.

Že v naprej se zahvaljujem.

lp

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Kaj ve mislite????

Moj malček danes kadarkoli je kakal, je vse pobegnilo iz pleničke ven.
Nima fulll tekoč drekec, je pa precej redek, ker (vsaj jaz mislim), ga spet mal več dojim in ne toliko GH.

Mi je začel štrajkati glede GH. Razmišljam da če ni zato, ker ga zobek tepe v zgornjo dlesen, pa ga zaboli.

Med dojenjem pa mi tudi včasih, ko je proti koncu, in mora mal bolj potegniti, tak zajoka od bolečin. Ma dlesen fulll natečeno.

Nimam pa res ideje, zakaj moj malček tak kaka, da mu uide. Vrste plenic nisem menjala. Vse je po starem.

Če se kateri kaj sanja o tem, kaj bi lahko bilo, bi bila zelo hvaležna za odgovor.

Že v naprej se zahvaljujem.

lp

Po mojem je res razlog to, da ga več dojiš. Ker če se drugače OK počuti in je dobrovoljček, ni verjetno nič narobe.

Drugače pa našemu včasih tudi ven uide in sicer takrat, če ga ne grem takoj previt  ko se pokaka (npr. če nismo doma in ga ni možno takoj previti) in ga še malo preveč po rokah premetavamo, pa pride kakec malo ven. user posted image user posted image user posted image

Jah, sam mojemu takoj steče ven. Pa sliši se, ko kaka, da ga sosedi lahko slišijo. Pa še kot fullll huda driska se sliši. Pa se ustrašim, da ni fasu driske (dedi jo je fasu, bratec jo ima) ker se tako sliši. In sem fulll vesela, ko vidim drekec (da ni sam voda).

Čudno veselje kajne. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri naši je bilo tako, potem ko je zavračala GH (zdaj smo spet samo na mleku, ne bom nič forsirala, sej mava še čas) in se je uredilo ...ne skrbi ...čist vse je blo enako se je slišaklo ko kaka, 5x na dan, tudi ponoči, pa ni bila driska ...zdaj je nazaj na mleku in kaka 2x na dan ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 456
9.4.2009 8:27:13   
afnica mala
Dobro jutro

Kakšna noč! Neli se je danes mal čez 3 začela pogovarjat. Pa sem ji naredila hrno, no je pojedla in zapsala do jutra, ampak je skoz nekaj stokcala. Tako je že par dni- upam da luna. Jaz pa seveda ne več. Pa še previjat sem jo šla, če bi bila pokakana, ker včeraj ni. Danes bom poskusila jedilnik brez korenčka in banane, da se punca spuca. 
Pa za pol leta ji je zdajle poštar prinesel osebno izkaznicouser posted image
Spile sva mal čajčka, zdaj pa zajtrk.

Vse najboljše Gaji!!!user posted image

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 457
9.4.2009 8:27:52   
Pšemek

Pšemek, a ni tamle napaka - prememi-premami?

Je, ja! Hvala za opozorilo! Popravljeno!

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
(Evripid)

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 458
9.4.2009 8:30:59   
čebelka77
zdaj pa še dobro jutro od mene, prej sem vas vse prebrala za nazaj.
Sem bila včeraj pridna, vse zlikala, danes se pa pripravljam za generalno čiščenje, upam da mi uspe.
Taščica bo Blažko peljala mal na okrog, jaz pa ribat. Sem pa glih prov slabe volje za kaj takega, se bo svetilo k pr norcih. Se še kej oglasim, da vam povem kako mi gre

Neposredna povezava do sporočila: 459
9.4.2009 8:31:27   
coccinella
Neli vse najboljše za pol leta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 460
9.4.2009 8:44:26   
Pšemek
Neli in Gaja Mazvita vse naj naj za 6 mesecev user posted image  user posted image  user posted image

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
(Evripid)

(odgovor članu coccinella)
Neposredna povezava do sporočila: 461
9.4.2009 9:42:22   
Lucka1

in še midva z user posted image - slavljenki, naj bo lep dan - Neli in Gaja Mazvita vse najlepše za polletnico

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 462
9.4.2009 9:56:12   
timnala
Heja!

Samo da čestitam današnjim slavljencem oz. slavljenkam user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image !

Smo pa ze s pregleda in nas fantic ima 67cm in 7980g pa 44cm obseg glavice. user posted image user posted image user posted image  Bili pohvaljeni, da lepo rastemo!

Najprej, ko smo prisli, je pa ful zabaval sestre in ga je ena kr k sebi vzela in se je ful jima smejal pa gledal k drugi, k je neki v zvezek pisala, pa vse plakate sta morala s sestro pogledat, skratka nam je blo zelo zabavno vsem in sta tud rekli, da ga moramo na morju cuvat, ce gre takole k vsakemu in je vsakega vesel user posted image  Aja, pa cist nor je na otroke..kr vriskat zacne pa se k njim stegovat, ko jih vidi user posted image

Pri pediatrinji je pa tako zganjal vragolije - takoj se je obrnil na trebuscek, tako da je se ona cviknila, ker je blo to tak hitro, potem je nasel ropotuljico in se skoz z njo igral pa preslatal vse igracke pri njej. Pediatrinja ga je vse pregledala in je rekla, da sva lahk srecna, da mava tako zdravega in lepo razvitega user posted image . Da se tudi vidi, da se veliko ukvarjava z njim, ker je baje nadpovprecno razvit za svojo starost - to je potem rekla, ker je tamal kazal zanimanje za dve igracki naenkrat in ostalih stvareh, ki jih je se pokazal pa skoz bil nasmejan in dobre volje (kar je tudi doma... user posted image user posted image  Na koncu, ko je vse pregledala (nogice, sedenje, srcek, mere, kako prijemlje igracke, zobke (ki jih se nimamo in je rekla, da je to dobro, ker kasneje kot so, boljse je zaradi dojenja in potem zrastejo bolj mocni), refleks strahu...) je pa rekla, da je za poslikat in dat za vzorcni primer user posted image user posted image
Se opravicujem, sam sm se morala mal pohvalit tule, ker user posted image  ko ga imas, itak da hoces nardit najboljse zanj in delas na tem, ampak se ti mogoce zdi vse tako samoumevno..da je zdrav, da se razvija... in mi je blo ful lepo, ker ti strokovnjak pove, da je user posted image  ok in da tudi ti delas dobro user posted image

Vsem pa zelim en krasen super duper dan in obilo soncka in smeha,
timnala

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 463
9.4.2009 10:11:30   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Heja!

Samo da čestitam današnjim slavljencem oz. slavljenkam user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image !

Smo pa ze s pregleda in nas fantic ima 67cm in 7980g pa 44cm obseg glavice. user posted image user posted image user posted image  Bili pohvaljeni, da lepo rastemo!

Najprej, ko smo prisli, je pa ful zabaval sestre in ga je ena kr k sebi vzela in se je ful jima smejal pa gledal k drugi, k je neki v zvezek pisala, pa vse plakate sta morala s sestro pogledat, skratka nam je blo zelo zabavno vsem in sta tud rekli, da ga moramo na morju cuvat, ce gre takole k vsakemu in je vsakega vesel user posted image  Aja, pa cist nor je na otroke..kr vriskat zacne pa se k njim stegovat, ko jih vidi user posted image

Pri pediatrinji je pa tako zganjal vragolije - takoj se je obrnil na trebuscek, tako da je se ona cviknila, ker je blo to tak hitro, potem je nasel ropotuljico in se skoz z njo igral pa preslatal vse igracke pri njej. Pediatrinja ga je vse pregledala in je rekla, da sva lahk srecna, da mava tako zdravega in lepo razvitega user posted image . Da se tudi vidi, da se veliko ukvarjava z njim, ker je baje nadpovprecno razvit za svojo starost - to je potem rekla, ker je tamal kazal zanimanje za dve igracki naenkrat in ostalih stvareh, ki jih je se pokazal pa skoz bil nasmejan in dobre volje (kar je tudi doma... user posted image user posted image  Na koncu, ko je vse pregledala (nogice, sedenje, srcek, mere, kako prijemlje igracke, zobke (ki jih se nimamo in je rekla, da je to dobro, ker kasneje kot so, boljse je zaradi dojenja in potem zrastejo bolj mocni), refleks strahu...) je pa rekla, da je za poslikat in dat za vzorcni primer user posted image user posted image
Se opravicujem, sam sm se morala mal pohvalit tule, ker user posted image  ko ga imas, itak da hoces nardit najboljse zanj in delas na tem, ampak se ti mogoce zdi vse tako samoumevno..da je zdrav, da se razvija... in mi je blo ful lepo, ker ti strokovnjak pove, da je user posted image  ok in da tudi ti delas dobro user posted image

Vsem pa zelim en krasen super duper dan in obilo soncka in smeha,
timnala

hvala za čestitke.

In pa čestitke tebi, za tako zabavnega in naprednega user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me pa zanima....Moj P Gaje ni pregledal teh motoričnih sposobnosti (imam istiga kot ga je imela afnica mala user posted image ), pa sedaj verjetno ne bom iskala novega, ker rabiš veze, pa me zanima ali ta pregled, kako se razvija, lahko opraviš kje drugje?

Lep dan, polno soca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da bi bile čim dlje zunaj user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 464
9.4.2009 10:23:47   
PikicaStonoga
timnala ...hvala za ZS! Sem potem masirala in je bilo boljše, ampk še vedno ne OK! In ker je zdaj že tretji teden, sem vseeno klicala P in je rekla, da gre za vnetje, če se delajo kot zaspančki, da če bi šlo za zamašene solzevode, bi se delale solzice ..pri nama se dela oboje, je mogoče kombinacija obojega ...no sva dobili eno kremico in bi naj blo OK v treh dneh! Danes sem prvič namazala ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 465
9.4.2009 10:31:17   
PikicaStonoga
Jaz grme pa kr zdele zelenjavno juhco skuhat ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 466
9.4.2009 10:39:29   
coccinella
hey punce!

Mene pa zanima una telovadba, ki smo včasih hodile. Kje se sedaj izvaja? Oz. katera inštitucija to izvaja? Sicer ni zame ampak za eno kolegico.

Res bi bila vesela, če mi lahko poveste. Hvala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 467
9.4.2009 10:40:49   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

hey punce!

Mene pa zanima una telovadba, ki smo včasih hodile. Kje se sedaj izvaja? Oz. katera inštitucija to izvaja? Sicer ni zame ampak za eno kolegico.

Zavod Tamala - vpiše naj v google, majo internento stran ...

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 468
9.4.2009 10:42:04   
Dream
PikicaStonoga hvala za podatke. Na AC mi ni treba it, če gremo na Moravče, ne? Sicer pa moj dragi navija za morje, tako da se zna zgodit, da bo obisk jezera kdaj drugič.

Neposredna povezava do sporočila: 469
9.4.2009 10:44:42   
coccinella
IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: coccinella

hey punce!

Zavod Tamala - vpiše naj v google, majo internento stran ...

Najlepša hvala .100noga. To je bilo pa hitro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil coccinella -- 9.4.2009 10:53:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 470
9.4.2009 11:11:42   
Tosca
Živjo, punce!
Ste tako pridne, da vas komaj sledim. Sva se tri dni stalno potepale, šli po nakupih, pa kar dvakrat k mojim staršem, ki so 50 km stran, pa k teti na obisk, da je prvič videla našouser posted image , pa na en 1000 m hrib. Sva se tam celo previli in podojili v planinski koči, so bili res prijazni. Je pa tako vroče, še v hribih je bilo 22 stopinjuser posted image !

Janja za tvoje seznamčke najini podatki: Danaja se je rodila v LJ 29.10.2008, imela 49 cm in 3.055 g. 24.3.2009 je imela 7.140g in 65 cm, naslenji pregled pa imava 5.5.2009. Sama sem verjetno najstarejša med vami, rojena daljnjega leta 1970 in Danaja je najin prvi user posted image . Ja, res nisem med rosno mladimi, ampak po moje si star toliko, kot se počutiš. Kakšna tolažba, a ne?user posted image . Živimo pa v bližini LJ, se mi zdi, da sva z afnico malo sokrajanki... 

Neposredna povezava do sporočila: 471
9.4.2009 11:17:16   
Tosca
Se mi pa tale dan ni začel najbolje, je user posted image  komaj zaspala dopoldansko spanje in ti pozvoni telefon, ki sme ga pustila v dnevni, kjer mala spi in mi jo zbudi, da začne tulit, kar ni ravno njena navada. In je klicala naša tajnica iz službe, da naj pogledam na mail in podpišem novo pogodbo, ker nam bodo znižali plače za 10%user posted image . Super, ne? Je mala že vedla, zakaj tuli. In sem jo pol 15 minut mirila, da je bilo približno OK.

Pa to še ni bilo konec: sem si šla naštimat, da bom kuhala proseno kašo za za in ko sem jo zbirala, se mi je vsa razsula po kuhinji. Pa sedaj ne upam zagnat sesalca, da spet ne zbudim tamale user posted image . Ja, me čaka še zabaven dan, ko bom pospravljala tole kašo, ki je povsod, kamor stopiš user posted image .
Upam, da boste ve imele lepši dan!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 472
9.4.2009 11:22:10   
Tosca

PikicaStonoga hvala za podatke. Na AC mi ni treba it, če gremo na Moravče, ne? Sicer pa moj dragi navija za morje, tako da se zna zgodit, da bo obisk jezera kdaj drugič.

Ne, Dream, če greš čez Moravče, ti ni treba na AC, lahko greš do Krtine, tam na staro cesto proti Trojanam, v Lukovici pa potem desno čez AC, kjer je kažipaot za Gradišče pri Lukovici in jezero.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 473
9.4.2009 11:27:21   
Tosca
Pa še eno vprašanje za vas, preden se user posted image  zbudi. Tiste, ki dojite: ali uporabljate deodorante in katere? Pa parfume? Sprašujem zato, ker pravijo, da se ob dojenju ne sme nič uporabljati, mene pa tale pomlad mami, da bi kdaj uporabila tudi kakšen parfum. Deodorant uporabljam enega, ki skoraj nima vonja: Aloevolution, ampak šele od treh mesecev naprej.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 474
9.4.2009 11:39:49   
suzy124
dober dan

Se na hitro malo javim danes smo malo slabše spali ampak še vseeno dobro. Smoprvič jedli ob pol sedmihuser posted image user posted image user posted image user posted image , drugače sem mu pa mogla danes dat ponoč ene trikrat dudo ker ga je nekaj napenjalouser posted image user posted image user posted image

Naš user posted image pa zunaj na sončku spi pred hišo jaz pa sem hitro mal sem skočla pogledat sem gor na RR pa kavico sem si skuhala pa mal vas prebiram.user posted image user posted image user posted image
Kako je zdaj fino ko je sonšek in tako toplo vreme superuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?