Tosca
|
Pikica100noga, sta bila pa kar pridna . Vama želim, da se čimprej vselita, čeprav je potem še vedno kaj za poštimat. Deodorant in parfum - hvala za vaše odgovore, ste me mal potolažle. Sem vprašala zato, ker ne kolegica stalno mori, da ob dojenčku pa moram pazit na to in sploh nič uporabljat, itd. in mi je že prav presedalo... OK, saj vem, da se jim vonj šele oblikuje, pa da morajo vohat mamico zaradi dojenja in občutka varnosti..., ampak po moje so sedaj že tako veliki, da ni problem, če kdaj pa kdaj dišimo tudi po kakšni rožici . Saj ne moremo smrdet po švicu ko kakšen knap, ki je glih iz jame prišel ;). Vidim pa, da imajo različen okus, kar veliko jih ima rado Daktarin, naša pa nikakor. Se tako grdo drži, če ji ga moram dat. Pa tudi dude ne mara kaj veliko, samo, če je zelo lačna ali zaspana. Se pa tudi naša zadnje čase dere ko grešna duša, ko je treba zaspat čez dan in to že napol v spanju. Sva bili danes zunaj, sem se že bala, da bodo sosedje poklicali socialno skrbstvo. . Midve sva se prišli not nahranit in previt, ker nama je bilo zunaj vroče, sedaj pa še malo pospravit, pobrat in obesit perilo, potem pa še na kakšen sprehodek...
|