|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del*
9.4.2009 17:24:57   
irma78
Vse najboljše Gaji Mazviti in Neli ob vajinem prazniku. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer sva pa midva z Nikijem preživela en prav lep dan - no saj ga še ni konec. Sva bila v centru, ker sem bila zmenjena s sodelavko na kosilu. Od kosila je bilo sicer bolj malo, ker sem morala NIka vseskozi držat v rokah, sva se pa fino načvekali, pa službene trače sem slišala. Potem smo šli še na sladoled, pa sodelavko sva v službo pospremila, tako da sva domov prišla ob pol štirih. Sem Nikija preoblekla in nafutrala sedaj pa veselo drnjoha. Jaz pa imam par minut časa zase, potem bo pa dragi prišel od frizerja in gremo skupaj v šoping po hrano - je treba malo stvari za praznike nabavit in zalogo za dieto, ki jo začnem v torek.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 501
9.4.2009 17:26:58   
irma78
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

IZVIRNO SPOROČILO: PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

IZVIRNO SPOROČILO: Dream

Pa spet mam monologe user posted image

Ste vse zunaj, al kaj? Js čakam, da se Matic zbudi, pol pa skupaj šibamo na sprehod user posted image

Jaz sem kr notr, ker sem še napol brez energije od včeraj ...bla sme kako urco z njo na sončku na klopci samo za sprehod pa nimam moči ...pa še zvečer delam pa morm zdej mal počivat ...pa itak kr nekej štrajka v vozičku, še na sprehod ne mrom normalno ...grrrrrr...drugače sem jo pa danes res začela navajat na dnevno spanje v postlci in je blo kr uspešno ...je trajalo ene 5-10 min da je zaspala sicer se je drla ampak OK, umirila jo je duda, k sem dala gor pikico daktarina, ker drugale mi nimamo dude, je noče, samo pol se pa dere ....no ine je danes spala 3x po 40 min! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za spanje!!! Se bo kr navadila, boš videla! V vozičku je pri nas tudi večkrat kak štrajk, odkar ni več v košari. Mu bo treba namontirat kake igračke, da se bo malo bolj zamotil.

naša je pa še v košari, pa je mogoče zato štrajk ..sej ne vem , jutri dobi športni del pa bomo videli :)

Naša je tud še v košari, pa bo še kake tri tedne po moje, ker ji je dost velika, pa se mi zdi, da še ni dost stabilna za v športni del. Razen če ji bo vroče, bom pa že prej naštimala. Kaj jim ve date spodaj v voziček (športni del)? Saj vem, da ste že nekaj govorile, ampak jaz še vedno ne vem, s čim pokriti pod user posted image ? Ali kar direkt brez podloge? Ovčka mi je malo vroča, kakšna bombažna dekica??

Jaz imam Nika že kakšen mesec v športnem delu, ker mu je košara premajhna. Ko je bilo bolj mrzlo sem mu dala spodaj ovčko, sedaj pa nima nič. Edino pod glavo sem mu dala eno pleničko, če bi slučajno kaj zašvical.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 502
9.4.2009 17:45:33   
Pšemek
Midva sva jo pa danes prvič ven peljala v športnem delu. Ji je bila košara že čisto na knap, pa se mi je skos z nogicami odrivala. Naslon je imela na najnižji stopnji, tako da je bilo skoraj tako, kot da bi bila v košari, ker je zadnje čase tam imela vedno dvignjen naslon. Če je imela spuščenga se je pritoževala, ker nič ni ven videla. Spodaj sem ji pa dala originalno podlogo od vozička. Zgleda pa rko, da je tanka pena oblečena v bombažno prevleko. Na eni strani je gladka, na drugi pa frotirasta.
Smo šli pa v knjižnico in sem končno malo knjig nabrala za diplomsko. Jutri grem še v eno drugo knjižnico, k sem premalo knjig dobila, potem pa spet malo bolj intenzivno začnem pisati diplomsko user posted image .

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 503
9.4.2009 18:29:02   
Dream
V športnem delu nimam nič podloženo, ker je tako ali tako dovolj toplo. Od začetka sem mu dajala odejico čez, spodaj pa nič - je malo nepraktično, ker so tisti pasovi za pripet in se ne da kaj dosti podlagat.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 504
9.4.2009 19:06:29   
timnala
Ojla!

Kašice..hm..jst sm zato mesala mleko in vodo, ker je na navodilih od kasic pisalo, sicer se je men tud zdelo mal mim, ker mamino mleko je itak bolj vodeno..tak da sm pol kr hitr zacela delat tako, da sm zmesala v toplo moje mleko in dodala mal vode, ce sm naredila pregosto.

Glede GH pa..uf..korencek ne gre dol (spakovanje, zmrdovanje, mezikanje - pa se zaprlo ga je in ni kakal orng ze 3 dni, kar je prej vsak dan in to veckrat na dan), danes pa sem naredila bucko - jok..in prav govoril mi je Neeee, Neeeeeeee..mi je blo prav smesno user posted image  pa sem zmesala zraven proseno kasico - jok..pa sem umesala se moje mleko - jok...skratka, upam, da bomo zaceli jesti pri dveh letih user posted image user posted image  Ma ktera kaksno idejo? Nekak pa bi rada z zelenjavo zacela..pa zdaj smo stari ze 6 mesecev in bo treba fanta naucit jest user posted image

V sportnem delu (smo ga mi tud usposobili kaksne 10 dni nazaj) mam pa se vedno quinnijevo vreco..pa sm ravno danes rekla, da morm dat stran, ker je topla pa se crna in se sonce upre notr..bom dala ovcko spodaj (so nekatere pisale, da je ovcka pretopla - pri ovcki je ravno to posebnost, da naredi optimalno temperaturo - pozimi greje, poleti hladi - jaz sem zaradi tega tudi kupila spalno vreco iz merino ovcke, ki je od 18 - 30 stopinj C, tak da mi je ni treba na vsake par mesecev menjavat - je pa tud do 2. leta user posted image  ).

Nace je moja velika ljubezen v malem...

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 505
9.4.2009 19:20:20   
gogabojan
Ojla.

MENE PA JE TAK ZGRABIL V KRIŽU, DA SE KOMAJ PREMIKAM. K pride moj domov pojemo, in grem h dežurnemu po inekcijo. Se komaj premaknem še.

Smo bili vzunaj, smo z Marisho šetkale in na sladoled šle. Kar bi prehodile v 5 min, smo mi rabili skoraj pol ure.

Lepo se imejte.

Čawbaw

(odgovor članu timnala)
Neposredna povezava do sporočila: 506
9.4.2009 19:56:23   
jolly123
Timnala težko ti kaj pametnega povem, ker naš je nor na korenček in sem mu morala povsod korenček turit, da je sploh kaj hotel jest. No zdaj sem ugotovila, da sta paradižnik in rdeča paprika tudi njami, tako da mu dajem to namesto korenčka. Probaj najti kako tako stvar pa mu potem mešaj z drugo zelenjavo, da se navadi na okus.

Gogabojan te je verjetno malo prepihalo ?? Upam, da te čimprej mine...verjamem da boli k sto user posted image

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 507
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 19:57:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 508
9.4.2009 20:43:57   
afnica mala

Živjo, punce!
Ste tako pridne, da vas komaj sledim. Sva se tri dni stalno potepale, šli po nakupih, pa kar dvakrat k mojim staršem, ki so 50 km stran, pa k teti na obisk, da je prvič videla našouser posted image , pa na en 1000 m hrib. Sva se tam celo previli in podojili v planinski koči, so bili res prijazni. Je pa tako vroče, še v hribih je bilo 22 stopinjuser posted image !

Janja za tvoje seznamčke najini podatki: Danaja se je rodila v LJ 29.10.2008, imela 49 cm in 3.055 g. 24.3.2009 je imela 7.140g in 65 cm, naslenji pregled pa imava 5.5.2009. Sama sem verjetno najstarejša med vami, rojena daljnjega leta 1970 in Danaja je najin prvi user posted image . Ja, res nisem med rosno mladimi, ampak po moje si star toliko, kot se počutiš. Kakšna tolažba, a ne?user posted image . Živimo pa v bližini LJ, se mi zdi, da sva z afnico malo sokrajanki... 

a res, s kje pa si? Jaz sem z Vidma. Tukaj itak poznam samo 1 mamico z dojenčkom- pa je še ful zasedena s selitvijo- čeprav HB čvekava čez ograjo, medtem ko ona delauser posted image

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 509
9.4.2009 20:48:09   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: anmp2601

Oj,

komi vas sledim punce....Res ste pridne.

Vse najboljše Gaja Mazvita in Neli ob polletnici!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Zdej pa eno vprašanje. A se vam je kdaj zgodilo, da tisto hrano na katero je že navajen (jabolko, hruške,..) začel kar naenkrat zavračat. Prej smo pojedli tud po 130 ml sadja, zdej pa naenkrat zavrača. Največ 5 žličk poje.user posted image user posted image  Res pa je da je čez vikend dobil vročino in je ful trdo kakal in mu nisem ene 4 dni dajala goste hrane. A je to vzrok, ker sem vmes nehala? Po mojem da ni,no.
Pa še neki.... A vaši pobalinčki še radi ležijo na tleh? Pr nas skos neki protestira in hoče čičat. Spet pa ni tok močan, da bi ga posedala, ker rine s hrbtom naprej. V stolčku pa zdrži ene 15 minut, pol pa začne protestirat. Nikol ni prov.user posted image

Timnala, čestitke za tako naprednega sinka. user posted image user posted image user posted image  Mi mamo pa v sredo pregled. Bomi vidli kako bo.

Lep dan

Neli je tud že pojedla po 150 korenčka, pa 120 ml banane-jabolka (še včeraj pri Bernardiju), danes katastrofa- za kosilo sem ji ponudila 5 različnih stvari- šele ta 5 (bananino kašico) je vsaj nekaj pojedla. Če ne pa ves dan jok. ko je bil čas za hrano (razen zdajle, ko je pojedla 130ml mleka in 70ml kašice za lahko noč)

(odgovor članu anmp2601)
Neposredna povezava do sporočila: 510
9.4.2009 20:56:28   
afnica mala
Tolk sem vas mal za nazaj pokomentirala.

Midve sva jedli kosilo 1,45, potem se je ultra pookakala, da sem morala vso spreobleci- itak, da sva bili pozni na kosilo pri babi. Smo bili povabljeni, da je neli dobila darilo za pirhe, zajčka in eurčke. Zdaj pa je še moja mami prinesla eurčke za pirhe- bo spet očka na banko nesel.

Šli sva pogledast dojenčka Žigija, pa z babi en kratek krog, pa.... je konec dneva, zdaj pa me čaka gora cunj (tokrat res več kot ura likanja čaka)
Uglavnem fajn danuser posted image , hranjenje katastrofa- mal čez 600ml je pojedla in še to v joku.user posted image  Drugače ji je pa ful všeč, ko jo guncam na nogi- se je danes tolk presmejalauser posted image

Timnala- super, da tko fajn napreduje- ti se kar hvaliuser posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 511
9.4.2009 21:22:00   
mbd0411
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Ojla.

MENE PA JE TAK ZGRABIL V KRIŽU, DA SE KOMAJ PREMIKAM. K pride moj domov pojemo, in grem h dežurnemu po inekcijo. Se komaj premaknem še.

Gogabojan,verjamem,da te boli,saj sem po prvem porodu v prvih pol leta trpela kot user posted image .Sem gledala od daleč svojega otroka v posteljici,sklonit se pa nisem mogla ponjuser posted image user posted image user posted image Groza.Premikala sem se po milimetrihuser posted image user posted image user posted image user posted image HB je minilo.Zdaj se boš mogla pazit.Če imaš termofor,si ga daj na križ.Ko mine pa hitro križne mišice utrdit.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

Neposredna povezava do sporočila: 512
9.4.2009 21:32:14   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

So me malo spraševali, koliko že je. Pediatrinja mi je kar rekla, da naj mu dam že več stvari, da bo počasi lahko že jedel z nami user posted image  Zdaj so menda nove smernice, po katerih naj bi otroci kar hitro začeli jesti. Ok, vse lepo in prav, ampak pretiravat pa mislim, da vseeno ne gre. Jaz sem povedala, da mu bom ziher mal hitrej začela dajat, kokr sem taprvemu, ampak vseeno z zdravo pametjo. Z glutenom pa res začnem čez par dni, ko porabim to brezglutensko kašico.

no, meni se tudi zdi, da se nikamor ne mudi....še ceo življenje bodo jedli to kar jemo vsi....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 513
9.4.2009 21:33:39   
Lucka1

IZVIRNO SPOROČILO: timnala

Dans sem kupila bucko in mu jo mislim pripravit..zdej me pa zanima, a lahk kasice (rizevo sluz in proseno kaso, ki ju imam) vmesam tudi med to zelenjavo, ce ne bo jedel..pa moje mleko..ga lahk tud mesam povsod? Tiste, ki to prakticirate, bi prosila za vase mnenje.
Aja, pa te kasice, ki se pripravijo z mlekom in vodo, kjer moras vodo zavret - sem dvakrat zavrela vodo in vmesala v moje mleko (po moje ubila vse dobro v njem) pa ga je sraufalo po tem..ce sm pa v vroci kopeli segrela moje mleko, da je bilo toplo in vmesala kasico notr pa dodala hladno prekuhano vodo pa je blo ok..sej te kasice so ja tak kot varianta cokolino, da ni treba neki jih pregrevat, a ne?

Jaz mu dam v vso zelenjavo še pol žličke riževe ali gresove kašice noter. Se mi zdi, da mu tko vsaj mal "začinim" zadevo.  Ali pa mal adaptiranega mleka.

jaz delam enako...no, zaenkrat smo itak samo korenje in bucko uvedli....ampak sem vedno dodala malo riževih kosmičev in adaptiranega mleka.

Neposredna povezava do sporočila: 514
9.4.2009 21:37:06   
Lucka1

Jaz sem kr notr, ker sem še napol brez energije od včeraj ...bla sme kako urco z njo na sončku na klopci samo za sprehod pa nimam moči ...pa še zvečer delam pa morm zdej mal počivat ...pa itak kr nekej štrajka v vozičku, še na sprehod ne mrom normalno ...grrrrrr...drugače sem jo pa danes res začela navajat na dnevno spanje v postlci in je blo kr uspešno ...je trajalo ene 5-10 min da je zaspala sicer se je drla ampak OK, umirila jo je duda, k sem dala gor pikico daktarina, ker drugale mi nimamo dude, je noče, samo pol se pa dere ....no ine je danes spala 3x po 40 min! user posted image user posted image

pikica super za spanje user posted image user posted image user posted image
ti pa si kar malo odpočij in misli nase! najprej sebe poštimaj, da boš lahko na polno za user posted image skrbela user posted image user posted image user posted image
Glede vozička sem pa tudi jaz malo "žalostna" - športni del mu kar ni in ni OK user posted image ...mogoče se mora samo navadit, je bil notri šele 4x.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 515
9.4.2009 21:50:26   
gogabojan
gggRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

napisala tak dolg post

pa se je zbrisu, jaz pa brez kopije

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 516
9.4.2009 21:54:31   
gogabojan
KRIŽ - boli boli boli. Hvala punce za tolažbo. Me je dragi zmasiru z neko konjsko zeliščno mastjo. Diši zelo osvežilno. Nisem šla po inekcijo. Bom že potrpela. Morda pa me jutri popusti. bomo videli.

LUČKA - naš sprva tudi ni in ni maral športnega dela. Pa ga nisem imela previsoko. Jaz pa vsa navdušena, kak se bomo zdaj lepo peljali. On pa ne. No zdaj se je unesel (ker je videl da mu drugega ni najverjetneje user posted image user posted image user posted image user posted image ) in gre rad zdaj notri.

IRMA - ti pridi jutri. Pa superg ne rabiš, komot prideš s salonarčki, kajti jaz sem polžek ratala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GAJA,   NELI   (še kdo??? no tisti ki imate obletnico) VSE NAJ NAJ NAJ NAJ NAJ .......

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 517
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 21:55:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lucka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
9.4.2009 21:59:55   
gogabojan
SANNI    kuku oglasi se kaj no. Vidim da nas bereš nič pa ne pišeš. Naj ti ne bo nerodno. Smo same fajn punce oz. ženske oz. mamice tu gori.

Vsaj pofočki se. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 519
9.4.2009 22:15:36   
gogabojan
Kuku kaj ni nobene več tu?????

Neposredna povezava do sporočila: 520
9.4.2009 22:18:34   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

A da je tak problem s tem urinom? No, me prav zanima, kaj bodo nam rekli jutri. Jaz sem ga samo lepo umila z vodo (2x), naštimala vrečko in čakala. Čakala... Čakala.... 1 uro!! Mislim... Je tamal že vlekel tisto vrečko in svašta, samo polulal se ni. Potem pa končno. In sva nesla v laboratorij. Tam mu je še kri vzela. Nič jokal user posted image

user posted image user posted image user posted image Se spomnim ko sva midva prvič vodo dala, je una mal narobe naštimala in se je povsod okoli polulal samo v vrečo ne in pol sem mu kozarec pod lulčkom držala in ga zraven nalivala s čajem, da se bo čimprej spet polulal user posted image

jest sem mu hodla vsake tolk časa vodo odpirat, da je šumelo, pa NIč user posted image user posted image

Mi je zadnjič rekla sestra pri pediatru: "no sej to vi že znate, k mate enga doma" Jaz jo debelo gledam. Pri Niku ni blo treba vode dajat. Te vrečke pa ja ne bi pozabila! Prvič je dal vodo pri 3 letih, ko je lulal v lonček. Ona je pa meni kar trdila, da sem jo ziher, pa da sem pozabla user posted image

Mi smo pri Neli mogli dat vodo. Se še dobro spomnim štorije okrog lulanja v vrečko.

Neposredna povezava do sporočila: 521
9.4.2009 22:20:44   
Tosca
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

Živjo, punce!
Ste tako pridne, da vas komaj sledim. Sva se tri dni stalno potepale, šli po nakupih, pa kar dvakrat k mojim staršem, ki so 50 km stran, pa k teti na obisk, da je prvič videla našouser posted image , pa na en 1000 m hrib. Sva se tam celo previli in podojili v planinski koči, so bili res prijazni. Je pa tako vroče, še v hribih je bilo 22 stopinjuser posted image !

Janja za tvoje seznamčke najini podatki: Danaja se je rodila v LJ 29.10.2008, imela 49 cm in 3.055 g. 24.3.2009 je imela 7.140g in 65 cm, naslenji pregled pa imava 5.5.2009. Sama sem verjetno najstarejša med vami, rojena daljnjega leta 1970 in Danaja je najin prvi user posted image . Ja, res nisem med rosno mladimi, ampak po moje si star toliko, kot se počutiš. Kakšna tolažba, a ne?user posted image . Živimo pa v bližini LJ, se mi zdi, da sva z afnico malo sokrajanki... 

a res, s kje pa si? Jaz sem z Vidma. Tukaj itak poznam samo 1 mamico z dojenčkom- pa je še ful zasedena s selitvijo- čeprav HB čvekava čez ograjo, medtem ko ona delauser posted image

V Podgori živimo, tiste hiške na kupu. Se lahko kdaj dobiva kje v Dolu na kavi ali soku. Greva dostikrat na sprehod do trgovine. A v novoodprti Fantaziji v Zajelšah si že bila? Pri nas v naselju jih je nekaj s starejšimi user posted image , tam okoli 1 leta, ena pa ima punčko, ki je 2,5 M starejša od naše.

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 522
9.4.2009 22:22:06   
PikicaStonoga
Kukuc ...evo me doma ...moj je lepo poskrbel za najino hčerkico, mamica je pa evrčke služila user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej morm pa še spakirat za vikend, moj bo pa vse v avto znosu ... jutri zjutraj šibam proti LJ, ko pa možek konča službo, pa gremo v Savinjsko k mojim JUPI , pa še PON je fraj kaj češ lepšega :)
Pa morm vam priznat, da mi tale tempo na RR prav odgovarja user posted image user posted image user posted image  včasi ste-smo pisale kot nore, zdej pa ravno prav, da komot sledim :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 523
9.4.2009 22:23:43   
PikicaStonoga
gogabojan, upam, da te hitro mine ...mene tud že tri dni boli cel hrbet ..upam, da me danes moj zmasira ...če ne bo že ful pozno ko vse poštimava pa bo preutrujen ....

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 524
9.4.2009 23:02:51   
PikicaStonoga
laknerš stara user posted image user posted image user posted image  kaj bova v nedeljo? Dejva se zmenit, da bova na istem pol naprej user posted image
Moj predlog je, da enostavno izpustiva sadni dan in nadaljujeva normalno, to pomeni, da je nedelja beljakovinski dan in lahko jeva jajce,sir,meso ...kar je bistvo velikonočnega zajtrka ...kaj misliš?

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?