Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:28:32
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Prvega kjomarja sem letos ubila že februarja, tako da mi raje ne govori o tej nadlogi... Tole od blata je pa res zanimivo... Hmmm... jaz tud ne bi vedela to prvič slišim..............nimam pojam kaj bi bilo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:31:57
|
|
|
|
janja 27
|
sem se odločla da ne bom dajala več seznamčkov o mesečnikih za tiste k z nami ne čvekajo več..mi je brez veze................itak se mame niso oglasle že mesece, al pa sam enkrat in konec ma sem smotka
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:32:37
|
|
|
|
irma78
|
sem za nekaj časa odložila delo na RRju, kot ste opazile. Se je moj dragi končno odločil, da je sušnega obdobja konec in smo na veliko. Je pasalo kot sto .
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:33:47
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 IZVIRNO SPOROČILO: Dream Prvega kjomarja sem letos ubila že februarja, tako da mi raje ne govori o tej nadlogi... Tole od blata je pa res zanimivo... Hmmm... jaz tud ne bi vedela to prvič slišim..............nimam pojam kaj bi bilo P je delal popoldne. Dopoldne pa se je to zgodilo. Ko pa sem nameravala P poklicati, je pa mel blato že OK. Sem pa rekla, da če bi se čudno počutil, oz. bil tečkast, bi ga takoj pelala h P. Morda pa je pojedel preveč mleka mojega. Oz. bolj vodenega. K sm mela joškice takooooooooooooooooooooo nabite da sem sam čakala da se mi priklopi. Dobrodošla janja.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:35:17
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 sem se odločla da ne bom dajala več seznamčkov o mesečnikih za tiste k z nami ne čvekajo več..mi je brez veze................itak se mame niso oglasle že mesece, al pa sam enkrat in konec ma sem smotka Nisi smotka. Saj če bi jim bilo, bi se vsaj enkrat na mesec javile pa se ne. Tako da, če mene vprašaš si se edino prav odločila. Če pa se javijo, pa jih itak lahko spet dopišeš zraven.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:35:23
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dream Dejte me v rit brcnit, da bom bolj pogumna glede tega, da Maticu ni treba dajat kapice ali traku, če ne piha! Se vidi, da je to moj 1. otrok in da sem tolk v letih, da se mogoče celo pretirano bojim zanj! Niki je tudi moj prvi otrok, pa tudi moja leta niso ravno rosna - sem med najstarejšimi tukaj gor, pa sem dokaj flegmatična in nde kompliciram preveč, kar se tiče. Mogoče me bo to še kdaj teplo - upam da ne. So me pa danes punce v Tivoliju podučile, da žabic pa Nikiju res ni treba več gor dajat in evo ti ga na, ko smo šli popoldne na okrog je bil brez žabic, samo v nogavičkah in supergicah, pa je imel čisto tople nogice.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:36:52
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 sem za nekaj časa odložila delo na RRju, kot ste opazile. Se je moj dragi končno odločil, da je sušnega obdobja konec in smo na veliko. Je pasalo kot sto . no vidiš. pa je še bolj pasalo, ker sta si zaželela drug drugega. Pa sama pohota te je bila .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:37:09
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: Dream Gogabojan hvala za odgovor - sicer pa je bilo pri nas danes 27°C Verjemite, da sem se zunaj skoraj stopila!!! Še dobro, da je vsake tolk časa precej zapihalo, da sem se malo ohladila... PikicaStonoga po mojem možek od Goge potrebuje več spanja in gre zato prej v posteljo... (sej veš, ženska zvečer dobi energijo s , njen možek jo pa izgubi) ja moj dragi je pa kot medvedek. Sam spal bi. Njemu je spanje vladar sveta. Ko le nebi smrčal, nebi mela ni proti. Tak pa sem čist nervozna, če želi kdaj mal popoldne spati. Pa se potem, ko spi popoldne že dve uri tako skregava, ker on se noče zbuditi. Je bolj zaspane sorte. Moj je tudi take zaspane sorte.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:38:23
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 sem za nekaj časa odložila delo na RRju, kot ste opazile. Se je moj dragi končno odločil, da je sušnega obdobja konec in smo na veliko. Je pasalo kot sto . bravo bravo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:42:45
|
|
|
|
irma78
|
Pa še nekaj začenjam počasi ugotavljat. Da očitno mojemu Nikiju vse manj paše moje mleko. Sem ga popoldne hotela podojiti, no GO. Pa bi moral biti lačen, ker je od zadnjega hranjenja minilo 4 ure. Mu potem dam moje načrpano mleko po flaški, osto no go. In potem poizkusim še z jabolčno/bananino kašico - te bi pa pojedel kolikor bi mu jo dala. Jaz res ne vem, a je to znak, da je najinega dojenja res počasi konec???
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:45:13
|
|
|
|
janja 27
|
goga pridi na FB ti moram neki povedat
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:46:09
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Pa še nekaj začenjam počasi ugotavljat. Da očitno mojemu Nikiju vse manj paše moje mleko. Sem ga popoldne hotela podojiti, no GO. Pa bi moral biti lačen, ker je od zadnjega hranjenja minilo 4 ure. Mu potem dam moje načrpano mleko po flaški, osto no go. In potem poizkusim še z jabolčno/bananino kašico - te bi pa pojedel kolikor bi mu jo dala. Jaz res ne vem, a je to znak, da je najinega dojenja res počasi konec??? Poskušaj par dni mu še dajati svojo ciciko. Morda pa si kaj takega pojedla, da ni hotel piti. Ali pa bolj verjetno da ga dlesni matrajo zaradi zobekov, ki bodo zrastli. Moj je med dojenjem takoooo jokal, ker ga je dlesen bolela, lačen pa tudi bil. Al pa mu enostavno ni bilo do mleka. Jaz sem kot dojenček mleko oz. dojila do 1,5 mescev. Pri 5 mescih pa no WAY kakršnokoli mleko. Tak da, to si vzemi z rezervo. Če ne bo hotel cicike več meti, boš pomoje opazila čez par dni. Ko ti jo bo vedno začel zavračati.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:46:40
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Pa še nekaj začenjam počasi ugotavljat. Da očitno mojemu Nikiju vse manj paše moje mleko. Sem ga popoldne hotela podojiti, no GO. Pa bi moral biti lačen, ker je od zadnjega hranjenja minilo 4 ure. Mu potem dam moje načrpano mleko po flaški, osto no go. In potem poizkusim še z jabolčno/bananino kašico - te bi pa pojedel kolikor bi mu jo dala. Jaz res ne vem, a je to znak, da je najinega dojenja res počasi konec??? mogoče pa res....hmm ..al pa je mel sam tak dan.....boš vidla kaj se bo dogajalo prihodnje, jaz tud počasi uknijam sedaj dojim 4 obroke na dan..............
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:47:30
|
|
|
|
gogabojan
|
kaj a dobim klobase
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:52:32
|
|
|
|
irma78
|
Bom še nekaj dni poskušala, pa bomo videli, kaj dogaja. Jaz drugače itak dojim samo še 2krat na dan, enkrat si ga pa načrpam. Več mleka žal nimam.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:54:45
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan kaj a dobim klobase si danes že dobila KLOBASO..........maš zadost
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:55:07
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Bom še nekaj dni poskušala, pa bomo videli, kaj dogaja. Jaz drugače itak dojim samo še 2krat na dan, enkrat si ga pa načrpam. Več mleka žal nimam. Ah ne sekiraj se. Saj se bosta že pocartala tudi na drugačen način. Uno prvo mleko z fajn protitelesi, takoj po rojstvu je dobil. To je važno. Zato pravijo, da ga magari vsaj trikrat po porodu daš na ciciko, da sprejme ta protitelesa, pa četudi takoj potem ga zalivaš. To je rekla moja babica, ki me je porojevala, in kolegica od mojega. Neka mičkana Maja, smešna, ampak odlična (vsaj mislim) .
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:55:34
|
|
|
|
janja 27
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Bom še nekaj dni poskušala, pa bomo videli, kaj dogaja. Jaz drugače itak dojim samo še 2krat na dan, enkrat si ga pa načrpam. Več mleka žal nimam. jaz sem dva meseca še dojila zjutraj in zvečer....tko da kr vstrajaj in bo
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 7.4.2009 23:56:06
|
|
|
|
irma78
|
ja saj poznaš našo Gogo. Njej nikoli ni zadosti klobas!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 0:02:42
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 ja saj poznaš našo Gogo. Njej nikoli ni zadosti klobas! jp taprave ali v prenesenem pomenu hahaha ima slike kolin na FB, pa sem videla da delajo klobase. Ker pa sem stradala seksa, se mi je pa klobasa zaluštala PUNCE, URA JE POLNOČ. HALOOOOOOO meni pa fullll dogaja
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 0:03:26
|
|
|
|
irma78
|
Nič Goga in Janja, itak sta samo vidve še med živimi, ura je polnoč in jaz počasi odhajam pančat. Danes je bil tako pester dan, da bom po mojem v hipu zaspala. Moj itak že drnjoha v dnevi, tako da si bom zakonsko posteljo očitno delila z Nikijem, ker sama ne bi spala in mi ga ni za prestavljat v zibko. Lepo spita, pa se beremo verjetno spet tekom večera. Pa mirno nočko!
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 0:05:40
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Nič Goga in Janja, itak sta samo vidve še med živimi, ura je polnoč in jaz počasi odhajam pančat. Danes je bil tako pester dan, da bom po mojem v hipu zaspala. Moj itak že drnjoha v dnevi, tako da si bom zakonsko posteljo očitno delila z Nikijem, ker sama ne bi spala in mi ga ni za prestavljat v zibko. Lepo spita, pa se beremo verjetno spet tekom večera. Pa mirno nočko! Lahko nočko in čawbaw
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 0:05:58
|
|
|
|
irma78
|
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 ja saj poznaš našo Gogo. Njej nikoli ni zadosti klobas! jp taprave ali v prenesenem pomenu hahaha ima slike kolin na FB, pa sem videla da delajo klobase. Ker pa sem stradala seksa, se mi je pa klobasa zaluštala PUNCE, URA JE POLNOČ. HALOOOOOOO meni pa fullll dogaja A je to kaj novega, da se tebi ob polnoči dogaja??? Ti imaš itak toliko energije, da kar pokaš. Blagor tebi, jaz sem pa potem dopoldne čisto out. Ampak si ne morem pomagat - večeri so moji in takrat počnem stvari zase, ki ji čez dan ne morem.
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 0:09:39
|
|
|
|
gogabojan
|
IZVIRNO SPOROČILO: irma78 IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan IZVIRNO SPOROČILO: irma78 ja saj poznaš našo Gogo. Njej nikoli ni zadosti klobas! jp taprave ali v prenesenem pomenu hahaha ima slike kolin na FB, pa sem videla da delajo klobase. Ker pa sem stradala seksa, se mi je pa klobasa zaluštala PUNCE, URA JE POLNOČ. HALOOOOOOO meni pa fullll dogaja A je to kaj novega, da se tebi ob polnoči dogaja??? Ti imaš itak toliko energije, da kar pokaš. Blagor tebi, jaz sem pa potem dopoldne čisto out. Ampak si ne morem pomagat - večeri so moji in takrat počnem stvari zase, ki ji čez dan ne morem. Meni ponoči in dopoldne fullll dogaja. Okoli 15h pa me začne zvijati. Ob 19h pa sem spet kot prerojena . Saj bo, ko bom šla v službo. Takrat bom pa fajn prisiljena. Tak da mam še malo časa.
|
|
|
|
RE: oktobrski lumpiji 08- 3.del* 8.4.2009 0:21:46
|
|
|
|
Dream
|
IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 sem se odločla da ne bom dajala več seznamčkov o mesečnikih za tiste k z nami ne čvekajo več..mi je brez veze................itak se mame niso oglasle že mesece, al pa sam enkrat in konec ma sem smotka Se strinjam s tabo, da jih ne daješ več na seznam. In še nekaj: za seznam hujšanja - rada bi se znebila vsaj 15 kg.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?