Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 10:27:09
|
|
|
|
ada2
|
junior in petardito no, mi smo tudi fajn spali, Adam ni kašljal, Miha pa je tudi do pol 5 spal, potem se je hitro najedel in nazaj zaspal do 8
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 18:16:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Petarda in Ada, kolk sta vajina moža pridne otročičke vama naredla . Tina zvečer ni mogla spat in je nekaj jokcala in prosila za v tavelko posteljo, pa nisem popustila... ...no saj po ene 10 min joka je itak zaspala . Ponoči (no ja bolj proti jutru) pa jo slišim, da vstane iz svoje postelje, pride v spalnico (jaz sem se delala da spim, da vidim reakcijo ) in se brez besed zbaše med naju , še malo mojega kovtra si je navlekla nase in spala dalje . Je nisem imela srca spoditi v svojo posteljo, ko je vse tako lepo sama porihtala. Petarda inserta A si ti tud not padu se mi pa ne ljubi gledat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 18:21:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Aja...da vas ne bo kdo pošteno nategnil danes ne, moj si še ni vzel časa, je šel raje na rekreacijo . Drugače me je pa Anže "Mami, zakaj imaš pa strgane hlače na riti?" (res je stal za mano) Jaz šlatam, pa ga vprašam "Kje?", pol pa zagledam njegov naviham pogled ma kje bi pomislila, da mulo ve, kaj je danes Pa ena stranka takoj zjutraj "Zakaj si si pa ti lase pobarvala?" WTF, še pogledala sem jih, ker mi ni bilo jasno Aja Petarda in Ada, da ni tole o vašem idealnem spanju tud prvoaprilska
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 18:22:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Teni ti pa hitro poročaj do kdaj ali za zmeraj???????
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 18:29:54
|
|
|
|
Teni_
|
Nina, ko bi le vedla. Še zdaj nismo dobili pogodb. Upam, da jutri pa bo. Ha, baje za nedoločen čas, če ti ne dajo pravočasno podpisat. Ha,ha, sanja svinja...
< Sporočilo je popravil Teni RR -- 1.4.2009 18:30:27 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 18:31:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
Drugače bi bilo pa fajn, če bi imel DURS kaj smisla za humor in bi mi jutri drug informativni izračun za dohodnino poslali Jim oprostim tudi tako neslano šalo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 19:24:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz pa nisem danes nič prvoaprilsko razpoložena. Bubi je na novo zakuhal Zdaj pa res ne vem več.... Upam, da zdržim ta teden, ker bomo veliko sami Sem si prav list na hladilnik pripravila, da pišem, kdaj je kateri imel koliko vročine, pa katero zdravilo je dobil. Da ne bom kaj zaj...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 19:36:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz pa nisem danes nič prvoaprilsko razpoložena. Bubi je na novo zakuhal Zdaj pa res ne vem več.... Upam, da zdržim ta teden, ker bomo veliko sami Sem si prav list na hladilnik pripravila, da pišem, kdaj je kateri imel koliko vročine, pa katero zdravilo je dobil. Da ne bom kaj zaj...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 20:33:04
|
|
|
|
NinaŠ
|
Joj Bubi kriza Zadnje čase se mi zdi, da je vse več primerov, ko otroci padajo iz bolezni v bolezen . Poznam kar nekaj otrok tu okrog, ko so imeli mesec ali še več vsak teden novo diagnozo, ko je bil vmes že kak optimistično začet dan, jih je naslednji dan čakala že druga nadloga .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 23:16:19
|
|
|
|
til
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Jaz pa nisem danes nič prvoaprilsko razpoložena. Bubi je na novo zakuhal Zdaj pa res ne vem več.... Upam, da zdržim ta teden, ker bomo veliko sami Sem si prav list na hladilnik pripravila, da pišem, kdaj je kateri imel koliko vročine, pa katero zdravilo je dobil. Da ne bom kaj zaj...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 23:17:07
|
|
|
|
til
|
Tini tudi želim hitro okrevanje
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 23:21:09
|
|
|
|
til
|
Bubi Tilen je imel skoraj 41 vročine in to 5 dni skupaj pa mi niso dali čisto nič razen calpola ki pa itak ni skoraj nič pomagal. Cele noči sva oba z mojim prebedela in ga ohlajala . Na koncu se kmalu tud kopal nebi več pa tako rad je bil v vodi. Ampak smo ga pol mal zabaval par dni in je bilo v redu. Po 14. dneh je šel zopet v vrtec za cele4 dni in spet jovo na novo. Verjamete ali ne men se je kar mešal. Na koncu pa je začel hropet in so ugotovili da je pljučnica mu dali antibiotike in je blo po dveh dneh že vse ok. Sam tok da boš mal bolj previdna, če ti to kaj pomaga.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 1.4.2009 23:21:51
|
|
|
|
til
|
Zdaj pa lahko noč.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 8:01:18
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro! Bolančki upam, da ste vsaj dobro spali .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 9:12:59
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Bubika je boljše, danes je spala 13 ur v kosu, brez flaše, brez dude. Kot da je ni Revica je bila čisto zdelana, danes pa je končno začela spet glasove spuščat in je raziskovalno naravnana Bubi pa je včeraj zvečer spet prek 40 zakuhal, ampak njemu na srečo Calpol ful prime. Zaenkrat je boljši. Til, hvala za opozorilo, tokrat mu na dihala ni vdarilo, tega se jaz vedno najbolj bojim. Jutri ima bubika kontrolo pri P in bom tudi bubija peljala, da ga posluša.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 11:25:42
|
|
|
|
ada2
|
da ne boste mislile, da je kaj narobe pri nas, ker se bolj poredko javljam, ampak nekek mi časa primanjkuje zdaj, ko je še adam doma... no, saj potem, ko bo pa lepše vreme pa mi ga bo spet, ker bomo več zunaj v glavnem, adam je že veliko boljši, miha ima pa jutri prvi pregled pri P mene pa boli glava in sumim da je kriv zob, pa že celo dopoldne kličem zobarko (na dom) pa je ne dobim. bom šla popoldne kar v ordinacijo in jo lepo prosila, če me naprej vzame (čeprav najrajši ne bi šla, ampak potem me bo vedno bolj bolelo....) aja, nina, naše spanje ni prvoaprilska šala, je lepa resnica bubi hitro se pozdravite...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 12:26:28
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro ....sej neeeeeeeeeeeee ... sem vstala že pred uro in pol .... Me kar trese ko berem tole o bolančkih ...se še predobro spomnim dni, ko je imel petardito par dni skoz okoli 40 ....ampak njemu Calpol pri taki vročini več ne prime...samo svečke in ohlajanje... Naše spanje je tudi lepa realnost ... Pa tudi večji del dneva še vedno prespi...najbolj je buden proti večeru in včasih po 4.uri zjutraj, če ne more kupčka takoj podreti...pa se potem nagovarjava do 5. ali 6. potem pa spet zaspi in spi do kake 10.tih...jaz pa z njim Zdaj pa spet spi, jaz pa pečem svojo 1. lazanjo ....ta teden mam same specialitete...sem kuharsko nastrojena .... pa vse nekaj prvič...evo včeraj sem prvič delala mesno zelenjavni namaz...tak, kot smo ga imeli v šoli ...sicer ni ratal čisto tak, ampak približek je tudi okusen
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 12:33:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda evo včeraj sem prvič delala mesno zelenjavni namaz...tak, kot smo ga imeli v šoli ...sicer ni ratal čisto tak, ampak približek je tudi okusen še dobro, ker tisti v šoli je bil
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 13:11:06
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda evo včeraj sem prvič delala mesno zelenjavni namaz...tak, kot smo ga imeli v šoli ...sicer ni ratal čisto tak, ampak približek je tudi okusen še dobro, ker tisti v šoli je bil Pri nas je bil pa fuuuuul dober ...čeprav je res, da ga na začetku tudi jaz nisem marala ....zanič, ampak res prav zanič...mi je bil pa tisti ribji
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 13:19:08
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pri nas je bil pa fuuuuul dober ...čeprav je res, da ga na začetku tudi jaz nisem marala ....zanič, ampak res prav zanič...mi je bil pa tisti ribji uh, ta pa sploh ni imel konkurence aja, mislim, da so bili včasih vampi za kosilo, tu bi se dalo razpravljat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 13:59:00
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Pri nas je bil pa fuuuuul dober ...čeprav je res, da ga na začetku tudi jaz nisem marala ....zanič, ampak res prav zanič...mi je bil pa tisti ribji uh, ta pa sploh ni imel konkurence aja, mislim, da so bili včasih vampi za kosilo, tu bi se dalo razpravljat mislim, da jih mi nismo imeli..tudi, če smo jih..nebi vedla, ker vampi so mi pa reeeeeeeeeeeees ...evo samo spomnim se nanje, pa mi gre na bruhanje ....pa tako dobro kosilo je bilo ... moj je čist navdušen nad mojo lazanjo ...sem jo hotela spakirat pa dat v skrinjo kar je ostalo in bi pojedli na kakšen lep sončen dan, ko bom zunaj šetala namesto v kuhinji stala , pa pravi naj kar zunaj pustim bo imel on še za večerjo ...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 14:02:11
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem tudi oskrbela zamrzovalnik z lazanjo za lepe dni a kateri novembrček zbira nalepke od vlakca tomaža? mi jih imamo že cel kup za zamenjat....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 14:13:40
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 jaz sem tudi oskrbela zamrzovalnik z lazanjo za lepe dni a kateri novembrček zbira nalepke od vlakca tomaža? mi jih imamo že cel kup za zamenjat.... Mi ne... Zaenkrat še nismo še nič v teh nalepkah, sličicah...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 4.del 2.4.2009 14:16:36
|
|
|
|
petarda
|
Ada...ti si najbolj v tem... za zdravstveno kartico moram kopijo rojstnega lista dostavit delodajalcu in še en obrazec...kakšen? Ga dobim v MK verjetno? Kaj pa za očetovski dopust...samo po obrazec na center za soc.delo? Al kaj? Ej, čist sem že pozabila vse Moram še kako dokumentacijo uredit? Ok, osebno izkaznico, pa verjetno za otroški dodatek, pa za vrtec spremenit podatke....še kaj?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.