|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 11:37:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 526
   RE: Februarčki 007 - 2.del
7.4.2009 11:40:23   
Tabali
user posted image user posted image  KOLUMBO KVA DOGAJA?
Kaj je narobe z ograjouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 527
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 11:51:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 528
7.4.2009 12:23:47   
Tabali
ooooo fak user posted image , tole je pa res kriza z ograjo, kolumbo
te čist zastopim kako se počutiš (ko se sam spomnim k smo mi dobili pritožbo občine na že skor pravnomočno GD (en dan pred pravnomočnostjo user posted image user posted image user posted image ) so nam uni debili občinski ruknli pritožbo na GD (pravno totalno sfaljeno, sam pač podlaga za izsiljevanje za pločnik, proti kateremu itak nimava nič, naj ga že čimprej zgradijo banda pokvarjena), poslali vse direkt na MOP... dolga zgodba, skratka smo že mislili nehat z gradnjo kle, zboleli vsi po vrsti od sekiracije, dobesedno
user posted image user posted image user posted image  ma me še zdele razkuri k se spomnim
končalo se je pa tko, da sem najprej tak odgovor na njihovo pritožbo dala da so naju takoj poklicali na razgovoruser posted image user posted image , da bojo takoj umaknli, vse zrihtali, takoj pripravili vse sporazume za pločnik (piz... pokvarjene, to bi lahk že prej dali, pa bi bil mir, sej pravim, da sva za pločnik takoj zdaj), sem jih tok diplomatsko nakurila, da je moj ugotovu, da če bi se midva slučajno kdaj ločevala (bog ne dajuser posted image ), da bi on še brez gat ostal user posted image user posted image
skratka, zavlekli so nam po nepotrebnem gradnjo za pol leta (ma tuki se še ukvarjam z določenimi idejami, ne vem če bom kar tko mirno preko tega user posted image )

joj sem napletla kle... sorry
pošlji jih vse nekam, pa pejt ven na sonce user posted image user posted image user posted image
Res ne sekiri se, ti pravim da smo mi zaradi teh norosti zboleli, tko da se ne splača sekirat  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tabali -- 7.4.2009 12:24:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 529
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 12:42:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 530
7.4.2009 12:49:22   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Uf, se tolažm da bom pr ta tretjemuuser posted image   v miru pila kavico ZA OGRAJOuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 531
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 13:07:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 532
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 14:24:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 533
7.4.2009 14:51:07   
Tabali
kaj kje smo user posted image , te nočemo motit pr pucanju user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 534
7.4.2009 21:04:55   
DeMer
Prosim, da opravičite učenki DeMer izostanek iz RR, dne hmmmmm, kdaj sem že manjkala, user posted image , ker je imela pretirano dela in je bila na smrt utrujena.

Hvala!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 535
7.4.2009 21:06:16   
DeMer
Kolumbo, lep plašč ni kaj!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 536
7.4.2009 21:07:12   
DeMer
Drugač se pa pridružujem klubu proti birokratom!!!1user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo, nedaj se!!!

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 537
7.4.2009 21:09:35   
DeMer
Danineli, uboga mala Neli. Upam, da gre na bolje. Opis stanja me je čisto pretresel.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 538
7.4.2009 21:11:28   
DeMer
AJA, DA SE POHVALIM!!!!

Sem čist user posted image . Sem zadnič pestvala malega našega Roka. Joj, kolk je pa to fajn, sam sem se kr mal odvadla. A sem bla fejst štorasta KOlumbo? Fletkan, mehk, joj, me je kr prjelo. user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 539
7.4.2009 21:15:32   
DeMer
Z zdravjem sem čist adijo. Grlo me boli, kašljam k stari atje, kriza. Mark je tud kašljov in smrkov, zdej je rahlo bolje, jest pa še nisem dobra. Vsak večer srknem en lekadol + C in upam, da čimprej pridem k sebi, ker si grem že na živce. In še z vsakim kašljom ugotovim, da sem delala po porodu malo premalo Keglovih vaj. user posted image

Smo imeli pa prejšnji teden noro, smo se samo menjali doma, čist vsak dan nekaj. V petek smo čli gledat Škofjeloški pasjon. Zanimivo. V soboto smo bili pa na strokovni ekskurzijo s službo. Je bilo pa tud fino. Samo malega nisem nič vidla. user posted image

Zdej grem pa kr spat.

Bodte fino, pa ne mi dajat neopravičenih!user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 540
7.4.2009 21:18:35   
malecka_mateja
Ringaraja
Februarčice 007
2007 Februar

Malecka_mateja
marec 01
2007 marec

ZADEVA: Prošnja za opravičilo glede izostanke dne...

spodaj podpisana Mateja Poš, rojenA.... prosim, da mi učiteljski zbor opraviči mojo odsotnost za vse dni za naprej in nazaj, kajti smo v gradnji in ni časa,pa še celedneve delam. Plus tega imam doma zahtevnega možainprofesorco ki sam teži v šoli.user posted image user posted image user posted image

Lep dan. malecka:mateja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok zdaj pa mal zares. jaz delam zujutraj popoldne pa samo laufanje od onega do onega za streho za ono za centralni sesalni sistem za okna...piiii...user posted image po enistrani želela tega zdaj pa me je minlouser posted image user posted image ne sej še vztrajam. v glavenm šola se mi v petek končado 8 majauser posted image user posted image user posted image vsaj nekaj da si živce spočijem. delam nonstop ker je ena odpoved doblauser posted image tjašo vidim ničuser posted image user posted image user posted image smo še v kreditih za katero banko da podpišemo pogodbo z izvajalcem, juter pridejo teren pogledat. tko da dogaja na veliko.

kolumbo lep plašč in dihaj za ograjo...tri stavri te bodo pomirileuser posted image user posted image user posted image
jaz pa gem zdaj spat ker sem res utrujena in ob 5 o že budilka pela.

Fajn bodite.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 541
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 23:25:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 542
8.4.2009 8:39:24   
Tabali
user posted image user posted image
Se izrecno in v roku odpovedujem vsaki pritožbi vezani za predmet odstonost na RR, obenem pa prosim senat, da še meni odobri opravičenost vseh preteklih in morebitnih bodočih izostankov user posted image user posted image user posted image
Pravnomočnost potrjena dne___user posted image
Hej malecka, a ni fajn ko enkrat zadeve zalaufajo user posted image user posted image user posted image  - bravo kar naprej, vse bo OK, tut če kaj vmes pride nepredvidenega, ni panike - ko enkrat povoziš birokrate si na konju!!!!!!
Demer kar u akcijo, nič čakat če te je prjeluser posted image !!! Mene tut hvata, sam šit k zaspim še predem pridem do spalniceuser posted image
KOLUMBO VIDIM TE user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 543
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 9:04:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
8.4.2009 9:23:06   
Tabali
JASNAAAAAAAAAAA

Neposredna povezava do sporočila: 545
8.4.2009 10:59:15   
DanijelaNeli
Dannnnnnnnnn!
Kakšen lep dan,ne?! ...SUPER...
Tako,mi smo vstali ob 7.30,Neli je šla v vrtec...In je res šla s takšnim veseljem...ker ni bla od petka.
Drugače je vredu...mal kašlja,upam,da bo hitro šlo mimo....user posted image user posted image user posted image user posted image ...za mojo pikico...

Kolumbo,še dobra si...svaka ti čast,...da sfolgaš ta malega in velikega...pa še sebe...user posted image user posted image user posted image ,...

Mateja...user posted image za gradnjo.... In ko berem,vse to od tega in onega,pa kreditov,si prav oddahnem,da mi ni treba nič zidat in kreditov jemat,v tem času recesijeuser posted image ...

....nič,grem jaz kaj delat,....peglat ,prat potleh,...danes sem fraj....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 546
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 13:44:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 547
8.4.2009 14:40:56   
Anonimen
A me je kdo pogrešu? user posted image user posted image

Tud js morm opravičit svoje izostanke (btw. - mislim, da imam najmanj izostankov od vseh tukaj! user posted image ) Učeri sem imela dopust in sem hotla mal lenarit, po drugi strani sm si pa tolk planov naredla, da niti polovico nism sfolgala.user posted image

Dans sm pa morala od učeri vse naredit in je bilo kr pestro. No še zdej je, sam se mi res ne ljubi več!

V ponedeljek pa sem itak napisala tako klobaso, da niti slučajno nisem ubegnila tistemu sorry.

Kolumbo kr dihaj, ograja bo že, nooo!!!user posted image

Mateja, jeeee!user posted image  

Demer, ne čakat! Kr dej še enga! Sej maš sam dva, a ne? user posted image

Alen v vrtcu uživa na polno, zdej ko pridem po njega, dobim tako brzinski poljubček, da kr nima časa... In laufa nazaj v peskovnik. Je pa pol jooooook, ko je treba domov. Bi najraje imel, da "mamica tuki čiča, Alenu maga" in mi v roke tišči kak bager al pa lopatko user posted image  Jah, ni kej, če ni jok zjutri, bo pa popoldan. Kje se že kupijo čepki za ušesa? user posted image

Z mojim sma nekako v ponedeljek popoldne sklenila premirje glede sobice - zdej je čist neki tretjega izpadlo in nama je obema bolj všeč. Ne bo pograda, ampak izvlečna postelja, ne bo trodelna omara, ampak kotna - čeprav tud trodelna, pa še previjalno si bom ubodla za bebija! user posted image  Mi je bla ful ušeč, tako, da sm jo kr uštulila v predračun, moj sprva sploh ni opazu, da je še en dodaten element. (v bistvu smo zaradi previjalne morali spremeniti 3/4 sobiceuser posted image )

Ja za novega bebija morjo bit tud nove stvari, a ne Kolumbo? user posted image

OK, da ne dolgovezim, se slišimo jutr pri kavici!

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 8.4.2009 14:42:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 548
   [Brisano sporočilo]
8.4.2009 19:43:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
8.4.2009 20:17:20   
malecka_mateja
dan.

jasna tebe pares pogrešamo.

v glavnem, za okna so se za lesenaodločili danes samše proizcvajalca izzberemo.poznate kerega dobrega??streha je že rešena in evo lahko nekako začnemo.sicer gradnja začne nekje začetek junija, ker je še vsa birokracija in kredi6...no jaz upam na prej sam raje rečem več in se presenetim če bo prej. bopmo videeli. vsaj premikamo se.user posted image user posted image

juter imam izpit in še to, zjutraj delam tko da gremkr spat.
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.