Anonimen
|
A me je kdo pogrešu? Tud js morm opravičit svoje izostanke (btw. - mislim, da imam najmanj izostankov od vseh tukaj! ) Učeri sem imela dopust in sem hotla mal lenarit, po drugi strani sm si pa tolk planov naredla, da niti polovico nism sfolgala. Dans sm pa morala od učeri vse naredit in je bilo kr pestro. No še zdej je, sam se mi res ne ljubi več! V ponedeljek pa sem itak napisala tako klobaso, da niti slučajno nisem ubegnila tistemu sorry. Kolumbo kr dihaj, ograja bo že, nooo!!! Mateja, jeeee! Demer, ne čakat! Kr dej še enga! Sej maš sam dva, a ne? Alen v vrtcu uživa na polno, zdej ko pridem po njega, dobim tako brzinski poljubček, da kr nima časa... In laufa nazaj v peskovnik. Je pa pol jooooook, ko je treba domov. Bi najraje imel, da "mamica tuki čiča, Alenu maga" in mi v roke tišči kak bager al pa lopatko Jah, ni kej, če ni jok zjutri, bo pa popoldan. Kje se že kupijo čepki za ušesa? Z mojim sma nekako v ponedeljek popoldne sklenila premirje glede sobice - zdej je čist neki tretjega izpadlo in nama je obema bolj všeč. Ne bo pograda, ampak izvlečna postelja, ne bo trodelna omara, ampak kotna - čeprav tud trodelna, pa še previjalno si bom ubodla za bebija! Mi je bla ful ušeč, tako, da sm jo kr uštulila v predračun, moj sprva sploh ni opazu, da je še en dodaten element. (v bistvu smo zaradi previjalne morali spremeniti 3/4 sobice ) Ja za novega bebija morjo bit tud nove stvari, a ne Kolumbo? OK, da ne dolgovezim, se slišimo jutr pri kavici!
< Sporočilo je popravil jasna81 -- 8.4.2009 14:42:13 >
|