Anonimen
|
Jutro punce! Ja, ko bo dan D, vam pa menda ja sporočim, sej ne boom kr pobegnla, nooo.... IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli No,manj kot v eni uri,sem speglala tri stroje,kar sem danes oprala in posušila... S to mašino je tip top vse narjeno. Danineli hitr povedat katera mašina je to? Danes sem takoooo zaspana. Alen je prehlajen - nosek ima čisto zabit in je celo noč jasku in stoku, mu sploh nism mogla pomagat, skoz sm vodo pregrevala, da je imel vlažen zrak, vmes stanovanje luftala (sm sosedo ob 4h zjutraj, ko je šla v službo, ful ustrašla, je skor po stopnicah padla ) No, pol ko pa je bilo treba ustat, pa koma.... Alen je pa itak reku, ko sm ga klicala "mami nehiiii, ajam" Drugače pri nas doma izredno stanje - z mojim sma oba malo spustila kriterije in smo učeri kupili tapison za Alenovo sobico! Kooončno! Pa še moj mi je obljubil, da bo do jutri naredil vse v sobici, da končno prebelima. Sicer ne vem, kako mu bo uspelo, ampak, počasi, res počasi, se pa nekaj premika! Za bebija nismo še nič nabavili. Sm si učeri uzela 15 min. za trgovine, da bi vsaj kak body kupla, pa mi ni nič padlo v oči - bom raje kr pol vse. Pa še verjetno pridejo nove kolekcije. Se mi zdi, da sem že vse vidla... Planiramo pa v soboto skočit do Ikee, za take malenkosti, kot so lučke, poličke, slikice ipd. dekoracije, posteljnino, zavese... Bomo videli, če nam bo uspelo. OK, tolk zaenkrat, se beremo še kej kasneje!
|