|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
8.4.2009 20:21:07   
DanijelaNeli
Čer...
Kak lep dan je za nami... zunaj je blo specialno.Do 19h smo ble zunaj z Neli.Pol mi je zmazala pol Philadelphie s kruhom,pa 2 dcl mleka... joj,jst se ji tako režim in mi jo je užitek gledat kako slastno papa... Ma,naj kar je,kar  hoče in koliko se ji zahoče...
Zdaj mi je zaspala pred tv-jem na kavču... jo morem še prenest v sobo,in kapljice dat...
Pridem potem nazaj...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 551
8.4.2009 21:42:08   
DanijelaNeli
No,manj kot v eni uri,sem speglala tri stroje,kar sem danes oprala in posušila... S to mašino je tip top vse narjeno.
Jutri delam zjutraj,tako,da se bo treba počasi odpravit...joj,še lase si morem umit,pa stuširat....ne da se mi...

Kje ste vse???? Spimo???? Mateja si tukaj?.......jaz grem na en čik,zadnji danes...

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 552
9.4.2009 8:15:33   
Anonimen
Jutro punce!

Ja, ko bo dan D, vam pa menda ja sporočim, sej ne boom kr pobegnla, nooo....
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

No,manj kot v eni uri,sem speglala tri stroje,kar sem danes oprala in posušila... S to mašino je tip top vse narjeno.

Danineli hitr povedat katera mašina je to?

Danes sem takoooo zaspana. Alen je prehlajen - nosek ima čisto zabit in je celo noč jasku in stoku, mu sploh nism mogla pomagat, skoz sm vodo pregrevala, da je imel vlažen zrak, vmes stanovanje luftala (sm sosedo ob 4h zjutraj, ko je šla v službo, ful ustrašla, je skor po stopnicah padla user posted image user posted image ) No, pol ko pa je bilo treba ustat, pa koma.... Alen je pa itak reku, ko sm ga klicala "mami nehiiii, ajam" user posted image

Drugače pri nas doma izredno stanje - z mojim sma oba malo spustila kriterije in smo učeri kupili tapison za Alenovo sobico! user posted image  Kooončno! Pa še moj mi je obljubil, da bo do jutri naredil vse v sobici, da končno prebelima. Sicer ne vem, kako mu bo uspelo, ampak, počasi, res počasi, se pa nekaj premika! user posted image

Za bebija nismo še nič nabavili. Sm si učeri uzela 15 min. za trgovine, da bi vsaj kak body kupla, pa mi ni nič padlo v oči - bom raje kr pol vse. Pa še verjetno pridejo nove kolekcije. Se mi zdi, da sem že vse vidla...

Planiramo pa v soboto skočit do Ikee, za take malenkosti, kot so lučke, poličke, slikice ipd. dekoracije, posteljnino, zavese... Bomo videli, če nam bo uspelo.

OK, tolk zaenkrat, se beremo še kej kasneje!

Neposredna povezava do sporočila: 553
9.4.2009 9:28:37   
Tabali
Danuser posted image
o jasna - bravo za Alenovo sobicouser posted image , sej za bejbija bo tut, nič bat, vse ob svojem časuuser posted image .
Mene je pa dons zjutri skor kap, ko sem se u špegu pogledala user posted image , bi mogla pod nujno k frizerju, sam glede na obveznosti k jih mam bo to na vrsto pršlo šele konc aprilauser posted image  Do takrat bom pa itak že neprepoznavna user posted image
Sem pa vesela da se mi je uspelo spravit u en kostim, ki je še pred kratkim pokal po šivih - sicer ne vem kako, sam dons ga mam na sebi user posted image user posted image user posted image
Drugač, mamo krovca, izbral smo tut kritino, okna (dobro to mormo še določit kakšno zasteklitev bomo meli na kerem oknu), strojnik tut pride naslednji teden zacahnat vse za kanalizacijo in te fore, električarja pa bomo tut nekje usput ujagali user posted image
Sem pa prav vesela k so naši zidarji pridni - moj dragi pravi da so ko palčki user posted image , ko se enkrat pojavijo na gradbišču se primejo dela in z lepa ne odnehajo user posted image . Pa dons zjutri sem dobila kompliment da kuham najbolju kavu na svijetuuser posted image , mašalauser posted image user posted image
Drugač pa sem se tut full razveselila današnjih partizanskih novicuser posted image user posted image  - sem prav vesela, da se tam tut dogaja in da bodo tut izpiti padali user posted image user posted image user posted image . Tko da, vsem študentkam velik uspeha, ponovni "začetnici" veliko veliko sreče in motivacije pri učenju, malecka tebi pa dons user posted image  - naredi to u svojem stilu!!!user posted image

KOlumbo kje so fotke? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 554
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 10:55:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 555
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 10:59:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 556
9.4.2009 11:13:19   
Tabali
OOO Kolumbo - svetovne fotke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti kar na plano s ciframi - dobrih mojstrov nikoli odveč user posted image  (lohk poveš tut une za keramiko pa parket, da se jih izognem u velikem krogu )

Neposredna povezava do sporočila: 557
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 11:24:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
9.4.2009 11:30:38   
Tabali
ma rabim vse kar se spomniš user posted image  (pa če še kakšn predlog o spremembi pade, tudi nau odveč user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 559
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 13:04:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
9.4.2009 13:32:44   
Tabali
dobila HVALAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 561
9.4.2009 14:36:42   
malecka_mateja
dan!

evo mene preden letim v šolo. sem prišla na kosilo- regrat ker tako še sam to jem zadnje cajte al pa ničuser posted image sej mi ne skodi sam vseeno. grem na izpoit. pa še juter en del pa da vidimo. upam da mi rata.

naša partizanka pa nas je res razveselila z tako lepim poročilom. In itak vse vrjamemo v njo da bo štart v šoli ratal in da nardi kar si je zadal. bom jo jaz vzpodbujala oz druga drugouser posted image user posted image pa renoviranje in tako...user posted image user posted image res pohvale vredno. pa upamo na hitro obvestilo oo user posted image  pol pa bo vse popolno.

tabali hvala z podporo veš da bom se potrudla danes.

zunaj je tak lep dan jaz pa bom sedela med 4 stenami.
pa še v službi me je en tak dvigno da bi ga vun nesla. amapk ok. pa še gužva je bla za znoret.
kolumbo lepe slikiceuser posted image user posted image

jasna bravo za sobico in boš vidla še mal pa bo. pa še za bebija bo vse prav čas nič skrbet. bomo ti me kaj nabavle ko boš v Puser posted image user posted image user posted image kak roza kompletuser posted image user posted image user posted image

zdaj pa res morem it. namest da bi si prebrala kaj morem še tle pisatuser posted image user posted image sej ne. pa še včeraj sem do 11 seminarsko delal ker je pogoj za današji izpituser posted image f----user posted image

no grem zdaj dovolj jamranja.

lep sončen dan vam želim.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 562
9.4.2009 15:12:45   
DeMer
Ohoj!
Kolumbo, ste ta pravi kmetje. Super slikce! Joj, kolk bi naš užival, čle bi se lahko takole vozil s traktorjem. user posted image

Ceu teden sem neki pucala, okna, zavese, pa kr skoz je neki. Joj!
Graditeljice, takoj še meni informacije o dobrih majstrih!

Partizanom sporočam, da imajjo večje bodije kdaj v Hofru, ko so kakšne akcije.
Eto, zdej greva pa na gibigib.

papa

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 563
9.4.2009 15:15:34   
DeMer
Ko sem štela neopravičene sta si ukor tik pred izključitvijo zaradi velikega števila neopravičenih prislužili naslednji učenki: Atena777 in Magit.
Ugovor sprejmemo v 3 dneh. Možno je tudi opravičilo.
JAVTA SE KEJ!!!!

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 564
9.4.2009 20:38:57   
DanijelaNeli
Dan!
Čas za RR....Zjutraj smo delali,pol smo ble mal pri mami.Ko smo prišle domov,pa smo ble zunaj so 19.30.Zdaj sem jo skopala,šviknila v pižamco in počasi bo zaspala.Včeraj ob tej uri je že ninala.

Aja,JASNA...glede te naše mašine...To je likalni stroj,od firme Pfaff.Kupljen je bil v Trstu,redna cena je bla 1.800 ojrov,pol je dal neki popusta..tako,da je blo na koncu 1.400 ojrou. Je drag,sama pa si ne predstavljam,da ga nebi imela,zdaj mi je prav užitek peglat,pa še sedišuser posted image ...peglam pa vse od gat,do nogavic,do posteljnine.

Kolumbo...lepe slikice,res!Lahko bi Majkl pelu Neli en giro s traktorjem...mogoče ko bosta velikaaauser posted image

Kakšen voziček si že rekla,da imaš?
Tabali...čestitam za kostim...te čisto razumem kako se počutiš...sem bla na istemuser posted image

Mateja...držimo pesti za danes in jutri!user posted image

Grem pogledat če moja pika spi...pridem pol...
Se tolažim,da grem jutri delat zjutraj,...pol pa do torka frej...user posted image
Jutri zvečer pa bom čuvala ta malo sestrično od Neli,Ajdo.Ker gre sestra od mojega na koncert Jana Plestenjaka.Pol jo pride iskat v soboto enkrat popoldne,in bo šla tudi moja Nelica dol v Koper.Ker imamo v soboto doma žurko,še na račun rostnega dneva od mojegauser posted image ,sta imela z bratom 1.aprila rojstni dan...tako,da ne bo spanja...zato bo šla Neli tudi Neli dol v Koper.Sej si sama tudi želi,ker mi non stop omenja in sili na obalo,k sestrični....

Neposredna povezava do sporočila: 565
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 23:00:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 566
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 23:01:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 567
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 23:04:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 568
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 23:06:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 569
   [Brisano sporočilo]
9.4.2009 23:12:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 570
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 0:47:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 571
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 0:47:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 572
10.4.2009 8:22:19   
Anonimen
Morgen!

Sm čist zaspana spet - Alen ima totaaaaalno zabit nosek, sploh ne more dihat, ponoči pol z mojim laufama s sesalcem in kamilicami okol kinderpeta, tako, da se zjutraj komi dvignema. Mah....še dans, pol pa 3 dni domaaaaa!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Aja,JASNA...glede te naše mašine...To je likalni stroj,od firme Pfaff.Kupljen je bil v Trstu,redna cena je bla 1.800 ojrov,pol je dal neki popusta..tako,da je blo na koncu 1.400 ojrou. Je drag,sama pa si ne predstavljam,da ga nebi imela,zdaj mi je prav užitek peglat,pa še sedišuser posted image ...peglam pa vse od gat,do nogavic,do posteljnine.

Aha - taka mašina z valjem? Tako imamo tu v domu, pa res gre hitr...Ko samo pomislim, koliko ima naša likarica vsak dan za prelikat - od posteljnine, osebnih oblačil, kuhinjskih krp, predpasnikov, ipd...  Pol pa res fajn, sam js ne vem, kam bi to dala. Za to morš pa res met sobo - likalnico, a ne? Enkrat mogoče, ko bomo gradili user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

JASNA če bo bejba bomo TABALi Mateja in jst ziher uletele u Porodnišnico Celje z roza OPRANIM kompletom in se nas ne boš rešilauser posted image

OK, zmenjeno! user posted image  Drugače pa - lepe slikice! user posted image

Partizanske bodije sm js tud vidla (in dobila ) iz Hoferja. Se mi zdi, da kr rastejo z Alenom. Vsakič, ko jih operem so večji. user posted image  V bistvu Alen nosi iste bodije že eno leto in jih nikakor ne preraste. So nekateri že tolk bogi, da jih damo samo za spat!user posted image

No, js grem počasi naprej, me že žokajo...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 573
10.4.2009 8:55:03   
Tabali
Daaaanuser posted image
evo mene, najprej sem mogla opravit tisto kaj mi je naložila šefica Kolumbouser posted image  - tko da... Demer maš ZS user posted image
vsekakor Jasna - prletimo u Cele takoj, sam če bo bejbika user posted image user posted image user posted image , z vsem kaj spada zraven, pa še marijače prpeljemouser posted image user posted image , al pa kaj drugega odvisno od tega kakšne pesmi boš želela poslušat user posted image user posted image user posted image , Kolumbo bo šopingirala, jst perem, DaniNeli zlika, Mateja pa organizira benduser posted image  in smo že tamuser posted image
Kolumbo kake hude najkice si naročila user posted image , mi smo včeri tut ene superge ujagali, pravzaprav pr nas je z obutvijo tako, da si naša bejba mora sama zbrat, ker drgač ni šans da si pol obuje, no in moram jo pohvalit, zbere modele z zmerno in sprejemljivo ceno user posted image user posted image
joj HBDPuser posted image , pa vesele praznike vsem skupajuser posted image
gren delat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 574
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 9:26:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.