|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 9:29:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 576
   RE: Februarčki 007 - 2.del
10.4.2009 9:30:32   
helimaša
Kolumbo kje si te najkice naročila.....une rdeče so res hude.....

Neposredna povezava do sporočila: 577
10.4.2009 9:47:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Tabali

Kolumbo bo šopingirala, jst perem, DaniNeli zlika, Mateja pa organizira benduser posted image  in smo že tamuser posted image

HA HA HA HAHA HA. SM SKOR DOL PADLA OD TE SANJSKE KOMBINACIJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tole je pa izjava tedna! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Me pa vse bolj firbec matra... Kolumbo kako si ti zdržala pri obeh, da nisi vedla. Men je že moj reku, da bi fuuuul rad vedu! user posted image  Js pa neeeee..... V bistvu me pa fuuuul mika!

Drugače pa Tabali - ni potrebe po mariačih, RR ZBOR RULEZZZZ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo - ta rdeče so res super. Kje si jih naročila?????

V Hofru sm js že kako leto nazaj kupla ene bodije št 92/98 in jih res še danes nosi. Pakirani so po 2, pa cca 4-5 € za komplet. Sem mu kupla 6 bodijev, pa se še eden ni strgu, so bolj flekci gor. Jih pa lahko tud kuhaš - js Alenove obvezno 1-krat na mesec. Sam pazi to - obstajajo 2 proizvajalca - end je tout'sweat, drug pa neki star... Eni so za nič, drugi super. Zdej pa ne vem, ker so keri. user posted image Bom pogledala doma, pa javim.

Kokr pa zgleda, mi pičimo jutr v Ikeo z mojo sestro in njenim. Upam, da pripeljemo kej fajnega domov. P.S. - Alen gre zraven.user posted image  Moja mama dela, tašči in tastu pa lih ne zaupam... Načeloma bi, sam je zadnjič (januarja enkrat) dal Alenu cel bonbon v usta. Pa čeprav vsakič povdarjam, da bonbonov in lizik in čipsa NE!user posted image  Še sreča, da sm js opazla, da se nekam velik slini, pol pa vidim, da ma neki stlačenga not... Skor me je kap. Ampak ok....

No, ne bom zdej morila. Js sam upam, da zdej uživa v vrtcu in da mu nosek ne nagaja. BTW. učeri sm ga spet enih 20 min. prosla, da grema domov iz vrtca. Je v avtu ful joku, pa govoru "mami, Alen gre na gisče u vrtet" (Alen gre na igrišče v vrtec)user posted image

Aja - še to - avto nas neki heca - ful nam je začel neki ropotat, pa v torek mehanik ni vidu nč posebnega, je reku, da sm si mogoče umislilauser posted image  No, zdej pa ropoče še bolj, pa še neki piska zraven. Moj zdej pride po avto, pa se popoldne vrne po mene u službo. Upam, da ni neka pumpa, ko ful košta...user posted image

OK, grem zapisnike delat, pol ne bo cajta user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 10.4.2009 9:48:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 578
10.4.2009 9:52:06   
Anonimen
Aja - glede izgovorjAve - a že vaši govorijo R? Alen že kr neki časa obvlada, sam pade pa na najbolj enostavnih besedah... Npr.: fantek, on reče "kakek" user posted image  al pa vrtec "vrtet", sonček ali sokec "kokek" - ista beseda za oboje, nogica ali žogica "gogica", rokica "kokica"....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 579
10.4.2009 10:19:01   
Tabali

Drugače pa Tabali - ni potrebe po mariačih, RR ZBOR RULEZZZZ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala Hvala user posted image user posted image user posted image  - to smo hotle slišat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 580
10.4.2009 10:21:40   
Tabali
glede R-ja, smo ga tut že učasih slišali user posted image ,
sam večinoma potegne kar na j user posted image user posted image
drugač pa govori praktično vse, r bo pa tut enkrat user posted image

včer mi je prijavila tako nijanso, da sem skor dol padla
tukaj na Gorenskem, al kar koli že to je user posted image , mamo psa, ki mi je ime Hugo, doma pr mojih pa je Nero
no in včeri mi naša princeska začne razlagat da Hugo ni pes, da je sam Nero pes user posted image  in pol jo prašam ja kaj pa je potem Hugo, in ona pravi "PS" hahahahahaha čist po gorensko, korektno u nulo
no pol je še rekla da je Nero pas in me je čist oborila s nogu user posted image user posted image user posted image
ja ma veliko takih dvojezičnih for npr. luna - mjesec, sonce-sunce...., še najbolj me pa razveseli k začne u žaru razlaganja uporabljat TOTI user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tabali -- 10.4.2009 10:28:28 >

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 581
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 10:38:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 10:40:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 583
10.4.2009 11:07:10   
Anonimen
Kolumbo čist si me okužla! user posted image

Tabali - bleščeče zlato za Danajo: http://www.superge.si/html/svn/2718647-AA.shtml
user posted image
Pa še 60% off!

Neposredna povezava do sporočila: 584
10.4.2009 11:09:25   
Anonimen
Men so pa tele ušeč:
user posted image

Punce, a vete, da majo zdej u Hervisu 20% popusta oz. nakup brez davka. Mislim, da traja do 14.4. Js sm si že najdla ene adidasove belo-rdeče, sam ko sm ceno vidla...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 585
10.4.2009 11:11:55   
Anonimen
Pa šmeksi varianta:user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil jasna81 -- 10.4.2009 11:12:27 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 586
10.4.2009 11:35:30   
Tabali
AAA koje hude najkice user posted image user posted image user posted image
mene pa lovi predpraznična lenobauser posted image , bi najrajš kar dam šla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 587
10.4.2009 20:24:07   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

IZVIRNO SPOROČILO: Tabali

Kolumbo bo šopingirala, jst perem, DaniNeli zlika, Mateja pa organizira benduser posted image  in smo že tamuser posted image

......

Za crknit od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 588
10.4.2009 20:36:47   
DanijelaNeli
ČER!!!!!!!!
Ja,Jasna taka mašina z valjem je.
Ej,une rdeče Nikice smo pa res carske...tudi jaz bi take!

Neli sem zadnjič kupla v Deichmannu ene Adidas črne,na ježka z belimi črtami.Tudi ful lepe,za 30 ojrou.

Mater sem se nadelala danes,za crknit sem imela...gužvo non stop.Komaj sem utegnila pojest en grški sendvič. okol poldne. Pol ko sem prišla domov sem bla mal zunaj,in ni sem zdržala več...tako,da sem šla mal se uležt,ker me križ boli za crknit.Prej pa smo ble še zunaj skor do 19.30.Napapala se je dveh ocvrtih jajčk s sirčkom...zdaj pa jo zmankuje...

Upam,da bom šla tudi jaz čimprej spat...ker sem gotova!

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 589
   [Brisano sporočilo]
10.4.2009 22:16:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 590
10.4.2009 22:36:05   
DanijelaNeli
Tako,jaz sem fertik za it spat... Še planinski čaj skuham za zjutraj,dam v termos in grem v mižule.

Kolumbo...boš skrbela,da se mu ne bo voda ohladila,a?user posted image ...uživajta...user posted image
Sam pa te morem pohvalit...res imaš voljo zdaj delat potico...pridnauser posted image

Glede naše izgovorjave... kakšen krat se na mposreči rečt R. Je večkrat zamenjan za L. Koper=Kopel,Vrtec=Vltec... Glede stavkov,pa raztura,res.Poveže kar več stavkov skupaj...seveda je včasih vmes "aaaaaammmmm,aammmm"...ko si kej izmišljuje al če išče besedo....
Prej mi je ponavljala neprestano:"Mama,jutli plide sestlična Ajda z avtom in gle Neli v Kopel"user posted image ...komaj čaka it dol.

Neposredna povezava do sporočila: 591
10.4.2009 22:46:11   
Tabali
čeruser posted image
a je kdo še kle, al kva zdejuser posted image
kolumbo ma itak rilekšn s šimetom v kopeli, daneneli pa kuha planinski čaj (hm... zakaj pa ne pimorskiuser posted image user posted image )
no jst sem se pa namazala z eno masko, kao aromaterapiuser posted image , pa mam filing da mam fris čist zabetoniran, sploh govort ne moremuser posted image - hehehehe- vsaj moj uživa u tišiniuser posted image user posted image , no sem vsaj u stilu s prekladami na bajtiuser posted image user posted image
ma nič, grem na depilacijo, pa pod tuš, moram se mal k sebi spravit
Danajči aja, ta bila cel popoldan s tatijem u Arboretumuuser posted image user posted image , jst sem pa mela čistilnouser posted image , no vsaj spucan mamo

Neposredna povezava do sporočila: 592
10.4.2009 22:48:34   
Tabali
hahahahahahaha
zdele je na televiziji povedu da se baje u recesiji moški rajši ozrejo za bolj popolnjenimi damami, hahahahah končno sem enkrat inuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 593
10.4.2009 22:51:42   
Tabali
ej Kolumbo, a pečeš nočno potico?user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 594
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 0:37:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 1:08:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 596
11.4.2009 8:02:21   
DanijelaNeli
Dobro jutro...gremo punce pit kavo...
user posted image ...kuhana.Neli se je zbudila pred 7. uro.Jaz sem mislila,da bo kej potegnila...pa nič...Vlekla se je do 7.30 po sobi,na vse možne finte me je hotla zdvignit...Mama plevij me,mama bi pila mleka,mama živ žav...
Zdaj pa mi noče niti jest,sam čaj pije...in čaka ringrajo na Pop tv.
Kolumbo..maš pa res pridnega moža,user posted image .Da bi moj bil takšen...Zato pa je živo nasprotje,to pa je kriva taščauser posted image user posted image

Tvoja dva ta mala pa so cela srčka...za ju pojest! Prav bi imela tudi jaz še enega user posted image ,ko vidim take lepe slikice...
Kolk kil ma Majkl?Je pa res cel bočko.

Neposredna povezava do sporočila: 597
11.4.2009 11:12:34   
malecka_mateja
jutro!

jaz sem včeraj ful uživala sem mela obletnico valete in je bilo fajn. sem prišla ob 2 domu. zjutraj pa me je tjaša zbudla ob 6user posted image  popoldan pa grem delatuser posted image  pa še v ponedeljek delam. ma sej bo.

izpit je ok šel. naredl sem ga ziher sam nevem s kolko.

danes bomo jedli sam šmorn oz palačinke ker bomo juter meso jedli pa v ponedeljek in se mormo šparatuser posted image user posted image žegnu je tašča nesla še malo za nas. pa sploh nimam filinga da je velka noč. ma sej bo.

drugače pa mamo lep sonček in komaj čakam da sem juter doma da se spočijem malo.
pol pa spetr cel teden delam. vsaj šole nima do 8 majauser posted image  polp a še dva izpita in fertik za to letouser posted image user posted image user posted image

zdaj pa grem mal pospravoit.
lep dan pa veselo pisanko.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

Neposredna povezava do sporočila: 598
   [Brisano sporočilo]
11.4.2009 11:31:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 599
12.4.2009 10:21:39   
Tabali

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=131217

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=131218

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=131215

Vesele Velikonočne praznike drage ringarajčice user posted image user posted image user posted image
evo zgoraj so fotke naše bebike včer k je z bako nesla na žegnanjeuser posted image , pa še mal gradnjeuser posted image (ne paše lih skup, sam...user posted image user posted image )
gremo zdej na zajtrk, smo že mašo obavili, tko da smo ready za jest
lepo se mejteuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tabali -- 12.4.2009 10:27:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.