Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo IZVIRNO SPOROČILO: Tabali Kolumbo bo šopingirala, jst perem, DaniNeli zlika, Mateja pa organizira bend in smo že tam HA HA HA HAHA HA. SM SKOR DOL PADLA OD TE SANJSKE KOMBINACIJE Tole je pa izjava tedna! Me pa vse bolj firbec matra... Kolumbo kako si ti zdržala pri obeh, da nisi vedla. Men je že moj reku, da bi fuuuul rad vedu! Js pa neeeee..... V bistvu me pa fuuuul mika! Drugače pa Tabali - ni potrebe po mariačih, RR ZBOR RULEZZZZ! Kolumbo - ta rdeče so res super. Kje si jih naročila????? V Hofru sm js že kako leto nazaj kupla ene bodije št 92/98 in jih res še danes nosi. Pakirani so po 2, pa cca 4-5 € za komplet. Sem mu kupla 6 bodijev, pa se še eden ni strgu, so bolj flekci gor. Jih pa lahko tud kuhaš - js Alenove obvezno 1-krat na mesec. Sam pazi to - obstajajo 2 proizvajalca - end je tout'sweat, drug pa neki star... Eni so za nič, drugi super. Zdej pa ne vem, ker so keri. Bom pogledala doma, pa javim. Kokr pa zgleda, mi pičimo jutr v Ikeo z mojo sestro in njenim. Upam, da pripeljemo kej fajnega domov. P.S. - Alen gre zraven. Moja mama dela, tašči in tastu pa lih ne zaupam... Načeloma bi, sam je zadnjič (januarja enkrat) dal Alenu cel bonbon v usta. Pa čeprav vsakič povdarjam, da bonbonov in lizik in čipsa NE! Še sreča, da sm js opazla, da se nekam velik slini, pol pa vidim, da ma neki stlačenga not... Skor me je kap. Ampak ok.... No, ne bom zdej morila. Js sam upam, da zdej uživa v vrtcu in da mu nosek ne nagaja. BTW. učeri sm ga spet enih 20 min. prosla, da grema domov iz vrtca. Je v avtu ful joku, pa govoru "mami, Alen gre na gisče u vrtet" (Alen gre na igrišče v vrtec) Aja - še to - avto nas neki heca - ful nam je začel neki ropotat, pa v torek mehanik ni vidu nč posebnega, je reku, da sm si mogoče umislila No, zdej pa ropoče še bolj, pa še neki piska zraven. Moj zdej pride po avto, pa se popoldne vrne po mene u službo. Upam, da ni neka pumpa, ko ful košta... OK, grem zapisnike delat, pol ne bo cajta
< Sporočilo je popravil jasna81 -- 10.4.2009 9:48:10 >
|