Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.3.2009 12:27:10
|
|
|
|
malecka_mateja
|
hajli halo. sem se takooo najedla, sem porovo juhico skuhala pa domače popečene rezance široke ter kuro pečeno za mojga. pa solatko in zdaj mam poln trebušček pol morem mal v trgovino po kak sokec če kdo pride, seka pride danes, ostali pa mal čez vikend. a kolumbo pol je s temi kupljenimi biskviti tud dobro???sem proti temu ampak če so dobri zakaj ne???
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.3.2009 14:03:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Js tud pogrešam kak dobr kuharski nasvet! Drugače sm pa teeeečna - čakam enga deca, da me pokliče, da zrihtam mesečne račune, pa mu glih ne gre... Mi obljublja že od zjutri. Me je še moj poklicu - za piko na I pride dans še en "majstor" sicer kolega njegov, ampak mam poln kufer tega razbijanja in vrtanja po stanovanju,. pa še vreme je tako, da se z Alenom nimama kam dat. AAAAAAAAAAAAA! Mater, ko da hišo gradimo!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.3.2009 14:05:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Mateja, kje maš pa ti avatar in tiste napise pod nickom, št. postov...ipd? Drugače pa sorry za zamudo pri sms-u. In predvsem HVALA! Včasih sm res za luno... Sej to itak vsak ve, ko me pozna, da mobitel ni moj najboljši prijatelj....
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.3.2009 14:11:14
|
|
|
|
malecka_mateja
|
neve jasna sem misla da sam jaz ne vidim???nevem zakaj? drugače pa ni panike sam da si ga dobila.sej vem da si ti enako misla kolumbo pogrešana??
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 14:25:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.3.2009 14:29:06
|
|
|
|
malecka_mateja
|
Hvala kolumbo pridi na deci pa ti bom usta takoj ohladila s čim alkoholnim lahk pa tudi s pecivom no kaki so ti kupljeni biskviti za torto??katere ti jemljep??
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 14:45:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.3.2009 15:05:10
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Mateja...vse najbolše za rojstni dan,ti želimo!!!Veliko vsega lepega,zdravja,sreče,...kmalu pa še enega
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.3.2009 21:25:56
|
|
|
|
DeMer
|
MAteja! Upam, da si razumela!
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.3.2009 21:29:13
|
|
|
|
DeMer
|
Dons je pa vreme za crknit! Kje ste vse? Kolumbo čakam te, da se zmeniva za jutri. Nič ne vem, a ti lahko al ne? Bolj dopoldan? MI smo bili popoldne spet v vrtcu, je bila prireditev Pasovček in čarovnik Grega, ki ga nismo dočakali, pa še gužva je bila tako da smo šli domov. Sem pa čist hin, tako da šibam v postlo. No, dejte kakšen fin recept za torto sadno čokoladno, pa ENOSTAVEN!!! aja pa HITR in DOBR! Men se ne da prav dolgo pacat! Mejte se! Lahko noč! A Atene ni?????????
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2009 22:13:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.3.2009 22:33:09
|
|
|
|
malecka_mateja
|
čer!hvala vsem za čestitke... mal smo meli družbe popoldan ampak v soboto in nedeljo bo glavno. sej kolumbo gledde na to da bo cel dan kuhala pa je res boljše da sprobam kupljene.pa bomo videli.lahk pa pridete probat drugače pa tjašika že aja jaz pa tudi grem zdaj ker je moj prišo glih. lep večer.pa pridne bit.papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.3.2009 22:40:16
|
|
|
|
Tabali
|
jaooooooo cele litanije napošem pa me ven vrže skratka MATEJA VSE NAJ NAJ NAJ BOLJŠE (pa podpišem se pod post od DeMer ) dons začeli z gradnjo in so zumanje stene če fertig ja pa Danajči se je prvič pokakala na WC jst sem pa čist him od teh zdravil, že ene 15 let nisem pila AB in me je čist zvilo, tko da edin kar lahk zdele prenesem je horizontala tko da.... lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 31.3.2009 22:53:48
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Sam Lahko noč rečem,...odpravljam se spat...spet pozno....ker bi lahko šla kadar Nelči...na,jaz morem letat po bajti in na računalniku viset.Sem jezna sama nase...pol pa jamram kako se mi spi in kako sem zmatrana,...prav mi bodi...
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.4.2009 9:07:17
|
|
|
|
DanijelaNeli
|
Jutro... Evo ...moja kavica...druga... Neli sem peljala v vrtec.Se mi je zbudila ob 7h... In najprej je rekla:"Tati lojstni dan,tati tolto,gemo pupit dailo"... Mislim,da ste štekale.Ma kako se je spomnila,ker sem ji včeraj rekla,da ima rojstni dan... Kako ste kaj ve?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 9:37:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.4.2009 14:48:04
|
|
|
|
malecka_mateja
|
dan! hvala vsem še enkrat za čestitke.če se vse uresniči pa bo res super. midva sva zjutraj malo laufala sem in tja. zdaj pa smo počivali. Zdajle grem po tjašo in gremo mal na luft. pridne bit.papa
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 1.4.2009 22:06:07
|
|
|
|
Tabali
|
čer kaj se je danes zgodilo - nič RR? , kje ste vse? joj Malecka, kako fensi frizurco ma Tjašika , prav lepo - pri nas tole absolutno ne pride v poštev, smo bolj za natur variante , še špangico komi komi prenese, pa še to sam če ji frizerka naštima, drgač pa ni šans da bi meli repke pa kitke jutri mamo vpis u vrtec, gremo mal še prej pogledat če nam bo sploh všeč drugač smo OK, gradimo 100 na uro, jutr že začnejo opaž postavljat za drugo plato, tko da se dogaja grem zdele, še zmer me full hrbet boli, al pluča al ne vem kva , mah sej bo mejte se pa pišite, pišite, pišite p.s. Kolumbo, sem šla pogledat, če maš kako fotko plačša do tal u albumu...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.4.2009 22:34:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 2.4.2009 7:36:30
|
|
|
|
malecka_mateja
|
jutro! kje ste vse??? tabali a vidiš moj avatar??jaz ga še vedno ne pa nevem kajje narobe? drugače pa bravo za gradnjo in tudi jaz mam veselo novico...da končno začnemo gradit včeraj sva se zmenla vse z enim ko nambo gradil celo hišo na ključ sploh ne morem verjet da se to res dogaja amapk očitno se. in do poletja bo hiška že stala se sploh ne upam prehitro veselit ker se mi še vedno zdi da je nemogoče no sej vambom sproti javljala kako je...ampak glavno da smo se premaknili in se dogovorili. pa cenovno so zelooo ugodni..tabali ko je moj videl tvojo hiško se je zeljubo je rkeo da bi menjal in je študiro ampaknama na parcelo lepo ne grepostavit tko dapri svoji ostajamo to je novica leta. drugače pa tjaša je že v vrtcu. jaz pa se grem še mal stiskat.polpa gremo za kredit laufat sam brez tega ne gre.žal.
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 2.4.2009 8:05:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla! Se na hitrco pofočkam, ker ne gre drugače. Sem čist not padla. Mateja dvojne čestitke!!!! Ene za RD, druge za tako lepo novico! Čuj, zdej pa že lahko bebija delata, ker bo hiška do poletja stala! Morta sobice napolnit! Jeeeee!!! Mi smo učeri šli v tepih center in izmed 400 in neki tapisonov, itisonov in ne vem česa še, nisma najdla enega, da bi bil obema všeč. No, sej jih je bilo par, sam ne mislim dajat 50€ ali več za m2. Tako, da smo pol slabe volje šli domov, Alen je v tepih centru celo uro odspal, pol pa v avtu začel, da bi pico jedu. In smo se ustavli v eni sarajevski restavraciji na čevapčičih. Jih je mulac zmazu enih 6 kosov + pol lepinje. Spat sm šla ob 21.30h, ker sem mislila, da bom med tuširanjem zakinkala. Tooooooooolk sm zaspana, da komi učke držim odprte. Jutr še, pol pa vikend! Se slišimo!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 2.4.2009 8:05:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja - Mateja js tvojga avatarja ne vidim!
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 2.4.2009 8:08:17
|
|
|
|
malecka_mateja
|
Madonca nevem kaj je z avatarjem. Jasna sej bomo nardili bebico do konca leta Takoj ko končam zadnji izpit ga nardimo.pa še nekaj ssej se že zdaj trudimo nič bat
|
|
[Brisano sporočilo] 2.4.2009 9:54:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarčki 007 - 2.del 2.4.2009 14:43:47
|
|
|
|
malecka_mateja
|
ojla! evo mene iz sluzžbe. zdaj pa letim v šolo. kolumbo ne sekiraj se zarad šimeta naj še k men pride pa dobro porihtite na zdravniškem! lep dan.papa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?