|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
31.3.2009 12:27:10   
malecka_mateja
hajli halo.
sem se takooo najedla, sem porovo juhico skuhala pa domače popečene rezance široke ter kuro pečeno za mojga. pa solatko in zdaj mam poln trebuščekuser posted image

pol morem mal v trgovino po kak sokec če kdo pride, seka pride danes, ostali pa mal čez vikend.

a kolumbo pol je s temi kupljenimi biskviti tud dobro???sem proti temu ampak če so dobri zakaj ne???

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 476
31.3.2009 14:03:19   
Anonimen
Js tud pogrešam kak dobr kuharski nasvet! user posted image

Drugače sm pa teeeečna - čakam enga deca, da me pokliče, da zrihtam mesečne račune, pa mu glih ne gre... Mi obljublja že od zjutri.user posted image

Me je še moj poklicu - za piko na I pride dans še en "majstor" sicer kolega njegov, ampak mam poln kufer tega razbijanja in vrtanja po stanovanju,. pa še vreme je tako, da se z Alenom nimama kam dat. AAAAAAAAAAAAA! Mater, ko da hišo gradimo! user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 477
31.3.2009 14:05:03   
Anonimen
Mateja, kje maš pa ti avatar in tiste napise pod nickom, št. postov...ipd?user posted image

Drugače pa sorry za zamudo pri sms-u. In predvsem HVALA! user posted image Včasih sm res za luno... Sej to itak vsak ve, ko me pozna, da mobitel ni moj najboljši prijatelj....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 478
31.3.2009 14:11:14   
malecka_mateja
neve jasna sem misla da sam jaz ne vidim???nevem zakaj?

drugače pa ni panike sam da si ga dobila.sej vem da si ti enako mislauser posted image

kolumbo pogrešana??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 479
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 14:25:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 480
31.3.2009 14:29:06   
malecka_mateja
Hvala kolumbouser posted image

pridi na deci pa ti bom usta takoj ohladila s čim alkoholnimuser posted image user posted image user posted image lahk pa tudi s pecivomuser posted image user posted image

no kaki so ti kupljeni biskviti za torto??katere ti jemljep??

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 481
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 14:45:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 482
31.3.2009 15:05:10   
DanijelaNeli

Mateja...vse najbolše za rojstni dan,ti želimo!!!Veliko vsega lepega,zdravja,sreče,...kmalu pa še enega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 483
31.3.2009 21:25:56   
DeMer
MAteja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da si razumela! user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 484
31.3.2009 21:29:13   
DeMer
Dons je pa vreme za crknit! Kje ste vse? Kolumbo čakam te, da se zmeniva za jutri. Nič ne vem, a ti lahko al ne? Bolj dopoldan?
MI smo bili popoldne spet v vrtcu, je bila prireditev Pasovček in čarovnik Grega, ki ga nismo dočakali, pa še gužva je bila tako da smo šli domov. Sem pa čist hin, tako da šibam v postlo.
No, dejte kakšen fin recept za torto sadno čokoladno, pa ENOSTAVEN!!! aja pa HITR in DOBR! user posted image Men se ne da prav dolgo pacat!

Mejte se! Lahko noč!

A Atene ni?????????

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 485
   [Brisano sporočilo]
31.3.2009 22:13:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu DeMer)
  Neposredna povezava do sporočila: 486
31.3.2009 22:33:09   
malecka_mateja
čer!hvala vsem za čestitke...user posted image
mal smo meli družbe popoldan ampak v soboto in nedeljo bo glavno.
sej kolumbo gledde na to da bo cel dan kuhala pa je res boljše da sprobam kupljene.pa bomo videli.lahk pa pridete probatuser posted image user posted image

drugače pa tjašika že aja jaz pa tudi grem zdaj ker je moj prišo glih.

lep večer.pa pridne bit.papa

Neposredna povezava do sporočila: 487
31.3.2009 22:40:16   
Tabali
jaooooooo cele litanije napošem pa me ven vržeuser posted image user posted image
skratka MATEJA VSE NAJ NAJ NAJ BOLJŠE user posted image user posted image (pa podpišem se pod post od DeMeruser posted image user posted image )
dons začeli z gradnjo in so zumanje stene če fertig
ja pa Danajči se je prvič pokakala na WCuser posted image user posted image user posted image
jst sem pa čist him od teh zdravil, že ene 15 let nisem pila AB in me je čist zvilo, tko da edin kar lahk zdele prenesem je horizontalauser posted image
tko da.... lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 488
31.3.2009 22:53:48   
DanijelaNeli
Sam Lahko noč rečem,...odpravljam se spat...spet pozno....ker bi lahko šla kadar Nelči...na,jaz morem letat po bajti in na računalniku viset.Sem jezna sama nase...pol pa jamram kako se mi spi in kako sem zmatrana,...prav mi bodi...

Neposredna povezava do sporočila: 489
1.4.2009 9:07:17   
DanijelaNeli
Jutro...
Evo user posted image ...moja kavica...druga...
Neli sem peljala v vrtec.Se mi je zbudila ob 7h... In najprej je rekla:"Tati lojstni dan,tati tolto,gemo pupit dailo"...user posted image user posted image user posted image Mislim,da ste štekale.Ma kako se je spomnila,ker sem ji včeraj rekla,da ima rojstni dan...

Kako ste kaj ve?

Neposredna povezava do sporočila: 490
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 9:37:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 491
1.4.2009 14:48:04   
malecka_mateja
dan!

hvala vsem še enkrat za čestitke.če se vse uresniči pa bo res super.

midva sva zjutraj malo laufala sem in tja. zdaj pa smo počivali.
Zdajle grem po tjašo in gremo mal na luft.

pridne bit.papa

Neposredna povezava do sporočila: 492
1.4.2009 22:06:07   
Tabali
čer
kaj se je danes zgodilo - nič RR?user posted image user posted image user posted image , kje ste vse?
joj Malecka, kako fensi frizurco ma Tjašikauser posted image , prav lepouser posted image - pri nas tole absolutno ne pride v poštev, smo bolj za natur varianteuser posted image , še špangico komi komi prenese, pa še to sam če ji frizerka naštima, drgač pa ni šans da bi meli repke pa kitkeuser posted image
jutri mamo vpis u vrtec, gremo mal še prej pogledat če nam bo sploh všečuser posted image
drugač smo OK, gradimo 100 na uro, jutr že začnejo opaž postavljat za drugo plato, tko da se dogaja
grem zdele, še zmer me full hrbet boli, al pluča al ne vem kvauser posted image , mah sej bo
mejte se pa pišite, pišite, pišiteuser posted image
p.s. Kolumbo, sem šla pogledat, če maš kako fotko plačša do tal u albumu...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 493
   [Brisano sporočilo]
1.4.2009 22:34:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 494
2.4.2009 7:36:30   
malecka_mateja
jutro!

kje ste vse???

tabali a vidiš moj avatar??jaz ga še vedno ne pa nevem kajje narobe?
drugače pa bravo za gradnjouser posted image user posted image
in tudi jaz mam veselo novico...da končno začnemo gradituser posted image user posted image user posted image včeraj sva se zmenla vse z enim ko nambo gradil celo hišo na ključuser posted image user posted image user posted image sploh ne morem verjet da se to res dogaja amapk očitno se.user posted image user posted image in do poletja bo hiška že stalauser posted image user posted image user posted image se sploh ne upam prehitro veselit ker se mi še vedno zdi da je nemogočeuser posted image user posted image no sej vambom sproti javljala kako je...ampak glavno da smo se premaknili in se dogovorili. pa cenovno so zelooo ugodni..tabali ko je moj videl tvojo hiško se je zeljubo je rkeo da bi menjal in je študiro ampaknama na parcelo lepo ne grepostavit tko dapri svoji ostajamouser posted image user posted image user posted image to je novica leta.
drugače pa tjaša je že v vrtcu.
jaz pa se grem še mal stiskat.polpa gremo za kredit laufatuser posted image user posted image sam brez tega ne gre.žal.

Neposredna povezava do sporočila: 495
2.4.2009 8:05:12   
Anonimen
Ojla!

Se na hitrco pofočkam, ker ne gre drugače. Sem čist not padla.

Mateja dvojne čestitke!!!! Ene za RD, druge za tako lepo novico! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čuj, zdej pa že lahko bebija delata, ker bo hiška do poletja stala! Morta sobice napolnit! Jeeeee!!!user posted image

Mi smo učeri šli v tepih center in izmed 400 in neki tapisonov, itisonov in ne vem česa še, nisma najdla enega, da bi bil obema všeč. No, sej jih je bilo par, sam ne mislim dajat 50€ ali več za m2. user posted image  Tako, da smo pol slabe volje šli domov, Alen je v tepih centru celo uro odspal, pol pa v avtu začel, da bi pico jedu. In smo se ustavli v eni sarajevski restavraciji na čevapčičih. Jih je mulac zmazu enih 6 kosov + pol lepinje. user posted image

Spat sm šla ob 21.30h, ker sem mislila, da bom med tuširanjem zakinkala. Tooooooooolk sm zaspana, da komi učke držim odprte. Jutr še, pol pa vikend!user posted image

Se slišimo!

Neposredna povezava do sporočila: 496
2.4.2009 8:05:36   
Anonimen
Aja - Mateja js tvojga avatarja ne vidim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 497
2.4.2009 8:08:17   
malecka_mateja
Madonca nevem kaj je z avatarjem.

Jasna sej bomo nardili bebico do konca letauser posted image Takoj ko končam zadnji izpit ga nardimo.pa še nekaj ssej se že zdaj trudimouser posted image user posted image user posted image nič bat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 498
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 9:54:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 499
2.4.2009 14:43:47   
malecka_mateja
ojla!

evo mene iz sluzžbe. zdaj pa letim v šolo.

kolumbo ne sekiraj se zarad šimetauser posted image user posted image naj še k men prideuser posted image pa dobro porihtite na zdravniškem!

lep dan.papa

Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?