|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
2.4.2009 20:46:58   
malecka_mateja
čer!

kje pa ste??
jaz sem doma.pa grem kr spat ker zjutraj delam.
polpa se v torto spustim da bo v soboto sočna. upam da mi bo dobra ratala.

lepo spite.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 501
2.4.2009 21:55:25   
DanijelaNeli
Čer...
Tako,pa sem se spravla k računalniku...Včeraj sem delala in sem prišla pozno domov,danes pa zjutraj tako,da sem spala niti 6 urc.DAnes popoldne pa sem bla tako končana,da sem šla popoldne od 17h do 19h spat... Moj pa je šel z Neli malo ven,tako,da sem imela mir...
Zdaj mi bo vsak cajt zaspala...eno urco kasneje kot mi je prej hodila ninat. Upam,da bo kmalu prešaltala na 20.30...

MATEJA...neki te morem vprašat glede otroške sobe,in sicer kakšno mero postelje si dala Tjaški?

Jaz sem se prej menla z enim frendom in mi je reku,da se mi ne slača kupovat neke fensi postelje "Ala" Mali princ,Izi mobili,itd. ker je too much nabita cena povrh vsega pa je sama iverka...On je mizar in se je ponudu,da mi in lahko naredi sobico,pa še popust šteje zravenuser posted image Les pa naj bi bil smrekov. Tako,da se morem počasi lotit praznit eno sobo,začet barvat zide,dat tepison noter....aj,manjka  se dela....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 502
   [Brisano sporočilo]
2.4.2009 23:11:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
3.4.2009 7:59:24   
Anonimen
Jutro!

Js sm čist zaspana, pa se mi nč ne ljubi, frizuro mam tako, ko da bi me nekdo ornk ustrašu - nism se mela cajta speglat, pa mam kr čop. Mah....

Mi pohištva še kr nimamo, sm že najdla milijon variant, pa moj samo odkimava. Barve sobice, tapisona ipd....niti blizu - tud odkimava... Ime za bebija - tud ne... Ene stvari še nimam za bebija. Punce, men se meša! Se mi zdi, da bom prej rodila, predn Alenu sobico končajo - učeri so spet cel popoldne neki vrtal, dans spet... Mi je zdejle pokrov odletel, ko sma se čula, pa je reku spet vrtat. Pa haloooo, sej ne gradiš na novo!!! Ne zastopim zakaj rabi tolk štekerjev in štrom-doz?

A mi hormoni nagajajo? Js bi že gnezdila....user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 504
3.4.2009 15:15:46   
malecka_mateja
dan!

danineli, mi mao postljo 75x170

jasna prosim nehaj se obremenjevat, ker bo še slabpše in še hormoni imajo večjo moč. Sej vem da je težko ampak nmič nebo bolje če se jeziš. user posted image user posted image  me smo s tabo.

grem torto delat.
adijo ste.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   [Brisano sporočilo]
3.4.2009 22:17:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 506
3.4.2009 23:25:26   
DanijelaNeli
čer...
Takole,pa sem tukaj,...nisem mogla prej pa sem mal zdej brala...
Prej smo imeli obiske,so 21h,Neli se je čisto zlaufala s svojim prijateljčkom.Od kolegice sin ima 4 leta in se z našo ta malo tako štekajo...Sem jo spravla spat ob 21.30,da bo jutr mal potegnla...Bomo videli,je rekel ta slepuser posted image
Zdaj sem mal peglala,tako,da imam vikend brez cunj,le zjutr dam sušit posteljnino.Moj dragi je šel s kolegi na pijačko,jst pa se odpravljam nina nana,

Mateja-hvala za odgovor.Jst mislim,da bom dala delat kar 180x90.

A mogoče katera pozna barve za zide...Jupol junior...kakšne so,če se splača vzet?

Neposredna povezava do sporočila: 507
4.4.2009 8:13:27   
malecka_mateja
jutro!

jaz sem pa tako zmantrana sej nevem od česa. včeraj anrdila torto upam da bo dobra.čokoladno, danes pa še sadno za jutri.
kuham že na veliko. sem že solato natrebla pa kruhovo rolado dala kuaht pa zelenjavo za francosko...mislim od pol sedmih žedelam, zdaj pa mam zajter in mal pavze. dobim na koslo ene frende ob 12 že in morem hiter vse pripravit ker me še kr nekaj dela čaka.
pa še pospravit bajto morem mal.

danineli polpa bolje 190x90 zarad posteljnin...sej boste vidli.  glede barv pa jaz sem bila razočarana ko sem pri klegici vila barve je malemu mavrico narisala. zato sem jaz kupla kr jupol golld in dipija in sama zmešala barvo razulatat pa si itak vidla. jupol trend so dosti boljše. moja mami jo ima v spalnici pa je zelo fajn in zelooo lepa.

ok nebom več govorila.

kolumbo skuliraj seuser posted image user posted image user posted image bom v lj prišla po tebe in te ugrablauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 508
4.4.2009 10:08:28   
DanijelaNeli
Dan...
Mi smo se zbudili,...pa mal poležali...Neli sploh noče zajtrkovat,samo mleko se spila.Jaz pa kavo pijem...
Od 5 h nisem spala več tako trdno... Neli je neki sanjala in pol govorila,da jo buba nogica,pa,da ne more,...Sem jo zdvignila in res je jamrala za nogice,Pokazala mi je na nart,te vezi ki pridejo pri strani....Vem zakaj...včeraj so full hodili v vrtcu in je imela ene teniske iz Massa...nikdar več tam ne kupim zanjo obutev.
Najboljš bo,da ji kupim Nikice al kakšne podobne.Čevlje ima od Cicibana.

Kakšne imajo vaši otroci za prosti čas?

Mateja,ja imaš prav,sem jaz falila mere.Bo kar tvoje držalo.

Neposredna povezava do sporočila: 509
   [Brisano sporočilo]
4.4.2009 20:55:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 510
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 0:41:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 511
5.4.2009 9:01:17   
malecka_mateja
jutro!

evo čaga včeraj uspelauser posted image sam zvečer sem sam padla ker sem ji cel dan paedinala pa skala pa kuhala....jao.torta je bila fantazija. ful so jo hvalili pa vsak je dva kosa pojedo tak da je ni ostalo, včeraj sem še eno za danes spekla in zdaj čaka. jaz že pa spet kuham.spet ekpirementiram. včeraj je bilo vse ful dobro, sploh to melto meso z kruhovimi cmkoki njami...user posted image user posted image

ob 6.30 me je tjaša zbudla in sem ful utrujena.sam danes še.pol pa čist cel teden delam zjutraj pa še vikend.
letim kuhat.papa

Neposredna povezava do sporočila: 512
   [Brisano sporočilo]
5.4.2009 22:28:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 513
5.4.2009 23:10:02   
DanijelaNeli
EJLA!
Ura za it spat...sem imela namen it že prej,pa ni ratalo.
Sem bla že v pižami,z Neli na naši postelji...zdej pa spet v kavbojkah,ker smo mislili,da bo treba it v Koper k dežurnemu... Taka panika,me je prijela...Ko je začela Neli pokašljevat,pol pa vedno bolj,nakar jo je sililo na bruhanje...dušila se je.Joj,ko zdaj pomislim,mi kr solze tečejo.user posted image
Pol mi je začela bruhat,obrišem ji nos z mokrim robčkom pa vidim rdeče,kri.Pol pa še skozi usta kri,sluz.Pograbila sem eno tetra plenico,jo raztegnila na postelji,obrnila Neli,da ji bo lažje šlo ven....Vam povem,da je bla cela plenica krvava.Pol sem gledala,je bla sluz in kri...

Dežurni sem po telefonu povela kaj in kako,pa opisala vse do potankosti.In,da ni potrebno hodit dol...naj ji dajem samo fiziološko,pa Berudual,in inhalacije.Tako,da morem jutri kupit otroški inhalator.
Popoldne pa jo bo moj peljal k zdravnici.

Grem zdaj spat...ker ne morem več...

Neposredna povezava do sporočila: 514
6.4.2009 10:16:33   
Tabali
Dan user posted image
jst ne dohajam več nobene stvari user posted image , tko da ne zamerit k nisem bla tuki, ker pr nas dogaja 100 na uro. Še sreča da je Danajči tok pridna user posted image , jo pa vse zanima do končnih detajlov, tko da včasih mava že take debate da me kar glava boli od mozganja in iskanja odgovorov user posted image  - zadnjič sva se peljale čez Savo in ona seveda ugotovi, da tuki pa voda teče. Ja ok, teče, sam ZAKAJ?user posted image , ker je to reka in v rekah je veliko vode ki teče do morja... Ja OK, sam ZAKAJ? Ker se je sneg stopil in ker je padu dež. Ja seveda, ampak ZAKAJ?user posted image , ker so oblački bili polni vode, ja kul, sam ZAKAjuser posted image user posted image user posted image  - sva debatirale od Tomačevega do Domžaluser posted image user posted image user posted image  pa ne vem kje bi se debata končala, če gospodična ne bi zaspala vmes user posted image  No tko...
Drgač pa gradbišče tut laufa v peti brzini - dons zalivajo zgornjo plato, in še mal pa bo streha gor user posted image user posted image user posted image  (seveda prej mormo krovca najdet user posted image )
Ajd mejte se, moram si vzet čas da vas preberem enkrat vmes

Neposredna povezava do sporočila: 515
6.4.2009 10:21:09   
Tabali
HEJ MALECKA-bravo za gradnjo user posted image user posted image user posted image  čestitke!!!! Kar naprej, boš vidla kok poleta boš dobila ko pridejo zidarji na parcelo user posted image user posted image
Jasna, ti kar začni gnezdit user posted image , pa nič bat glede štrom doz - sej ni blema boljš če jih je več k premau user posted image , VSE BO OK boš vidla!!!!
Kolumbo, kje maš plašč???!!!user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 516
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 11:18:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 517
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 11:22:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 518
6.4.2009 11:41:12   
Tabali
WAUUUUUUUUUUUU user posted image user posted image user posted image user posted image
tnx Kolumbo - SUPER JE PLAŠČuser posted image user posted image user posted image , ma sploh ne rabiš šanel pa te fore, je čist fajn tko user posted image
Bi še sama najrajš letela na Vrhniko, sam verjetno je že konc veselja tamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 519
   [Brisano sporočilo]
6.4.2009 20:46:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 520
7.4.2009 0:35:01   
DanijelaNeli
Ja,Kolumbo si mela prav...jaz v večernih urah strašim tukaj...user posted image

Ja,z mojo Nelico je tako...,pediatrinja je rekla,da ima neko virozico,in spet ji je dala AB kapljice,TobraDex.Ji morem dajat 3x na dan po eno kapljico...

Tako,zdaj grem spat...danes sem delala do 23h,ampak se mi je mal zavleklo.Jutri sem tudi popoldne,in še nevem če jo bom peljala v vrtec...bomo vidli,če se bo zbudila do 8h.

Neposredna povezava do sporočila: 521
7.4.2009 9:01:55   
Tabali
Hej DaniNeli user posted image user posted image user posted image za tvojo Nelico. Verjamem, da si se ustrašila, mene bi po moje pobralo. Drugač sem kar skulirana, ko pa gre za otroka, pa se tresem k šiba na vodi, če je slučajno kaj narobe... A pol se ji je kakšna žilica poškodovala al kakouser posted image . Čimprej se pozdravite!!!!user posted image
Kolumbo - povej Šimetu da od četrtka naprej ne sme po zemlji delat user posted image , tko da ma za krompir še sam jutr user posted image , pa veš kaj... enkrat k se spomniš mi na zs prosim pošlji kakšen kontakt od vašega mizarja, po moje ga bomo tut mi rabili user posted image user posted image .
Joooooooj včeri mi je tašča neki zatežila za eno zemljo, k so jo odpelali stran (ostalo od izkopa), češ kao kje bom pa mela vrt, pa te fore... sem rekla da vrta za enkrat ne bom mela, bo sam trava pa kakšna rožica. Je bila čist šokirana, da kako pa da ne... mislim... pa trenutno nimam časa še za na wc it, ne da bi še vrt obdelovala...enkrat ko se zadeve umirijo, bom že o tem razmišljala, zdele pa mi še na pamet ne pade, da bom kar vse naenkrat mela in obdelovalauser posted image . Sej vse OK, sam najbolj pa me razkuri k na koncu vsega pravi, ja sej se nočem utikovat a točno to dela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mah, se bo že user posted image user posted image
Sem mogla mal kle pojamrat user posted image user posted image user posted image
grem delat
lep dan z velikooooooooooo sonca vam želim

< Sporočilo je popravil Tabali -- 7.4.2009 9:02:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 522
7.4.2009 10:10:59   
DanijelaNeli
Juto...
Spet mi,..kavico smo spili...zdaj pa se je treba česa lotit.

Tabali...ja,neka žilica,sluznica se je poškodovala in ta sproži krvavitev.
Neli je dobre volje,živahna,pije,papa,...sam kašljat pa je začela še bolj.Zdaj ji morem dat tiste kapljice,in eno šalico planinskega čaja... Upam,da bo šlo čimprej vse mimo...

Se beremo potem....

Neposredna povezava do sporočila: 523
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 11:35:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 524
   [Brisano sporočilo]
7.4.2009 11:36:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?