|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septemberke 2009
6.4.2009 8:28:57   
baby blue
dobro jutro sončice

evo pa sem se prikazala tspet tukaj.. v petek sem bila v celju na strokovnem službenem seminarju pred tem pa sem izvedela da je moja sestrična rodila punčko in sice nas je kar presenetila ko je rodila en mesec prej... je punčka gotovo želela na svet user posted image tako da je bila super novica... v oboto smo jo pa obiskali no smo ju obiskali v porodnišnici in je res prekrasna punčka...user posted image user posted image user posted image

moje počutje je super... v soboto smo z mojimi starši ko smo kupovali darilo za mlado mamico gledali še vozičke zame in ne boste verjele všč mi je voziček na tri kolesa... ima pa vse v kompletu lupinico, avtosedež in pa voziček pa še previjalna torba je zraven... tak da še za barvo se odločimo potem bomo pa enkrat čez en mesec ga naročili... user posted image user posted image user posted image

uspešen začetek tedna

(odgovor članu oktavija2)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
6.4.2009 8:32:03   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: altaja

...je pa res, da imam tudi sama malo manj potrpljenja za stvari, ki so mi šle že prej na živce, pa sem nekako tolerirala, zdej pa ne gre več.

O hvala bogu, še ena taka!

Pa še enauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
6.4.2009 8:37:59   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

...je pa res, da imam tudi sama malo manj potrpljenja za stvari, ki so mi šle že prej na živce, pa sem nekako tolerirala, zdej pa ne gre več.

Pa še enauser posted image  Jaz sem ponavadi bolj tihe sorte oz. požiram stvari nekaj časa, potem pa eksplodiram. Sedaj pa nič ne požiram, kar takoj sksplodiramuser posted image  Me niso navajeni in me včasih kar začudeno gledajo. Ma, mi je vse oproščeno, ker vejo, da je to posledica nosečnostiuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
6.4.2009 8:55:28   
baby blue
uhh glede eksplodiranja in potrpljenja sem tu še ena taka ki jo zdej vse moti... sem prov razdražena včasih in bog ne daj da me samo pogledaš... user posted image user posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
6.4.2009 9:24:32   
SONČEK LARA
Pozdravljene čvekice, sem potrebovala kar nekaj časa da sem vas prebrala

se vam javljam po dolgem času, sem imela v službi kr gužvo, doma pa ne pridem do računalnika. Ali so pri vas tudi kake spremembe po službah zaradi te naše recesije, pri nas uvajajo take ukrepe, da sam čakamo kdaj bo kak letel. No hvalabogu smo nosečnice zaščitene z zakonom...vsaj nekaj. No ja lahko me vržejo vn, če mi dokažejo nesposobnost...ampak ta bo težka...sem borka...haha

pri nas nosečnost poteka normalno, brcik še ne čutim, vem sem šele komaj , še ne v 16. tednu, ampak pri Lari sem jih čutila že v 15. , čisto zarec in tako aktivnega otroka pa še ne, to je konstantno poplesavala v trebuščku, no sedaj bom pa očitno se kar načakala.
Malo me je že začelo skrbeti, priznam, pa nekako tisti nosečniški znaki...kr ni jih več, križ me boli sam še občasno, no ja apetit je pa zagotovo ostal, zato Vila Malina ne sekiraj se glede kilogramov, meni je G zandjič ko sme pridedala samo 2 kg, začela, da morm pazit pri rpehrani, ker će me že sedaj boli križ...pa sem ji sma rekla, pa vi veste kak apetit imam jaz in da se ne morem zadrževat, žal ne. No in včeraj pri kosilu me je moj sam gledal in na koncu sam rekel, ne morem verjet ti prej v enem tednu nisi pojedla tok kakor sid anes sam pri kosilu...pa bi še lahko...mislim čist sm nora.

Bety...super si napisala, lepo je brat tvoje poste. So taki pomirjajoči.

Nič lepo se imejte na tale sončen dan, sedaj s eje pa že začelo, včeraj je prav pripekalo...super, sem vesela.

Uživajte mamice

čao

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
6.4.2009 9:55:21   
_melody_
Jutro!

Kako lep sončen dan je spet danes a ne?user posted image  Včeraj sem imela toliko energije, da moj dragi ni imel mira pred mano. Celi dan sva lutala pa nekaj počela.user posted image

Moram vam povedat, da sem ta vikend prvič začutila našo štručko. Sej niso še konkretne brcike ampak me samo žgečka, sploh če se kdo glasno pogovarja okoli mene potem me vsake par minutk dregneuser posted image .

Lep dan vam želim še naprej in kr tako lepo čvekajte, ker vas je zanimivo brat!

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu SONČEK LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
6.4.2009 10:08:29   
altaja
Ojla,

Oktavija, olalaa...že pravi buši! Mah kako jst uživam ko gledam trebuščke user posted image . Bom dans nalimala še mojga... Zakaj si pa dans oktavija2?

Melody: a ni to najboljši občutek na svetu? Moj je tud zelo živahen ratal ta vikend. Pa tud na jakosti se pozna. Se vid da dobr jem pa da pridno raste user posted image . Sem dans stopila na tehtnico..jooooj, boljš da ne bi! Sploh nimam občutka da bi se zredila pa kaže 5 kg več. Mah, sej je vseeno.

Ta vikend sem bla kar aktivna - v soboto sem pospravljala  in ko sem končala sem bla tako zmatrana, križ me je tako bolel da sem komaj hodila. Pa niti ne vem če je to križ..kot da bi me kolki bolel, medenica, ne vem - uglavnem katastrofa. A mislte da je to zarad tega ker moj user posted image leži bolj zadaj pa da me kam prtiska? Al se širim v bokih pa je to zaradi tega? Ko sem se spočila je blo pa spet vse ok. Skrajni čas da se v sredo odpravim na nosečniško telovadbo!!!!!!!

Tulpek: še malo pa greva na MF!!!!!!!! Isti dan, ista ura user posted image

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
6.4.2009 10:12:00   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: kepica

IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

Pa še enauser posted image  Jaz sem ponavadi bolj tihe sorte oz. požiram stvari nekaj časa, potem pa eksplodiram. Sedaj pa nič ne požiram, kar takoj sksplodiramuser posted image  Me niso navajeni in me včasih kar začudeno gledajo. Ma, mi je vse oproščeno, ker vejo, da je to posledica nosečnostiuser posted image

Če smo lahko kdaj upravičeno tečke rdečke je to zdaj user posted image .

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
6.4.2009 10:44:37   
altaja
Evo ga moj buši pri 19t 3d....

user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
6.4.2009 11:10:36   
_melody_
Moj je pa že pri 16. tednih takšen kot da bi bila v 6. mesecuuser posted image .

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
6.4.2009 11:25:43   
yenny
Altaja priznam prav simpatičen trebušček,ampak v primerjavi s tabo sem skoraj taka kot bi bila že čez rok.user posted image user posted image Betty-kar solzne učke sem dobila,tako lepo si napisala.Na splošno to nosečnost doživljam čisto drugače kot prvo pred 14 leti.Zdaj sem čisto noter,polna čustev,vse je tako intenzivno,vsak dan je novih 100 dvomov kako in kaj,čeprav vem,da bo vse šlo.Takrat se z ničemer nisem obremenjevala,vse mi je bilo jasno,nobenih dvomov,bo kar bo.Ja,leta prinesejo svoje!user posted image
Bom kar lepo priznala,zamenjala sem noč in dan.Groza!!!!Spat sem šla ob 1,zjutraj pa sem se komaj skotalila s postelje.Potem pa cele dneve zeham,seveda vmes če je priložnost še kakšno oddremam,zvečer pa akcija.Moram malo spremeniti na bolj normalne ure.
Občutljiva sem pa tudi jaz kot sam hudič.Tiste,ki sem jih že prej pačsamo prenašala zdaj prebavljam z največjo težavo,za vsako stvar imam takoj odgovor,seveda piker in nadvse pameten,tako,da si zadnje dneve govorim jezik za zobe!user posted image Pa kaj morem če folk misli kako je pameten in pametuje naprej in nazaj.Aleluja!!!
Kako bi zgledalo,če komu skočim v glavo?A je nosečnost izgovor,ali je boljše da ne!!??user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
6.4.2009 11:31:52   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: yenny

Altaja priznam prav simpatičen trebušček,ampak v primerjavi s tabo sem skoraj taka kot bi bila že čez rok.user posted image user posted image

Sej pravm..mene vsak vpraša "ja kje pa je kaj?". Berem da je tamau velik nekje med 23 in 25 cm, ampak men ni jasno kam je zlezel user posted image Ja jst upam da je tolk velik, no...

Kje pa ste dans čvekice? Na sončku? Sontschica, pust tiste puzzle pa nam mau povej kako si user posted image

(odgovor članu yenny)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
6.4.2009 11:45:18   
tulpek

Tulpek: še malo pa greva na MF!!!!!!!! Isti dan, ista ura user posted image

Že odštevam dneve. Vsak dan bližje je. Zaradi praznikov bo pa še hitreje minilo.

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
6.4.2009 11:57:13   
Anonimen
evo jaz sm pa glih zdejle dobila tisto napotnico da grem jutr ponovno dat vodo da bo svež izvid za v sredouser posted image tok me glava boli da je noro,zeham itak non stop,zaspat ne morm k me tok glava boli pa še tok lušten sonček je vzuniuser posted image
amapak morm priznat da me res orng matra in komaj čakam tale pregled v sredo no razen če me bo jutr sestra poklicala da spet dohtarce ne bo k pol jim bom pa vrat zavilauser posted image k me res zanima kaj bo pokazal pa kako se bo odločila kako naprej k če bi rekla za cerklažo bi kar cvikala mal zato k je ful problem če dobiš kakšno okužbo,jaz k mam pa skoz ta smotan bel tok v nenormalnih količinah je pa še bolj nevareno za okužbo tko da me res firbec daje kaj bouser posted image
altaja mogoče ga maš bolj v križu a mogoče veš kako ti leži?pa kje maš posteljico spredaj al zadaj?vam bom probala najdt mojo slikco bušijo od prvega sinčka k je bil čist spredi pa prečno ležal tko da sm ga lahk po ritk al pa po glavici božala k se je prov čutil kje ma rito in kje glavico,bil je pa ogromen bušiuser posted image

(odgovor članu tulpek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3889
6.4.2009 12:09:22   
vila MaLiNa
pregledi v tem tednu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ponedeljek, 06.04.2009
Ja.lo09
Sontschica

torek, 07.04.2009
binči
Kruce Fiks
pupik
_melody_

sreda, 08.04.2009 
baja*
baby blue

četrtek, 09.04.2009 
dolenjka

petek, 10.04.2009 
lubenička

pregledi v nasldnjem tednu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ponedeljek, 13.04.2009
velikonočni ponedeljek

torek, 14.04.2009
altaja MF
anya
tulpek MF

sreda, 15.04.2009 
Bety11

četrtek, 16.04.2009 
draja
škorpijončica

petek, 17.04.2009 
 tanik

(odgovor članu vila MaLiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
6.4.2009 12:16:06   
vila MaLiNa
No sem malo osvežila tale seznam - pregledov res ni veliko ampak kmalu se bodo pa začele morfologijeuser posted image  In bomo spet lahko videle svoje user posted image . Pa zvedele za spol, seveda če želimo in če še nismo...

Ja Bety pa res zna pisatiuser posted image , je polna dobrih nasvetov in besed, ki pomirijo. Ob zadnjem njenem postu so se mi pa kar solzice potočileuser posted image , tudi hormoni naredijo svojeuser posted image

altaja zgleda, da si ti tudi bolj med ta suhimi. Moja prijateljica je točno 8 tednov manj noseča od mene pa ima tak buši kot jaz, če ne še večji. Vsaka izmed nas je edinstvena.

l

Neposredna povezava do sporočila: 3891
6.4.2009 12:41:08   
Picabo

Sej pravm..mene vsak vpraša "ja kje pa je kaj?". Berem da je tamau velik nekje med 23 in 25 cm, ampak men ni jasno kam je zlezel user posted image Ja jst upam da je tolk velik, no...

Kje pa ste dans čvekice? Na sončku? Sontschica, pust tiste puzzle pa nam mau povej kako si user posted image

[/quote]

Altaja ti si toliko noseča kot jaz, jaz sem v 15t... ampak dojenček ni še toliko velik... Na NS je bil 7cm, sedaj je najbrž že kakšnih 10 cm, nikakor pa ne med 23 - 25 cm... Tvoj trebušček je tak kot moj, vse je OK ne skrbi.

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
6.4.2009 12:45:33   
vila MaLiNa
Picabo altaja je že na polovici user posted image user posted image

(odgovor članu Picabo)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
6.4.2009 12:54:19   
planinc1978
ojla nosečkice,

Danes je res tak krasen dan da ga je škoda zabit v pisarni, a nimaš kaj, kar se mora, se mora.

Čez vikend smo mal hribolazili, nismo sicer nič pretiravali in je kr pasalo. HB da nimam komplicirane nosečnosti in se lahko mal rekreiram....sploh too much jem in mi potem kr paše rekreacija. Kile gredo pa vseeno goruser posted image

Bety11 lepo napisano in še kako resničnouser posted image

Altaja krasna fotka, bušija pa skoraj da ni še nič. Prav sigurno detece nosiš bolj v križu. Jaz morm rečt kar nekak lezem širom in nase lahk spravim le še ene hlače, kavbojk ne navlečem večuser posted image , ker imam same taozke.

Punce uživajte v teh lepih dneh maximalnouser posted image

Življenje je lepo

Neposredna povezava do sporočila: 3894
6.4.2009 13:35:32   
katka11
ojla user posted image !

uuuuf cist sem zadi.... pa ne bom brala za nazaj, ker je cist prevec...
trebuscki taki in drugacni, eni mal vecji eni mal manjsi normalno... mes se prvic pri tolikih tednih ni se skori nc poznalo, zdej k sem pa pridelala ene par kil se pa ze pozna, no vsaj tisti , ki me poznajo user posted image po kilah se mi pa pozna 0,5 kg. na NS je blo vse v redu, v posvetovalnici pa tko tko. ostalo ok, sam voda ni bla u redu. ampak pravi G, da je verjetno zaradi izcedka, ki ga mam kr dost, pa ful mal sem nalulala... itak drugac vsake pol ure k je treba je pa kriza user posted image . tko, da sem mogla dons se enkrat nest vodo gor, in to kar dva loncka!!!! itak sem sla ponoc enkrat na wc, tko, da sem zjutri popila hektolitre vode, kar pa se je poznalo sele kasneje v sluzbi, v unadva loncka pa spet bolj slabo. ampak upam, da bo ok. se mi pa ne sanja, kaj in kako ce ne bo u redu? kaj je sploh lahko narobe? je nevarno za plod? a ma kera izkusnje s tem?
drugac pa komi cakam da je konc sihta da grem po mojga skratka, na kosilo pol pa mal na soncka.
uzivajte tud ve vse.
aja pikca tud ze cutim sem in tja, vsake tolk casa, malokrat. ampak sem v 16 tednu, tko da je kul. pa se skorcek je za en teden manjsi, tko, da ni panike, ma s ecas.
pridne bodte!!!

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
6.4.2009 13:39:54   
sontschica
haj haj user posted image

zdej se pa že res dolgo nisem nič javila, se mi zdi, da zdej ko sem doma, mi dnevi še hitreje "letijo" kot prej ko sem bila v službi. res pa je, da sem se mogla mal odklopit od ringaraje in od nosečniških tem, (čeprav sem vas vseeno prebirala), ker sem bila že kar preveč obsedena z njo...mi je že moj user posted image rekel.

včeraj je bil tak lep dan, da sem se tudi jaz cel dan martinčkala na sončku, od jutra do večera, potem bila pa utrujena kot ne vem kaj....
prejšnji dan sem pa tudi jaz šla v porodnišnico pogledat user posted image od moje sestrične. je tudi tak srček...ampak moram rečt, da ko sem prišla na porodniški oddelek, me je kar malce stisnilo pa postalo nelagodno, ker sem se zavedla, da bom čez dobrih 5 mesecev pa že jaz tukaj v drugačni vlogi.

vila MaLiNa
tudi mene obhajajo včasih isti dvomi, če bom zmogla vse to, kakšno bo življenje z dojenčkom...sam mislim, da je pri prvem otroku to kar normalno.

se strinjam z napisanim, da nas Betty11 s svojimi nasveti zelo pomirja in zna najti "zdravilo" za še takšno gromozansko težavo.

altaja a si me pogrešalauser posted image user posted image user posted image user posted image ? sej ne sestavljam skoz puzzlov, tud berem pa hodim na sprehode, pa kuham pa ne vem kaj še vse user posted image user posted image user posted image
maš simpatičen bušek, sam je res še zelo mali, mogoče ti je pa user posted image v križ zlezeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nič skrbet, bo že  zrasel, ko bo potrebno.

danes imam pa pregled...po moje ne bo nič posebnega...ampak že komaj čakam morfologijo, ki bo kar kmaluuser posted image user posted image user posted image

tako, toliko za zdaj, lepo se imejte na ta lep sončen dan in se pustite razvajati.

(odgovor članu planinc1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
6.4.2009 14:18:41   
baby blue
sontschica moja sestrična je rodila v petek tako da smo jo v soboto obiskali... joj kako je lepa punčka... pa še malo sem šla okolje raziskat ker če dobrih 5 mesecev bom pa že sama tam pestovalauser posted image

drugače sem pa prejle iz laboratorija pršla sem nesla kriuser posted image zunaj je pa tak lepo toplo in prijetno da bi človek tole kišto nesel kar na travo in tam delala če nebi prej zaspal... user posted image user posted image

(odgovor članu sontschica)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
6.4.2009 16:37:06   
JaLuca
Pozdravljene souser posted image

Javljam se vam res po dolgem času. Sem bila zdaj fejst user posted image user posted image  ker nisem se morala javljati.
Ampak zdaj bo boljše. Končno imam doma internet, tak da sem zdaj ful user posted image user posted image user posted image !

Ko bom imela čas bom vas malo prebrala nazaj.

Sem izkoristila stari dopust, zdaj pa bom malo na bolniški.

Buši je zdaj 3. večji, v 1. se mi še ni nič opazilo. Ampak slabosti so mimo in končno lahko zdaj zadnji teden malo bolj normalno jem, samo zdaj se mi ful lušta sladko. Same sladkarije bi jedla, ampak pazim. Tak da bom zdaj zadnji mesec dobila gor kako kilo, ker do zdaj zdredila za eno kilco. Tak je bilo tudi prvič.

Brcike sem pa že tudi čutila in to zadnji teden marca. So me tudi že zbudle ponoči.

Za seznam - naslednji pregled imam 21.4.

Neposredna povezava do sporočila: 3898
6.4.2009 20:56:17   
Nepoznana
Komaj vas dohajam brat, tko velik napišete user posted image .

Js imam pa naslednji pregled 29. aprila (rok imam 25.9., torej sem nekje v 16, 17 tednu, ne?). Čist sem zmešana, ker mi na vsakem pregledu mal zamaknejo tedne (rok so mi spremenili "samo" enkrat) - očitno imam bolj majhnega otročka. Noooo, in ne vem, če bo na naslednjem pregledu že morfologija al ne. Po moje še ne. Oddat moram samo vodo, pa nč ni rekla o morfologiji. Najbrž pred morfologijo še kri oddamo, da za tokso pogledajo, kaj pravte?

Upam, da bo morfologija malo kasneje, ker bi bil rad moj zraven, ko bova (morda) zvedela spol, ker na NS je naše dete kljub živahnosti tko nogice skup tiščalo, da nismo ničesar videli.

Drgač me pa kr ena paranoja drži. Bejbija še nič ne čutim in mam kr ene trenutke, ko mi kr šine čez možgane "kaj pa če srček ne dela več"...user posted image Kr tkole sama sebe v slabo voljo in skrbi spravljam, čeprav popolnoma nehote, se razume.

Melody, v brežicah imaš namen rodit? Potem se bova pa najbrž kaj srečali... Tudi jaz sem iz Posavja in če bo vse po sreči bom tudi jaz v Brežicah.user posted image

Altaja, kar se pa trebušča tiče, sem imela pa jaz že pred nosečnostjo ene dvakrat večjega kot ga imaš ti sedaj (smola pač, da se vedno zredim samo v trebuh). Mi je pa ginekologinja zadnjič povedala, da bolj na ven nosim, tko da lahko pričakujem še toliko večji trebuh. Morda se bom celo opogumila in začela v RR albumu voditi "tednik" fotografij trebuščka - sem se odločila, da ga bom vsako soboto slikala, da bom na koncu videla kako bo šlo postopoma, ker drugače sploh nimam občutka, da se kaj premika. user posted image

< Sporočilo je popravil Nepoznana -- 6.4.2009 21:02:13 >

(odgovor članu JaLuca)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
6.4.2009 21:47:11   
simonae
Pozdravljeneuser posted image !

Sem ravno iz telovadbe in polna energije - končno našla čas, da preberem, kar ste načvekale in kaj dopišem.

Te dni sem sicer res polna energije, a ob sončku kar ven uidem. Ko pa sem doma, pa me daje pospravljanje. Kar generalne sem se lotila - do sedaj sem imela tak občutek "gnezdenja", ko je treba, da je vse tip top, šele zadnji mesec nosečnosti, sedaj pa že prej. Upam, da me še ne mine kmalu in da nadaljujem res po celi hiši - se bo vsaj enkrat res svetila od spodaj do vrha.user posted image

A, ja, pa vse postelje sem se spravila včeraj pozno zvečer preoblači  - idejo dobila tu - Uf kako paše!
Otroške med tem, ko so se kopali, najino pa po njihovem uspavanju in po mojem počitku pred TV. Moj dragi je kar malo penil, a ko sem ga čez nekaj minutk prosila, da mi pomaga, je pridno prišel in sva en dva tri končala. Zjutraj se nihče ni hotel dvigniti iz postelje, ko smo tako lepo pančkali!user posted image

Uživajte v tem obdobju, ko smo se bolj ali manj znebile prvih znakov nosečnosti in naj bi imele več energije - naj traja čim dalj! Predvsem pa v tako lepih dnevih, kar malo neznačilnih za april.

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Katero ime
Skepsa7

Katero ime vam je bolj všeč?

Enja (49%)

Elina (51%)

Število vseh glasov: 242

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!