Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:03:55
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft tvoja punca pa kar dva naenkrat poštima Ma neverjetna je....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:04:36
|
|
|
|
simat
|
META21, ker si iz Grosuplja pa me zanima če veš (kakšna kolegica al pa tko) koliko je vrtec v Grosuplju za 6. plačilni razred, pa če občina kaj da.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:08:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa je uspelo vabila za krst naredit: naša pupa bo v rumenem Lepo!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:11:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
čimprej razvit in takrat jih bom dala par gor. Pa dej no P., sej je čisto enostavno.... Imaš na računalniku tudi shranjene fotke ali samo na CD? Če se ti zlušta gledat fotke, veš, kam jih it poiskat? Dej no, te bom jst zdej naučila, samo če hočeš..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:14:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara, kje si kupila te copatke? Ena frendica jih je naročila....na eni spletni strani.... morda celo tam, kjer čarli... Ma tko so lepi, mi je žal, ker jih bo vsak cajt prerasla... drugih pa nimam... ne vem, če bi jih za čez poletje naročala... bom pol v jeseni še kaj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:19:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lana je bila cel dan odlično razpoložena. Punce ma ni jokala niti minuto cel dan. Moja punca je pa res tako pridna. Po mami seveda, da ne bo pomote Superca.... Ne dvomim, da po mami....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:24:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Je katera že delala odlitek rokice/nogice? Me zanima, kateri komplet je imela in kako je uspelo TUKAJ je nekaj tega. Sem se že pogovarjala o + in - posameznih kompletov. Bolj me zanima, če je katera imela še kako drugo firmo? Jaz sem glih s tem naredila.... samo mi je žal, da sem kupla dupli okvir... ga bom kr prelomila in dala not samo odtisek, brez slike... Je fajn uspelo, no, rokica je preveč šapasta ratala, sem čudno pritisnila.... pa premalo sem zvaljala.... zdej pa se okvirček težko zapne....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:26:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Malo so temne, kot sem že rekla, ga fotkič sračka....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:27:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Drugače pa smo že nazaj iz bolnice in je blo super. Je bil zelo vesel, da smo meli malega sabo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:29:02
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Edino mogoče na 5. sliki govori: to, ja, Lara, daj ga. saj veš, da si moja ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:29:30
|
|
|
|
*bubi*
|
Pol imaš tole: http://www.babyart.si/site/index.php?view=BA_odtis Mene bolj kaj takega mika: http://www.babyart.si/site/index.php?view=BA_modeliranje Zdaj malo brskam po netu.... je ena varianta, da z modelirno maso naredim odtis in potem gips not vlijem. Pride bolj plitvo vse skupaj. Pa ne vem, če se bom spravila to pocat zdaj. Sem imela nek preblisk, da bi za krst namesto konfetov raje kaj takega naredila Ampak potem rabim nekaj, ko je en model dovolj za večkratno odlivanje.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 4.4.2009 22:30:43 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:29:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Ma ga očitno punce še ne zanimajo. Al je pa sam bolj uglajene sorte. ....al pa noče pred mamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:30:48
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Torej se mormo čimprej spoznat. ...zdaj, ko se bo lepo vreme začelo...tak zares.....bomo tud mi kaj prišli v LJ
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:31:15
|
|
|
|
RAČKAPK
|
čer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:35:00
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: lana17 Drugač pa je tale ura očitno tud J čist zmešala, se je začel pogosteje zbujat. je šel ob 20.00 spat, pa se je že zbudil. Sem mu dudo dala, pa mal odkrila, ker se mi zdi, da mu je vroče. Ima sam bodi in žabce. Vrjetno bi mu mogla oblečt kaj brez stopal. naša ima bodi-dolg rokav,zg.del pidžamice in spodnji del pidžamice.pokrita pa je z bolj tanko odejo.Zoknce jaz dajem,,ker sem navajena,da jih včasih celo jaz ubuvam.. naš ima tud samo body dolgi rokav in ene tanke bombažne hlače do pasu al pa žabice gor..... pa ponavadi gole noge..... Če ima zgoraj 2 rokave mu je prevroče...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:36:50
|
|
|
|
RAČKAPK
|
kako ste pridne smo že na 70. strani
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:36:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes prvič spi v poletni vreči, samo jo bom še malo pokrila, se bojim,da je ne bi zeblo, je res tanka... ..jaz je pa še nisem šla nabavit ...po moje jih tak nimajo več... Pa vprašanje,če bi naš sploh hotel not spat.... ta prvi ni...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:37:33
|
|
|
|
RAČKAPK
|
pr men tut ne prvi ne drugi nista marala spat v vreči
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:39:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...naš pikec se je odločil, da ne bo več tak komot....in se je včeraj začel lepo obračati s hrbta na bok..... naša bejba je pa še vedno tak komot je skoraj praznik, ko se obrne (ta teden 2x) boljše praznik kot nič...naš je bil tak komot, da si ga moral malo porinit, da se ni preveč pretegnil...falot.....zdaj pa bi kar se nekaj obračal......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:39:48
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Malo so temne, kot sem že rekla, ga fotkič sračka.... super fotke hja ni kaj septemberčki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:41:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pr men tut ne prvi ne drugi nista marala spat v vreči pa si začela že čisto male not dajat? Bubi je imel vmes obdobje, ko ni hotel bit v vreči (ker ni mogel hodit ), zdaj pa mu to ni problem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:41:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Bravo za kotaljenje. Naša je tudi pravi telovadec. Kotali se tak hitro in v vse možne smeri, sedi sama, le občasno jo še flikne. Pa puzat je začela ful. Danes zjutraj pred krstom je puzala in tudi pripuzala. Saj puza že dalj časa, ampak ritensko je blo do zdaj, sedaj pa gre tudi naprej. Bravo punca. no, saj tak raztura kot lana še ne.... bo enkrat ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:42:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Slikice! Kaj pa po mailu znaš poslat? ...firbčne....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:43:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meni pa je uspelo vabila za krst naredit: lepo..
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:43:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pr men tut ne prvi ne drugi nista marala spat v vreči jaz jih imam doma,kar nekaj..taprva je do skoraj treh let v sp.vreči spala...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?