Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:59:57
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj pomeni, če nekaj postrežejo "a la karte"? Po izbiri z jedilnika... TNX.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:00:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..daj nehaj...če ga razbije...bomo še bolj dolgo firbcale.... razbijam ga jaz...ker hočem fotke videt..pa jih ne... aja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:01:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* matematika pa je ja ful fajn ja...ljubim jo.... jaz tud Vam zavidam..... jst nisem z matematiko nikoli najdla skupnega jezika...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:01:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ....pred sabo že imam p.matematiko... matematika pa je ja ful fajn meni je ta njena p. matematika fajn...ona brez p. spredaj pa ne glih pst, da me ne čuje moj pikec ma nehaj..saj nekaj je vredu,pa tisto finančno računanje,ampak...ulomki....mene bolj osnove jezijo... moj pikec se je zdaj učil ulomke.... njemu je pa matematika ful fajn ...hvala bogu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:01:46
|
|
|
|
*bubi*
|
Ta drugo današnjo slavljenko (oz. njeno mamico) pogrešam. Bubiki in LN za 7 mesecev
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:02:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vam zavidam..... jst nisem z matematiko nikoli najdla skupnega jezika... jaz tud ne....vse še nekako...to pa mi je čist ...mimo...in nelogično..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:02:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vam zavidam..... jst nisem z matematiko nikoli najdla skupnega jezika... Saraya pa zdaj najmanjše skupne večkratnike išče
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:04:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubiki in LN za 7 mesecev čestitke
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:04:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nič, grem spat. Mogoče bom morala še bubija hladit, pa smo sami doma. Saj ne vem, kaj naj naredim... naj si budilko na vsako uro navijem? Kaj otrok se zbudi, ko totalno zakuha Zdaj spi kot polhek, pa ima spet blizu 39 Calpol pa je dobil ob 19ih, tak da mu sploh še ne smem dat. joj,bošček mali..naša ko jo je kuhalo,se je prebujala,pa jamrala..tak da se mjo slišala... ....najprej trkam.....naš pikec še zaenkrat ni imel nikoli take vročine (za velikega pišem)...., sem pa imela priliko videt kak je to pri odraslem človeku...nad 40....in to je trajalo več mesecev...skoraj pol leta...ne nonstop ampak tedensko pa ziher ...bubi...drži se, za bubija pa , da se čimprej porihta....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:04:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Vam zavidam..... jst nisem z matematiko nikoli najdla skupnega jezika... Saraya pa zdaj najmanjše skupne večkratnike išče misliš imenovalce....ja saj ravno tega ne kapiram,kje pri hudiču jih najdeš??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:06:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* TOLE pa je fajn ideja za darilo. Sem videla nekaj podobnega v Avstriji v DM, samo je bilo ful različnih izdelkov vkomponiranih, pa živalice so bile narejene. Ampak pazi, to stane 55€, not pa je 40 pleničk in eno olje za otroka No ja... ne bi nikoli kej tazga kupla,..... Ma ravno, ko smo pri darilih.... kaj se kupi za eno leto? V smislu, kaj pride najbolj prav...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:06:38
|
|
|
|
arabela*
|
bubek
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:07:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* TOLE pa je fajn ideja za darilo. Sem videla nekaj podobnega v Avstriji v DM, samo je bilo ful različnih izdelkov vkomponiranih, pa živalice so bile narejene. Ampak pazi, to stane 55€, not pa je 40 pleničk in eno olje za otroka sem se spomnila ob tej sliki.... ... nekaj podobnega v obliki torte sta kolega dobila prejšnji teden za 10 obletnico....je blo pa iz wc papirja narjeno...ful dobro.... pa okrašeno s trakci ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:07:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No ja... ne bi nikoli kej tazga kupla,..... Ma ravno, ko smo pri darilih.... kaj se kupi za eno leto? V smislu, kaj pride najbolj prav... odvisno komu..jaz bi bila oblačil vesela in kakega bona..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:08:39
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* matematika pa je ja ful fajn ja...ljubim jo.... jaz tud Vam zavidam..... jst nisem z matematiko nikoli najdla skupnega jezika... ma daj lara ....saj midve s sarayo tud ne.... no tak sem vsaj jaz to razumela
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:08:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ... nekaj podobnega v obliki torte sta kolega dobila prejšnji teden za 10 obletnico....je blo pa iz wc papirja narjeno...ful dobro.... pa okrašeno s trakci ... meni pa je to brezveze...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:09:07
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Bubiki in LN za 7 mesecev
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:09:16
|
|
|
|
Virtualna
|
Grem....lahko noc vsem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:09:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* TOLE pa je fajn ideja za darilo. Sem videla nekaj podobnega v Avstriji v DM, samo je bilo ful različnih izdelkov vkomponiranih, pa živalice so bile narejene. Ampak pazi, to stane 55€, not pa je 40 pleničk in eno olje za otroka No ja... ne bi nikoli kej tazga kupla,..... Ma ravno, ko smo pri darilih.... kaj se kupi za eno leto? V smislu, kaj pride najbolj prav... bicikel
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:10:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No ja... ne bi nikoli kej tazga kupla,..... Ma ravno, ko smo pri darilih.... kaj se kupi za eno leto? V smislu, kaj pride najbolj prav... odvisno komu..jaz bi bila oblačil vesela in kakega bona.. to tud ja
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:11:19
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ... nekaj podobnega v obliki torte sta kolega dobila prejšnji teden za 10 obletnico....je blo pa iz wc papirja narjeno...ful dobro.... pa okrašeno s trakci ... meni pa je to brezveze... zakaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:11:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft No ja... ne bi nikoli kej tazga kupla,..... Ma ravno, ko smo pri darilih.... kaj se kupi za eno leto? V smislu, kaj pride najbolj prav... odvisno komu..jaz bi bila oblačil vesela in kakega bona.. Za fantka od prijateljice. Jaz pa bonov ne podarjam, rajši kaj kupim, samo nočem pa kr neki, samo da pač kupim. Bi rada, da bi mu prišlo prav... Ma glih kake cotke bom kupla, ja... že ki rada cunje kupujem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:11:21
|
|
|
|
arabela*
|
nič,grem v postlo počasi....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:11:36
|
|
|
|
gloria
|
imaš mail ..nočka...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 23:12:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish meni pa je to brezveze... zakaj? ne vem...daš dost dnarja praktično za nič..
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?