Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:44:21
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pr men tut ne prvi ne drugi nista marala spat v vreči pa si začela že čisto male not dajat? Bubi je imel vmes obdobje, ko ni hotel bit v vreči (ker ni mogel hodit ), zdaj pa mu to ni problem. čist majhne ne, dokler so dokaj mirno spali in ostali pokriti, pol sm se pa mučla, pol sm jih pa kr mal bolj oblekla, pa jima dala bolj lahko odejo za pokrit pa je blo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:45:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK super fotke hja ni kaj septemberčki Ta srednja je ziher septembrka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:45:34
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pr men tut ne prvi ne drugi nista marala spat v vreči jaz jih imam doma,kar nekaj..taprva je do skoraj treh let v sp.vreči spala... pridna
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:46:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pf..daj poštimaj slike čimprej... ..daj nehaj...če ga razbije...bomo še bolj dolgo firbcale....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:47:03
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ....pred sabo že imam p.matematiko... matematika pa je ja ful fajn meni je ta njena p. matematika fajn...ona brez p. spredaj pa ne glih pst, da me ne čuje moj pikec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:47:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj pomeni, če nekaj postrežejo "a la karte"?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:47:14
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK super fotke hja ni kaj septemberčki Ta srednja je ziher septembrka ja septemberčki
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:47:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* matematika pa je ja ful fajn ja...ljubim jo.... jaz tud
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:48:58
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj pomeni, če nekaj postrežejo "a la karte"? Po izbiri z jedilnika...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:49:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ..daj nehaj...če ga razbije...bomo še bolj dolgo firbcale.... razbijam ga jaz...ker hočem fotke videt..pa jih ne...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:50:17
|
|
|
|
*bubi*
|
Nič, grem spat. Mogoče bom morala še bubija hladit, pa smo sami doma. Saj ne vem, kaj naj naredim... naj si budilko na vsako uro navijem? Kaj otrok se zbudi, ko totalno zakuha Zdaj spi kot polhek, pa ima spet blizu 39 Calpol pa je dobil ob 19ih, tak da mu sploh še ne smem dat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:50:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ....pred sabo že imam p.matematiko... matematika pa je ja ful fajn meni je ta njena p. matematika fajn...ona brez p. spredaj pa ne glih pst, da me ne čuje moj pikec ma nehaj..saj nekaj je vredu,pa tisto finančno računanje,ampak...ulomki....mene bolj osnove jezijo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:50:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Je katera že delala odlitek rokice/nogice? Me zanima, kateri komplet je imela in kako je uspelo TUKAJ je nekaj tega. Sem se že pogovarjala o + in - posameznih kompletov. Bolj me zanima, če je katera imela še kako drugo firmo? sem mislila to nabavit, pa sem si premislila.... .....bomo kar z barvami naredili na list papirja in ta list dali v knjigico od pikeca...pa še shranit je lažje tisti list v knjigici kot to nekje imet desetletja ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:51:49
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bubi, sem že imela v roki 3D pa sem se premislila.... bi se mi samo prah nabiral gor, ali bi ga kmalu po nesreči ruknila na tla in razbila.... in bolj, ko gledam, manj mi je všeč...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:52:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj pomeni, če nekaj postrežejo "a la karte"? po mojem jedi po naročilu v fajn ponudbi..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:53:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nič, grem spat. Mogoče bom morala še bubija hladit, pa smo sami doma. Saj ne vem, kaj naj naredim... naj si budilko na vsako uro navijem? Kaj otrok se zbudi, ko totalno zakuha Zdaj spi kot polhek, pa ima spet blizu 39 Calpol pa je dobil ob 19ih, tak da mu sploh še ne smem dat. joj,bošček mali..naša ko jo je kuhalo,se je prebujala,pa jamrala..tak da se mjo slišala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:53:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pr men tut ne prvi ne drugi nista marala spat v vreči Jaz sem Laro hitro navadila... pozimi imamo ponoči kar mrzlo in nočem, da bi bila odkrita... Se ni še nikoli pritoževala, ko sem jo dajala v vrečo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:54:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni tudi na nek način kruto zgleda, sploh tam, ko sta rokica in nogica v enem okvirju Pa še nekaj bolj čudnega sem našla, da ne govorim o ceni : http://www.migetalcki.com/
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 4.4.2009 22:55:19 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:55:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK super fotke hja ni kaj septemberčki Ta srednja je ziher septembrka ha - ha .... itak, z E-jem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:56:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK čer čer
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:57:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Kaj pomeni, če nekaj postrežejo "a la karte"? Po izbiri z jedilnika... TNX.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:57:57
|
|
|
|
*bubi*
|
TOLE pa je fajn ideja za darilo. Sem videla nekaj podobnega v Avstriji v DM, samo je bilo ful različnih izdelkov vkomponiranih, pa živalice so bile narejene. Ampak pazi, to stane 55€, not pa je 40 pleničk in eno olje za otroka
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:58:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK pr men tut ne prvi ne drugi nista marala spat v vreči čisto odkrito...tud jaz pop , če moram spat v spalni vreči..... jaz si vedno, ko kampiramo spalko čisto odprem....imama z možem tisto varianto L in R...da se lahko skup zaprema ....pa se pokrijem kot z odejo.....se mi zmeša, da ne morem nog ven potisnit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 22:59:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...to je dobra zadeva, samo bubika ti ne bo imela pri miru roke tako dolgo, razen mogoče če bo zaspala .. baje, da sploh ni problem, če otrok vmes miga kot en puding je ta masa in se v nekem trenutku pač strdi. Aja, jaz bi ji itak dala eno majčkeno stvar v rokico, da bi pestko držala. Ziher ne bi spustila
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?