|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008- 5.del
4.4.2009 20:35:29   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

...ma meni se bo odrolalo danes...dopoldan smo šetale po preljubem mestu...taka gužva,ves folk nasmejan..čist pomladno..
pol pa smo bili popoldan notri in sta bile smrklje tečne do sedaj....user posted image niti min.miru ni bilo...user posted image ..upam da bosta spale,da lahko malo grem pred knjige .user posted image

Carica si.user posted image Jaz sem pa tak lena al utrujena, da se mi ne bi dal zdajle čist nič. Sploh nočem ramišljat kako bo, ko bom mogla v službo. Ta prvi mesec bo sigurno totalna drama.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
4.4.2009 20:36:15   
lana17

nek čudn sistem ima naša,odkar smo kazalce premaknili...zbuja se ooli petih-5.30user posted image ,potem ji dam za jest in zaspi nazaj....okoli sedme pa  imamo tak budilko,takrat pa bi še ona dremala,pa jaz tudi...eh,že bluzim..user posted image

zakaj je pa ne pustiš še spat?

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
4.4.2009 20:37:45   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: lana17

Črna je hudič, jo težko prekriješ.user posted image Bi mogla počakat, da se ti mal spere.Si bla neučakana'

sem že kar narastka imela,pa sem si misla,da bom šekasta,zato sem se danes najprej še s črno pobarvala...eh zgleda,da je treba las razbelit,če želiš željeno barvo....eh....ne da se mi več....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
4.4.2009 20:40:02   
arabela*

Carica si.user posted image Jaz sem pa tak lena al utrujena, da se mi ne bi dal zdajle čist nič. Sploh nočem ramišljat kako bo, ko bom mogla v službo. Ta prvi mesec bo sigurno totalna drama.

ja,odvisno,če imaš nekako poštiman delovnik,še gre,drugače....mama mijauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
4.4.2009 20:41:21   
arabela*

zakaj je pa ne pustiš še spat?

saj jo,samo jaz vstanem,pa tavečja,pol tak veš ni več takega miru,pa se zbudi...

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
4.4.2009 20:43:40   
lana17
Drugač pa je tale ura očitno tud J čist zmešala, se je začel pogosteje zbujat. je šel ob 20.00 spat, pa se je že zbudil. Sem mu dudo dala, pa mal odkrila, ker se mi zdi, da mu je vroče. Ima sam bodi in žabce. Vrjetno bi mu mogla oblečt kaj brez stopal. user posted image

Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
4.4.2009 20:44:17   
arabela*

Carica si.user posted image Jaz sem pa tak lena al utrujena, da se mi ne bi dal zdajle čist nič.

jaz sem tudi..da komaj stojim...si nesem zvečer gradivo v postlo....malo berem,malo gledam tv...pol pa zaspim...še hvalabogu,da danes ni dr.Hausauser posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
4.4.2009 20:46:29   
arabela*

Drugač pa je tale ura očitno tud J čist zmešala, se je začel pogosteje zbujat. je šel ob 20.00 spat, pa se je že zbudil. Sem mu dudo dala, pa mal odkrila, ker se mi zdi, da mu je vroče. Ima sam bodi in žabce. Vrjetno bi mu mogla oblečt kaj brez stopal. user posted image

naša ima bodi-dolg rokav,zg.del pidžamice in spodnji del pidžamice.pokrita pa je z bolj tanko odejo.Zoknce jaz dajem,,ker sem navajena,da jih včasih celo jaz ubuvam..

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
4.4.2009 20:46:58   
lana17

ja,odvisno,če imaš nekako poštiman delovnik,še gre,drugače....mama mijauser posted image

Ma si nekak ne predstavljam kako se bom zjutraj zrihtala, če mali ne bo spal. Vrjetno bo šel takoj, ko vstane v varstvo k babi. Ma itak pa sem si rekla, da se še ne bom obremenjevala s temi stvarmi. Itak še vedno nimamo nekega stalnega ritma, se spreminja iz tedna v teden. Mi je danes v roku treh ur pojedel cel frutek, pol pa še 100ml kaše, pa še pri men je jedel. Nisem mogla vrjet. danes tko, jutri pa spet ne bo hotel nič jest.

Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
4.4.2009 20:48:46   
lana17

naša ima bodi-dolg rokav,zg.del pidžamice in spodnji del pidžamice.pokrita pa je z bolj tanko odejo.Zoknce jaz dajem,,ker sem navajena,da jih včasih celo jaz ubuvam..

Naš je očitno bl vroče narave in mu je hitr toplo. jaz sem mu tud danes dala deko namesto kovtra. Pa je očitno še vedno preveč.user posted image

Rousseau

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
4.4.2009 20:51:54   
arabela*

Naš je očitno bl vroče narave in mu je hitr toplo. jaz sem mu tud danes dala deko namesto kovtra. Pa je očitno še vedno preveč.user posted image

možno,ja..

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
4.4.2009 20:58:47   
Lara Croft
Drugač pa je tale ura očitno tud J čist zmešala

Ma ena ura pa res ne more tako vplivat, dej... ne vem no, po moje ne.... ga pač daj spat z eno uro zamika... Naša Lara hodi spat spet ob osmih.... saj je bila vedno zaspana že prej, ma sem  vedno zavlačevala, da se zjutraj ne bi prezgodaj zbujaja... tko da pri nas je vse po starem.... od 20h do 7ih.. user posted image

Danes prvič spi v poletni vreči, samo jo bom še malo pokrila, se bojim,da je ne bi zeblo, je res tanka... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
4.4.2009 21:04:16   
lana17
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Drugač pa je tale ura očitno tud J čist zmešala

Ma ena ura pa res ne more tako vplivat, dej... ne vem no, po moje ne.... ga pač daj spat z eno uro zamika... Naša Lara hodi spat spet ob osmih.... saj je bila vedno zaspana že prej, ma sem  vedno zavlačevala, da se zjutraj ne bi prezgodaj zbujaja... tko da pri nas je vse po starem.... od 20h do 7ih.. user posted image

Danes prvič spi v poletni vreči, samo jo bom še malo pokrila, se bojim,da je ne bi zeblo, je res tanka... user posted image

Sej zdej gre eno uro kasnej spat. Mogoče mu je sam vroče in se potem tolkrat zbuja. Prej se je začel zbujat tam okrog dveh ponoči. zdaj pa uro potem ko zaspi, danes že čez pol ure. user posted image

Rousseau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
4.4.2009 21:06:16   
arabela*

Prej se je začel zbujat tam okrog dveh ponoči. zdaj pa uro potem ko zaspi, danes že čez pol ure. user posted image

naša še ne spi..jo nekaj matra spet...upam da bo..

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
4.4.2009 21:10:59   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

bomo videli, kako bo v Novigradu. Bomo imeli zajtrk/večerjo. Vmes pa bomo itak morali it na kosilo zaradi obeh otrok.

Meni bi bilo idealno, če bi bili v apartmaju s kombinacijo polpenziona. Da vmes kaj na hitro skuhaš, pogreješ mleko,...

Bubi jaz bom sedaj za prvi maj v Sol Umag vzela koharček. Si ne predstavljam ravno kaj bo Lana jedla. Bomo videli. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
4.4.2009 21:12:21   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: pf
Mi imamo pa jutri krst in srčno upam, da bo lepo vreme.

evo: user posted image

V vsakem vremenu se lepo imejte!

se kar podpišem....user posted image

Ja punce lepo ste nam želele sončka. Je bil čudovit dan.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
4.4.2009 21:12:43   
Lara Croft

Sej zdej gre eno uro kasnej spat. Mogoče mu je sam vroče in se potem tolkrat zbuja. Prej se je začel zbujat tam okrog dveh ponoči. zdaj pa uro potem ko zaspi, danes že čez pol ure

Tudi Lara se je zbujala, ker ji je blo vroče.... sem luftala in jo odpenjala... Pol sem se bala, da jo zebe... jao.. haha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
4.4.2009 21:14:49   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ojla! Jest mam tud ene par strani za obdelat..ob priliki...

Zdaj me zanima vaše mnenje. V bolnici v LJ je namreč očim od mojega in bi rad videl Lovra. Zdaj me pa zanima, kaj ve mislite-je pametno otročka nest v bolnico (onkološki inštitut)? Sej ni več tolk majhen ampak vseeno... Je pa res, da je možno, da ta človek ne bo več dolgouser posted image  Zdaj pa kolebam...naredit človeku veselje praktično na smrtni postelji al ... POMAGAJTE!

Meta bila sem že na Onkološki v Ljubljani in moje iskreno mnenje je tako, da če gresta se pokazat in pozdravit, potem le pojdita na kratko. Saj ne bosta tam par urc. Pojdita za petnajst minut max. Človeku, ki je bolan boš naredila neizmerno veselje, pa tudi ti boš vedela, da je zaradi tebe vesel, Lovru pa ne bo nič manjkalo za pet, deset minutk pri gospodu.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
4.4.2009 21:17:16   
Olivija*

...naš pikec se je odločil, da ne bo več tak komot....in se je včeraj začel lepo obračati s hrbta na bok.....

naša bejba je pa še vedno tak komot user posted image
je skoraj praznik, ko se obrne (ta teden 2x) user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1694
4.4.2009 21:18:29   
pf

....eto prišla do konca....

....sem skoraj pozabila povedati veselo novičko....user posted image

...naš pikec se je odločil, da ne bo več tak komot....in se je včeraj začel lepo obračati s hrbta na bok.....radovednost le naredi svoje..... danes se je pa že veselo v ta veliki postelji obračal..... 

...edino nazaj na hrbet se še ne spusti....ampak saj bo....  

mogoče mu pa moram res dati 1 mesec rezerve, ker je prehiteval po desniuser posted image ....

no pa še to, da je danes spal do pol 6..., je pa res zaspal malo po 22 uri.... 

.......

Bravo za kotaljenje. Naša je tudi pravi telovadec. Kotali se tak hitro in v vse možne smeri, sedi sama, le občasno jo še flikne. Pa puzat je začela ful. Danes zjutraj pred krstom je puzala in tudi pripuzala. Saj puza že dalj časa, ampak ritensko je blo do zdaj, sedaj pa gre tudi naprej. Bravo punca. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1695
4.4.2009 21:18:44   
Olivija*

user posted image

tvoja punca pa kar dva naenkrat poštima user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1696
4.4.2009 21:19:23   
lana17

Sej zdej gre eno uro kasnej spat. Mogoče mu je sam vroče in se potem tolkrat zbuja. Prej se je začel zbujat tam okrog dveh ponoči. zdaj pa uro potem ko zaspi, danes že čez pol ure

Tudi Lara se je zbujala, ker ji je blo vroče.... sem luftala in jo odpenjala... Pol sem se bala, da jo zebe... jao.. haha

S tem sse zdaj jaz ukvarjam. user posted image

Rousseau

Neposredna povezava do sporočila: 1697
4.4.2009 21:21:14   
Olivija*
Ma ga očitno punce še ne zanimajo.user posted image Al je pa sam bolj uglajene sorte.

user posted image user posted image

(odgovor članu lana17)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
4.4.2009 21:21:27   
pf

Malo so temne, kot sem že rekla, ga fotkič sračka.... user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Kaki cukri. Mašinca Lovro je pa kar konkretno navalil na Laro, Jon pa takole postrani opazuje, kao saj se me nič ne tiče in tudi hop po punci.

Neposredna povezava do sporočila: 1699
4.4.2009 21:21:48   
*bubi*

Mi imamo pa jutri krst in srčno upam, da bo lepo vreme.

evo: user posted image

V vsakem vremenu se lepo imejte!

se kar podpišem....user posted image

Ja punce lepo ste nam želele sončka. Je bil čudovit dan.

user posted image user posted image user posted image  sem se spomnila na vas, ko nam je v stanovanje tolklo user posted image .

Slikice! Kaj pa po mailu znaš poslat?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?