Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 12:18:39
|
|
|
|
Virtualna
|
Dober dan
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 12:30:35
|
|
|
|
*bubi*
|
Meta, jaz bi nesla na obisk. Saj ne bosta dolgo. Nima mu kaj bit. Če je kaka gripa na oddelku, so itak obiski odsvetovani.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 13:15:50
|
|
|
|
meta21
|
Bubi in fiši, hvala... Sej sem jaz tud tak misnla ampak sem rabla nekoga, da se strinja z mano...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 13:24:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Bubi in fiši, hvala... Sej sem jaz tud tak misnla ampak sem rabla nekoga, da se strinja z mano... Tudi jaz bi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 13:28:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
Malo so temne, kot sem že rekla, ga fotkič sračka....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 14:12:07
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Malo so temne, kot sem že rekla, ga fotkič sračka....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 15:17:59
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Malo so temne, kot sem že rekla, ga fotkič sračka.... Eden lepsi ko drugi .... Kak se je pa Lara pocutla med dvema pobecoma?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 18:02:06
|
|
|
|
gloria
|
...dan.... ...grem brat sem od srede v zaostanku ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 18:15:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kak se je pa Lara pocutla med dvema pobecoma? Meni je zelo samozavestno delovala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 18:21:52
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....eto prišla do konca.... ....sem skoraj pozabila povedati veselo novičko.... ...naš pikec se je odločil, da ne bo več tak komot....in se je včeraj začel lepo obračati s hrbta na bok.....radovednost le naredi svoje..... danes se je pa že veselo v ta veliki postelji obračal..... ...edino nazaj na hrbet se še ne spusti....ampak saj bo.... mogoče mu pa moram res dati 1 mesec rezerve, ker je prehiteval po desni .... no pa še to, da je danes spal do pol 6..., je pa res zaspal malo po 22 uri.... ....... ...super da ste ok.....ej fišiiiiiiii naš pa danes ......nazaj mu pa jaz pomagam ker kr neki začne protestirat ....bi ti mogla prej poslati mail ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 18:23:57
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Meta, jaz bi nesla na obisk. Saj ne bosta dolgo. Nima mu kaj bit. Če je kaka gripa na oddelku, so itak obiski odsvetovani. ...jaz tudi...ko je moja mami bila na onkol. je tudi moja teta(njena sestra) šla z otokom pa ni bilo nič narobe mami je pa podarilo nasmešek na lice.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 18:24:38
|
|
|
|
gloria
|
...morem iti...adijo ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 18:30:54
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Malo so temne, kot sem že rekla, ga fotkič sračka.... Ko risanka... Lovro na levo k (na) Lari in po hitrem postopku nazaj. Lara se ne da Tatko ne bo rabil puške nabavljat, se bo kar sama branila Drugače pa smo že nazaj iz bolnice in je blo super. Je bil zelo vesel, da smo meli malega sabo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 19:37:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Drugače pa smo že nazaj iz bolnice in je blo super. Je bil zelo vesel, da smo meli malega sabo no, vidiš. Nikoli ti ne bo žal, da ste šli. Obratno pa se zna zgodit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 19:40:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ko risanka... Lovro na levo k (na) Lari in po hitrem postopku nazaj. Lara se ne da Tatko ne bo rabil puške nabavljat, se bo kar sama branila Res je Samo sem prešpricala, kateri je desno no, je bolj mirne sorte, s svojimi vrvicami zadovoljen Edino mogoče na 5. sliki govori: to, ja, Lara, daj ga. saj veš, da si moja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 20:09:47
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Ko risanka... Lovro na levo k (na) Lari in po hitrem postopku nazaj. Lara se ne da Tatko ne bo rabil puške nabavljat, se bo kar sama branila Res je Samo sem prešpricala, kateri je desno no, je bolj mirne sorte, s svojimi vrvicami zadovoljen Edino mogoče na 5. sliki govori: to, ja, Lara, daj ga. saj veš, da si moja To je pa moj fant. Je res bolj mirne narave. Ma ga očitno punce še ne zanimajo. Al je pa sam bolj uglajene sorte.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 20:11:21
|
|
|
|
lana17
|
Kje ste?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 20:24:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 To je pa moj fant. Je res bolj mirne narave. Ma ga očitno punce še ne zanimajo. Al je pa sam bolj uglajene sorte. vidiš, ko se še nismo spoznali. Saj so vedno kake slikice tu gor, ampak si je lažje zapomnit tiste, ki jih dejansko srečaš
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 4.4.2009 20:25:10 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 20:26:36
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 20:28:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem si danes barvo kupla-črno,pa me je še vijolična premamila...tak da imam zdaj obe.....me mika.... Se sama strihas ? Jaz bi se tudi mogla postrihat...pa ne vem, ce bi se znala sama...upala bi se ze, a ne vem, ce bom zmogla...ker imam kar dolge.... jaz se tud kar sama..pa mam tud dolge.... eh,sem šmorn naredla.Najprej sem si črno poknila gor...potem tokom dneva pa še vijolično...pa mi ni nič prijela...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 20:30:48
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: lana17 To je pa moj fant. Je res bolj mirne narave. Ma ga očitno punce še ne zanimajo. Al je pa sam bolj uglajene sorte. vidiš, ko se še nismo spoznali. Saj so vedno kake slikice tu gor, ampak si je lažje zapomnit tiste, ki jih dejansko srečaš Torej se mormo čimprej spoznat.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 20:31:09
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer Čer
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 20:32:25
|
|
|
|
arabela*
|
...ma meni se bo odrolalo danes...dopoldan smo šetale po preljubem mestu...taka gužva,ves folk nasmejan..čist pomladno.. pol pa smo bili popoldan notri in sta bile smrklje tečne do sedaj.... niti min.miru ni bilo... ..upam da bosta spale,da lahko malo grem pred knjige .
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 20:33:04
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem si danes barvo kupla-črno,pa me je še vijolična premamila...tak da imam zdaj obe.....me mika.... Se sama strihas ? Jaz bi se tudi mogla postrihat...pa ne vem, ce bi se znala sama...upala bi se ze, a ne vem, ce bom zmogla...ker imam kar dolge.... jaz se tud kar sama..pa mam tud dolge.... eh,sem šmorn naredla.Najprej sem si črno poknila gor...potem tokom dneva pa še vijolično...pa mi ni nič prijela... Črna je hudič, jo težko prekriješ. Bi mogla počakat, da se ti mal spere.Si bla neučakana'
|
|
RE: Septembrski sončki 2008- 5.del 4.4.2009 20:35:20
|
|
|
|
arabela*
|
nek čudn sistem ima naša,odkar smo kazalce premaknili...zbuja se ooli petih-5.30 ,potem ji dam za jest in zaspi nazaj....okoli sedme pa imamo tak budilko,takrat pa bi še ona dremala,pa jaz tudi...eh,že bluzim..
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?