|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
30.3.2009 21:18:35   
ona
Samo,da vas na hitro pozdravim,ker sem že cel dan okoli,pa glava me je začela bolet,z sinom sva bila v Izoli,kjer je spet eno in isto razložil očetu,ma uni je pa tako zabit,da ne odneha,skratka,komike...zdej naj bi šel v nedeljo z njim,a je rekel,da za noben denar,tako,da ga ne mislim silit...bomo videli,se sploh ne več sekiram...
Ja,prebrala vsa nisem prav nič,včeraj nisem prišla sploh do računalnika,danes pa sem še vedno v šoku zaradi tiste novice o umoru dveh otročičkov v Sežani in sem tako šokirana že cel dan od te novice,ker sem zjutraj najprej o temu izvedela,pol pa ugotovila kdo je tale mamica,ki je to naredila in sva z mojim oba poznala,njo sicer le kot ženo našega prijatelja,ki je sedaj ostal brez otrok in je bil čudovit človek,ona pa tudi ni kazala teh znakov,ki jih navajajo...skratka,nimam besed in ne morem prit k sebi kaj se je zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image
Se beremo jutri user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
31.3.2009 8:51:47   
karolina*
Ojla punce!

Js sm še kr u šoku zaradi tragedije v Sežani. Kar ne morem verjet in ne morem si predstavljat, da se je to res zgodilo. Ko sem se zjutraj zbudila, sem si mislila, da sem samo sanjala, pa sem se hitro zavedla, da je vse resnično...Kr solze mi tečejo, ko pomislim na uboga otročka. Upam samo, da nista preveč trpela in da se nista zavedla, kaj se dogaja... Groza, res... Poznam to mamo... ah, saj sploh ne morem razmišljat... Kaj se je moglo plesti v njeni glavi takrat... kako je to storila...oba hkrati ali vsakega posebej... joj... sožalje očetu in vsem svojcem... Kje so bile vse pristoje inštutucije, ki bi morale ukrepati prej...Sploh ne morem nič delat, stalno se mi to plete po glavi...

Aprilčica, kako si?

Anakarin je že kaj novega glede službe? Kako je z Mucko? Lepo jo pozdravi, pa vsekakor javi, kako je kaj z njo.

Ona sem še jaz ponosna na tvojega sina, da se je postavil zase in tako odreagiral. Že iz tvojega primera je jasno, kako delujejo naši CSD-ji, tako da človek skoraj razume, kako so ravnali v primeru, zaradi katerega se je zgodila tragedija v Sežani... Počasi-birokratsko-navajali člene in zakone- da bi pa kdo pogledal dejansko stanje...to pa ne...

Trixi, kako je s taščo?

Nč, sejne morem nč pisat, niti razmišljat...sm čist šokirana...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
31.3.2009 10:24:39   
aprilčica07
Evo mene,

glede tega v Sežani: nimam komentarja, sploh ker familijo malo bolj poznam, ker je tata od teh bogih otročkov neka žlahha  do moje none, no njegova mama in vsaj približno vemo kaj se je dogajalo.. grozna no... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ona: bogi sin, da mora tolko krat eno in isto razlagat.... kaj so butasti, da ne štekajo ali kaj?
karolina: kako je v službi? jst se držim, zdaj sem kr zihr, da je kromosomsko vse ok, čakam samo papirje, da zvem še spol... bo še napeto ker imam še en kup pregledov, ampak gremo lepo počasi in z upanjem, da bo vse ok:).. user posted image

Sva pa z malim prej pršla iz doline na hrib in je tam po prvačkem polju še vedno vse na vodi.. ne na cesti, ampak polja so še kr vsa zalita in pod vodo.....

Se oglasim kasneje:) moram kaj skuhat:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
31.3.2009 10:32:59   
Anonimen
čau

ma kaj se dogaja no, tud mene je stisnilo v srcu, ko sm slišala kaj sta prestala dva nič kriva otročka. V medijih pač pišejo, da sta starša bila premožna in ločena, mati imela probleme z alkoholon in bla bla bla, vseeno ni prav no.
APRILČICA koliko tednov si zdej noseča?

Neposredna povezava do sporočila: 2229
31.3.2009 10:46:05   
ona
Oj,
ja,jaz sem še vedno tako slabe volje...zjutraj peljem tamalo v vrtec,vse je nekam tiho,vsi so žalostniuser posted image user posted image user posted image  pol srečam eno mamico,ki ime otroka v misti skupini,kjer je bil ta fantek in je tako jokala,ko je odhajala iz vrtca,smo se samo pozdravile tako z glavo in šle vsaka svojo potuser posted image user posted image user posted image res tle se tako čuti po Sežani,kot,da prav vsi žalujejouser posted image user posted image user posted image sploh ni nobeden vesel....Jaz nisem niti spat mogla ponoči od tega šoka in še zdaj ne dojamem,kaj je naredila....
Anakarain,ja tej časopisi pa itak vse obožijo pred sodiščem,da je večja branost,žalostnouser posted image user posted image user posted image   pa naj jih pustijo na miru,ker po vsem kar je ona naredila otrokom,je tle cel sistem zatajil,tle je dosti drugim za obesit odgovornost,ona je le žrtev,ki ji ni nobeden moral pomagat in so vse skrivali,namesto,da bi punci pomagali iz težav....

Glede institucij je pa tako,kot je Karolina rekla,saj ste vidle v mojem primeru kaj delajo in kako se držijo zakonov.Včeraj sem sina peljala spet na tole nadzorovano uro in una socialna mui je spet razlagala kako je treba upoštevat odločbo sodišča,bla,bla,bla....Ko smo se pozdravili na koncu sem ji lepo rekla,da naj se ne hecajo in,da otroka ne bom silila v nekaj kar si res ne želi,pač,če bo hotel it z očetom,ok,če ne pa tudi dobro...Ja,tamali je pa res faca,je kar grdo se obnašal z očetom,ga je imel prav za norca na momente(smo spet snemaliuser posted image )
Ja in uni je tudi tako zabit,da misli,da ga sin heca...zdej ga bo prišel iskat v nedeljo in jan mi je jasno in glasno povedal,da mu bo rekel,naj se odpelje od koder se je pripeljaluser posted image
Pa bojim se tudi ne nobenega,upam,samo,da bo bivši kaj kmalu odnehal,edino to...
Pa hvala za vašo podporo!!!

Ok,a,ja MUCKI pa želim da ji tej zadnji dnevi minejo kar se da lepo!!!
APRILČICA,tebi tudi želim,da se enkrat že vse izjasni,ker to čakanje....še mene ubija,ti rečem...

Ala,grem kaj delat...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
31.3.2009 12:29:02   
iskanje
En lep pozdravček vsem skupaj sporočam vam samo da bo mucka 25 rodila v četrtek 2 aprila 

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
31.3.2009 13:54:44   
aprilčica07
anakarin: jst sem noseča celih 19 tednov in še nekaj dni, dejansko sem na polovici.. trebušček je že kr viden, kg grejo fejst gor, samo jst nevem še če je vse ok... nič kaj zavidljivo mi ni, ampak se ne dam in sem optimističnauser posted image
iskanje: hvala za info o mucki.. držim pesti, da bo vse ok in da bo kmalu pestvala svoi damiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, kolko mi gre na jetra ta burja.. kaj vam tudi? sicer raje burja ko dež, ampak tudi to mi najedla živčke.. sem šla prej z malim do moje none, ma sva komi pršla nazaj, ker je tako pihalo, da naju je kmali odneslo.. kje je pomlad, no????user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj čakam poštarja, če ga ne bo še, bom ob 14 00 začela klicat v laboratorij v lj, kje so moji izvidi, ker tole čakanje je itak tu mač stresno.... Ma bi mogla ruknit en štamprle za korajžo, ker se mi tako noge že zdaj tresejo, da je joj... Vas obvestim kaj izvem:)

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
31.3.2009 14:17:58   
Anonimen
Lih kr sm hotla napisat, da me je MUCKA obvestila, da ji bodo sprožili v četrtek. pa vidim, da me je nekdo prehitel. No vseeno ji želimo hiter in lep porod. In da je vsaj pomirjena, da je z malima vse ok.

Lep popoldan

Neposredna povezava do sporočila: 2233
31.3.2009 14:42:32   
aprilčica07
Babe moje drage, sem dobila izvdi po pošti in kromosomsko je vse ok, kariotip normalen, pa tudi spol vemouser posted image user posted image user posted image user posted image   Jejjjjj, sem vesela, da sem dokončno dočakala to pismo:):)

No, je sicer še en kup pregledov, ampak sem vesela in optimistična user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
31.3.2009 14:53:31   
karolina*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  APRILČICA juheeeeeeeejjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ne veš, kako mi je srce razbijalo, ko sem čakala, tvoje sporočilo in ga končno zagledala!!!!!

Joj, kako sem vesela!!!!!! Uživaj, uživaj, pobožaj trebušček in veselo v šoping zdej user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2235
31.3.2009 15:12:33   
trixi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ma buh da končno cmizdim od sreče, aprilčica, jaz sem tako vesela zate za to dobro novico, vse bo v redu, ma saj ne more bit drugače. Kakšne barve copatke ti začnem štrikatuser posted image
Ma ne, bo prva mucka, za njene prinčipese, samo kdo jim bo vzel merouser posted image
In tole v sežani, ma kje so bli vsi, ko je bil še čas, zdej bojo valili krivdo en čez drugega. Bruh še tak sistem, jaz sem se takoj nate ona spomnila, ...( da ne napišem kšne grde besede) lahko zmeraj..., ko bi pa rabili pomoč pa zatajijo. Meni se ženska smili, ne da jo zagovarjam, samo očitno je bila v hudi stiski, kazen si je pa itak sama naložila oziroma ko bo spoznala kaj je naredila. Ga ni zapora k bi bil hujši kot to. Otročka pa naj počivata v miru, dušici mali user posted image user posted image . Zdej se grem pa zjokat k tudi jaz rabim pogum za naprej, za druge držat pokonci, saj jaz bom že, samo včasih si malo dovolim jokat, tako pač je, ko spremljaš odhajanje od blizu in se zaveš lastne nemoči in minljivosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2236
31.3.2009 16:10:27   
aprilčica07
karolina: hvala za čestitke... ja ja šoping bo zihr padel,  ker se komi stlačim v svoje kavbojke in je nuuujauser posted image user posted image user posted image user posted image da si kupim kaj malenkost bolj udobnega.....

trixi:  pravijo, da bomo rabli roza copatke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tak, da naj bi meli parčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma a tašča ni nič bolše? verjamem, da se rabiš zjokat, je normalno in človeško... tudi tle lahko jamraš saj smo zato gori, da si pomagamo user posted image user posted image user posted image sej kadar je vse ok lahko komot sam preživljaš, ampak kadar se pa zalomi na tak al drgačen način je pa fanj vedet, da so kje ljudje, ki te bojo potolažli in ti dali moči za naprej....... kolko let pa ima tašča če lahko prašam?

Glede tega v Sežani.. joj, jst nevem kako funkcionirajo centri za socialno, ampak  če je tako kot pr nas je to tako, da dostikrat je utemljen sum, da je kje kaj narobe, ampak če je na karti vse čisto imamo zvezane roke.. in si mislim, da je blo tle kaj takega.. sploh glede na to  da  je oče od te uboge ženske dohtar....   meni se tudi ta ženska smili, saj ni vedla kaj dela... ampak bogi otročički... prej je mamo klicala ena njena kolegica,  njena hčerka je bla tisto noč dežurna (dela kot medicinska sestra) in je šla tja.... user posted image user posted image user posted image user posted image smo tle jokali vsi po spisku, mama, jst pa še tata, ki je lih uletel notri.. ni besed, res jih ni.... naj mala dva božčka počivata v miru!  

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
31.3.2009 16:12:13   
ona
APRILČICA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma super,no,sem brez besed in z solznimi očmi ...res hvalabogu,da je za tabo in je vse ok,super!!!!!!!!!!!!!Zdej pa lepo začni uživat nosečnost,si zaslužiš,da se imaš lepo,ok!

končno mi je ena lepa novica polepšala dan,ker tako na tleh,kot sem ta dva dni,nisem bila še dolgo...zdej,ko sem šla v vrtec po tamalo,me še bolj zvija,ko se spominjam na ta dva angelčka....baje,da so jih danes že pokopali v očetovi vasi,brez neke javnosti...bom zvedela več jutri!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
31.3.2009 21:46:38   
MID
Pozdravljene!
Res,da z dolgo odsotnostjo,a se današnjemu dnevu za pojav sem gor ne morem izogniti.
APRILČICA vzrok si ti.Polepšala si mi dan še raje dneve s svojo novico.Tudi jaz sem s teboj vred  in vsemi ostalimi puncami tle gor nestrpno pričakovala vesele novičke.user posted image user posted image user posted image za tvojo princesko!Ja,ženske smo res močne in ne klonimo kar tako.
Želim ti lepo nosečnost še naprej in čim več zabave v šopingu.

Sem ne tako dolgo nazaj napisala eno dolgo pismo,pa sem si bk jaz pozabla kopirat in me je vrglo ven.Po tem nisem imela ne volje ne časa se še enkrat razpisat.
Kaj naj vam rečem...moje življenje trenutno je en deep shit.
Imate samo eno možnost,da ugotovite,kdo mi ga serje...
Ja,nihče drug kot moja zlata nadrejena.In ne,ne pišem vam v smislu sprotnih problemov ampak o res hudi gazi po dreku.Kaj naj vam rečem...moje življenje zadnje čase je nočna mora.In da bi zakajuser posted image Zaradi ene ušive službe...
Rada bi vam kaj več povedala,ampak,če se razpišem,bi rabila več dni.Zgodila se mi je velika krivica in trenutno sem na firmi obravnavana kot ta večji zločinec.Ravno danes sem bila na zagovoru.Sledi mi odpoved na delovno mesto in ker me po zakonu ne smejo dat proč,mi bo ponujeno nižje delovno mesto.
In ne,nisem nesposobna,kot sem obsojena,le predobra sem in za vse doživeto v teh zadnjih mesecih se lahko zahvalim v prvi vrsti svojemu kolektivu,ki me je pripeljal na ta rob in moji nadrejeni,ki mi nikoli ni stala ob strani,ker vedno strmi le za tem,kje bi komu zarila nož v hrbet in s tem poveličala sebe.
Zavedam se,da moj problem v primerjavi z marsikatero od vas tukaj gor ni primerljiv,je pa moj in se ga moram rešit.
V bistvu me zadnje dni pred tem zagovorom in posledičnim strahom po konci držijo misli na vas,ki ste v močnejših stiskah kot sem jaz a kljub temu zelo močne.
Vsa čast vam in iz srca vam kličem VSE,VSE NAJBOLJŠE!!!
Da bi nam samo zdravje služilo,drugo bomo vse zmagale!Kajne punce?
Grem jaz zdaj dol,ker sem zopet malo slabe volje.Se vam pa oglasim dokaj kamalu in pokomentiram tekoče stvari.
Držte se,mislim na vas!(berem vas pa itak vsak dan)

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
31.3.2009 21:49:55   
MID
aja,samo še to-go,mucka,go!Držim pesti,za čim lažji porod in dobro počutje po njem,da si lahko 100% za svoji deklici.
Upam,da v kratkem izvemo njuna imenauser posted image !

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
31.3.2009 21:53:35   
aprilčica07
MID: kaj naj ti napišem.. nevem kako se počutiš, ker kaj takega, se meni HB še ni zgodilo... imam srečo z nadrejeni, tudi če so včasih čudne te moje šefice, ampak tako daleč pa le ne pride.. o svojih ta ožjih sodelavkah pa itak mislim samo dobro...  ostani pozitivno naravnana, misli dobro, pa vedi tudi to, da za vsako rit zraste palca, in to velika... naj ti bo to v tolažbo v teh težkih trenutkih... kaj več nimam za napisat, kar na tako dogajanje nimam komentarja, kot, to, da je tako obnašanje od sodelavcev in nadrejenih za kozlat..  Ti pošiljam user posted image user posted image user posted image   in mislim nate.

Ja, jst sem danes ful vesela in zadovoljna, itak je to normalno po vsem tem kar je blo. Sej sem napisala, da je pot še dolga in bo stesna, ampak se ne dam kr tako.. Mi babnice smo res ta prave:):):)

ona:  sem vidla pr poročilih, da so mala otročka res že pokopali... bogi svojci, ki so ostali....

Tako, zdaj grem malo kavčkat. Jakob spi, ta stariuser posted image igra tarok danes, jst pa tle vedrim gor:)

Se beremo.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
1.4.2009 9:59:14   
karolina*
Ojla

...js sm še kr u šoku... ful me je prizadelo to v Sežani, pa ljudi sploh ne poznam, samo na videz. Stalno mislim na uboga otročka, na nedolžne obrazke, na strah in obup, ki sta ga morala prestajati tistih nekaj trenutkov... In še kar ne morem verjet...

MID, drži se, bodi močna, a vseeno ti svetujem, da greš na bolniško, ko odpraviš z obveznostmi. Sigurno ti jo bojo dali, povej zdravniku za psihične travme in bodi doma vsaj 14 dni. Takrat sklopi telefon, si vzami kakšno knjigo o samozavesti (npr. Čar samozavesti ali Kako smo lahko srečni in zadovoljni ali Srečni in zadovoljni ali Življenje je moje,...), svetujem ti tudi, da se naučiš izvajati avtogeni trening. Potem pa za božjo voljo naredi dve od teh stvari: ali pojdi še enkrat na porodniško ali pa spokaj stran od tam. Nekaj drugega boš sigurno našla, saj ni to neka idelana služba. Že samo zaradi vožnje bi js na tvojem mestu zamenjala, da o ostalem sploh ne govorimo!!Drugače te pa popolnoma razumem, saj sem v podobni situaciji. Če jaz trenutno ne bi imela drugih planov (to je še en user posted image ) bi šla že zdavnaj proč. Pa magari kelnart v kakšen bar. V tem letu, ko imam take težave z zdravjem sem pač spoznala, da je zdravje na prvem mestu in da ga nobena služba in nataknjena šefica nista vredni. Tako da upam, da mi rata čimprej spokat od tle,na en ali drugi način in tebi svetujem enako. Pomisli na svojo hčerkico, ona te rabi in to ZDRAVO!!!!
Aprilčica, sem tako vesela zate, res. Pa še parček bo user posted image user posted image  Juhej.

Anakarin, kako je z Mucko?

Glede papirjev in uradov pa je tako- strinjam se z aprilčico; res je, da dostikrat obstaja utemljen sum, da nekaj ne štima,ma je na papirju vse ok. Tudi pri nas v službi je tako. Razlika pa je velika - naše odločitve (pri nas in pri aprilčici v službi tudi) ne prinesejo za sabo tako tragičnih posledic kot je bila ta v Sežani. Zato bi morale pristojne službe, ki so za to odgovorne, biti prisotne na terenu in imeti večja pooblastila, ne pa samo pisati odločbe na default obrazcu, kjer samo zamenjajo ime, priimek in naslov stranke, pol pa hitro na eno kafe! Njihove odločitve prinesejo žal lahko zelo tragične posledice. In že na Oninem primeru vidimo kako delujejo. Kljub temu, da Onin sin jasno nasprotuje stikom z očetom in da sami poznajo situacijo in razmere v katerih oče živi, oni še vedno rinejo z glavo skozi zid in navajajo člene in zakone, ki "očetu dovoljujejo stike..." bla,bla, bla...Sin jih noče in konc!!!! In v tem primeru v Sežani je bilo jasno večkrat opozorjeno, da nekaj ni v redu. Odvisno je pač od tega, kako se pišeš in kdo so tvoji starši, da pomašijo take dvome še pri tisti vztrjani uslužbenki, ki bi vseeno rada stanje malo bolj preverila. Tako jim zaprejo usta z nekimi kvazi potrdili, pol se pa zgodi kar se je zgodilo. In nekdo mora za to odgovarjat. Umrla sta dva nedolžna otročka, ki sta komaj začela živeti. Ubila ju je oseba, ki sta ji najbolj na svetu zaupala in jo imela najraje na svetu. Oseba, ki bi ju morala pred takimi stvarmi najbolj zaščititi in dati za njuju svoje življenje! Oseba, ki ju je 9 mesecev nosila pod svojim srcem in ju rodila- njuna mama!!!!! Imela je težave, zdravila se je že v psihiatrični bolnišnici, imela je probleme z alkoholom! Že to so zadostni razlogi, da bi CSD boral primer obravnavati nekoliko drugače, ne kar po tekočem traku kot vse ostale, kjer se starši "samo" ločijo! Tukaj je s sistemom nekaj močno narobe in nekdo mora za to stvar odgovarjati!!!!Kaj takega se ne sme zgoditi nikoli več.

Prav vrti se mi od šoka in jeze... Počivajta v miru angelčka mala user posted image user posted image  In pazita na vse ostale otročke!

Neposredna povezava do sporočila: 2242
1.4.2009 10:39:17   
ona
Oj,
ja,jaz sem tudi še vedno šokirana....včeraj ko sem šla v vrtec je bilo vse tako žalostno,pa tudi cela Sežana je žalostnauser posted image user posted image ....moram nest svečke na njihov grob,ker sem a dva otročka dostikrat videvala,joj samo da se ne spomnim....smo se prav,ko je tale ženska rodila tamalo punčko srečali enkrat v Lipici in sta se z tem fantkom in našo punco lovila tam po igralihuser posted image user posted image
Res mi je tako hudo,ker sem jih poznala in oče si tega pa res ni zaslužil,ker je dober človek!!!
KAROLINA,ti si pa tako lepo vse tole napisala,da so mi prav solze prišleuser posted image user posted image
Danes sem prebrala,da je tale oče večkrat pisal na socilano,da se boji za otroke in je pisal točno tej moji socialni delavki,ona pa mu je vsakič baje odpisala,da ne more nič naredit....ma vsaj,da bi še njo vzeli pod drobnogled,kaj bi dala...in,če bo oče uspel vse to,da bo zahteval od csd odgovornost in,da mu uspe,mu bom šla dat roko!!!
Ma tako se ne bi smelo zgodit,nouser posted image user posted image user posted image

Sem pa danes jaz totalni invalid,sem zjutraj dvignila tamalo iz postelje in mi je nekaj zvilo v križu in se sploh ne morem zravnat in ravno stat,kaj šele hodit.Hodim ko uni nonoti od 90 let...imaste kakšen recept,sem provala se namazat z nekimi olji,ma ne primeuser posted image ??

MID,lepo,da si se javila,glede službe pa ti je že KAROLINA vse lepo napisala,ok!
Se pa itak kaj vidimo,ok!
APRILČICA,samo,da si dobre volje in seveda mi s tabo!!user posted image user posted image

Ja,MUCKI tudi jaz želim,da se vse izteče lepo in prav,joj,saj bo že jutri dan D...

Ala,letim na opel,sem dala avto na servis in ga grem iskat,pol pa upam,da mi znese it prižgat svečko,da se vsaj malo potolažim....

Neposredna povezava do sporočila: 2243
1.4.2009 12:30:26   
ona
No,ravnokar sem se vrnila iz pokopališča kamor sva z sinom nesla svečke in sem kar obstala,me je spet zvilo,ko sem samo pomislila kaj je v tistem grobuuser posted image user posted image user posted image

Sem pa malo potolažena,da sem se jim šla poklonit....

Ne mi pa zamerit,ker vam tolko s tem morim mogoče,samo me je tako prizadelo,da vam ne morem povedatuser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
1.4.2009 12:47:31   
Anonimen
Ojla
user posted image user posted image user posted image user posted image APRILČICI za super najbolj dočakne rezultate. Lepo nosečnost ti želim naprej! Uživaj do konca, ok!

ONA ma kako lepo, da si šla malima angelčkoma poklonit svečke. Glede socialne nimam besed, saj sm dosti seznanjena s tvojim primerom. KAROLINA je lepo opisala in res mi je hudo za ta primer.
Saj če na splošno pogledam kaj se vse vrti na tv-ju od Amerike do Avstralije, se človeku res trže. Ampak hvala bogu, da se me tu lahko tolažimo, ko nam je hudo in z močno voljo prebrodimo težave. Že zdej ko sm brala MID mi je hudo.
MID pa si iskala drugo službo vmes? Kr se ne spomnim, če si o tem kaj pisala. Vem, da boste tudi naročili user posted image , ampak o drugi službi pa se ne spomnim.
Sej kar se tiče moje službe, nevem kaj in kako. Res da sm poslala vlogo za razpisano mesto v Koper, amapk ko pomislim na otroke, mi je muka. Nimam še odgovora o njih kaj se dogaja, ma me prime, da jih pokličem in rečem, da me črtajo. In potrpim dokler ne dobim kaj bližje.

Danes sm pa ostala doma s tamalo, ker je ponoči in zjutraj zopet driskala, vmes še jz. Malo prej sva se malo prezračile na dvoriščuuser posted image , saj se je lep sonček pokazal.
Trenutno spi v vozičkuuser posted image in počasi grem delat sirov burek.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2245
1.4.2009 14:20:43   
aprilčica07
Žijo,

anakarin: upam, da ne bo hudega in se vam driska ne razpase po vsej familijiuser posted image user posted image user posted image
ona: glede dogajanja v Sežani ni kaj rečt.. ni besed, lepo od tebe, da si šla svečke prižgat... bomo šli tudi mi, me je lih prej nona prišla prašat, kdaj jo bi lahko peljala.. je rekla, da ne more spat od kar se je to zgodilo, pa ima 84 let.. veste kaj je najbolj grozno? da ko je bla nona od teh otročkov na obisku pr moji noni (za novo leto) je rekla, da se bojijo, da bi ta mama otrokom kaj naredila.. in kaj se je zgodilo?user posted image user posted image user posted image
karolina: lepo si to napisala.. ja, mi se igramo z papirji, tle so pa življenja vmes, je velika razlika, ampak jst še kr ne morem zastopit kako zaposleni na csd-jih en vidijo dejanskega stanja... a so slepi? ali ne smejo videt.. nevem no.. za se zjokat...
MID: kako gre?
trixi: se držite?

Jst si bom pa zdaj kavo skuhala, mi paše:), kosilo sem pojedla, tamalga dala spat, zdaj pa lahko 1 urco uživamuser posted image bolj v miru:)

lepo bodte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
1.4.2009 21:00:58   
onur
Živjo. Jaz nazaj. Računalnik danes doma in je popravljen, 210 everčkov. Drugače Aprilčica07 bravoooooooooooooooo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sedaj pa uživaj. Moram pa malo zagovorit svojo stroko, kar se tiče sociale. Dejansko stanje se lahko vidi, samo te pri tem na drugi strani omejuje birokracija, ki jo moraš upoštevati. To vidim tudi pri sebi v zavodu, ko bi lahko za stanovalce marsikaj naredila, pa imam zavezane roke. Je pa res žalostno, kar se je zgodilo.
Drugače je naš prehlad boljše. S Petjo sva bile za vikend pri naših in se razvajale tako, da bomo še ponovile, ko bo možek v nočni. Kaj več napišem jutri, ko bo možek doma in bo malo pomerkal Petjo, da se jaz odpočijem. Čaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvv.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

Neposredna povezava do sporočila: 2247
2.4.2009 10:02:20   
karolina*
Jutro punce!

Kako ste kaj? Anakarin, je že kaj novic od Mucke? Držim pesti zanjo in za njene punce!

Aprilčica, kako se ti kaj počutiš? Ma kaj si zdaj na bolniški do konca al boš šla še kaj delat? Pr ns u službi je trenutno mal zatišja, taku da se mal bulše počutim, drugi teden (od četrtka do ponedeljka) pa sem si vzela mal fraj in se gremo mal odklopit v Čatežke. Imamo pa drugi teden v ponedelk in tork spet pestro, taku da rajši niti ne mislim in uživam dokler je še fajn user posted image .

Dns grem po folgem času spet mal k frizerki...nism bla že stu let.

Onur, js razumem, kako je z birokracijo in razumem, da birokracija zelo zelo zelo omejuje praktično in predvsem človeško delo, zato bi bilo nujno na tem področju kaj spremenit. Druga težava pa so VIP, ki v naši mali državici, ko se vsi iz tiste kaste med sabo poznajo, pomašijo vse nepravilnosti in napake ter eden drugega krijejo, nastradajo pa nedolžni... To je tisto kar mene moti. In do takih sem jaz precej nesramna...Ko k nam kdo kliče in mi najprej "zagrozi" da itak pozna mojga šefa in se kaj neutemeljeno pritožuje, mu mirno povem, da naj se potem z kar z njim naprej pogovarja in mu dam njegovo številko... Uf, tako me jezijo taki "pomembneži", ki si mislijo, da se jim bo cel svet klanjal in se jih bal, zato ker "nekoga poznajo". In zato je tako kot je pri nas...

lp

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
2.4.2009 11:33:41   
ona
Oj,
joj,ma jaz sem še vedno ko ena stara nona,me tako drži bolečina v križu,da je za znoret.Danes mi je mama poslala po očetu ene blj forte tablete in upam,da bo kaj prijelo....
Drugače nisem še vedno si opomogla od teh otrok,saj,če jih ne bi poznala,ok,ma sem jih....user posted image
Ja,čas mora zacelit rane,ni kaj,se pa bojim,da bo iz tega še kažin ratal in me prav ima,da bi še jaz poklicala tv,da jim povem kaj so pri meni naredili in kaj delajo na centru...
ONOUR,jaz vse zastopim,da je tle birokracija,samo,če pride obupan človek k njim po pomoč,bi se pa lahko zganili,pa drek še birokracija,saj je csd za ljudi,kajne?
Ne mi zamerit,samo če ne bi dala skozi postopka na csd,bi lahko še ugibala,da je vse ok,če pa imaš opravka z njimi,ko se res ne zganejo kadar je treba...nimam besed....
Ma kaj ste pa računalniku ušpičili ta tak denar?drugič povej,ti ga jaz popravimuser posted image
Ja,popravit nimamo kaj sedaj,lahko le upamo,da se ta tragedija ne bo ponovila in vam povem,da sem zdej še bolj močna,da branim svojega sina pred stiki z očetom,bom pa šla res na tv,če bo bivši kaj težil....
APRILČICA,ma kaj ti misliš,da je ona res to naredila,ker sva se včeraj z mojim pogovarjala,da lahko,da je bil kdo pri njej tisti dan,kdo ti ve.....
Kako si pa ti drugače?
ANAKARIN,je že kaj novic o MUCKI,jaz tudi nestrpno pričakujem novico,da je vse ok!
KAROLINA,lepo,da je stanje v službi malo boljše,ne daj se,ok!Pa kej povej kdaj boš kaj sama,da pridem na kafeuser posted image

Ok,birokracija kliče...lepo se imejte

Neposredna povezava do sporočila: 2249
2.4.2009 11:49:22   
aprilčica07
Živjo,

karolina: alora se boš danes malo polepotičila, paše ne, vsake tolko malo spremembe nardituser posted image
ona: ma kaj ti jst vem, jst kar vem je to kar mi nona pove.. sicer je moje mnenje tako, da je to nardila  99,9  ta ženska, ampak itak ni bla pr sebi in ni vedla kaj je delala.. težko je sodit in obsojat,  otrok ne bo več nazaj, žal..

se oglasim kasneje, me preganja Jakob:)

mucka: a si že v treh kosih?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...

katero ime vam je bolj všeč
diana3100

katero ime vam je bolj všeč

niki (25%)

lina (32%)

taja (43%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!