Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 9:08:10
|
|
|
|
BIA79
|
Jutro :) Belen zdaj boste imeli lahko dirke doma...in to v dveh...mi imamo še vedno voziček zapakiran v škatli :) Počasi bo treba pogledat, če so vsi deli. Predavanje? Gre kdo???
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 9:27:39
|
|
|
|
BIA79
|
Hator, kaj ti si se že kaj odločila glede pralnih plenic?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 9:56:22
|
|
|
|
Belen
|
ja, prwo morem preštudirat kam ga parkirat do julija kome wa Bia79? brca Karolina brca?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 10:06:45
|
|
|
|
BIA79
|
Karolina je bila včeraj mirna, danes pa se premika sem pa tja. Brce pa bolj redko čutim, bolj čutim kakšno koleno ali nogico... ponavadi spi tako da čutim nogice skoraj pri hrbtu..spi kot tata po diagonali :) Verjetno boš dobila voziček v škatlah, tako da lahko nekaj časa počaka tam, dokler ne bo ura za ga sestavit. Ste imele danes ali včeraj materinsko šolo?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 10:13:53
|
|
|
|
Belen
|
ma se je že obrnila??? mislim z glawico nawzdol? ja smo mele w sredo in četrtek..... zdej naslednja je w torek in čet..... ogled naj bi imeli pa w pond.6.4.ob 13h w izoli..... ja w šoli je blo tko no.... zanimiwio,ma nič posebnega.... fulll nekega gradiwa, prospektow smo dobili..... itd..... werjetno kot wi.....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 10:37:53
|
|
|
|
BIA79
|
Ja Karolina je že obrnjena z glavo navdol.Že ko smo bili na 3d je bila :) Očitno je zasedla pozicijo in se ne premakne (samo rit in nogice). Najbolj smešno je ko se ji kolca hahaha Ti? Kako je pri tebi? More bit smešno imet dve pikici notri :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 10:43:05
|
|
|
|
Belen
|
jah ne wem ... ker enega samega še nism imela 1X se en premika, 1X drugi.... ko z angel sund poslušam srček je na obeh straneh slišat.... to je kul.... en je ž e obrnejn, drugi upam,da se bo tudi .... bomo widli naslednji teden...ma pregled UZ in pole še 3D.....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 10:45:09
|
|
|
|
BIA79
|
3d? To mislim, da je ful lepa izkušnja, dobiš en realen vpogled v tvoje pikice :) In poleg tega dobiš še drugo mnenje, kar je tudi ok :) Greš v Postojno?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 10:48:09
|
|
|
|
Belen
|
wem wem... ja w Po.... ne wem zakaj pri nas še ne delajo tega.... edino 80 eur....se mi ne zdi lih malo.... ma itak bom dala..... sam tko no.... baje se jih fulll neodloči.... ma grem sigurno, saj za prwa dwa
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 11:00:43
|
|
|
|
BIA79
|
Ti povem, da moj dragi, preden sva šla v Postojno, je bil ful skleptičen. Zakaj še en dodatek UZ, zakaj ga je treba plačat 80 eurov...Sedaj, če ga vprašaš pa bi samo tam hodil, ker on na navadnem UZ ni razumel veliko. Če si lahko privoščiš "izgubit" tisto vsoto, verjami da ti ne bo žal. Vidiš rokice, nogice, prešteješ prstke, kje ima popkovino...ne vem..meni je tudi dosti 80 eurov, ampak mi ni žal da sem jih dala. In ti še al prezzo di uno, vidiš oba haha
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 11:01:07
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, v kateri trgovini ste vzeli voziček?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 11:07:23
|
|
|
|
Belen
|
monfalcone.... tutto per il bimbo al bambino....w centru na piazzi............welika fulllllllllllllllll, ne moreš falit.... ...p.s. tam kjer hodijo wsi slowenci oz priporci nisi bla? al slišala?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 11:09:20
|
|
|
|
Belen
|
sej prawim, če bi blo 100 eur, bi tudi dala..... ni panike glede tega,ampak prawim da ni poceni!!!!!!!!!! da dobro služijo.... ... že ko sm bla na NS...sm widla 3D mi je G pokazala.... sej je podobno,sam da weč widiš,ker so zrasli
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 11:14:48
|
|
|
|
Hator
|
Bia79: jaz bom verjetno za začetek vzela 10 pralnih plenic, da jih sprobam in če mi bo všeč, jih kupim še 10 in to je to. Imam sicer še nekaj časa, da se odločim, ampak se kar nagibam k temu, da dam svojemu otroku na ritko bombaž ali bambus, ne pa plastiko. Saj drugače ne mislim otroka "v vato zavijat", še zdaleč ne, zmeri rečem, da moj otrok bo tud kaj zemlje pojedel (tako se reče), samo predstavljajte si sebe 2 leti 24/7 v plastičnih vložkih. Meni se zmeša.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 11:16:41
|
|
|
|
Belen
|
hator....ni tko hudo dej,kot si napisala..... sedaj so tako dobre pleničke in tehnika šla naprej....da ni lih tako.... če ne jih ne bi delali, in jih wečina mamic ne bi uporabljala.... pač stwar presoje....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 11:18:15
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, trgovino poznam nisem pa bila tam. Bi mi prosim naredila eno uslugo, če se spomneš? Jih lahko vprašaš, če prodajajo pralne prenice? In če jih imajo kakšne firme imajo? Hator se strinjam s tabo :) Nam gre čas za odločanje proti koncu. Meni so ful všeč Bumgenius pralne plenice...sam ufff...je kar lepa žberla za dat vse naenkrat,ampak ok, hitro prideš na tisto cifro s plenicami za enkratno uporabo. Mi je žal, da ne morem it v Anglijo, ker so tam ful bolj poceni...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 11:20:20
|
|
|
|
Hator
|
Hator, kako si kej, bebica pleše v trebuščku, joooj komaj čakam da te vidim s tako lepim trebuščkomuser posted image IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII Iiiiiii hvala, se mi zdi, da kar lepo vzhajam Le pridi nas pogledat, pa da kakšno rečemo Drugače sem ok, edino kar je, da me od ležanja že vse boli, sem že vsa trda Ampak ni problema, vse bomo. Komaj pa čakam na 8.4., ko imam spet pregled
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 11:42:50
|
|
|
|
BIA79
|
Hvala Belen!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 11:46:24
|
|
|
|
Belen
|
ke dobro ... še 15 min in magnem iz službe pa se začne weekend.... bia79,kaj si rešla? si se prijawila w izolo za preb?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 11:58:02
|
|
|
|
BIA79
|
Na centru za socialno delo, mi je rekla, naj počakam rojstvo otroka, da damo vso papirologijo mimo. Sedaj baje (tako mi je rekla delavka tam), te vprašajo kje bo imel otrok stalni naslov in ne kot prej ko so dali avtomatično materin naslov. Poleg tega mi je rekla,da ima en starš stalno prebivališče v občini. Bomo vidli... 17. aprila moremo it še urediti očetovstvo :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 12:00:15
|
|
|
|
Belen
|
hehe ... da do takrat ne boš že rodila mi tudi moramo to uredit.... moj komaj čaka.... sam za nas je to še prezgodaj nič če se ne slišimo, lepo se imejte za weekend..... grem js proti Italiji počasi..... užiwajte.... papa
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 14:19:55
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla, samo na hitro, ker me kosilce čaka že na mizi... BIA79, jaz grem danes z mojim na predavanje o handlingu in je ob 16.30 ja... traja pa 2 urci.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 17:35:47
|
|
|
|
Hator
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen hator....ni tko hudo dej,kot si napisala..... sedaj so tako dobre pleničke in tehnika šla naprej....da ni lih tako.... če ne jih ne bi delali, in jih wečina mamic ne bi uporabljala.... pač stwar presoje.... Ma ne vem no, jaz se s tem sicer ne strinjam najbolj. Sicer ne vem, mogoče bom vseeno uporabljala te, ampak nisem pa ravno naivna...saj alkohol, cigarete, sladkarije.. tudi delajo, čeprav so dokazano škodljivi. Za pamperske sem pa velikokrat brala, da so še posebej škodljive za fantke, ker se v njih pregrevajo, to pa vpliva na kvaliteto spermijev, posledično plodnost. Verjetno bodo šele generacije pokazale, kako dobre ali slabe so plenice za enkratno uporabo. poleg tega so tudi plenični izpuščaji bolj pogosti pri tistih, ki so poviti v plenice za enkratno uporabo. Se pa strinjam-z njimi res ni nobenega dela. Tako da bomo videli.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 18:19:25
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hator Bia79: jaz bom verjetno za začetek vzela 10 pralnih plenic, da jih sprobam in če mi bo všeč, jih kupim še 10 in to je to. Imam sicer še nekaj časa, da se odločim, ampak se kar nagibam k temu, da dam svojemu otroku na ritko bombaž ali bambus, ne pa plastiko. Saj drugače ne mislim otroka "v vato zavijat", še zdaleč ne, zmeri rečem, da moj otrok bo tud kaj zemlje pojedel (tako se reče), samo predstavljajte si sebe 2 leti 24/7 v plastičnih vložkih. Meni se zmeša. Se popolnoma strinjam Od brata punca ima enih 50 komadov, če ne več in so zelo priporočljive!!! Res da so Pamperske boljše za mamice, da ne rabijo prat pa likat....Tu je ta problem.... No vsaka se odloča po svoje, mislim pa, da vam je Hator zelo pametno svetovala!!! Lep dan!
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.