|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
6.4.2009 11:50:09   
Belen
ni pa stwari,ki JO JE TREBA MET ..... wsak ima kar misli da rabi in da mu bo pršlo praw user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
6.4.2009 11:55:33   
BIA79
Belen za moj rok je kot je rekla DannyS..Na podlagi ciklusa...moje je bil reden, ampak od 32 do 37 dni...sicer jaz ti vem  povedat prav dan kdaj je bila spočeta naša girica :) Na drugem pregledu, mi je na osnovi UZ ugotovil da nisem v 11. tednu ampak v 13 :)

V nosečnosti ti pridajo 2 oz. 3 UZ, vse ostalo je dobra volja zdravnika, ker mu jih zavarovalnica ne povrne. Seveda če ti hočeš da ti naredijo UZ,  ga še vedno lahko plačaš. Meni tudi pregleda maternični vrat, pa če je kakšno vnetje v nožnici, ker imam veliko izcedka...drugače pa mislim, da mi je naredil 4 UZ + tistega,ko sem šla k njemu prejšnji teden, ki je bil extra :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
6.4.2009 11:58:49   
Belen
bia79,
aha to nisem wedela glede UZ.... user posted image  sm mislila da je normalno na wsalem pregledu.... pole ko sm brala po forumih sm widla, da ne dela wsakič wsaki.... booooo... js sm jih do sedaj že imela 5 + NS user posted image ...to pa po moje zato ker sta user posted image  user posted image ... dwa.... w prwih 3.mes.sm mela wsake 2-3 tedne pregled.... zaradi wečje newarnosti splava... user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
6.4.2009 12:00:33   
BIA79
Verjetno je pri dvojčkih drugačen tratma...kar je tudi prav...ampak veš kako je z zavarovalnicami, več plačaš manj dobiš :)
Kje si delala nuhalno pri Lovšinu?

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
6.4.2009 12:03:46   
Hator
Ja, zavarovalnica plača le 2 UZ v celi nosečnosti, prvega za potrditev nosečnosti in drugega MF. Meni moj ginekolog naredi UZ vedno, je pa res, da zaradi težav, ki sem jih imela prej in sedaj, pa tudi on pravi, da pač pogleda vsaj na hitro, da se pomiri nosečka in on. Me pa vsakič tudi vaginalno pregleda.
Naslednji pregled imam v sredo, upam, da bo tudi tokrat UZ.

Belen, zgleda luštna stvarca, čeprav kaj vem, za moje pojme malo draga.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
6.4.2009 12:31:51   
bučka25
bia79 - kaksno odlocbo cakas ?
jaz sem si uredila vse papirje, potrdilo za predviden rok pa sem dibila nic prej kot 1 mesec pred rokom, pa se to so mi ga pozabili dati, sem jih morala kar sama spomnit. Pri prvem sem jim tudi omenila, naj mi dajo 60 dni pred rokom, pa so res tezili, da ni potrebno, na socialni pa spet pravijo drugace. Ampak tokrat ni bilo nobenega problema (hvala bogu).

DannyS - no pa se vidimo na telovbi, ceprav me mnoj dragi prepricuje, da naj grem skupaj z malim na igrala, da bom itak tam telovadila user posted image , pa se tako lep dan je. Res je, ma je treba tudi malo bolj migat, ker nisem bila ze 100 let.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
6.4.2009 12:35:34   
DannyS
Belen, mi ni blo potrebno delat za sladkorno ne... sem bla prav vesela...

(odgovor članu bučka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
6.4.2009 13:33:57   
bučka25
mi imamo kar leseni stolcekza hranjenje in ga je najlazje ocistit. Moramo samo se kupit en lezalnik, da user posted image  imamo cez dan, da ni non stop v vozicku, ma ne vem kje bi se ga dalo ugodneje kupit kot v baby center (od cca 60 eur dalje so tam), v monfalcone pa smo ze bili ko smo gledali vozicek, se enkrat pa ne bomo sli.

dannys - sem mislila, da vsem izmerijo sladkorv krvi (ko moras piti sladko vodo na tesce in cakat cca 1 uro).

v petek pa imam ze drugi CTG in pregled pri G. Prvic ko sem bila, je rekla sestra, da je precej zaspan user posted image , in potem mi zacne premikat trebuh ko..., da se ja zbudi mali, ma ni bilo dosti efekta. Ja mogoce je zdej zaspancek, ko je se na toplem, ma potem ko bo prisel ven, ajajuser posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
6.4.2009 13:40:27   
DannyS
Ma jaz ne vem kolko bi mi prišel prav ta ležalnik,... itak dokler bo otroček ful mičken bo v košku, pol kasneje pa lahko počiva tudi na kavču, pa mu naštimaš tisto ograjico, da ne pade dol. Pol ko pa ima otrok okoli 6 mesecev so nam svetovali, da je dobro da je potleh in raziskuje...

Ma mislim da tisti osnovni izvid za glukozo ti nardijo, to je tisti črni listek in verjetno če ti tam pokaže da imaš povečan sladkor, te po mojem pokličejo in nardiš še tega drugega...

(odgovor članu bučka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
6.4.2009 13:52:29   
bučka25
ja ja razumem, pri meni tudi ni bilo potrebno delat nadaljnih preiskav.

pri prvem nam je lezalnik zelo prav prisel (smo ga imeli sposojenega), kosare pa nimamo pri vozicku oz. je samo una mehka . Se pa strinjam da za kasneje pri 6 mesecih gre na tla, da raziskuje pocasi, ali pa se ga da pod igralni lok in itak uziva, ko vse visi dol nad njim.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
6.4.2009 14:13:54   
DannyS
Jaz imam košarico trdo od vozička, samo doma ga ne mislim imet tam notri... nekje do 3 meseca bo v košku na kolescih... pol pa kak tak igralni lok al pa mu magari zagradiš en kotiček, če imaš plac... da se lahko tam svobodno giba...

(odgovor članu bučka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
6.4.2009 14:30:34   
bučka25
ni problema s prostorom, samo da ga starejsi ne bo pohodil user posted image .
Ja sem zamesala, mi ga bomo imeli kar v vozicku, ko bo ninal, ker lezalnik pa le ni tako udoben.

kaj rabimo se kaj, a mislim, da smo ze vse obdelale. Toliko tega, da se ti zmesa.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
6.4.2009 14:33:45   
bučka25
aja, a je katera ze bila v novem oviesse (ex soca) v kp ? Kako se vam zdi cenovno, itd. ?

(odgovor članu bučka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
6.4.2009 17:35:45   
Belen
helooooooowwww...
eko mene iz sončka.... z dragim,ki je ob pond.fraj....smo šli neki popapat w kitajsko in pole malo wen z našo ...oz.s tastowo barko.... praw lep popoldan je bil....par slikic sm nardila.... res fantastično wreme.....
danes sm se tehtala ... user posted image   ... +8,5 kg.... user posted image do 4 mes.se nism nič zredila, w zadnjih 2 mes.pa fulllllll..... kako ste kej we w 6 mescu???

(odgovor članu bučka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
6.4.2009 17:38:05   
Belen
ciao nosečke, eko mene iz čudowitega popoldnewa....
z drgim ki je ob pond.fraj swa šla na kosilo w kitajsko (še prej sm bla pri kozmetičarki...da mi obrije noge, ker js ne morem weč zarad trebuha....) user posted image )
pol swa šla wen z tastowo barko.... mega vreme res, pa sonček.... super popoldan....

danes sm se tehtala 8,5kg + user posted image ...w 4 mes.nism šla nič gor, zdej w 2 tolko user posted image
kolko ste se zredile po 6 mes????

lep popoldan user posted image

(odgovor članu bučka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
6.4.2009 17:38:14   
Belen
ciao nosečke, eko mene iz čudowitega popoldnewa....
z drgim ki je ob pond.fraj swa šla na kosilo w kitajsko (še prej sm bla pri kozmetičarki...da mi obrije noge, ker js ne morem weč zarad trebuha....) )
pol swa šla wen z tastowo barko.... mega vreme res, pa sonček.... super popoldan....

danes sm se tehtala 8,5kg + ...w 4 mes.nism šla nič gor, zdej w 2 tolko
kolko ste se zredile po 6 mes????

lep popoldan

(odgovor članu bučka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
6.4.2009 17:39:42   
Belen
prwo mi napiše error, pole mi 3X napiše.......... ah user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
6.4.2009 18:46:24   
DannyS
He he sem že gledala, nisem štekala če vedno berem isto sporočilo al jih je več istih hehe...

Jaz pa sem malo prej prišla iz telovadbe, zdaj pa spet ena fritaja s šparglji hehe,... moj otrok bo sigurno imel kako znamenje podobno šparglju...

Drugače glede kg, imam jaz nekje 4 kg viška, s tem da zadnje dneve mi trokira prebava... sem mogla začet pit donat, ki če ne se mi zdi da sploh ne grem več na WC. Pa jem ful sadja in zelenjave, jogurte...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
6.4.2009 20:29:18   
Belen
ah kajčeš forum je neki trokiral....
pridna + 4 sm šla samo w zadnjem mescu user posted image .... mah če računam da imam dwa....torej sm na enakem kot ti.... heheeeeeeeeee dobra tolažba user posted image

pridna, da še hodiš na telovadbo....zdej bo lepo wreme.... pa greš lahko pešačit, čepraw mislim da na telowadbi ti delajo druge mišice zrawen user posted image

nič grem likat user posted image ...najhujša stwar....
lep wečer še naprej

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
7.4.2009 7:01:35   
DannyS
Jutro...

Ma kaj po mojem ni samo dobra tolažba, je sigurno kaj resnice v tem. Itak po mojem tvoji dve pikici skupaj sta sigurno težji od moje, verjetno tudi plodovnice in vsega imaš več... mislim to govorim po moji logiki, nisem pa si nikoli kaj dosti brala o nosečnosti z dvojčki.

Ma sej ti povem, da vedno bolj trokiram s telovadbo, na sprehod pa grem tako ali tako, edino zdej bi se mogla lotit končat diplomsko nalogo, pa verjetno bom počasi opustila telovadbo, ker mi ne bo uspelo nič nardit, ker je lih ob taki uri, da mi pol gre cel dan...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
7.4.2009 9:45:06   
os*
jtro souser posted image

končno smo dočakali lepo vreme
upam, da se bo obdržalo, ker so nam včeraj odkrili
streho in res nam nebi rabil sedaj kakšen naliv user posted image

včeraj sva se z user posted image  odločila za voziček - oranžne barve....
aja in za uni stolček tatamia tudi....

joj komaj čakam 15.04, da grem na 3D
DannyS ti greš v petek ne?

kaj vam se zdi, da ta čas nosečnosti takooooo beži
dvakrat sem se obrnila in sem že v šestem mesecu....
joj še malo, pa bo jok in stokuser posted image user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
7.4.2009 10:09:30   
spetko
dobro jutro user posted image

da se še jaz malo oglasim...te dni me ni bilo nič gor ker ni kaj preveč časa..
počasi se rihtamo za selitev in pol še tamali...in tako lepo vreme...tako da dan kar zbeži mimo...
vidim da ste pridne...vse ste si lepo zrihtale za svoje sončke..

pridne ste tudi glede telovadbe...jaz nisem bila pri telovadbi in mi je žal..čeprav sem dooostii hodla in laufala okoli...ampak zato se mi je zdej težje spravit k telovadbi..

a v kopru v MŠ ste imeli predavanje o pravilnem handlingu?

lep dan želim

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu os*)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
7.4.2009 10:14:59   
DannyS
os* midva imava tudi voziček v živo oranžni barvi... po mojem se nas bo vidlo na 100 km...:) Ja v petek imam 3D, komaj čakam... Drugače pa meni tudi ful ful hitro beži ta čas, po mojem še dvakrat se obrnem in bo jok in stok ja...

Kam se selite spetko? Predavanje o handlingu smo imeli v Studiu Maja na Ogrlici, tam kjer je tudi telovadba... tudi oni organizirajo neka predavanja...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
7.4.2009 10:24:22   
Belen
jutro user posted image ,
eko mene iz MŠ... danes je blo končno mal bolj zanimiwo...nam je patronažna predawala....o dojenčku in negi, prewijanje, umivanje, naslednjič bomo meli kopanje, tudi me w praksi user posted image

os*... čestitam za oranžen woziček, js bi ga tudi imela,ker mi je najlepša barwa,ampak za dwojčke ga nimajo user posted image ... majo same neke temnejše barwe .... + malo oranžno-rumena ,,user posted image  user posted image
tudi ti tatamia? super, saj ena da ima dobro mnenje, čepraw mislim, da jih ima weliko o tem, sam ne powejo user posted image  user posted image  user posted image

dannyS ti tudi oranžen.... katerega pa si uzela? js sm widla oranžne od peg perego, akteri so še? ki ne spremljam teh za enega user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
7.4.2009 10:38:28   
DannyS
Jaz imam od Bebe conforta trikolesnika...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.