Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.4.2009 11:42:30
|
|
|
|
Belen
|
meni še ne... kupi si une blazinice v sparu, mullerju al BC.... moja frendica je tudi rabila prej....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.4.2009 13:22:15
|
|
|
|
amaya
|
Ojla evo, sem v času siste in imam nekaj časa, da kaj napišem. Mali odkar je shodil je naspidiran, da samo laufam. Mala radovedna faca Drugače: - jaz sem kupila jogi Dormeo in sem ful zadovoljna. Sedaj bom kupila še enega, ker bom Etienna premestila spat v stajico, tamalo pa v njegovo posteljico. Dosti boljša varjatna, glede na to, da se mala žaba toliko obrača ponoči, da konstantno ruka z glavo povsod. Imam celo posteljico oblečeno z dekami, a kaj ko dol zdrsijo, tista zaščita pa ne gre vse naokoli postelje. Stajica ima pa tanklceno mrežico, pa še ospre si lahko zjutraj sam in gre v šetnjo. V sobi sem si naredila igralni kotiček in ko se zbudi, ga dava ven, on okoli laufa in razmetava, midva pa s tem pridobiva kake pol ure Il mondo e' fatto per i furbi
- imela pregled in je vse OK...zdej me čaka UZ in sicer 10.4. (petek). Komaj čakam....
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.4.2009 14:08:24
|
|
|
|
BIA79
|
V ajatutaja sem si tudi jaz kupila ene dve majčki in žabice. So mi všeč barve, ker so take pastelne, primerne za oba spola in tudi materjal vidiš, da je bolj kakovosten. Temu primerna je seveda tudi cena, ampak od kolegice vem, da te stvari ful zdržijo. Upam, da bo tako :) DannyS če si moreš modrc kupit, magari vzami tiste za dojenje, so v Mullerju za nekaj manj kot 10 eurov, če se ne motim...seveda, če ti bo ustrezalo :) Pa preden greš v trgovino si naredi spisek vsega kar maš, da ne boš kupovala stvari, ki jih ne boš oblekla,ker jih bo dete prerastlo. Danes sem sprobala babyphon in dela. :) Zdaj ga bom mojemu dala za pas da bom vedla kje se potika in da vidimo domet :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.4.2009 14:26:41
|
|
|
|
bučka25
|
dober dan pupe, ne kupujte premajhnih stvari za male, od st. 62 dalje, ker itak moram prej oprat (prekuhat pravijo) in potem ker enkrat oblece, pa je ze premajhno. tak se otroci rojevajo vedno vecji. Mi smo kupili za prvega nekaj bodijev st. 56 in sploh ni prislo v postev, ker se je rodil z 54 cm, tako da... Res je glede maticnih celic, da ni nic 100 %, da se jih lahko uporabi le pri redkih bolezni, kot je nekatere oblike levkem ije, tako da odvzem celic proti placilu 100 % odpade (stane cca 2ooo eur - prevec). DannyS - sem v 37 tednu in mi ful malo "pusca" iz dojk, skoraj nic in se to samo ponoci. MOdrcev za dojenje pa si ni potrebno se kupit, ker se ti bodo itak se povecale na koncu zaradi mleka. Sem brala, da se jih lahko kupi od 36 tedna naprej nic prej. Tako lep soncek je danes, prav za uzivat. Uzivat pa grem pa tudi danes zvecer, same zenske gremo v mehisko (jami, komaj cakam), koncno zenski vecer brez moskih (juhu ). Ajde uzivajte.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.4.2009 14:39:24
|
|
|
|
DannyS
|
E ja amaya tvoj mikeni je pravi šarmeček, s takim lušnim nasmeškom...:) BIA79 Zadnjič sem bla v Mullerju in mi sploh ni blo jasno katera številka bi bla zame ta prava... tako, da pol raje nisem nič vzela... Ma kaj prej si spraševala za jogi za zibko al za posteljico? bučka25, meni pa so priporočali da vzamem vsaj kak bodi in pajacek št. 50-56, ki kaj veš lahko je tudi bolj manjši dojenček, in pol zgleda kot vreča krompirja če ima prevelike oblekice... sej to kar sem do zdaj nabavla imam drugače vse večje številke. Sicer se vsaka stvar lahko še zaviha ma vseeno... Jaz pa komaj čakam da končam, da greva z mojim nabirat šparglje, upam da ne bova več klopov nabrala...:)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.4.2009 14:55:12
|
|
|
|
BIA79
|
DannyS prav za zibelko, za posteljico si bom verjetno tudi omislila nov jogi, ampak mere 120x60 ni težko dobit. Zibelko moram še zmerit, ker je pri mojih doma...bomo vidli, če bom imela kaj sreče, enkrat ko bom imela mere... Ne se hecat, res se plazi klopov! Še na vrtu pred hišo jih lahko dobiš, kaj šele ko greš pobirat šparge!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.4.2009 14:58:24
|
|
|
|
bučka25
|
DannyS - ce je tvoj dragi tudi visok, potem naj bi bil (po moje) tudi dojencek, kaj pravis ? Ti se meni zdes kar visoka, tako da... Kaj vas tudi muci zgaga zvecer ? mene ful pece, se posebej preden zaspim. sem si kupla danes donat in upam, da bo kaj pomagalo. Kaj imate tudi napet oz. napihnjen trebuh kot da vam bo eksplodiral ? Meni se trdi trebuh ful pogosto. Mi je rekla ginekologinja, da ce je na vase nekaj minut, potem so to ze lahko znaki za popadke. Ma meni se to dogaja ze vec kot 2 tedna.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 1.4.2009 20:23:59
|
|
|
|
spetko
|
dober večer.. da se še jaz malo oglasim...danes sem cel dan preživela vzunaj na sončku..:)) kar se tiče oblekic sem jaz tudi neki malega kupla preden se je rodil in številke od 56-62..pa nekatere bodije ima še zdej...rodil pa se je 54cm.. tako da je ful odvisno...eni bodiji so velikost 62 (tako piše na etiketi) a so lahko manjši od teh ki so 56..tako da je ful odvisno od znamke... imam en bodi od chicco ki gor piše da je za 9mesecev a moj mali ga zdej nosi in mu je prav... bučka25 ma kaj to pomeni da je javna banka...da lahko kdorkoli vzame tvoje matične celice al kako???? midva sva samo slišala za to ki zasebno shraniš ki daš 1800€..za drugo pa nisem slišala ničesar.. pa tudi ne samo to da lahko ozdraviš za določene bolezni ampak tudi samo za osebe ki ne presežejo 50kg..ker pol ne učinkuje... jaz sem si dvojne hlače kupla v ajatutaja za nosečnice in so bile 60€ ..in jih še zdaj imam...kupla pa sem si take ki jih lahko tudi pol nosim...so ful dobre..ki nimajo gor tistega pasa ki gre čez trebuh ampak je elastika pri žepih ki se širi in se sploh ne opazi...tko da jih še zdej uporabljam..pa še pas lahko dam gor.. Bia79 me veseli da je vse ok... jaz sem tudi imela prekratek maternični vrat..in sem ostala v bolnici en dan...in sem okoli hodla še do zadnjega dne.. tisti dan ki sem rodila sem še šla z mamo v špar in pol zvečer sem rodila... modrčki za dojenje..sem jaz kupila v šparju pa niso dragi in so v redu... DannyS...sej tista sladka voda ni tolko napačna...vsaj meni ni bila...in ne boš rabla čakat v laboratoriju..ampak moraš pogledat na uro kdaj si spila in pol čez dve ure se vrneš kar čez vrsto greš not... :)) no to kar mi je ratalo prebrat za nazaj sem odpisala..:)))
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 7:22:07
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla jutro... Šparglji nabrani in že spravljeni v skrinjici, mislim da sem jih še sanjala, ker sem jih včeraj še eno uro lomla... klopov nisem imela, razen enega sem našla na hlačah, samo sem ga mogla dobit v njivi... BIA79 ja sej se mi je zdelo, pol sem te prav razumela kaj rabiš... sej jaz bi mogla tudi pogledat v kakem stanju je jogi od našega koška, ker ima zdaj sigurno že kakih 8 let,... košek pa več kot 30. bučka25 ma ja bomo vidli, ma za vsak slučaj bom vseeno vzela vsaj kak manjši bodi... ki nikoli ne veš, lahko rodim tudi prej, pa je pol otrok manjši... Mene zgaga ne muči hvalabogu,... sem pa jo imela v začetku nosečnosti in ne samo zvečer... Ma meni se zdi da moram jest kot ptiček, ker če ne me začne malo pod prsi tako tiščat... A super pol, da mi ne bo treba čakat tam notri,... moram pa bit dokler mi ne vzamejo vzorec krvi na tešče ne?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 10:00:45
|
|
|
|
Belen
|
jutro in mamice, wčeraj zwečer sm napisala cel spis in mi je wse zbrisalo pole se mi ni dalo nazaj weč pisat.... uglawnem danes smo imeli drugi dan MŠ.... nič posebnega-so nam govorili celo uro in pol o zobih.....kot bi bla w OŠ, in mi predawa zobozrawnica kako se zobe prawilno umija.... wsak dan na MŠ dobimo fullllllll gradiwa, ne wem če je to normalno,ampak mam že fulllllll nekih revij, brošur itd.... ju3 grem po woziček............ ... komi čakam sm praw wesela....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 10:10:42
|
|
|
|
tailor
|
vsem skupaj želim dobro jutro v deževen dan, jaz pa morem peljat mojo starejšo hči v laboratori na odvzem krvi tak da bo pestro.letos gremo v prvi razred.ne vem kdo se bolj boji jaz ali ona.tudi jaz bi mogla it pa mislim da bom šla drugi teden.pozdravček
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 11:11:34
|
|
|
|
Hator
|
Ena je spraševala glede matičnih celic: javna banka-pomeni, da matične celice daruješ, uporabijo jih lahko za kogarkoli (če mu ustrezajo), saj z darovanjem izgubiš lastninsko pravico na njih, odvzem je brezplačen (podobno kot npr. pri darovanju krvi) zasebna banka-shranjevanje za lastne potrebe, cena ok. 2000 eur, neocelica, bpk (1790 eur), celavie Nam so v materinski šoli vse podrobno predstavili.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 11:59:56
|
|
|
|
Belen
|
widim da danes ste wremensko razpoložene zanima me, wem da je mal čudno prašanje...ampak.... kako se brijete?? js zarad trebuha ne vidim, komaj da se neki obrijem tam spodaj, sicer wse neki površno.... ima kaka kako posebno tehniko?? še noge počasi, počasi ne bom mogla sama zarad trebuha
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 12:26:45
|
|
|
|
DannyS
|
E ja, jaz sem prav malo zaspana in že petkovsko razpoložena, namreč jutri sem fraj in danes je zame zadnji delovni dan v tem tednu. Ma glede britja še nekako gre, jaz za bikini uporabljam itak od vedno veet kremo, ker če si depiliram z britvico dobim ful izpuščajev... samo nafloskam gor, počakam 3 minute in sperem... za nogice pa zaenkrat ni še nekih problemov... sem pa zasledila da si nekatere punce tu na forumu za bikini predel pomagajo z ogledalcem...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 14:18:43
|
|
|
|
bučka25
|
dober dan vsem, glede maticnih celic je tocno tako, kot je napisala Hator. Jaz imam ful probleme glede britja tam spodaj. Trebuh je tako velik, da res ne vidim nic. Se mucim in se sklanjam (skoraj zlomim) in na koncu obrijem vse na pamet. Za noge pa rajsi hodim h kozmeticarki. Ravno ted dni bi morala it enkrat, da me kaj ne preseneti (da ne rodim prehitro), ker vprasanje kdaj bom imela potem kaj casa. Menda bo vikend lep (upam). Ju3 nam pripeljejo gugalnico za starejsega in komaj cakam, da jo sestavimo (upam, da bo uzival). lepo se imejte kljub dezju (bljek).
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 14:26:17
|
|
|
|
bombica22
|
drage koprske nosečke rada bi vam samo povedala da sem 21. 3. 2009. rodila punčko z imenom Sofija.Ker ste vse pred porodom in še ne veste kako to zgleda,kot nisem vedela jst,naj vas potolažim da mati narava poskrbi za vse.Rodila sem v izoli in moja izkušnja je zelo pozitivna.Vsi so bli profesionalni,ustrežljivi in prijazni.Popadki bolijo.vendar so za vzdržat.z pravilnim predihavanjem se jih da lepo ublažit.Porodna postelja je kr udobna in babica lepo vodi porod,će jo boste poslušale bo konec tik tak.Mene je porodila nata, je stroga,ampak v unem trenutku sem rabla točno to.Rodila sem v 2 urah brez enega šiva.Kar se tiče dojenja ,vi samo dajajte otroku joško v usta,enkrat ko beba prime na spušča več ha ha ha.v glavnem porod boli,ampak ko bom šla drugič rodit ne bom vzela epiduralne.To naj vam pove vse.PUNCE VSO SREČO IN SAMO POGUMNO VSE PRIDE SPONTANO.CIAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 14:33:24
|
|
|
|
Belen
|
bombica benvenuta... lepo, pa čestitke za punčko..... letos pa je res leto punčk samo da si bla zadowoljna, čepraw si mela Nato,kot jih prawi wečina, je ona fulllllll hudič kako to,da si wzela EA? torej ne priporočaš? e widiš bučka25,js bbom tudi klicala kozmetičarko za te noge.... dam tam 15 eur... nanka da se ne mučim.... danes wreme di m.... sm si naredila ledeno kawo z fulll sladoleda in smetane.... grem malo na kawč zdej počiwat.... se čujemo kasneje
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 14:34:55
|
|
|
|
bučka25
|
cestitke, jaz sem ze dala enkrat to skozi pred dobrimi 3 leti, tako da se strinjam s tabo glede pravilnega dihanja oz. da se skoncentriras na dihanje (se malo zamotis). Dobila pa sem 2 siva. Kar se tice dojenja pa, nas je takoj zaspal in ker se ni najedel je bil brez moci in je spal in spal (kot zacaran krog). In potem smo sli prvic k pediatrinji in je skoraj popi..., da ne pridobiva nic na tezi in da je treba obvezno dodajat umetno mleko. Vse skupaj ce sem dojila 3 mesece pa se to na pol. Upam, da bo pri drugem kaj drugace oz. boljse. Bombica22 - torej ce sem prav razumela, si imela epiduralno ? Ker ce si, si pa zelo hitro rodila, ker pravijo, da pri epiduralni, ne cutis nic in potem je tudi filing za pritiskanje drugacen. Srecno se naprej
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 14:38:49
|
|
|
|
bučka25
|
Belen - jaz ponavadi si obrijem cele noge in delno roke in mi pride cca 30 eur. Kam pa ti hodis, da je tako poceni? In je bila dobra ledena kava (mjam). Vceraj smo bile z babami na vecerji v mehiski in je blo fulll dobro, prevec ma ful dobro. Si je treba privoscit kdaj, dokler imamo moznost. No zdej bi morala tudi jaz kaj pocivat, ker ko se zbudi nas fantic, ne bo vec casa za pocitek danes, razen zvecer.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 16:09:28
|
|
|
|
Belen
|
bučka w salon tle w izolo.... za pol nog, mislim do kolen je 15 eur dowolj,a ne? nism tolko kosmata (super)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 17:08:02
|
|
|
|
bombica22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Belen bombica benvenuta... lepo, pa čestitke za punčko..... letos pa je res leto punčk samo da si bla zadowoljna, čepraw si mela Nato,kot jih prawi wečina, je ona fulllllll hudič kako to,da si wzela EA? torej ne priporočaš? e widiš bučka25,js bbom tudi klicala kozmetičarko za te noge.... dam tam 15 eur... nanka da se ne mučim.... danes wreme di m.... sm si naredila ledeno kawo z fulll sladoleda in smetane.... grem malo na kawč zdej počiwat.... se čujemo kasneje ojla smo se narobe razumele.nisem vzela epiduralne.hotla sem poudarit da je za moje pojme popolnoma nepotrebna.porod je neponovljiva in zelo lepa izkušnja.uživajte
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 19:57:21
|
|
|
|
BIA79
|
Dober večer punce....spet deževen dan za nami...jaz sem začela prat in likat stvari za našo girico...ne vem zakaj ampak modra prevladuje :) hehe... Sam je smešno, ko ti likalnik pokrije vso površino, ki jo imaš za zlikat :) A ve katera, če jutri bo predavanje o handlingu kot piše na seznamu? Ob 16.30?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 2.4.2009 20:58:52
|
|
|
|
tailor
|
dober večer tudi jaz bi mogla kaj likat pa mislim da bo kar do jutri počakalo
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 0:13:08
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: bombica22 IZVIRNO SPOROČILO: Belen bombica benvenuta... lepo, pa čestitke za punčko..... letos pa je res leto punčk samo da si bla zadowoljna, čepraw si mela Nato,kot jih prawi wečina, je ona fulllllll hudič kako to,da si wzela EA? torej ne priporočaš? e widiš bučka25,js bbom tudi klicala kozmetičarko za te noge.... dam tam 15 eur... nanka da se ne mučim.... danes wreme di m.... sm si naredila ledeno kawo z fulll sladoleda in smetane.... grem malo na kawč zdej počiwat.... se čujemo kasneje ojla smo se narobe razumele.nisem vzela epiduralne.hotla sem poudarit da je za moje pojme popolnoma nepotrebna.porod je neponovljiva in zelo lepa izkušnja.uživajte Bombica, tole pa bom 100% upoštevala se bom prepustila mati naravi Hator, kako si kej, bebica pleše v trebuščku, joooj komaj čakam da te vidim s tako lepim trebuščkom Vse druge punce tukaj, uživajte, božajte trebuščke in prepustite se razvajanju, ker jaz bi dala vse na tem svetu, da sem na vašem mestu!!!!!!!!!!! No, upam da bom kmalu, pa se vam mogoče pridružim v naslednjem mesecu Nočko!!!
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 3.4.2009 8:18:29
|
|
|
|
Belen
|
jutro in mamice-.... končno 5ek danes po službi grem s tastom in taščo po našo "prikolico" ke lepo, komi čakam.... sam ne wem kam ga bom sprawila w stan.... ki je kr welik
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.