Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 4.4.2009 10:05:54
|
|
|
|
Belen
|
ciao punce, weekend je tu, sončka pa ni.... wčeraj smo pripeljali domow našo "prikolico"....še dobro da imam Berlingota,ki če ne ne vem kam bi šlo wse skupaj notri uglawnem fulll smo zadowoljni..... in wčeraj ga malo sestawili .... koplikato ...ma se bomo nawadili bia79, dannyS, ste bile na predawanju? kako je bilo??? kaj zwedle uporabnega? ben glede planic itak,wsak ma swoje mnenje, poznam par takih,ki so rekle da bodo uporabljale narawne plenice, na koncu pa so uporabljale paperske..... ... sej nema weze, wažno da so naši čisti in zdrawi.... pač stwar presoje..... lepo se imejte
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 5.4.2009 12:08:29
|
|
|
|
BIA79
|
Belen, na predavanju je blo kar uredu. Morem pa reč da dragi od DannyS oblada handling :) Je še DannyS popravljal :) Sicer določeni prijemi dokler se jih ne navadiš so zakomplicirani, ampak upam, da bo šlo... A ni smotano to vreme...dež, sonce...včeraj smo bili v Lj, v Izoli je deževalo v Lj sonce...ne gre več zaupat vremenarjem!!!! Jaz sem danes ko en balonček, vsa polna vode..če bi počila bi pol sahare po mojem lahko zalila...in zdi se mi da bolj pospravljam, bolj je vse razmetano.... Upam, da se imate lepo...uživajte!
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 8:11:36
|
|
|
|
Belen
|
jutro , končno bo danes lepo wreme....pa še ponedeljek... Bia79,kaj si kupla w LJ????
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 9:11:16
|
|
|
|
bučka25
|
dobro jutro mamice kako ste prezivele vikend ? Mi kar ok, lahko bi bilo lepse vreme. Smo postavili gugalnico za malega, ful lepo. Kar prime me, da bi se sla se sama guncat . Gre katera danes na telovadbo ? Grem zdej v kp, moram se nabavit par stvari za odhod v porodnisnico (rok se bliza zelo hitro). Uzivajte.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 9:32:08
|
|
|
|
DannyS
|
Ojla jutro... Belen, smo prakticirali s tistim gumijastim dojenčkom te prijeme.... sicer si ne predstavljam kako bom dvigovala in premeščala tako dojenčka, ki bo imel 3 ali 4 kg... bom mogla začet dvigat uteži, da se malo natreniram...:) Ja ja, kaj ni priden moj... sem ga vprašala včeraj, če se on še kaj spomne, ker meni se zdi da mi je pol izpuhtelo iz glave, pa je rekel da on se vsega spomne... super... Drugače vreme je blo za vikend prav aprilsko, še dobro da sva šla nardit en giro z motorjem in ko sva prišla do Lucije je začelo prav ful grmet, tako da smo se samo obrnili in šli nazaj, tam v Izoli je blo že vse mokro po tleh... bučka25 jaz pridem danes malo potelovadit... joj ne govori, še malo pa bo mene čakalo to urejanje papirjev... upam da mi že na naslednjem pregledu v začetku maja, dajo pri ginekologu vse potrebne papirje, da lahko začnem že urejat, namreč ker nisem poročena bo treba urejat še te stvari glede očetovstva... pa ne bi rada lih zadnji mesec to rihtala...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 9:41:19
|
|
|
|
Belen
|
o dannyS.... sm čula ja, da twoj fant je bolj priden kot ti lepo lepo.... mi smo šli w 5ek po woziček, wčeraj pa še po gugalnike-seggiolonete, te nowe..... 4 w 1.... fullllllll dobri od peg perego- tata mia.... mal dražji, ma se uporabi za weč časa.... jaz tudi upam,da bom dobila prej papirje, čepraw prawijo da pred 60 dnewi ni dobro tam hodit....ker te baje napiz....da kaj hodiš tako zgodaj boooooooohhhhhhh
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 9:52:05
|
|
|
|
DannyS
|
E ja bo priden tatko... ma jaz stolček za hranjenje bom kupla čez par mesecev in bom vzela kar tistega navadnega lesenega, sem slišala da te od peg perego ful težko čistiš... Ma ja sej pri meni bo 60 dni prej že nekje na sredini maja,... 05.05. pa imam naslednji pregled... ta petek pa že 3D, komaj čakam...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 10:05:11
|
|
|
|
Belen
|
alora samo neki da razčistimo.... ma ne me štekam slabo DannyS... to ni namenjeno tebi .... ampak na splošno.... wse wedno rečejo oz.wečina sm opazla in ne samo jaz, ko katera kaj kupi in komentira.... wedno nekod reče "SM ČULA DA ....." to pa to ni dobro, to pa to ni zdrawo itd..... wedno ko ima oz.kupi neki "dobrega" al karkoli wedno so neke kritike, čepraw tega nikoli ni imela,ali pa nikoli uporabljala.... wsak kupi kar mu paše, kar se mu zdi najboljše.... če sm kupla (v tem primeru) ta stolček, ki je ležalnik, gugalnik, stolček do 3 leta starosti.... stane res 240 eur.... ampak če računaš da daš za ležalnik 100 eur, gugalnik 100 eur (če ga mš), stolček 100 eur.... si na istem to je blo to w tem primeru..... nism mislila sam na to.... goworim na spošno...DannyS ne me narobe razumet, če bi imeli wsi iste okuse itd...... pač si wesel za twojo sobralko, čwekico al karkoli..... upam,da se nobena ni počutila užaljena sedaj.....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 10:28:36
|
|
|
|
DannyS
|
Ma ne, nič ne zamerim... samo pač če že nekdo napiše lahko vsak da vedno neko mnenje, zdej lahko je to pozitivno ali negativno... itak da se ne bomo nikoli v vsem strinjale in imele v vsem iste gušte... jaz preden pač kupim določeno stvar, rada vse kotičke pobrskam na netu, kjer pač mamice, ki določeno stvar že uporabljajo napišejo svoje izkušnje... ma to na splošno, ne samo zdaj pri izdelkih za dojenčke... tudi zdaj ko počasi izbiram novo kuhinjo, pač probam vse pregledat, kake izkušnje so imeli ljudje s to firmo kuhinje, montažo, dostavo... in če jih večina piše nekaj negativnega o tem, verjetno bo že nekaj držalo... pol pa itak se lahko sam odločiš in probaš... Če pa določeno stvar pograjam, to ne pomeni da nisem vesela za tvojo novo pridobitev... Drugače pa gugalnika in ležalnika nisem mislila kupovat...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 10:42:42
|
|
|
|
Belen
|
OK w tem primeru pa nisi mogla slišat za ta seggiolino,ker je pršu wen prejšnji teden.... w SLo ga sploh še ni sej prawim sam weš kako je.... js sm kupla nowo ibizo leta 2002.... in po enem mes.ko je bil awto now....sm šla w TS mi je ostala noter sklopka haloooooooooooooo now awto... kako lahko,zdej wem da celo žiwljenje ne bom weč kupla Ibize ma niti seata npr.moj frend ima wedno samo seate.... pač so mu wšeč, ima srečo.... tako je,odwisno kot naletiš na kateri awto (w tem primeru) .... tako mislim da je za wsako stwar..... res pa je,da ene zadewe, stwari reči, so dobre, druge ne.... res pa je, če wičina eno stwar škartira.... res je slaba... če jih wečina 70-80% reče da je slabo
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 10:46:36
|
|
|
|
DannyS
|
Ja za ta stolček konkretno ne, samo sem pogledala slikico preko neta in sem vidla da je oblazinjen približno tako kot Prima pappa... in nekatere mamice so rekle, da se take oblazinjene stolčke težje čisti, ker otroci itak packajo s hrano in ti gre pol med vse tiste luknjice in šive... no sej ni važno...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 10:50:20
|
|
|
|
Belen
|
imam kopertino,da se ne umaže (je pralna) ... no sej nema weze uglawnem kdaj greš ti w šolo? maja? si kupla une blazinice za w modrc?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 10:56:14
|
|
|
|
DannyS
|
No če imaš kopertino je ok... Ja v šolo upam da bom šla maja, če se bom lahko zmenla tu v službi... ker junija se mi zdi že malo prepozno in tudi toplo bo že po mojem ful... blazinic nisem kupla ne, sem neki gledala ma pol jih nisem, zaenkrat me itak še tolko ne moti... Danes pa sem tudi jaz prvič dobila eno vrečo bodijev in še eno vrečo spalnih vreč različnih velikosti... čeprav zdej sem čisto zmešana, si bom mogla en dan vzet samo za sortirat te stvari po velikosti in videt kaj rabim sploh še kupit...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 10:58:47
|
|
|
|
BIA79
|
Jutro... Punce ne vem, če mislim na prave papirje, ampak za it na socialno vam mora dat ginekolog en papir z dokončnim rokom in s tistim greste na zavod...jaz sem prejšnji teden dobila odločbo in še nekaj moram it iskat na pošto, da vidim kaj je... A ima kdo kakšno sobo fraj? Bolj pospravljam stvari, slabše je. Rečem to ne sme bit v spalnici, ampak kam naj jo dam? Na mizi se samo nabirajo stvari, ki ne vem, kam naj jih dam :) Zdaj se že nekaj časa prepiram v kovtrom, ne morem in ne morem ga spravit v "torbo". Sem že poskusila vse rokoborske prijeme ma ne cedi... Belen v Lj sem se bremzala pri nakupih, sem vzela dve majčki s kratkimi rokavi, ene hlače na naramnice in navadne kratke hlače ter oblekico od Hello Kitty... se vidi da delajo hormoni pri meni, ker roza stvari ne obožujem, ampak ta je bla takooo skrčkana... Toliko da imamo par dekliških stvari pri hiši :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 11:09:44
|
|
|
|
Belen
|
dannyS....ja maja ti je najboljše.... zakaj misliš da si ne bi mogla fraj zrihtat? koristiš lahko ure, bolniška-dopust no...če ne gre drugače.... sej maš 2X na teden po 1 urco, urco in pol ... js imam cot doma fullllllll....dobila sm kr dosti,sam moram priznat da bodijev na preklop pa žabic je fullllllll malo, to bom mogla dokupit, pa še wečje so.... glede na to da mam dwa in bosta manjša,kot normalni enojčki bia79, ja meni tudi roza ni wšeč.... oz.tko je no....sam ne preweč, werjela al ne, sm wčeraj 1.kupla neki roza in to so nogavičke, weč wrst ...drugo mam wečina oranžno (mpja najljubša barwa, pa modro-plawo ) in rumeno seweda....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 11:12:29
|
|
|
|
DannyS
|
Ja vem BIA79, da mora dat ginekolog tisti papir, sej zato upam da ga dobim že na naslednjem pregledu,... kdaj je tebi določil končni rok? Ma ja sej po mojem ne bo problema, sej tako ali tako bo tu že ta punca, ki me bo nadomeščala...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 11:18:52
|
|
|
|
Belen
|
mene praw zanima kaj bo meni določila..... js mam kao 27.7. pdp....že na nuhalni sm dobila 24.7., nazadnje ko sm bla je rekla moja G da sta za dwa tedna wečja.... pa še dwojčka..... me prow zanima kaj mi bo rekla.... na koncu mi bo pustila tako.... booooooooooohhhhhhh komaj čakam w sredo mam UZ pri moji.... po 4 tednih, da widim koliko so zrasli ....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 11:22:11
|
|
|
|
DannyS
|
Jaz pa v petek nisem imela nič UZ, mi je rekel da bom imela na naslednjem pregledu...še dobro da imam v petek 3D hihi...:) Drugače mi v materinski knjižici piše 11.07. PDP, na nuhalni mi je pa dala ta druga ginekologinja 19.07..
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 11:24:17
|
|
|
|
BIA79
|
Moj prvi rok je bil 21.5., drugi 12.5., na 3d 8.5., v materinski pa piše 9.5. :) Rodil se bo pa otrok takrat ko bo hote :) Zdaj v petek je rodila kolega 15 dni po roku :) Narava že naredi svoje, ko je ura :)
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 11:24:35
|
|
|
|
Belen
|
to sm že slišala ja, da ne delajo ti na wsakem pregledu UZ.... meni ga dela wsakič.... najboljše da ne.... še tako čakam 4-5 tednow, pole še da jih ne bi widela.... kaj pa ti naredi na pregledu ko ga imaš, če ti ne dela UZ? js imam naslednji 5ek 3D v PO....torej 17.4.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 11:26:02
|
|
|
|
Belen
|
bia79, ti maš dosti razlike.... nisi wedla točno kdaj si imela zadnjo M? js sm ji okwirno powedala,ker prej niswa z mojim mela zaščite....
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 11:30:42
|
|
|
|
DannyS
|
Veš v čem je tudi fora pri teh rokih, ki oni itak določijo tisti osnovni rok na podlagi 28 dnevnega ciklusa in računajo, da je bla ovulacija nekje na sredini... jaz sem mu povedala točno moj datum zadnje menstruacije samo fora je v tem ker jaz sem imela cikluse tudi na 42-45 dni... in pol mi je takoj rekel, da bomo PDP določali na podlagi UZ. Ma meni je pregledal nožnico, kolko sem zaprta in mi napisal napotnice za v laboratorij... to je blo vse, in še prej so mi sestre zmerle pritisk in sem dala vodo...
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 11:34:57
|
|
|
|
Belen
|
ahaaaaaaaaa.... TO JE TO.... in kako we,če je wse ql z ? ben sicer oni že wedo no.... ja js werjetno tudi bom mela zdej spet za w laboratorij.... za sladkorno si tudi?
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 11:42:41
|
|
|
|
Hator
|
Belen, ko že tok razpravljate o tvoji novi pridobitvi, dej gor eno slikico, da vidimo, kaj je to... neki kar je treba met al spet kr neki. Sori, sam si ne predstavljam najboljš o kakšnem ležalniku govorimo, ker take k sem gledala jaz, so 5x cenejši. Buuuuuu... razsvetli me Drugače pa bomo mi kupili un lesen stolček zahranjenje, ker se menda najbolj obnesejo.
|
|
|
|
RE: Koprske nosečke 2009 6.4.2009 11:48:50
|
|
|
|
Belen
|
ciao Hator..... alora ja dražji je ker je 4 v 1.... namesto da se kupuje wse posebej, gugalnik, stolček, ležalnik.... eko link: http://www.mami.si/si/novo-stolcek-tatamia-paloma-i7469.shtml sam pri nas ga še nimajo,smo kupli čez.... pa je mal bolj poceni....
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.