|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Koprske nosečke 2009
31.3.2009 12:17:25   
DannyS
Aja še eno vprašanje imam jaz, mogoče bo spetko najboljše vedla, ki je pred kratkim rodila... kaj se dobi v bolnici ko rodiš kak paketek kozmetike, ker sem vidla da je v nekaterih porodnišnicah to praksa?

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
31.3.2009 12:38:39   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: Belen

jutro srečke-nosečke in mamice user posted image

eko mene (spet9 w službi...no ja sej gre hitro mimo..... 4 ure, bom ja zdržala....

spetko...ime mi je Tašja, kaj pa tebi? user posted image

jaz sem pa suzana...
samo zdej ne vem tko po imenu kdo bi lahko bila...mogoče če bi te vidla bi vedla..:)))
kolko časa si trenirala rokomet?

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
31.3.2009 12:40:54   
spetko
IZVIRNO SPOROČILO: DannyS

Aja še eno vprašanje imam jaz, mogoče bo spetko najboljše vedla, ki je pred kratkim rodila... kaj se dobi v bolnici ko rodiš kak paketek kozmetike, ker sem vidla da je v nekaterih porodnišnicah to praksa?

ja v bolnici dobiš neko roza škatlo oz. paket in not imaš vzorčke od nivea,pa tosama,....ma dosti tega no..
pa prospekti in tko...

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
31.3.2009 12:48:06   
DannyS
A ma so bolj vzorčki in tako, ni da je kaj dosti... pol je dobro da si nabaviš pač milo in kremico in krpice za doma, me je samo skrbelo da ne bi pol blo preveč vsega...

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
31.3.2009 13:04:07   
Hator
Samo da vas na hitro malo pozdravim. Včeraj sem se namatrala in napisala en dolg post, pol me je pa dol vrglo in nič objavilouser posted image . Vidim, da pridno čvekate,user posted image jaz pa vas pridno berem, pišem pa res da bolj malo. Ker sem na ležanju, mi pisanje leže ne gre ravno od rok. Ampak bo že, važno, da naša pikica ostane dovolj časa v bušiju in da je/bo z njo vse ok.
Komaj čakam naslednji teden na pregled, da vidimo, kaj je novega. Medtem pa ležanje in uživanje ob brcikah našega user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
31.3.2009 14:28:58   
bučka25
dannyS-ma ne dobis ne vem koliko v tistem paketu (kolikor se spomnim izpred 3 let), razen ce se ni ful spremenilo. Dobis trdo milo Nivea, kremica za ritko, nobene brisacke, neko knjizico igrice z otrokom, takrat je bil tudi paket oz. neke vrste bon od banke koper v znesku 5.000 sit, ce odpres racun za otroka pri njih, drugace pa nic "pametnega".

Kaj ste se kaj odlocle za maticne celice ? Mi smo se in to za javno banko. Zdej se cakam, da dobim iz Ljubljane vse potrebne brosure, ...

da ne berem za nazaj, kaj ima katera od novih (vsaj zame ste nove), rok v maju ?

upam, da je vse ok z BIA79, bi bilo dobro jo malo poklicat.

(odgovor članu Hator)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
31.3.2009 15:21:13   
spetko
ja res je...v tistem paketu ne dobiš neki dosti..
torej kot se dobro spomnem...dobiš samo vzorčke..npr. majhno tekoče milo Nivea,johnson osvežilne robčke majhne..cd s pesmicami..brošurice..kremico za ritko...bon pri NLB in BK če odpreš račun pri njih...vzorček od bioclin za dojke mazat in neke svečke..pa vzorček fiziološke raztopine...vodica majhna od Jana..pa od tosama samo dve blaznici za dojke in 2 vatice...brisačko majhno od NLB..drugo pa se ne spomnem več..
tko da ja...si boš morala kupit stvari...ker to je lih tolko tko za reklamo...

bučka25 a ste se odločili za matične celice...mi smo želeli tudi samo je blo malo predrago a premalo informacij..
smem prašat kolko ste plačali zdej? in kaj pomeni to za javno banko?

(odgovor članu bučka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
31.3.2009 21:23:57   
Belen
spteko, 12 let sm trenirala.... in Bilja bla wedno z mano ali js z njo. Isti letnik ... od mlajših deklic dalje user posted image
sej nema weze kdo in kaj.... js tebe niti ne poznam, oz.po imenu se ne spomnem....

a torej dobimo kej v bolnici? nisem wedela.... lepo lepo.... glede na to da dajo neke vzorce bi lahko dali kaj bolj konkretnega.... user posted image

danes sm polepla sobico z winny pooh.... user posted image fullllllll lepo je pršlo....
nič lepo se imejte w tem vremenu....

nočko user posted image

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
31.3.2009 21:30:46   
spetko
aha..
ja no sej..imensko se ne poznamo..mogoče če bi se vidle..:))))

ja v bolnici dobiš samo vzorčke...kaj češ...jaz sem tudi rekla..če že bi lahko dali kaj bolj ...
ampak dobro...vsaj probaš pa če ti je kul pol veš kaj kupit..:))

ooo kako lepo...midva pa bova ko se odseliva na steno kjer bo pojstla nalepla ali narisala kaj na tisto steno...ker svoje sobice še nima...

no tudi iz moje strani lep večer še naprej..

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
1.4.2009 9:57:31   
BIA79
Evo nas...še vedno v enem paketu. Očitno je bil falso alarme, toliko bolje. Je pa res da je moj maternični vrat "zmehčan", tako da kakršnokoli premikanje omar odpade :) Je še vedno zaprt in tako naj ostane še kakšen mesec in bo :)

Je pa bila dobra izkušnja bit v bolnici. Sem bila v sobi s puncami, ki so čakale na porod in res boli (čeprav si ne morem predstavljat kako), ampak se preživi...tako da sem glede tega zelo optimistična :) V vsaki slabi stvari se nekaj dobrega najde :)

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
1.4.2009 10:01:42   
Belen
ooooooo Bia79,
smo weseli da si še w enem kosu user posted image

kaj pa je bilo narobe??? nič hudega vrjetno??

danes sm bla MŠ prwič.... samo uvod eno urco.... naslednji bo ju3.... smo pa dobili revije mama, fulll nekih prospektov za dojenje, ego itd.... zaenkrat ql.... nas je blo fulll bodočih mamic.... enih 15, če ne weč user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
1.4.2009 10:08:09   
BIA79
Ne vedo, kaj je bilo...ko sem bila hospitalizirana nisem "puščala" tako kot v nedeljo zvečer...mogoče ne vem...važno da je plodovnice dovolj in da naša girica pridno raste :)

Uuu...kakšna gužva bo po Izoli :) Mi imamo še v ponedeljek ogled porodnišnice in potem smo končali s "predavanji" :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
1.4.2009 10:11:31   
Belen
ja ma res.... user posted image
a vi tudi??? nam so tudi napisali ogled porodnišnice.... za pond.mislim da ob 13h.... user posted image
ker naslednji pond.je welika noč....

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
1.4.2009 10:26:15   
BIA79
Aprila vem da je ogled 6.4., potem za maj pa ne vem :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
1.4.2009 10:28:26   
Belen
ja ob 13h imate ne? w II.štuku.... se tam zberete....

wčeraj swa bla popoldan z mojim w LJ.... user posted image  kupla ene kawbojke za user posted image .... 53 eur... ni lih malo....ma so mi najbolj komot user posted image

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
1.4.2009 10:53:37   
DannyS
Ojla dober dan...

spetko, javna banka pomeni, da je odvzem matičnih celic zastonj in se hrani v javni banki, ne v zasebni ala Neocelica...

Belen, zdej pa si me razočarala, sem mislila da boš tudi ti dala kmetijo! Tvoj otrok bo spoznal samo tega debelinkastega medvedka... se malo hecam... Winnie je tudi ful cute..., sej jaz če ne bi vzela živalic bi verjetno njega... V kateri trgovini pa si bla? Jaz bom šla verjetno drugi teden po MF, tako ali tako bomo v Postojni, pa bomo nardili še tistih par km do Ljubljane.

O BIA79, super, samo da je vse OK.

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
1.4.2009 10:54:04   
BIA79
Ma nimaš kaj...takšne so cene...aprofitirajo na nosečnicah in dojenčkih :) no čeprav dan danes ni skoraj nič več zastonj. Ampak važno je da si ti komot!

A ma kdo kakšno idejo, kje bi lahko dobili jogi za zibelko? Mer še ne vem, ampak po netu ne najdem nič pametnega ;(

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
1.4.2009 11:00:44   
DannyS
IZVIRNO SPOROČILO: BIA79

Ma nimaš kaj...takšne so cene...aprofitirajo na nosečnicah in dojenčkih :) no čeprav dan danes ni skoraj nič več zastonj. Ampak važno je da si ti komot!

A ma kdo kakšno idejo, kje bi lahko dobili jogi za zibelko? Mer še ne vem, ampak po netu ne najdem nič pametnega ;(

Allora na netu sem našla to: http://www.zibka.eu/si/naslovnica/, drugače se jih menda dobi v Rutarju ali pa pojdi na spletno stran Dollar, imajo trgovinico tudi v Mercatorju in ti menda naredijo tudi po meri... pa tudi v Baby centru menda izdelajo po meri...

(odgovor članu BIA79)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
1.4.2009 11:02:41   
Belen
kmetijo imate wse dej.... ne bom ponawljala za wami.... ne se hecam....ta mi je bil najbolj wšeč user posted image
Bla sm w LJ na rudniku w pikapolonici, w H & M...., hlače sm kupla w popku.... bli smo tudi w BC..... tam sm tudi nalepke kupla.... to je to w kratkem.... uglawnem manj denarja mam, weč zaprawljam.... user posted image
wčeraj sm bla slabe wolje.... pa sm šla shoppingirat.... boga moja kartica Mastercard, konec mesca .... mah... user posted image

ja jawna banka je zastonj.... čepraw js w te zadewe ne werjamem preweč, še posebej uno plačljiwo zadewo....

DannyS... kam boš ššla*??? MF???

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
1.4.2009 11:04:58   
Belen
bia, mi smo naročili dormeota,že ki smo tam za našega, smo pole wzeli še dwa jogija 120 X 60... sicer mal dražji kot nawaden,ampak OK... user posted image

drugače jih imaš tam tudi v reciko.... bolj poceni...odwisno kolko si pripprawljena dat user posted image

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
1.4.2009 11:08:46   
DannyS
A no sej jaz sem mislila it en giro pogledat do Popka... čeprav po eni strani bom vidla, ki itak zdej imam dvojne kavbojke in ene na naramnice iz tanjšega materiala in mi je čisto dovolj, v bistvu še dva meseca delam, pol pa bo itak že taka vročina, da si bom po mojem šla v čisto navadno trgovino kupit kake lanene hlače z elastiko.... Mah jaz upam, da se bo moje zapravljanje počasi ustavlo, zdaj glavne stvari imamo, lih še kaka malenkost kot so banjica, košek za plenice in tisto kar je od kozmetike, pleničke, pa mogoče še kaka majčka in body... ki sem ugotovila da niti ene stvari nisem vzela št. 50-56.

Mah jaz tudi ne verjamem kaj dosti v te matične celice... to so zaenkrat samo raziskave...

Ma jao, sem zgubljena, MF sem že imela hehe... 3D sem hotela rečt... :)

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
1.4.2009 11:14:26   
Belen
MF ... 3D...ISTO JE A? user posted image  user posted image

to je že druga zadewa user posted image ... ja sej sam si wzemi.... 56 wsaj bodije za začetek....js sm bla zadnjič w ajatutaji in imajo fulll lepe zadewce za mičkene.... take lepe pastelne barwe, če ste bile al če si bila DannyS....
js sm wzela majščke in bodije za zawezat....ker to bo najbolj praktično....bodije na preklop....

dannyS.... če imaš 3 hlače je weč kot dowolj....js sm mela samo ene črne nos.zimske.... zato sm kupla še en kawbojke... user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
1.4.2009 11:21:00   
DannyS
Ja ista figa je kaj...:)

Ta petek imam pregled, bom mogla pit menda neko škifasto sladko vodo in tam 2 uri viset v laboratoriju... jao... mam prav fobijo hodit v laboratorij, ki imam občutek da so samo bolani okoli mene in zdej pa se res nočem česa nalezt...

Kake pa so kaj cene v Ajatutaji za oblačilca za dojenčke, do zdej sem tam samo sebi hlače kupovala, za otročka pa nič...? Magari bom šla kaj mimo, še po kak modrc.

Ja ja sej pravim, po mojem so mi čisto dovolj te hlače, ki jih imam... bom vidla če bom šla sploh gor v Lj... na koncu se mi ne bo dalo...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
1.4.2009 11:23:33   
Belen
majo fulll lepe tam pod pultom, pastelne barwe....od Kris firme....ki jih naročajo tudi za bolnišnice.... lepe in kwaliteten bombaž.... tipo body al majčka cc.5 eur nekje.... ne wem točno.... ma lej pojdi pogledat... ne bo ti žal... user posted image

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
1.4.2009 11:31:33   
DannyS
Kaj še kateri od vas puščajo prsi? Jaz imam prav fleke na spodnji majčki za doma, ki doma ne nosim modrca...

Ok, bom šla kaj pogledat ja... sicer se moram prej en dan usest in pogledat kaj mam doma da ne bom preveč kupovala...

(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.