|
RE: Ribnica,Kočevje in okolica 1.4.2009 21:10:41
|
|
|
|
klepetkaa
|
Dober večer, danes je pa dan minil, kot bi mignil. Sem bila enih 15x v Ribnici(ok, mal pretiravam ampak en prav dost ), pa 3x v Lazih, tako da imam danes avta vrh glave dost. Sem si zjutraj zadala, da bom okna omila in zavese oprala. Ker pa je bil rač. zraven,s sem predvidela, da bo on prevelika skušnjava četudi ga ugasnem, ko pa je sam en knof treba za užgat . Pa sem ga lepo spakirala u kufer in ga odnesla v spalnico , tako da sem brez problema vse naredila . Se pa znajdem, a ne de . M. je dobra, jutri gre v šolo. Lana prav korajžno koraka, tako da sem res vesela. Ženske, pa ve imate turbo otroke; tako hitro plazijo , vstajajo,.. . Naša je komaj pri 11 mesececih vstala ob opori. članarina; ja no, da bi jaz vedela, je še ni . Pa sem vas vseeno malo No, ideje imate super, pica pri nogici, kofetek pri pikici,.... jaz sem ZA . SE morem spomnit še za pri nas nekaj... nogica, suepr ideje imaš . Si pol uspela kaj tvojega nahecat? Potem je/bo bratova žena ziher zelo zadovoljna, če ima takega mojstra doma. dulči, pa na netu sem ujela, da bo na Primorskem od 20-25 stopinj. Kje točno, pa ne vem . Ma kajs e sekiraš, bodo koreni že ven prišli... nogica, kalia ima pa zanimivo idejo za popust . Ma če bi imeli npr. v H&M tak način popusta, bi ziher sabo vzela. seny, HB da je pri Alenu "sam" bakterija.. to se bo že poštimalo . SAj lahko da se je, npr. tud v šoli okužil nasy, ojej boga Maša.. si jo prav predstavljam, vrtavko malo. Pa glavno da je za vami, želim vam, da bodo tudi izvidi neg.. Pa uživajte na dopustu pikica, super si tole demonstrirala . vsak Zojin gib... prava lepotička je, una mi je pa sploh všeč, ko je Lana sama na njej. Prav profesionalno pozira. Ja, Ž. ste imeli na obisku, ja . SEm šla po Marušo v Laze, pa je S. glih mačko s fenom sušila, pa je rekla da more po Ž. k vam. Si pa faca.. iz gola v gol sayuri, sem danes za tabo vozila, ko si šla v Laze. Pa mi je šele potem užgalo da si ti, ko si zavila v L. Bravo za vašega plezalca smrka, ne bit žalostna. Aha, super, vidim da si že boljše volje . Ja no , akj čš, šunko pa potico je pa treba probat.. dieta gor al pa dol. Jaz bom letos naredila potratno potico.. pa je ne bom samo vohala, ker je preveč dela z njo menčy, akko si pa ti? BOljše? Upam in želim ti da ja kolikor se poznam, bom prišla danes ziher še kaj nazaj
|
|
|