|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ribnica,Kočevje in okolica
1.4.2009 17:42:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: seny

pikica naslednjič grem s tabo , da vidim kaj tam počnete , ker ti vaši otroci so fenomeni, naša sam sedi , pa po ritki se premika in to je to user posted image

Te držim za besedo. Nazadnje si moje povabilo zavrnila, ti ti
Drugač pa Seny, ne sekiraj se, saj tvoja ma pa lase! user posted image user posted image user posted image
user posted image
Zvečer bi šla jaz raje iz gola v gol, kot iz kota v kot user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
1.4.2009 19:16:21   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

pikica naslednjič grem s tabo , da vidim kaj tam počnete , ker ti vaši otroci so fenomeni, naša sam sedi , pa po ritki se premika in to je to user posted image

Te držim za besedo. Nazadnje si moje povabilo zavrnila, ti ti
Drugač pa Seny, ne sekiraj se, saj tvoja ma pa lase! user posted image user posted image user posted image
user posted image
Zvečer bi šla jaz raje iz gola v gol, kot iz kota v kot user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dol bom pala , se pravi iz Gola v Gol user posted image user posted image user posted image M. mi je dala karto zate , te časti , ji bo drgač en obisk propadu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
1.4.2009 20:07:34   
smrka
Evo nisem vec zalostna.. zdaj me je hcera znervirala, nevem kaj ji je blo. Mogoce vse v sklopu prvega aprila??? No glavno da ze spi....

Sem si nabavla neko revijo z idejami kar se tice hrane in prigrizkov za velko noc. Pa to ni res kaj vse se da narest........ joj pa ne spet o hrani.....user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
1.4.2009 21:10:41   
klepetkaa
Dober večer,

danes je pa dan minil, kot bi mignil. Sem bila enih 15x v Ribnici(ok, mal pretiravam ampak en prav dostuser posted image ), pa 3x v Lazih, tako da imam danes avta vrh glave dost.
Sem si zjutraj zadala, da bom okna omila in zavese oprala.  Ker pa je bil rač. zraven,s sem predvidela, da bo on prevelika skušnjava četudi ga ugasnem, ko pa je sam en knof treba za užgatuser posted image . Pa sem ga lepo spakirala u kufer in ga odnesla v spalnicouser posted image , tako da sem brez problema vse naredilauser posted image . Se pa znajdem, a ne deuser posted image .

M. je dobra, jutri gre v šolo. Lana prav korajžno koraka, tako da sem res vesela.

Ženske, pa ve imate turbo otroke; tako hitro plazijo , vstajajo,..user posted image . Naša je komaj pri 11 mesececih vstala ob opori.

članarina; ja no, da bi jaz vedela, je še niuser posted image . Pa sem vas vseeno malouser posted image

No, ideje imate super, pica pri nogici, kofetek pri pikici,.... jaz sem ZAuser posted image . SE morem spomnit še za pri nas nekaj...

nogica, suepr ideje imašuser posted image . Si pol uspela kaj tvojega nahecat?user posted image

Potem je/bo  bratova žena ziher zelo zadovoljna, če ima takega mojstra doma.

dulči, pa na netu sem ujela, da bo na Primorskem od 20-25 stopinj. Kje točno, pa ne vemuser posted image . Ma kajs e sekiraš, bodo koreni  že ven prišli...user posted image

nogica, kalia ima pa zanimivo idejo za popustuser posted image . Ma če bi imeli npr. v H&M tak način popusta, bi ziheruser posted image  sabo vzela. user posted image

seny, HB da je pri Alenu "sam" bakterija.. to se bo že poštimalouser posted image user posted image . SAj lahko da se je, npr. tud v šoli okužiluser posted image

nasy, ojej boga Maša..user posted image si jo prav predstavljam, vrtavko malo. Pa glavno da je za vami, želim vam, da bodo tudi izvidi neg.. Pa uživajte na dopustu
 pikica, super si tole demonstriralauser posted image . vsak Zojin gib... prava lepotička je,  una mi je pa sploh všeč, ko je Lana sama na njej. Prav profesionalno pozira.

Ja, Ž. ste imeli na obisku, jauser posted image . SEm šla po Marušo v Laze, pa je S. glih mačko s fenom sušila, pa je rekla da more po Ž. k vam.user posted image
Si pa faca.. iz gola v goluser posted image user posted image

sayuri, sem danes za tabo vozila, ko si šla v Laze. Pa mi je šele potem užgalo da si ti, ko si zavila v L.

Bravo  za vašega plezalcauser posted image user posted image

smrka, user posted image user posted image  ne bit žalostna.user posted image  Aha, super, vidim da si že boljše voljeuser posted image . Ja no , akj čš, šunko pa potico je pa treba probat.. dieta gor al pa dol. Jaz bom letos naredila potratno potico.. pa je ne bom samo vohala, ker je preveč dela z njouser posted image

menčy, akko si pa ti? BOljše? Upam in želim ti da jauser posted image user posted image user posted image

kolikor se poznam, bom prišla danes ziher še kaj nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
1.4.2009 21:19:54   
klepetkaa
smrka, sem pozabila prej napisat, ko si zjutraj napisala, da si noseča, je bila prva misel; evo, zdaj je pa ziher ne bo junija in ne bo nič z našo pico....user posted image

(odgovor članu klepetkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
1.4.2009 22:45:52   
seny
klepetka super za vašo M. , da je boljš user posted image user posted image user posted image user posted image
smrka si vidla kok ta slaba volja hitro mine ..in prav je tako..
Upam , da je menčy boljš user posted image

No s pikico sva se natelovadile user posted image user posted image tudi iz gola v gol je bilouser posted image user posted image user posted image .No in preden sem odhajala sem rekla , da ne grem več za računalnik, ampak ni šlo ...
pikicauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2206
1.4.2009 22:46:27   
Anonimen
HEHEHEHE, SEM VEDLA DA TE BOM TUKAJ NAŠLA user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu seny)
  Neposredna povezava do sporočila: 2207
1.4.2009 22:57:22   
Anonimen

Klepetka- dobra si. Imaš mogoče kakšno idejo, kaj nardit če se računalnika ne da v kufer spravt? user posted image user posted image user posted image  To bi jaz krvavo rabila user posted image user posted image
user posted image  za Marušo, user posted image  za Lano. In zate, ker si bila pridna danes!
Je Maruša danes pridno prepisovala? Je Z. prišla po Ž., pa je povedala da je imela M.na obisku, vse na tekočem user posted image  Jaooo, mačko fenala, una Frida jim bo še dala za mislit user posted image user posted image user posted image
Potico? Ne, ne, pri nas doma ne bo dišalo po potratni potici (al kakorkoli se ji že reče), ampak po mamini ali taščini potici user posted image

Sayuri- kje si ti?? Upam, da je z vsemi vse ok. Ni te bilo na aerobiki.. user posted image user posted image  Daj poročaj.

smrka- samo da si bolje.

Hja, me smo šle res iz gola v gol user posted image , luštno je bilo, smo spile pivce in se naklepetale..

Kje je naša Menčy??

Jaz grem zdaj še pakirat za jutri.. pregled z Lano pri ORL, potem gremo pa vsi skupaj na plavanje v Atlantis.. pa v Semenarno moram user posted image  in H&M....user posted image

Lepo se imejte, lepo noč vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 2208
2.4.2009 8:39:16   
sayuri
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jutro. Izvolite kavico.

pikica jah, po pravici povedano, včeraj nisem imela volje metat moje noge sem in tja po tistem stepu. user posted image  Sicer imam še en obisk v dobrem, ampak bi ga morala porabit že do 25.3. Verjetno Julija ne bi komplicirala, pa vseeno. Včeraj sem zvečer kar padla na kavč. Pa še S sedaj cele dneve dela in sem do večera sama z vsemi tremi otročki....ma res se mi ni dalo. Je šla Ana samo po utežke (vsaj upam no, da je šla)user posted image

Močno močno upam, da mi danes uspe priti na telovadbo. Bi šla ful rada. Amapk spet ta dež, user posted image user posted image user posted image pa L&Z sta čist razštelana (Z spi, Lovro je čist naspidiran tlele zraven). user posted image

klepetka si bla pa skoz v muvingu včeraj. user posted image  Nisem te vidla za sabo user posted image  MA tkole v avtu jaz nikol nikogar ne vidm user posted image . Mi vedno vsi govorijo...."Sem ti mahal, ti pa nič!" user posted image user posted image user posted image   Okna lahko pa še k men prideš pomit user posted image
smrka ja, bo treba kakšne ideje za velikonočne jedi na kup spravit. JAz lani nisem nič jedla, ker mi je blo še slabo. Joj, se ne smem spomnit...user posted image

Grem si še en kafe nardit

Menčy??? Kako si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
2.4.2009 9:13:07   
seny
Dobro jutro,
Sayuri hvala za kafetek, danes mi pride še kako pravuser posted image Je bla spet ena tistih noči za user posted image .Naša mala se je odločila do od dveh naprej ne bo več spalauser posted image Jao , kok je to hudouser posted image , jaz pa glih v transu , ona pa aba, aba, aba, babababauser posted image Sem zizike celo noč ven metala , pa ni nič pomagalo , sploh je niso uspavaleuser posted image Včeraj si bla pa pogrešana , sva mislile s pikico , da je že kakšen zbolel.Jaz mislim , da Julija ne bo komplicirala.Imamo pa v sredo zadnjičuser posted image
Kot je že pikica na pisala smo šle pol tod iz gola v gol user posted image smo se načvekale...zato je danes dež.
Klepetka si pa faca , ne gre drugač , kot , da računalnik pospravišuser posted image user posted image user posted image
Maš srečo , da maš prenosnega user posted image user posted image user posted image
pikica ti pa kar v semenarnouser posted image user posted image user posted image Ja, ja , kako se pa imenuje ta semenarna, Supernova mogoče?user posted image user posted image Faj opravte na ORL , naplavajte se , mal dnarja zapravte , pa velik kupteuser posted image user posted image user posted image A gre to skupajuser posted image
Menčy , kje si , kako si ?Nič se nam ne javišuser posted image

Tale dež me spravlja ob pamet , pa že tko je nimam kaj dostuser posted image user posted image user posted image
ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠCCCCCCCCCCCCCCC  to smotano vreme!!!!!!!!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
2.4.2009 9:13:35   
seny
IZVIRNO SPOROČILO: pikica**

HEHEHEHE, SEM VEDLA DA TE BOM TUKAJ NAŠLA user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
2.4.2009 9:57:34   
Menčy
samo  na hitro se vam oglasim , ker se še vedno zelooo salbo počutim:bolečine v slepih, močni glavoboli , bolečine v prsih, vročina do 39 C,potenje (naqjpej sem mislila da je gripa) in včeraj se mi pojavi še zatrdlina v dojki :
TOREJ TAKOJ MI UŽGE ALARM : MASTITIS user posted image user posted image user posted image user posted image , TEga vraga k se ga človk najbolj boji, seda j sem na ANTIBIOTIKIH, problwem pa je bil v tem da ne smem jaz vse h antib., ker sem alergična na penicilin, ostalih pa ne sme jo malčki, no pa sva vendar našli enenga, tak da se dojiva naprej, sem pa precej švoh...user posted image

ALERGOLOG PRI tOBIJU - za 1x vse negativno user posted image user posted image user posted image , še krvne slike počakamo, ampak upamo na najboljše. Se mu nisem mogla načuditi. SE MORAM MAL POHVALIT, najbrž se mi zdi fajn, ker sem jaz ina mala tak strahopetec....Sestre ga tam špikajo, on pa jih mirno gleda in se jim smeje, ko so mu pa iskale s ta debelo iglo žilo, da bimu vzele kri, ja , takrat se je pa mali zabaval s sestro in NIČ JOKAL user posted image , so rekle ,da bo pravi krvodajalc, da tašnega še niso mele user posted image .

Sayuri- danes me ne bo.

upam, da ta teden ne odromaste v LJ user posted image

sorry, ne morem vas brat še za nazaj , sem spet vsa mokra, grem mal odležat pa vas pridem spet brat...

Življenje sta mi polepšala Moja zvezdica in Moj sonček!

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
2.4.2009 10:06:48   
seny
Bogica menčy user posted image user posted image  naj ti bo čimprej boljš.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega krvodajalca.user posted image

(odgovor članu Menčy)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
2.4.2009 10:09:23   
Anonimen
Ojla, samo na hitro

Mančy
ja ubogica. Da se čimprej pozdraviš user posted image user posted image user posted image Tega sem se tudi jaz ful bala, ker se je Tara sama odstavila jaz sem imela pa ful mleka (še zdej mi teče ven user posted image ), amapk sem se rešila. Je pa baje ful zoprno.

seny in pikca bravo za GOOOOLLLLL user posted image user posted image user posted image face ste

Kalia = semenarna
pikica user posted image
Je pa blo včeraj katastrofalno založeno. Ko si prišel noter so ti zmerili nogo pol si pa dobil popust kolikor so ti namerili meni 40, ampak samo na lončnice user posted image . Tega pa nisem potrebovala, pa ok, bi vzela ampak ni blo nič pametnega, samo par orhidej. Danes bo pa po moje ful polno, ker je pa druga akcija. Ah ja, pol sem lahko skoz tam user posted image . Ne, ne, sem kupila kar sem mislila, samo da sem šla v Obija še iskat. Sem naredila aranžmaje za na grobove, malo za Veliko noč.

pikica
ti kar prid po čemaž, ti ga bom kar jaz nabrala, ker je vse blatno. Samo sporoči kdaj prideš. Me danes popoldne ne bo doma, jutri cel dan ne, pa vikend bom samo do 10-ih dopoldne tako da bo najboljš da se za ponedeljek zmenimo. Če pa rabiš prej pa povej, ti bom nabrala pa pri tašči pustila pa boš prišla iskat user posted image Ja tako sem jaz organizirana user posted image

Sej ne vem kaj sem še hotela komentirat user posted image

Se tipkamo

< Sporočilo je popravil nogica -- 2.4.2009 10:10:39 >

(odgovor članu Menčy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2214
2.4.2009 12:01:18   
seny
nogica , sem prej pozabila , če boš glih čemaž nabiralauser posted image se priporočam user posted image , bom kakšen tvoj recept sprobala.

Drugače je pa danes en ful dolgočasen danuser posted image Ta dež me res ubijauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
2.4.2009 12:50:43   
dulcinea

Bogica menčy user posted image user posted image  naj ti bo čimprej boljš.

user posted image user posted image user posted image user posted image  za tvojega krvodajalca.user posted image

Bom kar citirala, ker isto  mislim trenutno.

Nogica, kaj pa je danes v akciji? Sem bila malo prej na strani, pa nikjer ne vidim te akcije user posted image

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu seny)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
2.4.2009 12:53:07   
dulcinea
Sem vedla, da bom pozabila.

Ve k tolk kmetujete, boste zihr vedle. user posted image   Kdaj lahko narcise iz zemlje poberem pa kdaj pol nazaj vsadim. Ker imamo na parceli ful po celem vrtu razsejanih en kup narcis in bi jih nekam v eno gredičko al pa na rob posadila. So pa pri nas glih odcvetele. A moram počakat, da se zelenje posuši? Ker to je problem, ker bo trava kmal za kosit in pol tast kar pokosi.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
2.4.2009 14:48:20   
Anonimen
Evo mene spet malo tle gor kukam user posted image Mož mi je včeraj zagrozil, da mi bo zaklenil račkota user posted image user posted image , je kar resno misliluser posted image user posted image user posted image . No jaz sem se pa samo user posted image user posted image user posted image , ker samo tle vas kukam, za drugo si pa itak ne vzamem več časa, itak pa tud jest nekaj rabim za svojo dušo, a ne user posted image

Nogica, kaj pa je danes v akciji? Sem bila malo prej na strani, pa nikjer ne vidim te akcije user posted image

Od danes dalje je tale akcija - katalog:
http://www.kalia.si/
Poglej tam, kjer piše ponudba meseca. Pa zdej majo še tele kupone za popuste, ki jih dobiš na netu na njihovi strani. Ma se vidi, da sem njihov stalni gost user posted image

dulči glede narcis pa če so ti že odcvetele malo zveži listje, da zgnije, ker če jih porežeš potem kao drugo leto ne cvetijo, ampak men so vseeno (se mi ni dalo čakat in gledat tisto odvečno listje, ker je še tako dolgo zeleno). No, če se ti ne da čakat, potem jih skoplji že zdaj, daj v zabojček, da se čebulice lepo posušijo in pospravi v klet. V jeseni (septembra)jih daj zopet v zemljo in spomladi ti bodo lepo pognale user posted image

seny dobiš čemaž. Se slišmo za drug teden, če pa očija vidim v "kavarni" bom pa njemu dala user posted image

Čav za danes

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2218
2.4.2009 14:53:48   
sayuri
Je pa res en tak zaspan dan user posted image user posted image  No, jaz sem zaspana. L&Z sta kot žerjavici. user posted image  Komaj sta prejle zaspala. Lovro prvič danesuser posted image , ZAra drugič. Dopoldne sem šla na telovadbo, pa je blo tko vroče, da sem skor guzlna tam not. user posted image  AMpak je blo fajn. Zara je bila totalno v svojem elementu.user posted image A vam je v torek tud Sandra pokazala te slinge pa rute, pa kako se namontirajo pa to? pikica, a ti kaj uporabljaš sling? Men je to res ful všeč, pa Zara je bla ku en črnček tam notri (si jo je SAndra sposodila za model) user posted image . Sam kam naj jaz dva namontiram user posted image user posted image user posted image  Po telovadbi mi je manjkalo prekladanje iz gola v gol user posted image user posted image user posted image user posted image , tko da sem si zdajle en kapučin naredila. user posted image  
PA kmetijo sem mogla poštimat. Kolk je to enga dela. user posted image Zdaj sem drvarnco kupila, pa moram mal drevesa posekat. S temi žvalmi pa res ne vem no, kaj naj user posted image  Če jaz podarim žival naprej, jih je glih tolk pol v ograji. KAj je zdaj to? Dulči?

dulči, kolikor jaz vem, daš čebulice ven sedaj spomladi. Zasadila jih boš pa jeseni. JAz bi počakala, da odcvetijo, potem pa v akcijo. user posted image
seny pri ans je blo podobno ponoči. user posted image  Sem spala na 30 cm user posted image  čist stlačena.
Menčy ojej, mastitis si fasala??? Bogica. PA te tud kaj boli? JAz sem ga kak mesec naza "skoraj" fasala. Sem HB hitro opazila dva vozlička. Potem sem se pa tuširala in masirala pod toplo vodo, pa je blo ok. Čimprej se pocajtaj. Miting v Lj je pa na drug teden prestavljen, ko boš že zdrava.user posted image

Spala sta celih 20 minut. Za po....user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
2.4.2009 15:04:24   
sayuri
Aja klepetka, nč več ne zbiraš Životinjsko carstvo? Sem ti že ene 3x ponudila nekaj slikc za zamenjavo, pa nč od tebe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
2.4.2009 20:10:01   
smrka
IZVIRNO SPOROČILO: klepetkaa

smrka, sem pozabila prej napisat, ko si zjutraj napisala, da si noseča, je bila prva misel; evo, zdaj je pa ziher ne bo junija in ne bo nič z našo pico....user posted image

O klepetka, ma to me nebi ustavlo da nebi jest prsla na jug :)

Jest sem tok zmatrana, sem kolesarla, pol sva sle z A. do tasce pes...user posted image in zdaj me vse boli. Zdej morm pa se neki za solo narest... pol grem pa spat... nc mi se neda.
Mency  cimprej se pozdravi!

Neposredna povezava do sporočila: 2221
2.4.2009 20:14:16   
Menčy
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Je pa res en tak zaspan dan user posted image user posted image  No, jaz sem zaspana.
jaz tudi, saj cele noči ne spim, ker mam vročino pa še mala dva se zbujata user posted image .  L&Z sta kot žerjavici. user posted image  Komaj sta prejle zaspala. Lovro prvič danesuser posted image , ZAra drugič. Dopoldne sem šla na telovadbo, pa je blo tko vroče, da sem skor guzlna tam not. user posted image  AMpak je blo fajn. Zara je bila totalno v svojem elementu.user posted image A vam je v torek tud Sandra pokazala te slinge pa rute, pa kako se namontirajo pa to? pikica, a ti kaj uporabljaš sling? Men je to res ful všeč, pa Zara je bla ku en črnček tam notri (si jo je SAndra sposodila za model) user posted image . Sam kam naj jaz dva namontiram user posted image user posted image user posted image  Po telovadbi mi je manjkalo prekladanje iz gola v gol
joj.jaz sem si tud tok želela kofetka in klepetka user posted image user posted image user posted image user posted image , tko da sem si zdajle en kapučin naredila. user posted image  
PA kmetijo sem mogla poštimat. Kolk je to enga dela. user posted image Zdaj sem drvarnco kupila, pa moram mal drevesa posekat. S temi žvalmi pa res ne vem no, kaj naj user posted image  Če jaz podarim žival naprej, jih je glih tolk pol v ograji. KAj je zdaj to? Dulči?

dulči, kolikor jaz vem, daš čebulice ven sedaj spomladi. Zasadila jih boš pa jeseni. JAz bi počakala, da odcvetijo, potem pa v akcijo. user posted image
seny pri ans je blo podobno ponoči. user posted image  Sem spala na 30 cm user posted image  čist stlačena.
Menčy ojej, mastitis si fasala??? ja Bogica.ja  PA te tud kaj boli?  ja zelo, se ne smem nikamor oprt, še leži težko JAz sem ga kak mesec naza "skoraj" fasala. ja tud jaz, sam sem tako kot ti hitro urgirala, tokrat pa vse masaže in res VROČI TUŠI niso pomagali Sem HB hitro opazila dva vozlička. Potem sem se pa tuširala in masirala pod toplo vodo, pa je blo ok. Čimprej se pocajtaj. HVALA Miting v Lj je pa na drug teden prestavljen, ko boš že zdrava.user posted image   YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES,YES

Spala sta celih 20 minut. Za po....user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
2.4.2009 21:21:05   
dulcinea
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

A pol ti ne pošiljam več živali? sam še drevčka... Ja živali boš lahko prodala, ko kupiš skedenj, ki pa je kar drag. No, saj če si prodala veliko dreves, pol si zaslužila nekaj. Uno ko podarjaš pa ne gre iz tvojgavrta, ampak pač ti dajo v igrci vsak dan določeno število komadov za poslat naprej.

Jaz sem si pa danes še eno kučico kupila.

Pa hvala tebi in Nogici za nasvete glede narcis. Bugve kaku so globoku. user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
2.4.2009 21:38:01   
smrka
a drevesa se dajo tud pozagat al kaj? S tistim srpom in kolk dnarja se dobi? Kar posiljejte mi pridno.. jest mislim zabiznisirat orng s to kmetijo!!!

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
2.4.2009 22:02:21   
Anonimen
Dober večer!
Jaz sem ponosna sama nase, da sem šele zdaj prižgala računalnik user posted image . Smo bili danes vsi 4-je v Lj, z Lano opravili na ORL pregled, stanje ni zelo slabo, ni pa uredu. Potem smo šli na plavanje v Atlantis, eden se je ukvarjal z enim, drug z drugim. Danes mi je bilo še bolj všeč kot ponavadi, smo imeli vaditelja, in ne vaditeljico user posted image user posted image Potem pa še malo shoppinga, pa saj veste kako to gre user posted image
Doma sva se z Lano igrali vrtnarke user posted image , bova (upam) pridelali lukec, baziliko, na papajo pa ne računam user posted image  Gospodična si je pripravila tudi neke rože (ne vem kako se imenujejo) v dva cvetlična korita, ko kaj prikuka ven jih pribijemo pod okenca njene hišice, pa feferone (okrasne) sem presajala, če katera kakšnega rabi, naj pove user posted image  Potem pa ni bilo treba pospravit samo pralnice, ampak celo bajto, jaoo kakšno je bilo, samo sem Lani pustila veselje user posted image
In zdaj sem tukaj. Grem prebrat kaj ste načvekale in koliko, pa se še kaj oglasim. Aja, pa priložim 2 slikici, ker sem glih v elementu user posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.