Nasy
|
Ja, bili smo na tistem, ko špikajo, mala je takoooo jokala..ma meni je bilo to ena grozna izkušnja mala ni pri miru niti sekundo, klepetka, ti veš to, a ne in je bilo grozno, ker je mogla rokice imet stegnjene, una jo je vlekla za roko, pa še špikala s tistim..pol pa še 10 min nismo smeli rokic nikamor drgnit ali karkoli sploh se dotikat..pa smo hodili gor id dol po hodniku, da sva jo dobesedno vlekla za roke ampak ni palilo več..je mogla potem mami špilat aviona pa ptičke pa pokat frise..sej veste mamice, kako to gre No, potem se je pri arašidih malo nardil mehurček in je rekla, da če hočemo, lahko za vsak slučaj nardimo še krvni test, da ona svetuje, ni pa nujno. Ma smo dali še to čez, čeprav o tem, kako je šele to izgledalo, raje nebi..ta , ki jo je špikala, naj bi bila maherca v tem..pa jade v glavnem, tako, kot se je včeraj jokala, je še nisem videl..punce, meni je bilo tako hudo..pa sej vem, sem občutljiva preveč na te reči..mah bo že. Zaenkrat še ne vemo nič, krvni izvid pošljejo po pošti. Držte pestke, da bo negativen. Dulči, tudi prav..Jst bom najbrž kak teden dol, zdejle, po kosilu štartava, potem bom pa vidla, kakšna bojo dol vremena, pri naših doma Klepetka, a misliš, da ni ni tole s članarino spet 1. april? Smrka, jst že naglas mojmu berem, lej, smrka je noseča..sam, a bi tko napisala..pol pa moj, buča, prvi april je Lepo se imejte, punce!!!