|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007- 2.del
1.4.2009 13:06:13   
bačko
Madejka lepo pozdravljena.Kako to da imaš spet povišan sladkor?Me veseli da si drugače dobro opravila pregled in da je še vedno dečko.user posted image
To pa je težko vprašanje in tudi verjamem da je težko dati gel v očke.Mi smo ga Žani dajali ko je bila še ne en mesec stara in takrat ni bilo problema.Kaj pa mož?A on ti ne more pomagati?Verjetno ne ker je v službi.Bom malo razmislila kako bi ti storila.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
1.4.2009 13:20:18   
madejka
Bačko nimam pojma kaj je s tem cukrom... zadnjič je bil pa okuser posted image
Dragi mi pomaga pri "mučenju" očk ko je doma, čeprav je ful občutljiv na očke in se še on zraven solziuser posted image Popoldne, ko je pa v službi pa ne morem samauser posted image
Je res lažje ko so še manjši in ne vejo, kaj jih zadaneuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
1.4.2009 13:25:03   
bačko
Upam da boš našla način kako namazati očke z gelom.user posted image Resnični nimam nobene ideje.V vsakem položaju ne moreš vsega sama narediti.Če leži in mu roke daš pod svoje noge bo še zmerja obračal glavo in spet nič ne boš mogla narediti.Mogoče ti bo katera druga dala kako idejo.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
1.4.2009 13:52:40   
kapica
Madejka, to je res zoprno ja. Pri nas je tak z kapljicami za v nos, sam da jih vidi, ze beziuser posted image . Kaj pa ce mu das gel samo na ocke, tud ce ima zaprte, da mu z prstom mal bolj po ocesu namazes. Saj ko oci odpre, zleze nekaj not. Sicer ne vse, ampak boljse kot nic. Ne vem, kr tako studiram...

Jaz sem zdaj potelovadila, malo se se vlezem, ker se oba spita. Zuanj imamo pa mi tud nekam oblacno vreme, glede na to, da so rekli da pomlad prihajauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
1.4.2009 13:59:50   
kapica
Cesnca, pri nas hruska vedno pomaga pri prebavi. To pa ze od vsega zacetka, ce dobi hrusko, se mu odpre.Sicer pa pravis, da tak velik sadja poje...
Backo, sem sedaj zasledila, a isces se stojalo za baldahin? Ker jaz imam to odvec, res ne rabim. Drug teden pa pride mama in lahko to zraven nese, pol pa ti al poslje al kak drugace dobis...A rabis mogoce tud igralno podlogo?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
1.4.2009 15:08:10   
bačko
Kapica sem ti kar ZS poslala.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
1.4.2009 20:11:25   
Anonimen
pozna katera kak trik, kako otroku spravit gel v očke???

kaj maš to, tobrex? reč nej ti kaplce da, je veliiiik lažjeuser posted image čeprov je še zmeri podviguser posted image

mi smo bli dons v vrtcu, un fit projekt, bojo neko gosenco plesali, za crknt smešno je blouser posted image ula skoz neke afne gunca, pa vsepovsod jo je polno, tako motovilo mičkenouser posted image jih je ful fajn tkole videt....komi čakam jutr, na nastopuser posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
1.4.2009 20:38:07   
madejka
Ulla smo meli kapljice pa niso prijele, ker bi moral očke zapret, da se kapljice primejo, on jih pa seveda niuser posted image Zdaj je po dnevu in pol mučenja z gelom že bistveno boljše...
Kapica, Bačko hvala tud vama za nasvet! Sem mu zvečer probala dat tak bolj inkognito, ko je risal in je kar palilouser posted image Še vedel ni, kaj je blouser posted image

Vam kar zavidam tele vrtečevske procesije!user posted image To je menda edino kar pogrešam od vrtcauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
2.4.2009 8:04:03   
Češnca
Dobro jutro! user posted image

Punce kje ste??? Jst vas že ful pogrešam!!! Dejte vsaj kako vrstico napisat, da nas ne bo skrbelo...

madejka fajn, da gre na bolje! Tale zdravila so pa res eno mučenje za nas in tamaučke... Ravno zjutrej Anžej ni hotu noska "posesat", pa ponavad sam Baby Vac drži... Dons se je pa zvijal in cvilil! user posted image
Za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
A spet sladkor??? Kako pa to? Kdaj maš naslednji pregled?

ulla user posted image user posted image user posted image  za vrtčevsko veselje! Uživajte danes na nastopu. Pa poročaj, kako je blo! user posted image

kapica ja, Anžej poje precej sadja, ga prej bremzamo pri tem, kot da bi mu še več dala... Tud hruško zdej je, včasih je blo pa to edino sadje, ki ga ni maral. Sej zato tud ne vem, kako je lohk zaprt. user posted image  Mal sumim, da v varstvu niso dobil sadja al pa zelo malo...
Uf, res si pridna s telovadbo! user posted image user posted image user posted image  Kako ste pa drugače?

Komaj čakam na današnji pregled, jooooooj, a mislte, da bom zvedla spol??? user posted image user posted image user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
2.4.2009 8:34:06   
tejči77
češnca, jaz tudi upam, da boš zvedela spoluser posted image
madejka, ah tole z gelom za očke je pa res mučenje, pa nimam nekega konkretnega nasveta. Upam da bo hitro bolje. Sladkor ti skače, a si kaj preverila, kaj si jedla preden si dala kri ali pa večer prej? Lahko to tudi vpliva? Ne vem, mogoče?
kapica, ti si pa taaakooo pridna s tem telovadenje in hujšanjem. Bravo.
ulla, lepo da se ula tako vklopi, sploh, ker je zdaj bila malo v vrtcu. Res krasno, ste lahko veseli.

Larisa je pa včeraj dobila tri ugrize v hrbet. Enega malo nad ledvičkami in dva zadaj za ramo. Pa je imela body, majico in še debel pleten pulover. Sicer ni predrlo kože ima pa take res rdeče sledove zob. So ji pa vzgojiteljice včeraj potem takoj namazale. En velik fant jo je, za glavo večji od nje, ko so se nekaj ravsali. Ga je pa Larisa baje hotela prva ugrizniti ker jo je nekaj porival ko so se igrali v hiški, evo pa je dobila takoj tri taprave nazaj. Smo jo kopali je bila čisto poštemplana. Upam, da jo bo to izučilo, da ona več ne bo poskušala. Ampak so res vsi v skupini večji od nje in jo kr kam porinejo ali pa ji na silo vzamejo igrači. In ko se naša pupa razjezi, udarit ne zna pa potem pomoje zato poskusila kar v afektu ugrizniti. Ampak fantek nima nič. No, to je zdaj že drugi incident odkar je v vrtcu. Je pa drugače zelo pridna in navdušeno sodeluje pri vseh igrah.  sem sklenila da ne bom nič zganjala okol tega, lepo sem ji povedala da ne sme poskušat grizt, druga pa tak ne morem naredit, ker nisem tam. Se mi je pa vzgojiteljica opravičevala, da niso mogli takoj do nje, ker sta bila v eni hiški in naj ne vzamem za hudo.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
2.4.2009 8:43:28   
bačko
Jutro!
Češnca upam da boš izvedela spol.Bom mislila nate!Ko bi Žana hotla sadje jesti.Banano pa jabolko še nekako nekajkrat ugrizne.Ostalo pa niti probati noče.Sem že pediatrinjo vprašala kaj naj naredim.Pa je rekla da naj jo ne silim.Bo že jedla sadje.Zelenjavo ima pa rada.
Tejči boga Larisa!So pa grozni eni otroci v vrtcu a ne?

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
2.4.2009 10:54:37   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Tejči boga Larisa!So pa grozni eni otroci v vrtcu a ne?

Prosim brez zamere, a tale stavek me je kar nekako zabolel.
Naša izkušnja: Hana je vsake toliko fajn ugriznila. Seveda ji nismo pustili, smo ji vedno razložili, da se to ne dela, da boli, jo odstranili od dogodka... Enkrat smo bili na enem rojstnodnevnem kosuli z žlahto v restavraciji. Otroci se igrajo. Naenkra pa nečakinja grozno zajoče in pride s krvavim ugrizom. Ja, Hana jo je zelo močno ugriznila. Ponosimo celoten postopek, Hana to se ne dela, to boli..... tra lala.... Pri vsem tem mi je bilo seveda zelo hudo za nečakinjo, jo je bolelo, bogica mala.  A vsi so s prstom kazali na Hano, kako grozna je, kako grize... ali celo, ziher imajo kake probleme... Smo se spokali v avto in domov. Po poti domov me še mož nadere v avtu, da saj sem jaz cele dneve z njo in jo večinoma jaz vzgajam, zatorej sem seveda jaz kriva... Ne bom pisala, kako sem se počutila.
Eni otroci grizejo, drugi nikoli. To je faza v razvoju! Naša naloga je otroka gledat in ga opozarjat, da se to ne počne, poskušat pravočasno preusmeriti pozornost in podobno. Nikakor pa ne moramo reči, da so taki otroci grozni.user posted image
Julija ne grize, vsaj zaenkrat še ne, je pa že kar nekajkrat prišla fajn pogrižena z vrtca. Sva namazali, dvakrat, trikrat in je bilo ok. Ne obsojam pa drugih otrok, sploh, če vem, da se starši trudijo, da bi grizenje omilili. Tako pač je, bo minilo. Otrok naredi to ali v afektu ali stiski ali preprosto želi pozornost, ker je v tem trenutnu ne dobi. Res da ve, da to ni prav, a se še ne zna kontrolirati.
Na, sem se razpisala.

Mi smo zdravi, Julija je uspela brez antibiotika premagati vneto uho in grlo.user posted image
Mene zadnje čase dajejo hudi glavoboli, zdravnica je prepričana, da je migrena.user posted image Zato iščem kakega zdravilca, ki bi mi mogoče lahko pomagal. A katera pozna kaj te alternativce? Ajvy, si že našla ime? Uradna medicina namreč migrene, ki je kronična bolezen, sploh ne zna pozdraviti, te pač nafila s konjskimi tabletami in to je to. Jaz pa se ne vdam in sem prepričana, da bom glavobole premagala tudi drugače. user posted image
Češnca, držim pesti, da izveš spol!!!user posted image
madejka, so Majeve učke že v redu? Mi smo vedno dobili gel (sploh ne poznam kapljicuser posted image , tako da Ulla, hvala za info, bom drugič zatežila, naj mi da raje te). Če ni šlo drugače, sem jih kar zavila v kovterček na veliki postelji, da sem jih nekako "onesposobila"user posted image , potem pa lovila tise oči na glavi, ki je do onemoglosti švigala levo in desno.user posted image user posted image   Glede cukra, meni je v drugi in tretji nosečnosti nonstop skakal. Enkrat je pokazalo fuuuul preveč, drugič spet ok, tako da sem kar nekajkrat visela na teh testih.user posted image
Ulla, poročaj, kako je bilo v vrtcu!user posted image
kapica, kako si pridna s telovadbo. A mi lahko malo bolj podrobno napišeš, kake vaje delaš, lahko na zs, ker se tudi jaz neki trudim, pa ni haska... Pridna si in sem prav vesela zate, da ti gre tako dobro.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
2.4.2009 11:19:47   
Češnca
rumba user posted image user posted image user posted image  za tale poučen odstavek - hvala! Anžej sicer ne grize, je bil pa že dostikrat pogrižen, nazadnje 2x v brado. Ne delam problema iz tega, ker se zavedam, da je faza. Anžej pa porine... Sicer še ni bilo nesreče, ampak zadnjič je njegov "sotrpinček" fino padel in se potolkel, je kri tekla... Sam od sebe, da ne bo pomote. Dejstvo pa je, da me je še bolj skrbelo, kako bi bilo, če bi ga še naš lump porinil. Pa ga ves čas opozarjava, da se ne sme, da otroček pade, ga boli, joka... No, ob tem dogodku sem ga tud vzela v naročje (sem vse videla, ravno prišla ponj) in mu rekla, naj pogleda, kako malček joče in da bi se to lahko zgodilo, če bi ga Anžej porinil. Je fuuuuul resno poslušal (tako kot zmeraj) in v tem tednu celo nobenga ne poriva... Ampak nikol ne vpijem nanj zarad tega, ker je pol edino slabše!
user posted image user posted image user posted image  za Julijino zdravje!!! Migrena, uf... Bom danes taščico prosila za njeno številko zdravilke, od bioenergetika pa mislim, da jo mam tud sama - zanj dam pa roko v ogenj, ker je pomagal moji sorodnici, ko je bla čist na konc (levkemija).

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
2.4.2009 12:33:43   
tejči77
Uf, ja bačko, mogoče si me narobe razumela. Jaz niti slučajno ne obsojam, ker tudi vem da je razvojna faza. In Larisa je kakšne tri tedne nazaj tudi enega fantka ugriznila, je pravzaprav prva začela s tem. Ji pač poskušam dopovedat, da ne sme in me zelo resno posluša, pa v tla gleda, čeprav ne povzdignem glasu. Tako da mislim, da se zaveda, da ne dela prav. Zgleda pa, da se ne more zadržat, ko je jezna in v afektu.
Saj pa niti ne moremo pričakovat od tako malih otrok, da se nadzorujejo!
Tako lahko samo čakam, da bo minilo njo in ostale, ki so se od nje nalezliuser posted image !
Rumba mi je o tem poslala tudi en lep članek, je bil super Rumba, sem se potem kar potolažila (po tistem našem prvem incidentu), res hvala ti.
Pa verjamem, da bo to še marsikateri otrok doživel, z ene ali druge strani.

Rumba, vi ste tudi imeli prvič eno tako grozno izkušnjo s tem grizenjem, si predestavljam, kako si se počutila, in potem še tvoj.....user posted image  Saj ko veš zakaj in kako je potem lažje. Mene in Larise vsaj ni nihče obsojal.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
2.4.2009 13:07:59   
bačko
Rumba nič ne zamerim!Si pa lepo napisala in ne bom več kaj takega napisala.Btavo Juliji!
Saj ne obsojam nobenega in vem da je to faza razvoja.Nisem nič slabega mislila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
2.4.2009 13:26:14   
kapica
Backo, ah, ne se zdaj jokat no, saj vemo da nisi nic slabega mislilauser posted image .
Rumba, tebe ej pa vedno tako fajn prebrati, ker se vam je ze toliko zgodilo da imas za vsak problem neko resitev oz. mnenje. Morem rect da me je strah tega grizenja v vrtcu. Gre za to da se Dino in moz igrata, ces au au, ce ga Dino vgrizne, s tem, da se moz zraven smeji. To jima je nekaj igra in oba se prerezita zraven. Mene pa skrbi, da ne bo v vrtcu ali pa cob kaksni priliki, to se kej drugje poskusal. No, do sedaj se ni, pri sovjih prijateljckih, upam, da je tud on to vzel kot samo igro z atijem. Glede telovadbe morem rect, da delam Pilates od barbare Becker. Sem slucajno nasla en dvd v trgovini, naslov je Mein Pilates Training, tega sem delala do sedaj. Pred kratkim sem sla pa na naslednjo stopnjo, tud z to zensko, naslov je Pilates Core, ce sem prav napisala in res vse misice ti delajo. Jaz sem zelo zadovoljna. Moz pravi da se mi fajn pozna, jaz seveda tega se ne vidim. So mi res oblacila prevelika postala, sam trebuh pac se ostaja. No, saj delam tud recimo kaksne 3 mesece. Se 3,pa bom povedala spet rezultateuser posted image . Glede migrene nic kaj dosti ne vem. Sedaj sem sama zacela kupovat te homeopatske zadeve, za Niasove dlesni, tako da se ne morem prav rect, ali pomaga. Ampak kolikor sem zvedela od kolegic, vsaka je menda tak zadovoljna. Tako da, poskusi, saj ves da nimas kaj zgubit.
Cesnca, jaz upam da bos izvedela spol in da nam bos tud povedalauser posted image .
Madejka, super za ocke ja. Saj tak je menda res najboljse, ko se otrok zamoti, ti pa od zadaj napaduser posted image .
Ulla, super za malo Ulo, da se tak fajn ujame in da bo lepo nastopala. Ja, ce ne bo na nastopu mrknilauser posted image , prej glasna, pol se bo pa skrila ko miska. Eh, malo se hecam...

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
2.4.2009 14:42:07   
rumba
bačkouser posted image user posted image user posted image sigurno nisi mislila kaj slabega. Je pa kar nekaj staršev, ki take otroke in starše obsojajo in ker sem pač sama šla skozi to, me je tak stavek zabolel. Hotela sem samo obrazložiti še drugo plat zgodbe. Oprosti, če sem te narobe razumela.user posted image
kapica, pilates praviš. Moram malo pobrskat za kakim CD-jem. Žal se na tečaj ne morem vpisat, ker sem dostikrat z otroki sama do desete ure ali dlje, zato upam, da se bom sama znašla ob CD-ju. Me pa veseli, da mi lahko potrdiš, da je je res koristen.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
2.4.2009 16:06:07   
bačko
Rumba ni panike!user posted image
Daj povejte mi kakšne obhladke naj dam Žani na rito.Ima od cepljenja malo trdo in rdeče.Sem ji dala na gazico3,  fiziološko včeraj in danes pa se mi zdi da ima danes bolj rdeč in večji flek.

< Sporočilo je popravil bačko -- 2.4.2009 16:13:49 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
2.4.2009 18:33:21   
rumba
bačko, namaži s Kamagelom. Sicer pa pediatri svetujejo obkladke voda, alhkohol v razmerju 50:50. Oteklina ne sme biti večja kot otroška pest, sicer se smatra za prekomerno reakcijo.user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
2.4.2009 20:06:51   
Češnca
Ćer!

Poročam, da še vedno kaže na to, da se bo Anžeju pridružila ena navihanka(kapica sej veš, da jst ne znam bit tiho user posted image )! user posted image  Vse je ok, pa spet mi je napisala predlog za podaljšanje bolniške, 18.6. pa na porodniško! user posted image
Smo šli pa še mal za spalnico pogledat, da "naberemo" več varijant in se odločimo za najbolj funkcionalno + ugodno. Komi čakam, da bom spala v čist novi sobi!!! user posted image

bačko user posted image user posted image user posted image  sej razumem, kako si mislila! user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
2.4.2009 21:22:51   
Ajvy
oj..danes je bil tečnoben dan in vreme je veliko prispevalo k  temu....odločila sva se ,da gre jutri v vrtec..je že dva dni zdrava, pa naj gre....itak ji je bolj kot ne dolgčas doma......

siskamiska.....a potem nisi več pogumna kot si bila v porodni user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ste kaj drugače.....

Češnca....sam res....druga nosečnost full šiba in tudi potem ,ko boš rodila bodo dnevi leteli...boš vidla.....

Bačko...super da je Žana tako lepo prestala cepljenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pri ns pa tole dobimo v roko....kako je to povsod drugače----
Ja, kr v LJ nazaj pridet.....smog pa te zadeve user posted image
Kaj si kaj  kupila za pupo...hitr povej....

Tejči...ti si faca..sam res......ne si vse tolk k srcu jemat...glede vzgoje....vse smo ga kje polomile....vendar najpomembnejše je ,da si to vidla in da sedaj ukrepaš...ko imaš še čas....user posted image user posted image user posted image user posted image faca si res....
sam to morajo biti fejst predavanja...sam k je tolk težko ostati trden in dosleden....predvsem pa je težko se pobrat po tem ,ko narediš napako in veš da si jo....

Ja, res..če najdeš sokeca povej.....bomo tudi mi probali....

Mi z izginjanjem cotk nimamo problemov.....imaš označene??

Sem te pa htela vprašat....kolk pride poštnina , če naročiš next cunjice...sem zadnjič našla da imajo take cele pižamce za TArjo....k jih nikjer več ne dobim, pa bi rada tako prek neta naročila, pa e zanima, če imaš kake izkušnje...(sem prebrala nekje , da jih imaš)

Kapica.....ja, ne vem kam si pobegnila....

Madejka...super ,da je bilo vse ok na pregledu.....sam ta cukr.....držim pesti, da je bilo samo trenutno nihanje.....
Ti si pa že tik pred zdajci....maš že vse naštimano???
Bogeci...upam, da ste se že vsi pozdravli...ali da ste vsaj že na dobri poti k zdravju.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
2.4.2009 22:03:00   
Ajvy
Madejka....probaj mu razlagat....TArji samo razložim, pa gre.....

Moram ti pa rečt, da vas resnično občudujem te ko imaste otročke doma.....jst ne bi mogla...res ne....to mene tolk utruja....tko da vsa čast user posted image user posted image user posted image

Kapica..kolk si pridna.....s to telovadbo....vav....

Bačko----ŽAna je pa konkretna punca user posted image user posted image user posted image user posted image
( sem pozabila prej napisat..)

Ulla...super, da je Ula tak zadovoljna.....

Češnca....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala, pogrešala.....je tko lepo k to kdo napiše ( no ,vsaj upam ,da je tut za mene veljalo user posted image )...pri nas je bilo pestro...sej sem vas brala...sam za ostalo je pa vedno zmanjkalo časa....

JJJJJjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeee..čestitke za PUpo!!!!!user posted image user posted image user posted image
Kako še vedno kaže? A si že prej vedla?
Super za bolniško in porodniško.......

Tejči...upam,da vas faza grizenja čimprej mine....sej nimaš kej narest...nam je vzgojiteljica razlagala na uvodnem sestanku, da je enkrat ena punčka grizla, ker je na novo prišla punčka v skupini skoz jokala...in tist en mesec kolkr je ta punčka potrebovala ,da se je uvedla, tolk časa je ta punčka grizla....

Rumba...kak fino ,da si se oglasla....tvoje izkušnje vedno veliko pomenijo......
Ime...nisem pozabla...sam se vedno spomnim, ko je že pozno za klicat.....bom....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
2.4.2009 22:27:58   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Madejka...super ,da je bilo vse ok na pregledu.....sam ta cukr.....držim pesti, da je bilo samo trenutno nihanje.....
Ti si pa že tik pred zdajci....maš že vse naštimano???
Bogeci...upam, da ste se že vsi pozdravli...ali da ste vsaj že na dobri poti k zdravju.....

Madejka....probaj mu razlagat....TArji samo razložim, pa gre.....

Moram ti pa rečt, da vas resnično občudujem te ko imaste otročke doma.....jst ne bi mogla...res ne....to mene tolk utruja....tko da vsa čast

Ajvy ne me hecat kaki vse uštimano????!!!! Še mam 51 dni do konca! Nič še nimam!user posted image Danes smo dobili enga takega lepega kompletka za iz porodnišnico it Italijeuser posted image Ampak še nobena cotka ni oprana... čez ene 14 dni bom začela...

Glede razlaganja... jaz mu tud vse najprej povem, kako in kaj, ponavadi deluje. Ampak tole z očkami ga je pa čisto vrglo... samo tubico je videl pa je začel histerirat. Sej sem povedla, je šlo pol ok med igranjem. Pač pazit sem mogla bolj, da mu ne bi premočno stisnila v očko.

Ja kje ga pa naj imam kot doma? Če sem pa sama doma skoz... Bi mi blo res glupo ga dat v vrtec pa plačevat, če sem doma. Vem, da bo pol ful težje ko bo user posted image ... pa bom takrat naprej razmišljala, če bo hudouser posted image

S cukrom pa ne vem kaj je... kr nekaj nouser posted image

Jeeeeeeeee Češnca čestitke za punčko!!!!user posted image Pri tebi se mi pa zdi, da sem mimo strelalauser posted image

Rumba hvala za idejo... Sicer Maju bi se menda spipalo, če bi ga htela zavituser posted image Še prijet ga ne smem pa se dere Sammm, sammm sammmuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

madejka, ah tole z gelom za očke je pa res mučenje, pa nimam nekega konkretnega nasveta. Upam da bo hitro bolje. Sladkor ti skače, a si kaj preverila, kaj si jedla preden si dala kri ali pa večer prej? Lahko to tudi vpliva? Ne vem, mogoče?

Ma ja, sem spila kapučino predn sem šla pa je rekla, da je od tega tud lahko povišano... ampak se drugač kar držim... mi post prav prideuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

madejka fajn, da gre na bolje! Tale zdravila so pa res eno mučenje za nas in tamaučke... Ravno zjutrej Anžej ni hotu noska "posesat", pa ponavad sam Baby Vac drži... Dons se je pa zvijal in cvilil!
Za vas !
A spet sladkor??? Kako pa to? Kdaj maš naslednji pregled?

22.4. mam spet pregled... pred morjemuser posted image me je pisano gledla, ko sem ji rekla, da še gremo na dopust prej... pol sem ji pa povedla, da gremo na našo obalo pa je rekla, da tam pa mamo Izolo blizuuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
2.4.2009 22:31:06   
Ajvy

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Julijke 2007 srečke nosečke…. Spet!    

MAJ 2009:
 Sanek1 - PDP: 05.05.2009    user posted image
 Madejka - PDP: 23.05.2009   user posted image

JUNIJ 2009:
 Bačko - PDP: 06.06.2009 user posted image   Lora / Žiga 

JULIJ 2009:
   Češnca -    PDP: 16.07.2009 user posted image
   Kristina1 - PDP : 20.07.2009 user posted image

AVGUST 2009
:

Tejči-    PDP: 15.08.2009  user posted image

SEPTEMBER 2009

Baja - PDP : 10.09.2009 user posted image

Rožica82- PDP: 27.09.2009        user posted image

????

GabiW- PDP : user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
2.4.2009 22:32:11   
Ajvy

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image         user posted image user posted image

31.07.2008

Jelenche :
 ANTONIJE   3890 g  in 54 cm
user posted image

19.10.2008

Kapica:

NIAS           3320 g in 51 cm
user posted image

25.01.2009 

Ulla :
          NEO            3420 g in 48 cm

user posted image

29.01.2009

Ajvy :   TISA       3330  g   in  51 cm.....

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?