tejči77
|
Helllloooooouuuu! Freycha, čestitke še od mene (Ne tako lepe kot od drugih, ampak nič manj od srca!) Fino, da je bila Dita tako razigrana v vrtcu. Naša pa še ne more dobro splezat na topogan. Ga imamo doma na vrtu, pa je ati hotu imet lani ta največjega (se ne čudim, če drži, da moški mislijo da je v velikosti vse). In potem do druge stopničke še pride potem pa ne more več nogice dvignit in jo moram visoko dvigovat, pa mi trenutno to ni najbolj fino. Ajvy, upam da se Tarja čimprej pozdravi in neha kuhat. Larisa je tudi take vročine imela. Od kar pijemo robidov sok se še vedno kar drži, pa ne bom hvalila, da se nam kej ne pokeglja. Čudo. za Tiso da samo z Mczizo tako lepo raste. Res si krasna, da vama tako lepo uspeva. Men je pa v službi zadnji mesec res vse dol padlo, nimam nobene volje več za delat. Pa itak sem čisto sama in me mori. In danes moram po navodilih šefa vse zaposlene odjavit, grejo za mesec dni na borzo. Jaaaaoooooo, kok grozen dan. Me bo kar pobralo. In kaj bom potem jaz ves mesec delala? Kako se časi spreminjajo, od septembra pa do januarja smo pa vsi žgali nadure. Mi smo sicer kar ok, vsak dan je nekaj, danes imam šolo za starše, jutri roditeljski za lariso, pojutrišnjem ima Larisa biomagnetno terapijo, za v petek se bomo itak neki spomnil . Za naslednji teden gledam koledar in imamo tudi že skoraj vse polno. Pestro v glavnem, ravno sem dobro uspela popucati stanovanje, pa ne morem reda držat, ker zvečer samo padem v posteljo, ne pa da bi še pucala. Kupujem še en avtosedež za Lariso za moj avto, pa pojma nimam katerega bi. V BC imajo Maxi cosi priorija trenutnov akciji za 130 evrov, pa ne vem če je OK. Gledala sem tudi Britax evolvo za I,II in III starostno obdobje. Mogoče je še to najbolj OK. A katera pozna? Pa nek nov maxi cosi se dobi v angliji axiss se reče in se ga da zavrtet v levo in desno da lažje dobiš otroka v avto. Pojma nimam kaj bi, ni mi pa veliko denarja za dajat. Kakšne sedeže pa imate kaj ve? In kako se obnesejo? Mi imamo sicer Tobija je OK, ampak v moj avto ga komaj stlačim ker je visok.