tejči77
|
corfu , saj mora biti bolje. Freycha, , za super zaspančkanje. Sej vsak dan pa tudi ne more biti slab. Jaz sem kar OK, zadnje par dni imam celo več energije in še kaj doma naredim. Moj dragi je nekaj dni dalj časa delal, tako da je prišel domov na večerjo in kopanje. Je v bistvu Larisa od jutra pa skoraj do večera bolj meni prepuščena pa kar furava. Z menoj začuda ni tako cmerava, pri njemu nonstop nekaj hoče Ji vedno v vsem ustreže, potem se pa Larisa popolnoma drugače obnaša z njim. Če kaj hoče, se kar zadere mmmmm in zajokca zarven pa moj že kar prileti. Jaz jo prosim naj pove kaj bi rada. Je pa še vedno ena velika jokica. V petek in soboto bova pa cel dan same, ker bo delal duple ure. Revež pa že tako ob štirih vstaja za šiht, domov bo prišel pa ob kakšnih osmih zvečer. Mi pa kar nagaja trebuh, je že velikanski in Lariso komaj dam v moj avto (imam kupeja), res ni za otroke, ampak jaz se mu ne bom odpovedala. Zjutraj vstajava ob pol šestih in se komaj v eni uri zrihtava za vrtec in službo. Pa še takrat me zjutraj sprašuje, "a ni ati?" Nisem nikoli dovolj dobra, razen če atija ni doma. Ta prava atijeva lubica. Včasih me mal stisne, pa mi je potem takoj bolje ker sem vesela, da se imata tako rada in da ni samo name navezana, da bi kar pri meni visela. Je imela pa predvčerajšnjim en izpad trme. Včasih res ne vem kaj naj naredim. Bilo je pa takole: Po kosilu si je namislila, da bi jedla še jagodni kompot. Ok vse lepo in prav. Ji naštimam in pokličem, da pride, jo posadim v stol in zavežem slinček. In si je namislila, da slinčka pa tokrat ne bo imela in se je začela na vso grlo dreti in trgati dol slinček. Brez slinčka bi bila majica čisto rdeča, ker se vedno popaca in hočem imeti red, da ima vedno slinček. Zato nisem hotela popustiti. Ji lepo razložim, da bo lahko jagode jedla samo če bo imela slinček. Itak brez haska. Se dere kot nevemkaj. Malo pomislim kaj naj, OK sita je, ni lačna. Pa nič, deklica moja. Pa ne boš jedla jagod. Sem ji dala dol slinček in jo postavila na tla ter ji povedala, ko bo pripravljena imeti slinček pa naj pride na jagode. Se je še drla ene dve minute in potem je bilo vse ok. Parkrat je še zajokcala, jagode, jagode, potem pa pozabila. Ko je prišel domov očka, je seveda v njegovem naročju in s slinčkom lepo jedla jagode. Halooo? A sem naredila napako, ali je prav da sem vztrajala? Me je kar strah, kaj bo če ji bom v vsem popuščala in ne bo imela nobenega reda doma. Itak že popuščam pri igračah ima vse vedno razmetano vsepovsod in kar hodimo čez igrače, ker nimam volje še za to. Pa bom tudi to morala čimprej pošlihtati, samo še ne vem kako. Včeraj sva se pa z lubijem mal udarla, spet zaradi Larise seveda. Zadnje čase se Larisa kar na lepem spomni, da bi lulala in ji moram takoj pomagat slečt, da gre na kahlico. Včasih lula včasih pa tudi ne. In potem noče več plenice. Meni se to zdi super pozitivno. Tudi če potem pozabi in se polula v hlače je vse ok. Tako se bo naučila it na kahlico ali WC. Ampak moj dragi pa strogo vztraja, da mora dati nazaj plenico, da ne bi slučajno česa polulala in ji daje na silo gor plenico med histeričnim jokom. Najraje bi ga kar klofnila. Sem mu lepo razložila, da se pač tako otrok navaja na kahlico in da to ni nič takega če se pač v hlačke polula. Ma ni govora, me niti slučajno ni hotel poslušat, da on pa že ne bo gledal kako v hlače lula. Jaaaaaaaaaaoooooooo! In da kaj ga napadam vpričo otroka. Menda se mi je potem res začelo kar kaditi iz glave tako me je razkuru. Očitno nima vsega razčiščeno in misli da bo danes pa č imela plenice že jutri bo pa normalno lulala na wc. Sem ga vprašala, če se je pa on že čisto pameten rodil in seveda s popolnim obvladovanjem mehurja. No, nisva prišla do konca sem morala popustiti. Ko je čez deset minut odšel od doma, je Larisa že zahtevala kahlico in sva že lepo lulale in je bila potem brez plenice. Sicer se je potem med igro tako zamotila, da se je čez kako urco polula v hlače, pa kaj. Kaj bi ve s takim pametnjakovičem? uh zdaj sem vam pa napisala roman, če se vam ne bo dalo brat vam ne zamerim.