pupi
|
ja čer moje Julijke! Smo bli dva dni brez interneta, pa dva dni sem bla lena za branje pa vidim, da niste nič kaj načvekale . K sreči, lahko vsaj vse preberem tak kot vete vas pridno berem pišem pa ne' ker sem pač lenuh. No zdaj pa, se je nekaj stvari zgodlilo, predvsem, da sem Najo vpisala v vretc, pa da vidimo kaj bo. Bi še rada šolo pred redno službo končala, pa še neke obveznosti bom imela in sem se kar za to odločla.... saj izpišeše še vedno lahko, ne? Pridno hodim delat, še ta teden pol, pa spet polno v šoli... se mi ta šola tak ne da, jooooj. Kje je ona volja za učenje, ki je bila pred dvema tremi leti Naja ravno preboleva neko črevesno virozo, je včeraj kuhala in driskala danes, še driska in jo previjam na pol do ene ure, no danes je že boljše, je pa blo kar hudo ponoči. Kahlce še vedno niti povohat noče, no zdaj ji je brat neko fensi šmensi kupo in vsaj sedi gor, poleg pa risanko gleda, lulat pa noče not. Če ne prej bo v osnovni šoli vidla, da drugi pa nimajo plenice . Moj nasledni podvig je DUDA, smo se je že skoraj odvadli, no odvadli, je že blo neko drenje, pa me je ded razkuro pa sem ji jo nazaj dala, zdaj pa se dere z dud vred . Bomo mogli enih 14 dni riskirat, samo še ne vem kdaj točno, enkrat polet v glavnem, mogoče po 2. roj dnevu, ne vem mogoče prej bomo vidli!!! No malo sem se razpisala , upam, da vam bo za brat... Češnca super za pupiko!!! Mene je tudi malo strah grobih otrok v vrtcu, pa ne ravno grizalcev, na splošno, bolj me je strah tega, če se bo Naja znala branit, al kaj bo pač naredal, al se vsaj umaknila, res ne vem kaj bo, ker ona ni za neke fajte . Madejka lepi kompletek . Tejči za Larisine bojne rane!! Ajvy ti pa se čim prej pozdravi, saj pa te ne moreš bit bolana no š za tebe. Kapica ti pa si res pridna s to telovadbo !!! Ulla takih nastopov, pa se veselim v vrtcu, sem vam prav fauš ko katera napiše kaj vse delajo v vrtcu!! babnice lepo bodite, upam da katere nisem spustila
< Sporočilo je popravil pupi -- 5.4.2009 22:28:11 >
|