|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
2.4.2009 11:57:08   
HeGa
Joj punce kolk ste naklofale. Nič, moram rečt, da ste prav pridne, sam ko jst ne bi bila v totalni gužvi. Drug teden bo boljš.

Aprilčica07  JUHUHU super za rezultate. Zdaj pa uživaj!

Sem mela tolk za prebrat, da mi je že iz glave ušlo o čem vse je bila debata.  Porodniška naj bi se mi začela - po mojih izračunih 14.07., mam pa še full dopusta, tako da bom doma najverjetneje že 21.05.. Kolk bo to hitr.
Pozabljiva sem tud tolk, da....., pa lačna tud.

Zdej pa nazaj delat. Pozdravček

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
2.4.2009 12:18:39   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image
PDP
NICK, STAROST, STAN, KRAJ, (user posted image ,user posted image ),KG+/-, NASLEDNJI PREGLED

30.07.
go_ta  -  26, P, Gorenjska, (1 user posted image ), +7, ??

01.08.
Sisy 
 -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
poopsie  -  28, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , ??
ema82   -  26, P, LJ, (4 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 15.04., 3D-08.04. 
šivilja   -  32, P, LJ, (4 user posted image , 2 user posted image ), 09.04.

levček1   -  29, IZS, CE, (1 user posted image ), user posted image , ??

02.08.
aia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Flora2   -  ??, ?, ??, (1 user posted image ), +5, 24.04.
DeLucia   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), +4, user posted image , ??

03.08.
levinja84   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
moana   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
5ra83
   -  25, P, MB, (1 user posted image ), +3,5, user posted image , 20.04.

04.08. 
toninena   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , ? user posted image ), ??

UršaT.    -  27, IZS, LJ, (1 user posted image ), user posted image , ??

tevži   -  28, ?, NM, (1 user posted image ), ??
pika984   -  24, IZS, MB, (1user posted image ), user posted image , ??  

05.08. 
Alja_   -  29, IZS, ??, (1 user posted image ), 14.04.
lunca82   -  ??, ?, Domžale, (? user posted image , ? user posted image ), ??
Drnula   -  31, ?, PO, (3 user posted image , 1 user posted image )
, user posted image , 07.04. 

06.08.
kea   -  33, P, MB, (4 user posted image , 3 user posted image ), ??
moom   -  25, P, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
rinaa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

07.08.
busi2 
 -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
lily rose 
 -  26, P, Bled, (2 user posted image , 1 user posted image ), ??
opatija   -  31, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, user posted image , MF-03.04.

Piha   -  36, P, Grosuplje, (1 user posted image ), user posted image , MF-06.04. 
cecax   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

08.08.  
simonalokar   -  26, P, Litija, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 23.04.

09.08.
Ayo   -  33, P, zamejka, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, ??
cowgirl   -  29, P, Medvode, (1 user posted image ), ??

10.08.  
modrasmotka  -  23, ?, ?, (? user posted image , ? user posted image ), +1, ??
blanč  -  35, IZS, CE, (1 user posted image ), (user posted image ,user posted image )??

11.08. 
HeGa  -  32, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +7, MF-08.04.
majca   -  26, ?, NM, (1 user posted image ), ??

12.08.
čačka   -  31, P, CE, (1 user posted image ), ??

M1987   -  21, zaročena, LJ, (1 user posted image )user posted image , ??
magnolija1984   -  ??, ?, CE, (? user posted image , ? user posted image ), +3, ??

13.08.      
Zima07   -  30, IZS, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , 07.04., MF-03.04.
Sulfinija  -  30, P, MS, (4 user posted image , / user posted image ), +6, ??
kerala   -  38, P, KP, (4 user posted image , 2 user posted image ), +7, user posted image , 22.04., MF-06.04. 
tejči77   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), +0, user posted image , MF-15.04.
eee35   -  35, P, LJ, (1 user posted image ), +6, user posted image , 24.04.

ianmai   -  35, ?, Ptuj, (1 user posted image ), user posted image , ??

14.08.
lucy86   -  22, IZS, SG, (1 user posted image ), +4, MF-09.04.
katyy26   -  27, IZS, CE, (2 user posted image , 1 user posted image ), -3, MF-02.04. 
niway   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

15.08.
*sandy*   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

16.08.  
Joob   -  28, P, Domžale, (3 user posted image , / user posted image ), MF-06.04.

romana24   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
TjasaJ   -  30, IZS, Brežice, (3 user posted image , / user posted image ), ??

17.08.
Paprika76   -  33, P, CE, (1 user posted image ), +4, 06.04.

18.08.
kgb   -  ??, ?, ??, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??
sasa84   -  24, zaročena, Grosuplje, (1 user posted image ), +0,6, user posted image , MF-07.04.

Dorca   -  ??, ?, KR, (? user posted image , 3 user posted image ), ?? 
Sanikaa   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), +5, user posted image , 04.05.

19.08.
muca83   -  26, zaročena, Kamnik, (3 user posted image , / user posted image ), -1, user posted image , MF-07.04.
mamika2 
 -  34, P, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??      
karin1   -  31, IZS, CE, (2 user posted image , / user posted image ), MF-22.04.
Serendipity
   -  27, P, Prekmurje, (1 user posted image ), ??
SAŠA77   -  31, zaročena, Velenje, (2 user posted image , 1 user posted image ), +2, 03.04.
@srečka nosečka@   -  24, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??
irency84   -  24, zaročena, Trebnje, (1 user posted image ), MF-07.04. 
kargo   -  35, IZS, SG, (1 user posted image ), -4, user posted image , MF-08.04. 
lora16   -  ??, ?, LJ, (? user posted image , 1 user posted image ), ??

20.08. 
Barbk  -  33, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), +1, MF-15.04.
mony5   -  29, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), user posted image , MF-10.04.
živa25   -  23, P, LJ, (2 user posted image , 1 user posted image ), -6, user posted image , MF-21.04. 
sams   -  30, IZS, Obala, (2 user posted image , 1 user posted image ), MF-14.04., 3D-20.05.
lara27   -  26, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ),+2,5, MF-20.04. 
Reby   -  33, P, LJ, (1 user posted image ), ?? 

činka_beba   -  24, IZS, MB, (1 user posted image ), ??
morskadeklica   -  31, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ), +6, ?? 

21.08.
*anč*   -  25, IZS, LJ, (3 user posted image , 1 user posted image ), ??

miska_mccute   -  30, IZS, Cerknica, (4 user posted image , 2 user posted image )user posted image , MF-20.04.
Alisa
   -  28, IZS, Gorenjska, (2 user posted image , 1 user posted image ) +3,5, user posted image , MF-09.04.

titas   -  ??, ?, ??, (? user posted image , 2 user posted image ), ?? 

22.08.
Miss Bee   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
aprilčica07  -  32, IZS, Primorska, (2 user posted image , 1user posted image ), +3, user posted image , MF-20.04.
darjussa   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??
nena1978   -  31, IZS, Domžale, (2 user posted image , / user posted image ), MF-09.04.    
*Orhideja*   -  23, IZS, Zasavje, (1 user posted image ), +4, MF-09.04. 

23.08.
gabi05  -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ?? 

25.08.
Tanchy  -  25, IZS, Dol pri Lj., (2 user posted image , 1 user posted image ), +0, 08.04. 

27.08.
tjasinka   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

28.08.
altaya  -  27, IZS, ??, (1 user posted image ), MF-14.04.
hel32   -  32, IZS, Lovrenc, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3, ??

AnjaPH   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??  
katuska   -  ??, ?, ??, (? user posted image , ? user posted image ), ??

29.08.
Arwen  -  31, P, ??, (2 user posted image , 1 user posted image ), +3,5, user posted image , MF-05.05. 
23tina   -  23, P, ??, (1 user posted image ), +2, user posted image , 15.04.

30.08.
Lorian   -  37, IZS, CE, (3 user posted image , 2 user posted image ), +4, ??.
tulpek  -  26, ??, ??, (1 user posted image ), -2, MF-14.04.  

02.09.
eva Ana   -  27, IZS, MB, (2 user posted image , / user posted image )user posted image , ??

SKUPAJ Avgustovskih user posted image   2009  = 92 

LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1

priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2

Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu HeGa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3327
2.4.2009 12:53:41   
Reby
Punce, se bolj redko oglasim, vas pa včasih prebiram, sem bolj aktivna na IVF nosečkah.
Da še javim za seznam, imam +6 kg, jutri 3.4. imam morfologijo.
Aprilčica - to je pa lepa novička, sem ful vesela zate, zdaj pa lahko brezskrbno uživaš v nosečnosti user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
2.4.2009 13:31:10   
hel32
Dober dan vsemuser posted image
Sem bolj ali manj leteča,saj veste nakupi pa naročila,poleti jaz ne mislim nič kupovat samo uživat,ker bo za vse prevroče,počasi se tudi naše škladišče polni z pohištvom,vozički,...
Da povem vsem sem dobila od Nexta stvari,naročila sem velikost: up to 1 month,je skor tak vlko ko naša 62.zadovoljna,barve sem kr unisex,ni sicer tako,kot tam na sliki (barve),drugač pa zgleda kvalitetno:bodiji,in pižamce!Mogoč še kaj naročim,naslednji mesec.Kolk bo to pranja,danc sem še od Neckermana naročila take luškane kompletke iz pliša,hlače majčko,kapco,jopicoin copatke v rumeno modri kombinaciji.
Včeri na pregledu je bilo nič kaj fajn g. je mel slab dan in je kr neki ,da imam zaotečene noge,pa mu rečem,da imam normalno tako močne noge pri gležnju,že celo življenje,pa je kr neki ja to je za vas kr normalno,MISLIM;HALO,pa ja sebe poznam,user posted image  tečen,drugače pa imam doma ful nizek pritisk in pr g. višjega, in ko je videl moje zapiske je reko,da je moj aparat zanič,halo, stal je 80E,babica pa je rekla,da je to možno,ker sem doma sproščena,mislim do fula me je *****do,ne vem kaj mu je bilo!V glavnem za seznam imam MF 15. 4. upam,da izvem tudi spol,oz da mi ptrdijo,ker jez vem kaj je.
Drugače pauser posted image  veselo brcka in se prevrača,kr konkretno,in intenzivno.
Kolk uz. imate ve jez do zdaj 3,enega beleženega,+ nuhalna!
user posted image kuhat kosilo zauser posted image user posted image .

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
2.4.2009 13:59:12   
Flora2
hel32 mene pa zanima koliko si plačala poštnino pri nextu in koliko časa si čakala?

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
2.4.2009 14:06:19   
Urša T.
pozdravljene, user posted image !

Kako smo kaj?

Punce, veste kaj, včeraj sem opazila, da imam že predmleko, kolstrum, in to bogve, kolk časa že.
Ker že dlje časa opažam, da imam nekaj belega posušenega na bradavicah.
No, in včeraj slučajno stisnem dojko, pa je kr ven špricnilo.
Še katera?

Nosečke, mene vedno, kadar sem na nogah, pa lahko sem tud čisto malo časa, boli pod desnim rebrom odzadaj.Ta bolečina se širi pod prsi, kjer pa občutim to kot neko tiščanje, kot, da bi mi znotraj mrtvičilo.
Se kateri dogaja podobno?

Pa še en problem imam.
Koža me neverjetno srbi, najbolj na trebuhu, pa tudi drugje.
Se mažem z Hipp mandljevim oljem, pa z otroškim hidratantnim mlekom, pa nič bolje.
Tudi milo sem zamenjala, uporabljam Johnsons otroško milo, ki je brez vseh dodatkov.
Ne vem več, kako naj se rešim tega.
Prosim vas za kak nesvet.

Uživajte popoldan, pa čeprav dežuje :)))).

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
2.4.2009 14:17:01   
Flora2
UršaT za prvi dve 'težavi' ti žal ne vem povedati, glede srbenja pa meni pomaga samo olje od Welede za nosečnice, ki je popolnoma naravno in mi od vseh krem ki sem jih uporabljala najbolj odgovarja pa tudi koža me ne srbi več.

< Sporočilo je popravil Flora2 -- 2.4.2009 14:26:31 >

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
2.4.2009 14:20:50   
Urša T.
Apriličica, malo pozno, vendar iz srca;iskrene čestitke za izvide, da je vse ok user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Sem zelo vesela.
Zdaj se pa le sprosti in uživaj.Kar punčko boste dobili?Ja, super, boste parček imeli.JUPI!!!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
2.4.2009 14:27:21   
Urša T.
Flora2, hvala!
Kje pa lahko kupim to olje ?

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
2.4.2009 14:30:34   
hel32
Čakat sem morala točno 10 delovnih dni se pravi brez nedelj, poštnina pa je 5E za paket, plačaš pa preko vise oz. master card,tak da navadna kertica ne velja pravzaprav je pa visa za celi svet,tk, da jaz navadne sploh ne uporabljam.Sem zelo zadovoljnauser posted image user posted image ,s oblačilci.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
2.4.2009 14:31:03   
Flora2
Jaz sem ga kupila v Mullerju v Lj., imajo ga pa v spodnji etaži, kjer imajo še stvari za otročke in potem grem vsakič sproti čist bolana ven ker imajo en kup luškanih stvariuser posted image .

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
2.4.2009 14:32:51   
Flora2
IZVIRNO SPOROČILO: hel32

Čakat sem morala točno 10 delovnih dni se pravi brez nedelj, poštnina pa je 5E za paket, plačaš pa preko vise oz. master card,tak da navadna kertica ne velja pravzaprav je pa visa za celi svet,tk, da jaz navadne sploh ne uporabljam.Sem zelo zadovoljnauser posted image user posted image ,s oblačilci.

O hel32 hvala, mislim da se bom še danes spravila k naročilu, meni imajo tudi take luškane stvari, da komaj čakam da vidim v živo.

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
2.4.2009 14:35:29   
Sanikaa
Srbenje kože: meni je tudi ful dobro olje od Welede. Za otroka in sebe imam milo za tuširanje in olje. Mali je mel kar neke suhe izpuščaje čez vsako zimo in sam sprobala skoraj vse od oljnatih kopeli do navdnega olivnega olja, da je imel kar zelenkasto spodnje perilo...zdaj mu je koža super. Tudi meni ko sem veliko bruhala nisem mogla povohat kakšno odišavljeno milo. Vse mi je smrdelo po umetnem in Weleda me je rešila. Res je naravno vse.
Jaz tudi čakam od NEXTA..sporočim ko pride.
ps. Moj mali ima kar občutljivo kožo in vse iz pliša ni prišlo sploh v poštev da bi nosil. Priporočam da ne nabavljate toliko ker boste kasneje vidle kaj boste rabile in kaj bo otrok lahko nosil.

(odgovor članu Urša T.)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
2.4.2009 14:48:58   
Sanikaa
Ni da reklamiram Muller, ampak sem izračunala da z nakupom beautybaby plenic (Mullerjeva znamka) in vlažilnih robčkov pri enemu otroku v 2.5 leti prišparam med 500-700 evrov. Primerjala sem z pampers plenicami kupljenimi v tušu , ali šparu. Moj fantek je imel občutljivo kožo (po rokah in nogah)ampak nikoli pleničnega izpuščaja. Tudi te plenice so že zdavnaj imele tiste elastike kaj so se kasneje reklamirale pri pamperskah. Tam sem tudi kupovala Aptamil ker je veliko cenejši kot kjer drugje. Mogoče kakšni moje izkušnje prav pridejo :) zdi se mi da so stvari izdelane v Nemčiji dosti kvalitetnejše kot stvari iz Bolgarije ali Madarske ki ih kupujemo v Tušu, Interšparu ..ali drugje. Celo razlika je v pralnih praških.(persil kupljen v Tušu ali v Mullerju). Mogoče se kakšna ne bo strinjala z mano , ampak to so moje izkušnje. Lp

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
2.4.2009 14:57:10   
Flora2
Glede Mullerjevih plenic so meni tudi prijateljice rekle, da so super in po kvaliteti in po ceni, tko da mislim da bomo mi tudi te uporabljali, glede praškov pa lahko potrdim tudi jaz, ker že kar nekaj časa kupujem praške in mehčalec samo v Mullerju in je razlika med kupljenim v Sparu in temi res ogromna in po vonju in po opranih cunjah. Pa tudi mila in na sploh kozmetika, ki jo imajo je boljša kot v drugih trgovinah, res se vidi razlika za kateri trg je stvar narejena.
Da ne govorim o nuteli in o čokoladah na splošno.

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
2.4.2009 14:59:54   
Sanikaa
O spet jaz :) Če kakšno zanima kašno bo porodniško nadomestilo tukaj je naslov :) :
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
2.4.2009 15:42:41   
simonalokar
[quote]miska_mccute

Objave: 557
Član od: 16.12.2008
Kraj: notranjska
Status: odsoten hey punce!!!
super arwen, veliko uzitka pri risanju...pa le nalepi sem kaj bos ustvarila...
jst porodnisko zacnem 23.7., samo sem itak doma...na zavodu za zaposlovanjeuser posted image [/quote]

me zanima kaj nama pripada od centra za socialno delo. jaz sem tudi izgubila delo in sem na zavodu za zaposlovanje. sem zasledila da dobiš porodniško nadomestilo oz. starsevsko nadomestilo. brez dopusta ti je kj jasno. jaz sem v zdadnjih 3 letih imam 1leto in 9 m zaposlena od tega je 1 leto javna dela in me zanima kako je kaj s tem, če kater kj ve. sem se obrnial na center za socialno pa nisom mi hotl pomagati ker še ni čas za to mene pa ž zdaj zanima če mi pripada pomoč punce

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
2.4.2009 17:08:54   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: go_ta

aprilčica, zanimivo, tud v najini bajti ženske gledajo nogomet, on je bolj tko tko. user posted image  Moj očka ni imel sina, pa sem jaz z njim navijalauser posted image

V srednji šoli in na faksu sem od vseh v letniku najbolj obvladala športne rezultate, tekme, lestvice, statistike.... Sošolci so se z mano posvetovali, preden so stavili user posted image . V zadnjih letih sem se pa precej umirila. 

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
2.4.2009 17:18:34   
tulpek
IZVIRNO SPOROČILO: Alja_

Morda bo še kateri koristila moja informacija.

Sama sem narocila voziček Jane Slalom pro in košaro Cappazo pro (kolekcija 2008) na www.O-Baby.de.

Vključuje vse (torbo, dežno prevleko, tlacilko, globoko košaro) razen lupinice (ker jo že imava).
Tak set v Pikapolonici je JANE SLALOM PRO FORMULA STRATA in cena je 760€.

Sama pa sem tule plačala 474€+poštnina 9,5€, skupaj 483,5€. Provizija na banki za plačilo v tujino je bila 2,24€ (NKBM).
Če bi še vzela lupinico Strata, bi bila cena 622,5€ (vključno s poštnino - 9,5€).

Poslala sem le mail na njihovo stran, da ne zelim placati s Paypalom ampak preko bancnega transferja. Bili so zelo prijazni in mi odgovorili, da gre tudi tako kot zelim sama in se nekaj drugih informacij, kar me je zanimalo. Poslala sem mail za narocilo, oni pa so mi poslali potrditveni mail, da moram v roku 3 dni plačati, ker tako dolgo velja rezervacija.
Sedaj se samo cakam 3-5dni, da ga dobim na dom.

Lep dan vsem!

Midva sva naročila voziček in lupinico, za košaro pa čakava, da jo dajo v akcijo user posted image .
In je tudi šlo brez problemov, samo pozabili so poslati potrditveni mail (sem že prej prebrala na netu, da se je to nekaterim zgodilo), pa sem jim pisala in ga dobila. Čakala sem pa kakšnih 6 dni, ampak sem videla, da je pošiljka potrebovala več časa, da je prišla iz lj do nas, kot iz nemčije v lj user posted image .

(odgovor članu Alja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
2.4.2009 17:23:30   
tulpek
Pa še za na seznam: prišla sem na svojo težo, torej 0kg. 

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
2.4.2009 17:37:14   
go_ta
IZVIRNO SPOROČILO: tulpek

IZVIRNO SPOROČILO: Alja_

Morda bo še kateri koristila moja informacija.

Sama sem narocila voziček Jane Slalom pro in košaro Cappazo pro (kolekcija 2008) na www.O-Baby.de.

Vključuje vse (torbo, dežno prevleko, tlacilko, globoko košaro) razen lupinice (ker jo že imava).
Tak set v Pikapolonici je JANE SLALOM PRO FORMULA STRATA in cena je 760€.

Sama pa sem tule plačala 474€+poštnina 9,5€, skupaj 483,5€. Provizija na banki za plačilo v tujino je bila 2,24€ (NKBM).
Če bi še vzela lupinico Strata, bi bila cena 622,5€ (vključno s poštnino - 9,5€).

Poslala sem le mail na njihovo stran, da ne zelim placati s Paypalom ampak preko bancnega transferja. Bili so zelo prijazni in mi odgovorili, da gre tudi tako kot zelim sama in se nekaj drugih informacij, kar me je zanimalo. Poslala sem mail za narocilo, oni pa so mi poslali potrditveni mail, da moram v roku 3 dni plačati, ker tako dolgo velja rezervacija.
Sedaj se samo cakam 3-5dni, da ga dobim na dom.

Lep dan vsem!

Midva sva naročila voziček in lupinico, za košaro pa čakava, da jo dajo v akcijo user posted image .
In je tudi šlo brez problemov, samo pozabili so poslati potrditveni mail (sem že prej prebrala na netu, da se je to nekaterim zgodilo), pa sem jim pisala in ga dobila. Čakala sem pa kakšnih 6 dni, ampak sem videla, da je pošiljka potrebovala več časa, da je prišla iz lj do nas, kot iz nemčije v lj user posted image .

Tud jst sm včer naročila voziček z lupinico, košaro, dons pa jim nakazala denar. UPAM, da nisem kaj zafrknila, ker se bom pojedla, ker ni mal denarja!! Zdaj pa čakam ...user posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
2.4.2009 17:44:44   
Muca83
Urša T., meni teče iz prsi že od 17. tedna. Ampak vedno samo ponoči. Ukrenit se pa ne da nič, se je treba kar navadit.

Midva sva bila pa včeraj v baby centru, sem še vsa pod vplivom čudovitih stvari user posted image Sem pa tudi kupila prvo stvar za bebico in to ne lupinice ali vozička kot večina od vas ampak igračko user posted image
Tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177024
Mi je bila že na internetu ful všeč, potem so imeli pa tam samo še eno in jo je moj kar vzel. Hehehe
Kupila sva tudi nalepke za na steno, da bova v spalnici naredila lep otroški kotiček.
Tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=156796
Skupaj z borduro in obešalničkom.

Voziček bova pa po vsej verjetnosti naročila iz Nemčije, posteljico in previjalno pa na recinko. Pa avtosedež tudi mogoče. Jogi bo pa kar dormeo. Za druge stvari pa še ne vem. user posted image

Ja, tedni pa res noro hitro minevajo. Me vedno folk sprašuje koliko sem noseča, pa povem v tednih so pa vsi zmedeni in nekateri še jezni. user posted image Pol morm pa v mesece računat. No, zdaj mi je najlažje, ker lahko rečem, da sem točno na pol poti.

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
2.4.2009 19:13:35   
levček1
Pozdravljene!!

Teme tako švigajo, da vam komaj sledim,...
Kar se tiče Mullerja, se strinjam z vami, odkar so ga odprli v Velenju sem odvisna od njega, vso kozmetiko kupujem tam, čeprav nisem iz Velenja. Za planice sem slišala same pohvale in večina mojih prijateljic jih uporablja pri svojih otrocih. Čeprav sem zadnič slišala komentar da so Mullerjeve planice bolj primerne za fantke, od DM-a pa bolj primerne za punčke.
Sicer pa tako veste, da zdaj so vsi polni nasvetov, bomo potem vedele, ko bomo same sprobale in kaj bo našim otročkom najbolj odgovarjalo!user posted image

Zanima me, če katera ve, ali se pri izračunu porodniške upošteva izplačilo regresa in kakšnih drugih nagrad?

Stisniti svojega srčeka v objem je največja sreča!!

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
2.4.2009 19:14:16   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Jutro,

sams: midve sva pa za skupajuser posted image jst tudi navijam za Italijane, in seveda za Portugalce, ne prenesem pa Angležov in Nemcevuser posted image user posted image

Oh, super! Naslednje leto, ko bo evropsko, lahko pošljemo naše user posted image , da se igrajo z otroci, midve pa pivo, slane prestice, noge na mizo in navijat (in se jezit in preklinjat user posted image )!!!!!!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
2.4.2009 19:28:36   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: Muca83

Sem pa tudi kupila prvo stvar za bebico in to ne lupinice ali vozička kot večina od vas ampak igračko user posted image
Tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177024

Oh, muca, ful mi je lepa... Ne boste verjele, ampak mi do sedaj nismo niti enkrat še kupili kakšno igračo, user posted image  pa jih ima ogromno. Ker vsi (vsaj tisti v našem krogu) za otroka podarjajo predvsem igrače.

Mi smo poskusili skoraj vse plenice na tržišču. In se na koncu odločili za Müllerjeve, ker tudi nam cena/kakovost fuuul ustreza.

Ja, jaz tudi mislim, da so izdelki, narejeni za Z Evropo ful boljši od tistih, ki se jih dobi pri nas. Zato mi kupujemo v ITA pralni prašek, v Müllerju recimo čokolatine Ferrero Rocher ipd.

Punce, kaj vi boste cel letošnji dopust koristile pred nastopom porodniške? Jaz bom poskusila, da ne, čeprav mi je poleti težko delat, ker plaža vabi....

Aja, miška_mccute, zadnjič sem iz babjega firbca kliknila na tisti link, ki ga imaš v podpisu, ker sem mislila, da bom videla kakšne slikice od tvojih sinekov. Pa je bil nek forum user posted image  

hel32, sem vesela, da si zadovoljna z oblekicami. Glede ginekologa pa se res ne sekiraj. Sej smo trenutno v občutljivem stanju, ampak recimo moj gin. ima 4.700 pacientk (baje imajo približno tako vsi). In itak se ne more vsaki vsakič posvetit in ima kakšen slab dan. Ko ima moj slab dan, me odpravi v slabi minuti. Ampak ko ima dober dan, klepetamo tudi po 1 uro. Zato se nikoli ne jezim, ker enkrat je tako, drugič drugače. Mene nikoli ne gleda vaginalno, razen 1. pregleda.

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.