|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
31.3.2009 14:50:42   
Flora2
Aprilčica, iz srca ti čestitam in ti želim predvsem mirno in lepo nosečnost še naprejuser posted image user posted image .

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
31.3.2009 14:50:45   
aprilčica07
Spol??user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image so napisali, da naj pričakujemo babnicouser posted image user posted image user posted image tako, da če bo vse ok, bomo imeli parček.... 

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
31.3.2009 14:57:47   
poopsie
eee35 bravo za MF in fantkauser posted image user posted image

Brcike čutim jaz skoraj celi dan po malem. Nekje po kosilu začne telovadit, pol pa je nekaj časa mir. Najbolj pa proti večeru,ko se umirim in pa zjutraj me vedno zbudiuser posted image  Pa dragemu je to ful fajn občutek ampak user posted image  vedno neha brcat,ko da lubi roko goruser posted image  Nas že zdaj heca..

angelcare - ne bomo imeli

sulfinija super,da sta končno izbrala voziček!user posted image

miska_mccute oo.. kak si pridnauser posted image  A se še pr nam oglasiš pa kaj narišeš?user posted image

hrana- a moram sploh kaj komentirat? Ma,če nimam kaj v ustih sem prav nesrečnauser posted image  Mi pa zdaj ful sadje paše al pa kakšne sadne solate. Mmmm...
Pa sladoleda bi na tone pojedla. Ga vsak dan kupim v trgovini ampak kaj,ko ga zvečer že ni večuser posted image  Sem se pripravljena stepst samo,da mi noben ne vzame kakšne hraneuser posted image user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

Neposredna povezava do sporočila: 3228
31.3.2009 15:00:40   
eee35
Aprilčica: Jupiiiii!!!!!!user posted image user posted image  SAj po moje smo vse ful močno držale pestiuser posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
31.3.2009 15:01:34   
poopsie
Evo nekaj za nas nosečke user posted image

user posted image

user posted image

Iraya je 4 tedne prezgodaj postala sestra mali Isabelli. :)

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
31.3.2009 15:02:41   
aprilčica07
sams: tebi sem dolžna malo drgačno pojasnilo.. se vidi, da sem na bolniški in nisem lih na tekočem.. prva runda odmer informativnih izračunov dohodnine je šla danes ven, se pravi, da bi v naslednjih dneh določeno število ljudi dohodnino že dobilo.. sem mislila, da bo ko lani, ko smo dobili vsi do konca maja, ampak letos so sistem malo obrnili.. če boš dobila v naslednjih dneh, ti toplo priporočam, da inf.izr. res pogledaš, ker vem, iz izkušenj, da se pojavlja dosti napakic... za ene je kriva davkarija,  za druge pa delodajalci.. če karkoli rabiš, povej...  naslednja runda pa naj bi šla ven enkrat v aprilu:)

Se opravičujem,  ampak nisem mela pojma, da so sistem spremenili..user posted image user posted image

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
31.3.2009 15:07:21   
Arwen
Hudoooo, kolk ste spet napisale čvekice!user posted image

Najprej en  user posted image zate Aprilčica07!!! So se mi kar usta raztegnila do ušes, ko sem prebrala tvojo veselo novičko.user posted image user posted image Čestitam, končno si lahko oddahneš. In, kaj boste imeli?? Daj povej, no, smo firbčne….user posted image

Mi smo fajn, pred nekaj dnevi sem končno začutila prve brcike in zdaj še bolj uživam v nosečnosti, ko me trebušček na vsake toliko spomni, da nekaj raste v meni. Kilce so šle gor za 3,5 kg. Občudujem tiste, ki se niste še nič zredile in pa tiste, ki ste v minusu!!! Mi ni jasno, kako je to mogoče. Jaz pojem vsak dan dva orenk kosilauser posted image (enega v službi, drugega doma), pa konkreten zajtrk, no edino za večerjo nisem potem nič lačna, ker pozno in obilno kosim doma.

Miska_mccute – mene zanima, s katerimi barvami rišeš na steno? Ali imaš slikice na papirju? Jaz razmišljam, da bi si v službi izposodila projektor in doma na steno projicirala like in je potem verjetno čisto easy prerisat, ker drugače nisem ravno umetniška duša.user posted image Se bom lotila za kakšen deževen vikend, samo ne vem s čim naj rišem. Ena kolegica mi je rekla, da je kar s temperami risala.user posted image

Flora2 – veliko užitkov ob preurejanju sobice ti želim. Se priporočamo za kakšno fotko, ko bo končano.

Oh, grem se naprej ubadat s poročilom v polomljeni angleščini od našega vrlega sodelavca grrrrrrrr. Ga je lahko sram, da je magister.user posted image   Čau, A.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
31.3.2009 15:10:56   
Flora2
Poopsie ok sadje nič ne rečem me ne gane, ampak torteeeeeeeeeeeeeeeee user posted image , že vidim kam bom najprej zavila po službiuser posted image .

Mene pa še nekaj matra pa se uspešno upiram

url=http://www.shrani.si/?17/NI/3s7ZHA8P/mc.jpg]user posted image [/url]

groza, pa prej ne vem če sem 3x v življenju jedla v Mcdonaldsu.

(odgovor članu poopsie)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
31.3.2009 16:12:16   
go_ta
Aprilčica, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejuser posted image  Res sem vesela!! danes se pa pošteno razvajaj!! Samo da je vse okej!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
31.3.2009 16:16:13   
go_ta
Dj nehajte govort o hrani!! jst sm toooooooooooooooooooooooooook lačna, samo še jabolko mi je ostalouser posted image  Pojedla bi pa pico pa en sendvič pa pohan dunajski zrezek, mogoče kalamare in pomfri ... pa za sladico banana split alpa saharco. Joooj, ko sem lačna, bi pa požrla najbolj nezdravo hrano na svetu!user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
31.3.2009 16:23:41   
Anonimen
OMG; APRILCICA!!!!!! super, ne ves kako sem vesela, da si kooooncno docakala to(verjetno najlepse) pismo v zivljenju!!!
vem, da se nisem oglasala redno in ti pisala da misli pozitivno in tako naprej.....sam sem videla da te nase avgustovske babnice prav lepo skrbijo za tvoje pocutje.....V glavnem:
VESELOOOOOOO in cimbolj brezskrbno nosecnost od danes naprej, ti zelim iz vsega srca!!!!

hehe poopsi, se sa tale moj zidek komaj zbasam energijo skup....ustvarjam ze cel mesec....vsak teden po par minutuser posted image user posted image user posted image
ampak, upam da bo do augusta koncano....nalimam ko bo fertikuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu go_ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 3236
31.3.2009 16:25:41   
Anonimen
aja, da se mal bolj pohvalim, pa povazim......tole je prvi medi izmed petih al 6-ih, pa da me mal vzpodbujate , da koncam, ker vem da me bo kmal minilouser posted image user posted image user posted image
http://www.shrani.si/f/2d/nt/16TJCp2e/1/dsc00898.jpg

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3237
31.3.2009 16:56:02   
rinaa
Zdravo!

Javljam se po dooolgem času. Najin buši pridno raste. Prejšnji teden sva imela morfologijo in je blo vse ok. Za spol nisva vprašala, bova potem bolj presenečena....ja nekaj časa nas bo še firbec matruuser posted image ...Ampak sej bo kmal 6.8. in bo resnica prišla na dan.
Meni je nosečnost do sedaj potekala brez problemov, razen zdej me driska matra ( grem na wc tudi do 6x na dan), sam sem prebrala da to ni nč hudga, sam pazit je treba da spiješ dovolj tekočine.

Zanima me kdaj ste ve šle v šolo za starše ( tista ta prva, ko imaš še predavanje o prehrani, telovadbi...)? V katerem tednu? Ali moraš potem dati svoj dopust, al ti ga odobri ginekolog ( bolniška), ker pri nas poteka samo zjutraj, takrat sem pa jaz v službi.

No, lepa hvala za odgovore že v naprej pa svem skupaj ZDRAVO NOSEČNOST!

lp

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
31.3.2009 17:01:24   
tulpek
Aprilčica, čestitam, sem vsak dan mislila na tebe in držala pesti.

Občudujem tiste, ki se niste še nič zredile in pa tiste, ki ste v minusu!!! Mi ni jasno, kako je to mogoče.

Če nimaš nič apetita, če bi raje bruhal kot jedel, to ni problem. Meni je hrana skoraj nočna mora, pa sem prej rada jedla. Je bilo že boljše, ampak zadnje dni pa spet nič več ne morem in ponovno bruham, slabo mi je pa tako, da komaj hodim. In danes me še tako tišči v želodcu in pod rebrami (o tem je včeraj ena pisala), da imam že vsega poln kufr.
V teh dneh sem verjetno spet zgubila kakšno kilo, se bom jutri tehtala, več kot pred nosečnostjo verjetno nimam.
Si pa želim apetita in predvsem tega, da bi uživala v hrani.

(odgovor članu rinaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
31.3.2009 17:05:14   
sams
Aprilčica, user posted image user posted image user posted image !!! Jaz sem ful vesela zate (niti si ne predstavljam, kako se šele ti dobro počutiš) in upam, da bodo tudi od ostalih OK izvidi!!! Super, taka stvar prav poživi dan! Še ena punčka, ful lepo se bosta imeli. Bogi tvoj dragi s tremi babnicami user posted image ...
user posted image

Sicer pa hvala za info. o dohodnini. Ja, bom preverila, če je OK, ko dobim, baje nekje na vaši strani lahko preveriš, ampak ne vem, točno kje....In itak bom tebi težila user posted image ...

Jaz imam tudi fuuul apetit, zdej se prav bremzam, da počakam še kakšno urico do večerje...

Neposredna povezava do sporočila: 3240
31.3.2009 17:15:47   
aprilčica07
Hvala vsem za čestitke... user posted image user posted image user posted image

sams: ma sem napisala, da bomo meli parček, to sem mislila povedat da bosta fantek in pupa:):), imamo že Jakoba in zdaj naj bi dobili še Jakobicouser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče sem narobe napisala..  bomo 50 50 v familiji, pol bab, pol dedcovuser posted image user posted image user posted image user posted image

Itak upam, da bo vse naprej tudi bp. Me bo strah vsakega pregleda posebej, ampak ni drugo.. bo tud to šlo mimo... danes sem ful vesela in sem spila celo eno pivo, ma alkoholno.. mi pripada, ne?user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
31.3.2009 17:21:48   
sams
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

sams: ma sem napisala, da bomo meli parček, to sem mislila povedat da bosta fantek in pupa:):), imamo že Jakoba in zdaj naj bi dobili še Jakobicouser posted image user posted image user posted image user posted image mogoče sem narobe napisala..  bomo 50 50 v familiji, pol bab, pol dedcovuser posted image user posted image user posted image user posted image

danes sem ful vesela in sem spila celo eno pivo, ma alkoholno.. mi pripada, ne?user posted image user posted image user posted image  

Ups, user posted image , sem brala prehitro in sem spregledala, da imate že Jakoba, samo sem videla, da bo punčka in ne vem zakaj, sem pomislila, da že imate punčko. Ah, ma vseeno, super bo! Ta bo tatina ljubljenka user posted image .

Pivo pa si itak zaslužiš, kaj se ti je kaj vrtelo?? Meni bi se ful, ampak se mi v user posted image pivo ful gabi, ostalih alk. pijač pa niti ne pijem.

Neposredna povezava do sporočila: 3242
31.3.2009 18:29:02   
nena1978
ojla user posted image

vidim, da ste ene že imele morfologijo...super.....mene to čaka 9.4.....upam, da bo vse ok.....sem pa seveda tudi zelo radovedna, ali imava user posted image  ali user posted image .....

med drugim končujem tudi magisterij na faxu,le še uredit moram nalogo in zagovor me še čaka..... pa me zanima, če katera pozna koga ki lektorira oz kakšnega prof slovenščine...to bi še rada zrihtala pred 22.8., da se bom lahko 10000% posvetila svojemu user posted image .

lepo se imejte, hvala za kakšnekoli informacije...po 9.4.pa sigurno sporočim, kako je bilo.....

(odgovor članu sams)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
31.3.2009 18:42:05   
go_ta
nena1987, če rabiš lektorja, se lahk name obrnešuser posted image

(odgovor članu nena1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
31.3.2009 18:50:55   
lucy86
Ojla punce!
javlam se po zeloooo dolgem času, ker pač na žalost sem veliko v službi, sedaj bo veliko bolje ko bom z naslednjim tednom domauser posted image
hja podatki za tabelo:
Lucy86;22;izs;SG(1user posted image ,1user posted image )+3 kg,14.8.;?;9.4.morfologija

Drugače pa vas redno prebiram in vidim da ste kar pridn s pisanjemuser posted image  pa tudi opreme ste se že lotile nabavljat, mi2 pa še ničuser posted image  me zeloooo mika, ampak počasi...
Me pa zanima še nekaj, ali ima katera probleme z pogostim vnetjem nožnice sedaj med nosečnostjo?user posted image user posted image

Lepo bodite

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
31.3.2009 19:01:35   
aprilčica07
sams: ni panike, jst tudi hitro berem, pa pol kej zablodimuser posted image user posted image user posted image ne, po pivu se mi nič ne vrti.. sicer pivo ni moja najljubša alkoholna pijača (obožujem dobro vino, pa kašen brizer in bandisos pade, sovražim pa žgano), ampak v nosečnosti mi paše za znoret...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pivo mislim..... sicer pijem nealkoholno, ampak danes sem si prvoščila ta pravega zlatoroga.. sem zgledala kot dedci, veliko pivo na mizi in jst zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lucy86)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
31.3.2009 19:33:45   
Joob
Aprilčica07, iskrene čestitke, sem zelo vesela, da je z vama vse ok!!!

Punce, jst sem pa že tako nervozna, da že komaj diham...v ponedeljek 6.4.imam mofrologijo in me je ful strah...sem v 21tednu pa še zdaj ne čutim brcik.user posted image user posted image user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

Neposredna povezava do sporočila: 3247
31.3.2009 19:48:45   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: aprilčica07

Babe moje drage, sem dobila izvdi po pošti in kromosomsko je vse ok, kariotip normalen, pa tudi spol vemo   Jejjjjj, sem vesela, da sem dokončno dočakala to pismo:):)

No, je sicer še en kup pregledov pred mano in strah me bo vsakič znova, ampak sem vesela in optimistična

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jeeeeeeeeeeeeeeeee!  sm toook vesela zate!!!!!  super user posted image !

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

Neposredna povezava do sporočila: 3248
31.3.2009 20:01:34   
*anč*
joob   ne se sekirat! ene začutijo malo kasneje, pa še 1. si user posted image ane? po 25. tedenu jih boš sigurno čutila!

aprilčica
  itak, da ti je pripadlo pivo!!  pa super za babnco user posted image . pa bodi kr brez skrbi, ker bo itak vse ok!

babrbk  Cerar je pa moj profesor in je full faca. v prvi nosečnosti je tut men morfologijo delal in skos nekaj komentiral, tko da je blo zlo zabavno user posted image .

lep dan še naprej!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
31.3.2009 20:11:41   
aprilčica07
oo anč: hvala za čestitkeuser posted image smo res ful veseli in kontenti... tudi nate se  spomnim,  in držim pesti, da bo vse ok.. ma itak da bo, samo malo več čakanja imam tokrat.....  drži se pa poročaj kako in kaj...user posted image user posted image user posted image

jst bom zdaj čakala na MF, ki je 20 04, in pol še pregled srčka.. itak bo skozi neki napeto in stresno, ampak mi se ne damo!

Hvala tudi vsem  ostalim, da vas ne bom poimensko naštevala.. zlate steuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

PRIJATELJSTVO MED MAMICAMI
MAMICA TREH

POZDRAVLJENE MAMICE,MOJ INTERES JE PRIJATELJEVANJE MED VAMI IN SI IZMENJAVATI MNENJA IN NASVETE

(87%)

(13%)

Število vseh glasov: 101

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!