|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
1.4.2009 14:28:03   
eee35
Jaz pa itak sem skoz letala lulat, baje imam majhen mehur, pa še če sem živčna, pol lahko sploh na wc ostanem, tako, da zdaj se sploh ne sekiram, pač lulam še več in konecuser posted image

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
1.4.2009 14:33:23   
simonalokar
sladko in slaaadkoooo. jaz bi samo sladko jedla in se probam zadržati pa ne gre razni bonbončki pa sladoled.. v ponedeljek sva šla v lensnino in pri vratih sladoled ja pa se upri če mas pa sline cedijo. moj me samo gleda user posted image user posted image user posted image . glede pozabljivosti je pri meni isto včaih vse pozabm in vprašam svojega naj mi še enkrat poveuser posted image user posted image .

glede lulanja bom pa raje tiho ker ni več ob mejah noramle.

no zdaj pa kuhat za naša lačna vovka ko bosta prišla čao

simona

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
1.4.2009 14:43:06   
Anonimen
user posted image aprilcica....glede lulanja---> skoda besed. spljoh. ker baje se u prvih treh mesecih lula.....men se pa zdaj lula ko pri norcih!!!!user posted image user posted image user posted image
moje zivljenje se je fokusiralo samo okoli sibanja na wc!!!!
pa morm priznat , da mi ne znese vsakih...me prehiti, ker me kr na 1x prime, in zgleda da mamo stranisce predale, pa mam sam ene 15 m do wc-ja....razmisljam da bi kahlico uzela u najem od tadejcka!!!!

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 3278
1.4.2009 14:43:59   
Anonimen
po mojem da je nasa princeska pogruntala vse prednosti vodne postelje in si lepo postlala na mojem mehurju!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3279
1.4.2009 14:57:50   
Arwen
Ojej, smo imeli spet pojedino v službi, zdaj pa komaj živim. user posted image Ne morem se skoncentrirat, samo še na uro gledam in čakam v nizkem štartu, da zviznem domov.user posted image Pa še zgodaj sem vstala, ker sem imela zjutraj en izpit. Sem čisto narobe…

Jap, mene tudi non stop na WC tišči, pa čez dan me niti ne moti, ampak ponoči zaradi tega slabše spim.user posted image Miska_mccute!!!!!! – Jaz sem že projektor zrihtala, da bom za vikend lahko risala na stene otroških sobic, ti pa mi še nisi odgovorila, katere barve uporabljaš? Pa še eno je zanimalo, zato please….

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
1.4.2009 15:03:24   
Arwen
Aja, sem hotela še nekaj vprašat. Aprilčica07 je včeraj rekla, da si je eno pivo privoščila pa da ni ziher ali bo kaj škodovalo user posted image . Mene zanima, ali pijete kaj alkohola meduser posted image ? Jaz si namreč kake 2x na teden privoščim pivo (cca 3 dcl), pa sem in tja še kakšen požirek vina. A je to preveč? user posted image Upam, da me ne boste nazmerjale.user posted image Kako pa je s kavico? Jaz jo pijem 1x na dan.

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
1.4.2009 15:06:16   
Anonimen
jooooj, arwen, totalno sem spregledala!!!!! se opravicujem!!!
zdaj, ko se je posusilo izgleda se 3x lepse....
ker pac se mi zdi skoda dat 20 € za 1 akrilno barvo, sem malo poskusala in nasla kombinacijo....malo navadnega belega jupola. skoraj nic vode...ampak res skoraj nic vode....in, ne boste verjele....navadne tempera barvice za odtenekuser posted image user posted image user posted image
pa veliko veselja pri risanju....mene prav sprostiuser posted image

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3282
1.4.2009 15:08:19   
Anonimen
glede piva,...... ze prej sem ga obozevala, zdaj med nosecnostjo pa ga enostavno ljubim....tko da ste lahko ziher, da vam kako pivo alpa 2 na teden ne bo skodilo. seveda ne se ga nazgat, ampak samo tko za uzitek...
pa se: pivo cisti ledvice, odvaja vodo in neverjetno pomaga pri pridelovanju materinega mlekauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3283
1.4.2009 15:10:29   
Ayo

IZVIRNO SPOROČILO: Arwen

Aja, sem hotela še nekaj vprašat. Aprilčica07 je včeraj rekla, da si je eno pivo privoščila pa da ni ziher ali bo kaj škodovalo user posted image . Mene zanima, ali pijete kaj alkohola meduser posted image ? Jaz si namreč kake 2x na teden privoščim pivo (cca 3 dcl), pa sem in tja še kakšen požirek vina. A je to preveč? user posted image Upam, da me ne boste nazmerjale.user posted image Kako pa je s kavico? Jaz jo pijem 1x na dan.

Jaz sem sicer cisti nealkoholik, ampak ko imamo kaksno pomembno kosilo/vecerjo pa brez problema popijem kozarcek ali 2 dobrega rdece vina.
Mislim da kozarcek vina na dan sploh ne skodi. Mogoce celo prej koristi. user posted image

Za kavico pa tudi jaz vedno pozabim vprasat. Jaz tudi obicajno zjutraj spijem eno. 1x na teden se zgodi da spijem 2 na dan.

Ej, arwen, kje so krofi?? user posted image user posted image user posted image

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Arwen)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
1.4.2009 15:12:24   
Ayo
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

pa se: pivo cisti ledvice, odvaja vodo in neverjetno pomaga pri pridelovanju materinega mlekauser posted image

evo, zakaj ste skos na wc-ju!! user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, pri pridelovanju mleka pa pivo pomaga v casu dojenja in ne med user posted image .
No, meni osebno je blek. Mleka sem imela pa pri Gabrielu vseeno veliko. user posted image

< Sporočilo je popravil Ayo -- 1.4.2009 15:13:08 >

"Stecimo kam, stecimo stran, stecimo v svet sanj.
Za vse, prav za vse je prostor nekje, kjer trate se zelene."

Gabriel, 20.12.07 (54cm, 4540g)
Ilaria, 07.08.09 (51cm, 4050g)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
1.4.2009 15:13:03   
Anonimen
kavo pijem redno...vsako jutro, vecrat tudi 2x na dan...ce katero skrbi glede tega, naj si skuha bolj svoj kafe, pa jeuser posted image

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3286
1.4.2009 15:13:35   
he_an
IZVIRNO SPOROČILO: gabi05

KARGO in LUCY86:sem zasledila da sta iz slovenj gradca, no jaz pa iz črne na koroškem smo zelo blizu!Kdaj imata pa rok,mogoče se še v bolnici srečamo ko gremo rodituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ????

No pa se je le našlo nekaj korošic... me je bilo že strah, da bom sama v porodnišnici ležala, hihihi. Tudi jaz sem iz sg-ja, moj user posted image pa pride v prvih dneh avgusta. Se vidimo v porodnišnici? user posted image

(odgovor članu gabi05)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
1.4.2009 15:14:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ayo

ja, pri pridelovanju mleka pa pivo pomaga v casu dojenja in ne med user posted image .
No, meni osebno je blek. Mleka sem imela pa pri Gabrielu vseeno veliko. user posted image

jap, to pa se strinjam.....samo vseeno kozarec puva na vsake tolko ne skodi!
PA nismo zarad piva po wcjih, saj ga nimamo non stop pred sabo!!!user posted image
.------> HEC!<----- da ne bos zamerila kaj slucajno!

(odgovor članu Ayo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3288
1.4.2009 15:22:17   
Arwen
Miska_mccute - hvala za odgovor. Tole z jupolom in mešanjem se mi zdi komplicirano. Če prav razumem, bi verjetno šlo tudi samo s temperami? user posted image Pa hvala za spodbudne besede glede piva in kave.user posted image user posted image

Ayo - user posted image user posted image hja, res očitno preveč piva spijemo, poj pa stalno zasedamo na WC-ju. No, za zdravje vse.user posted image   Ojej, si se spomnila na krofe!user posted image Sorry...sicer nisem pozabila, samo okrog pusta nisem imela doma nobenega časa, potem pa tudi nobena ni več spomnila. Evo, jutri dobiš! Pa eee35 tudi. Promise.user posted image

(odgovor članu he_an)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
1.4.2009 15:25:56   
Anonimen
arweeeen neeeeeeeeeeeee!!! sploh ni komplicirano....jst sem prvo samo s temperami probala pa ni fajn, ker je preredka barva in ce vse cedi po steni dol, pa se lisasto je in premocna barva.... ti si samo nalij tolko jupola v loncek, kolkor mislis da bos rabla barve....pol pa dodaj tempero pa poskusi. ce je pregosto, dodajaj po cajnih zlickah vode.
govorim za okoli 1 dc barve

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3290
1.4.2009 15:39:07   
Sulfinija
Ojla!!!

Evo mene doma iz morfologije,čeprav nimma vzpodbudnih rezultatov.Z user posted image je sicer vse ok kot mklra biti,med samim uz me je eno parkrat brcnik.Dolžina mv je 2,8cm vendar imam strigo ležanje,ker se gin.boji da se kje ne bi začela odpirati kajti nekaj se kaže in me je nato opozorila iz preventive.Bila sem tudi v labolatoriju dobila sem antibiotik moja voda je kriminalna,kontrolo imam čez en teden.

Punce bojim se zelo,se bojim za najino user posted image  upam ,da zdržim o skupaj še enih par tednov in da bo vse kot mora biti prihodnjo sredo.
Dobila sem še zraven spasmex ki ga morem redno jemati i n magnesol šumeče ki jih že tako ali tako pijem.

Je mogoče imela katera tako situacijo i n je rodila zdravo user posted image .Je tole zelo nevarna situacija???

Takolešibam vodoravno sedaj pa brez heca.

LP Mojcauser posted image 20t6dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
1.4.2009 16:58:54   
simonalokar
sulfinija uapm da bo zdržal vsaj še 8 tednov notri kajti, pri 28 tednih bi bilo vse vredu. joj upam da se bo izšlo ti kar počivaj.

glede pra pa mi smrdi tako, da mi ne gre. sem pa pri 1user posted image pila in mleka je bilo toliko, da bi mi kmal raznselo in kako je to bolelo. vem da bom zdaj tudi pila samo mal bom mirkala da ne bo hudo.

simona

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
1.4.2009 17:13:27   
Muca83
Ojoj, Sulfinija user posted image A je to G videla preko UZ, da je sumljivo ali kako? A imaš kakšne krče, da ti je dala spasmex in magnesol? Joj, bom močno mislila nate in stiskala pesti, da dete zdrži noter še čimveč tednov.
Res si v nezavidljivi situaciji, sploh zdaj, ko se bodo začeli lepi dnevi. Misli pozitivno in sigurno se bo vse dobro izteklo, saj se enostavno mora, ne morejo imeti ves čas iste osebe smolo...

(odgovor članu simonalokar)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
1.4.2009 17:57:19   
blanč
Sulfinija tale tvoj MV je čisto ok. Kriza je, če je pri enojčkih 1.5 cm pri dvojčkih 2,5 cm dolžine. Tebe je tale tvoj ginekolog čisto po nepotrebnem prestrašil. Jaz sem bila prejšnji teden v bolnici kjer so mi naredili cerkljažo, ker mi je ginekologinja namerila MV 1.3 cm, kar je za dvojčke že kar kriza. Včeraj pa sem imela morfologijo pri Pušenjaku in mi je nameril MV 3cm, vse vemo, da je on kar se tega tiče super strokovnjak mi je pa rekel, da večina ginekologov ne zna prav merit materničnega vratu in da to ni tako preprosto.
Če te je res strah potem je najbolje, da se pri njemu prijaviš za drugo mnenje ali ga na MONu kaj okrog tega povprašaš.
Drage moje avgustovke, jaz vas redno berem samo pišem pa res bolj malo.
Da vse ostale še dolgo 2v1 midve z barbk pa 3v1.
lep dan

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 3294
1.4.2009 18:07:55   
Sulfinija
Punce jaz nimam nobenih krčev,nobenega tiščannja dol.Dobila sem sumamed antibitoik i n magnesol ter spasmex in mirovanje in kontrolo čez en teden.Mi je rekla da mi tole govori iz preentive.Sedaj sem se menila z fendico ki dela na ginekološkem in je rekla naj se ne sekiram,če mi je tkole rekla ker se baje mv vrat spreminja in če je  vnetje se vidi čisto drugače kot je v resnici.potem je še naedila.Naredila je štiri slike mv in je že šri drugih dveh rekla da ni videti takole slabo.Sedaj počivanje,bomo videli drug teden kaj bo.Sama si najbolj želim,da zdržima skupaj vsaj že 8.tednov mi vejamete vse bom dala od sbe pa lahko je zunaj prava savna se bom držala navodil.

LP Mojcauser posted image 20t6dni

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
1.4.2009 20:09:39   
Barbk
Ooooo jupiiiiii Aprilčica. user posted image  Res sem tolk vesela....A si že šla v nabavo cotk za tebe (a se prav spomnim, a sem spet kiksnilauser posted image )?
Babuške jaz se res za vsako posebej veselim lepih rezultatov, čeprav se redno ne javljam. Berem vas sproti, seveda vmes en kup stvari pozabim (evo nosečniška sklerozauser posted image -katera je že spraševala o pozabljanju ????user posted image ), ampak to ne pomeni, da ne mislim na vas. Še kako sem z vami....
Sulfinija ti le počivaj bejbi...in verjemem, da bosta vidva z vajinim bebijem speljala to nosečnost do konca. user posted image No toliko za enkrat, moram dati Manči spat, moj user posted image  je pa v službi.
Pridne bodite moje sonosečke...

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
1.4.2009 20:17:09   
tulpek
WC: Pred spanjem grem na wc tudi 5krat in to na deset minut. Ko pridem iz wc-ja do postelje, me že spet tišči. Verjento ima mali žurko not in me brca direkt v mehur.

Alkohol: ga zelo slabo prenašam, sem imela vedno težave z želodcem, tako da ga že prej nisem pila, sedaj pa tudi nimam želje.

Kava: isto... želodec, ampak občasno sem si jo pa vseeno privoščila. G mi je rekel, da lahko brez slabe vesti spijem vsak dan kakšno, ker imam nizek pritik. Ampak mi ne paše, potem me lahko samo še bolj želodec boli.

Sladko: celo desetljetje sem se poskušala odvadit od sladkarij, če bi vedela, da morem samo zanosit in mi bo uspelo, bi šla v akcijo že prej . V glavnem, čokalada sploh nima vač svojega čara .

Sulfinija: nimam izkušenj, ampak vem za takšne, ki so mogle od MF naprej ležat in je bilo potem vse OK. Držim pesti za tebe!

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
1.4.2009 20:24:17   
go_ta
Sulfinija, men se tvoj MV ne zdi prekratek, vsaj kot sem brala okol. Ampak le počivaj, bebica bo pa zdržala do konca notr, boš videla!! Vse bo v redu!!

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu tulpek)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
1.4.2009 20:32:04   
go_ta
Dons sem se vam tok nasmejala zarad naših nosečniških težavuser posted image  Pa hvalabogu, ste me potolažile zarad tega piva, ker men se nenormalno lušta (sicer se mu še upiramuser posted image  Drugač ga res ne maram, zj se mi pa kr sline cedijo po njemuser posted image  Kavo si pa privoščim, eno, dve ... prva dva meseca v nosečnosti je še povohat nisem mogla, zdaj pa ful, sploh bela kava!
WC - GROZA!! Sploh zvečer, sem vsakih 5 minut na WC-ju! Moj se mi pa smeji, ko greva kam, ker pravi, da se bova spet morala na vsakem Petrolu ustavt. Very funny, ja, pol nj pa on na vsakih 5 minut na wc hod, če se mu zdi tkoooooo smešnouser posted image
Nosečnost je zakonuser posted image  Ampak sem opazla nekaj pozitivnega: briti se mi ni treba več tolko, dlake ne rastejo hitr!?? To je res dobr, ker kmal tega zarad trebuha ne bom mogla več početuser posted image
Aja, voziček sva naročila!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image  Jane nomad (športni del, košaro, lupinico), je pa sivo-zelen. Jutri greva še denar nakazat, pol bom pa nestrpno čakala, da pride. Hvalabogu, ker sem bila že obsedena s temi vozički!
Zdaj pa malo tipkanja za diplomsko ...

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
1.4.2009 20:32:49   
aprilčica07
Sulfinija: jst se sicer na MV na spoznam, bi se pa držala navodil dohtarce in počivala.. pa bo vse ok, boš videla.

alkohol, kava:   kava mi paše itak od začetka in jo pijem, sem jo tudi v prvo, alkohol: no ja, kaj čem, nisem lih alkoholičarka  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak meni ob dobrem kosilu paše spit glažek dobrega vina, ob pici pa obvezno pivo.. ne, da se nacejam, daleč od tega, ampak da pa ne bi prav nič popila pa tudi ne.. v prvi nosečnosti sem se hemoglobin v krvi popravila tako, da sem vrgla proč vse širupe in tablete in vsak dans pila kozarec terana (do mojega tatija) z cukrom. rezultati so bli odlični, res.user posted image

barbk: ne, nisem še šla šopingirat, imam v planu jutri, ampak je baje napovedano slabo vreme, pa se mi v dežju ne da hodit po trgovinah, bom pa vidla sproti kašna bo volja:)
Arwen:  ja, take fešte v službi so najbolj nevarne, takrat pojem kar pade na mizo in pol umiram na obroke od sitosti in prenažiranja.. vedno ista zgodba..user posted image

Tako, moja dva se bosta počasi spat spravila, jst bom pa nogomet gledala.. kaj čem, ga imam pač rada. moj ga ne prenese, zato ga pa jst obožujem..user posted image user posted image

Nočko.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

ime deklice
sajika

Bi dali svoji hčerki ime LAREN-izpeljanka iz francoskega imena LAUREN?

da (13%)

ne (65%)

mi ni všeč (22%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!