aprilčica07
|
Sulfinija: jst se sicer na MV na spoznam, bi se pa držala navodil dohtarce in počivala.. pa bo vse ok, boš videla. alkohol, kava: kava mi paše itak od začetka in jo pijem, sem jo tudi v prvo, alkohol: no ja, kaj čem, nisem lih alkoholičarka , ampak meni ob dobrem kosilu paše spit glažek dobrega vina, ob pici pa obvezno pivo.. ne, da se nacejam, daleč od tega, ampak da pa ne bi prav nič popila pa tudi ne.. v prvi nosečnosti sem se hemoglobin v krvi popravila tako, da sem vrgla proč vse širupe in tablete in vsak dans pila kozarec terana (do mojega tatija) z cukrom. rezultati so bli odlični, res. barbk: ne, nisem še šla šopingirat, imam v planu jutri, ampak je baje napovedano slabo vreme, pa se mi v dežju ne da hodit po trgovinah, bom pa vidla sproti kašna bo volja:) Arwen: ja, take fešte v službi so najbolj nevarne, takrat pojem kar pade na mizo in pol umiram na obroke od sitosti in prenažiranja.. vedno ista zgodba.. Tako, moja dva se bosta počasi spat spravila, jst bom pa nogomet gledala.. kaj čem, ga imam pač rada. moj ga ne prenese, zato ga pa jst obožujem.. Nočko.