Arwen
|
Jutro! Ayo in eee35 – imata recept med zasebnimi sporočili. Go_ta – za nakup vozička. Zdaj ga boš pa nestrpno čakala. Midva sva ga tudi naročila preko interneta iz Nemčije in se še dobro spomnim, kako sem vsak dan nervozno čekirala ali me kakšen paket čaka doma. Poj sem ga pa po stanovanju vozila vsak dan, mi je bilo tolk fajn. Sulfinija – jaz tudi mislim, da dolžina tvojega MV sploh ni kritična, ampak če le moreš, ubogaj nasvet ginekologinje in vseeno čimveč počivaj do naslednjega pregleda, potem pa boste videli kako naprej. Sasa84 – upam, da se ti tole otrdevanje trebuha kmalu umiri. Mislim, da je še veliko prezgodaj za tako pogosto otrdevanje trebuha, ampak nisem ziher, tako da upam, da ti bo katera druga znala bolje odgovoriti. Miska_mccute – o.k., te bom ubogala in risala z jupolom. Ti sporočim, kako bo uspelo. Pa seveda tudi kakšno fotko nalepim kle gor. Sem že par luštnih motivov iz neta shranila, tako da se prav veselim ustvarjalnega vikenda. Flora2 – ah, kakšno počivanje neki. Akcija 24/7. Zvečer pa komaj še do konca CSI pogledam, ampak takoj ko se zarolajo napisi, sem v že komi. Punce, a vam tudi tako hitro bežijo dnevi? Jaz sploh ne vem več, v katerem tednu sem in moram prav na koledar pogledat, če me kdo vpraša, pa rečem nekaj na okroglo, recimo da sem skoraj na polovici. V prvi sem vsak teden točno vedela, kako velik je mali in kaj se v tistem tednu dogaja z njim, zdaj pa nimam pojma od pojma. A ste si mogoče že kaj računale, kdaj greste na porodniško in dopust? Jaz zaključim, če bo vse o.k., s 27. 6. Se že prav veselim ležernega poletja. Pa pa, A.
|