|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2009
1.4.2009 20:39:05   
go_ta
aprilčica, zanimivo, tud v najini bajti ženske gledajo nogomet, on je bolj tko tko. user posted image  Moj očka ni imel sina, pa sem jaz z njim navijalauser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
1.4.2009 20:43:38   
eee35
Sulfinja počivaj! Nič pranja in likanja, pa pospravljanjauser posted image Paziuser posted image
Punce moje, zgleda, da še meni spomin nagaja...Kako se že imenuje ta spletna trgovina italijanska, bambi-nekaj, pismo, ne morem se spomnit....Sem hotela chicco vozičke še malo pogledat, pa druge stvari, pa ne morem noter!
Za next sem se odločila, da bom počakala, da prideta moja starša, enkrat junija/julija, ker tam, kje živita so te trgovine, bom jima nekaj naročila, pa ne bo poštnine user posted image Zvito! Seveda, če te, ki ste že naročile boste potrdile, da so cunjice za kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3302
1.4.2009 20:45:55   
go_ta
eee35, naslov:  www.bimbomarket.it

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
1.4.2009 21:02:33   
eee35
Hvaaaaalaaa!user posted image Zdaj si ga bom spravila na varno. Moj user posted image nekam zelo miren danes, lahko bi brcnil parkrat, da sem mirnauser posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
1.4.2009 21:18:52   
aprilčica07
go_ta: dobro vedet, da še kje kašna obožuje nogomet, ponavadi sem edina med našo kompanijo od žensk, ki prenese ta šport..user posted image user posted image user posted image pri nas smo pa vedno gledali vsi, razen moje mame seveda, ona tega športa še danes ne prenese (kot večina žensk pač)user posted image user posted image user posted image jst pa res uživam gledat.. še posebej kadar je recimo evropsko ali svetovno prvenstvo takrat sem slabša kot moški, padem notri, da je joj... kaj čem, taka semuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

eee35: si je tvoj bejbi danes vzel počitek, sej pr meni tudi ne brca vsak dan in nevem kolko... ponavadi je najbolj aktivno ko se uležem na kavč, čez dan pa več ali manj ne čutim premikov.. tako, da bodi mirna, en dan brcajo drug dan počivajouser posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
1.4.2009 21:34:34   
sams
aprilčica, narobe svet user posted image . Ti greš gledat fuzbal, tvoji pa v posteljo. Evo, tudi moj sovraži nogomet, jaz pa ful rada gledam svetovna in evropska. In itak navijam za Italijane, ker so mi najbolj simpatični in ker grejo vsem na živce user posted image . V srcu pa so Portugalci, ker so najlepše moštvo (pač jaz gledam, kdo je lepši user posted image ). in vedno NE navijam za Angleže, še manj pa za Francoze. Mi imamo s sošolci iz faksa vedno prakso, da stavimo na teh prvenstvih in imamo mini tekmovanje, super je.

Jaz spijem (če se spomnim) vsaj 1 kavo dnevno, ker mi fuuul pomaga in me drži budno. Samo žal nič ne pomaga pri odvajanju user posted image . Suhe slive so pomagale, hvala kerala. Evola, ko napišem, si jih grem vložit v vodo in jih bom zjutraj spila.

Mi smo pa danes prestali prvi dan uvajanja v vrtec user posted image . Nič nisem jokala.

aha, eee35, v next sem videla tudi, da prodajajo modrce številke E-G. Magari reči tvojim, če ti še kakšnega prinesejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3306
1.4.2009 21:36:38   
Flora2
Dober večer, dons pa kr čvekate čveke user posted image ,

evo midva končujeva z otroško sobico, jutri pridejo položit ceramiflex in to je to, sem prav vesela ker to pomeni, da bom lahko začela opremljati in barvati steneuser posted image . Sem pa čist zmatrana, ker se že od zjutri nisem ustavila tudi za minuto, tole spesnim in grem spat.

Sulfinija prav žal mi je zaradi tvoje situacije, poslušaj nasvete in res počivaj, sigurno se bo stanjeizboljšalo in bo še vse ok.

Me veseli, da so med nami nogometne navdušenke, ker jaz dokler je bil moj oči še živ sem redno gledala z njim nogomet in seveda navijala kontra, da je bilo bolj zanimivo, od kar ga ni več pa ga ne spremljam so prehudi spominiuser posted image .

Drugače je pa naš user posted image , danes tudi bolj miren, čutila sem ga samo dopoldan, zdaj pa najbrž spi.

Aja punce, mene tole slikanje na stene zanima, dajte kakšne slikce gor ko boste poslikale.

Glede pitja alkota; jaz si tudi nalijem kakšen dcl vina pa kakšen kozarček piva, ne vsak dan ampak konec tedna ob kosilu pa sigurno. Škoduje sigurno ne, sploh pa pivo ki ima povrhu vsega še ogromno B vitamina, škodljive so žgane pijače pa še to ne 0,3 ampak večje količine.

Nič punce grem pod tuš pa spat, lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 3307
1.4.2009 22:30:06   
sasa84
Rinaa, jaz sem sicer hotela iti v to šolo, ampak mi potem ni zneslo zaradi usposabljanja. Greva pa z dragim gotovo na predporodni tečaj. Upam, da mi bo prišel prav.
Jaz nogometa sploh nočem več gledat, ker sem prav živčnauser posted image Prejšnji teden sta se moj&kolega spravla gledat nogomet in sem že takoj na začetku zaspala kot top! Neverjetno...Nič me ni zbudil. Sam spala bi!
Pozabljiva sem pa tako, da je joj! Kar moram kupit v štacuni si napišem na listek, da ja ne bi pozabila...potem pa še listek doma pozabim in kličem mojga kaj morm še kupit. Pa sem se zadnjič njegovi babici smejala, ker se ji dogajajo iste stvariuser posted image
A se je kakšni dogajalo, da ji je trebuh otrdeval? No, tak občutek je, kot da bi mi vse trebušne mišice skupaj potegnilo, nekaj časa potem drži, potem nekaj časa nič in spet. Zadnjič se mi je to zgodilo ene 10x v 3 urah. Kaj je to? Dr. prav, da je to lahko od naporov al pa je sam raztezanje in krčenje maternice. Če pa se to ful dosktrat ponovi oz. se pogosto pojavlja, pa ni OK...Ker??? A katera kej ve o tem?
7.4. (ko bo točno 21T) imam MF in komaj čakam! Še dragi gre zraven. Mi bodo merili še maternični vrat. A to ponavad počnejo na MF al bolj izjemoma?
Zadnjič sem brala, da je kozarec vina/dan ful koristen, ker pri fantkih povzroča višjo inteligenco, pri punčkah pa...pozabila kajuser posted image  A zdej vidite...?!
Drugač pa pikota čutim, sam ne vsak dan. Včeraj pri zdravniku me je ene parkrat tako bocknil, da sem kar skakala po klopciuser posted image  Je bil hud name, ker sem bila huda na zdravnike...Mislm, čakala sem skoraj 1 uro, da sem prišla na vrsto - pa sem bila 1.na vrsti, sam je dr.zamujala. Men se je pa tko v službo mudilo! Grrrrrr...

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
1.4.2009 22:37:45   
sasa84
Aja, pozabila sem se pohvalit glede kil - 20t2d +0,6kguser posted image Sam zdej se hvalim, potem bom pa kar vzhajalauser posted image
Glede hrane...moj zajtrk danes: najprej kos kruha z viki kremo in kozarec mleka (1.zajtrk), čez pol ure pa skuša v rastlinskem olju in kruh (2.zajtrk). Nič čudnega, da sem šla danes že ene 5x na wc... Ful mi čudne kombinacije pašejo.
Midva sva v enosobnem stanovanju in sploh ne veva kako bi čim bolj izkoristla plac in kam vse dat...Kakšna s podobnimi izkušnjami? Kakšne ideje?

(odgovor članu sasa84)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
2.4.2009 8:23:29   
Drnula
APRILČICA ČESTITKE ! ! ! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

sulfinija, jaz poznam več primerov, ko so bile punce odprte nekje tri mesece pred porodom, tudi za tri prste. Sicer nobena ni rodila prej ali imela drugih težav, so pa morale mirovati. G ti je to rekla če je videla da si morda malo odprta. Zaradi MV ti ziher ni, saj je prav zajeten. Moj je 2,6 in je diagnoza za mv super, bolj kot dobro. Če bi bil tanjši od 1,5 bi bilo drugače. Počivaj, ne bit pa preveč v strahu. Po moje ni rizično če boš počivala lahko pa bi bilo če bi omare premikala user posted image

Kava, jaz jo spijem kar 2 do 3 do 15 ure. Alkohola sem do zdaj spila 2 požirka piva. RAvno včeraj mi je pivo pasalo fuuuul, ampak ga nisem odprla, ker bi me pomoje pobralo od slabega počutja potem, jaz pa sem imela še veliko opravkov in že tako sem bila včeraj zgonena bolj kot v prvih mesecih nosečnosti. Kolikor sem jaz do zdaj spremaljala literaturo in govorila z G ni problem kozarec piva ali vina. Moja G vedno pravi, vse v zmernih mejah user posted image

Naša bejba pa brca ko zmešana. Obodobja miru so zelo kratka user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3310
2.4.2009 8:26:50   
Drnula
ja pa še nekaj iz rr

Mami v 23. tednu
Povprečna nosečnica je zdaj pridobila do 7 kilogramov. Ko smo ravno pri kilogramih, ali vztrajate pri zdravi prehrani? Verjemite, se splača! In tudi po porodu nikar ne pozabite na uravnoteženo in zdravo prehrano. Na ta način boste tudi dojenčka navadili zdravega prehranjevanja. To pa je v sodobnem s...

http://www.ringaraja.net/nosecniski_koledar/23_teden.html

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
2.4.2009 8:29:01   
Flora2
Pa je spet jutro pa službauser posted image , še jutri pa bo spet vikenduser posted image .

Saša84 meni je na MF zmerila maternični vret in je rekla, da mi ga bi na vsakem nadaljnjem pregledu, tko da mislim da je to kar praksa.
Mene pa zanima, če vi kaj dosti počivate, ker meni ne znese čez dan tudi ena urca počitka, zvečer (ob 21h) je pa z mano konec zaspim ko ubita?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
2.4.2009 9:38:11   
tejči77
flora, nobenega počivanja, razen če resno zbolim. Kdaj pa naj? No, počivanje je ko grem spat.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
2.4.2009 9:40:48   
aprilčica07
Jutro,

sams: midve sva pa za skupajuser posted image jst tudi navijam za Italijane, in seveda za Portugalce, ne prenesem pa Angležov in Nemcevuser posted image user posted image

Sicer kaj več ne morem pisat, ker imam v naročju kompanijo ki protestirauser posted image Se oglasim raje kasneje, ker bo lažje.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
2.4.2009 10:06:32   
opatija
Ojlauser posted image !

Kako ste kej v tem dežju? Jaz sem takoooo zaspana. Včeraj sem zaspala že po 15 min filma, pa cel dan sem se veselilauser posted image
Brcike čutim zjutraj in zvečer vendar ne tako intenzivno kot nekatere opisujete.

Flora trombozo (strdek v goleni) sem dobila po operaciji kolena, zraven pa sem jemala kontracepcijske tablete. Takrat so me vprašali, če jemljem kakšna zdravila, vendar tabletk nisem omenjala, ker jih nisem smatrala kot zdravilo. Večina zdravnikov krivi tablete in ne operacije, tako da punce previdno pri tabletah, sploh jih pa nikoli ne pozabite omeniti pri kakršnih koli zlomih udov. Zdaj je to sicer neaktualno, po porodu pa bo najbrž marsikatera vzela to zaščito.

Arwen zmerne količine alkohola ne škodijo popolnoma nič. Rdeče vino je odlično za kri, pivo pa čisti ledvice. Poleg tega alkohol rahlo pomirja, kar je bolje od kakšne hormonske nervozeuser posted image Kavici pa sta menda dovoljeni le dve na dan. Jaz pijem brezkofeinsko, ker sem po kofeinu čisto znervirana. Sem se odvadila prave kave med dojenjem, ker sem slišala, da je takrat škodljivo za user posted image

Sulfinija bodi optimistična, da user posted image ne občuti tvojega strahu. Pravijo, da je to najpomembneje. Tvoj MV sploh ni kritičen in tudi zgodnje odpiranje ni razlog za preplah. Moja prijateljica je bila odprta od 20 T in je rodila en teden čez rok. Najpomembneje je, da si dobro pozdraviš mehur, kajti vnetja so lahko razlog za prezgodnji porod. Dobila si antibiotike, ti le počivaj in vse bo OK user posted image user posted image

Punce, lepo se imejte!

(odgovor članu Flora2)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
2.4.2009 10:07:10   
Flora2
Tejči77 meni tudi ne znese nikakor, pa imam na trenutke kar slabo vest, ker mi G vsakič govori počivaj pa vse počasi, ampak to pri meni ne gre.

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
2.4.2009 10:08:21   
go_ta
aprilčica, jst mam ra rada Angležeuser posted image  Punce, bomo drug let navijale pa stavle, ko bo prvenstvouser posted image
Flora2, počivanje ... kaj pa vem, kakšen dan počivam, drugač se pa ful pozna na meni, če se preveč pretegnem, me spodaj vse zateguje, zato je pa treba mal bolj v izi. Včer sem sploh imela neke krče. Me pa tud vse boli, če predolg sedim za tem računalnikom. Kaj češ, služba je služba - še tri mesece pa bom doma!
Danes greva plačat voziček, drug teden pa upam, da pride!!user posted image
Vreme je pa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3317
2.4.2009 10:16:53   
zima07
IZVIRNO SPOROČILO: go_ta
Danes greva plačat voziček, drug teden pa upam, da pride!!user posted image
Vreme je pa user posted image

Kateri voziček sta naročila? Link, prosim...user posted image  Hvala.......

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
2.4.2009 10:40:26   
Arwen
Jutro!

Ayo in eee35 – imata recept med zasebnimi sporočili.user posted image

Go_ta – user posted image za nakup vozička. Zdaj ga boš pa nestrpno čakala.user posted image Midva sva ga tudi naročila preko interneta iz Nemčije in se še dobro spomnim, kako sem vsak dan nervozno čekirala ali me kakšen paket čaka doma. Poj sem ga pa po stanovanju vozila vsak dan, mi je bilo tolk fajn.user posted image user posted image

Sulfinija – jaz tudi mislim, da dolžina tvojega MV sploh ni kritična, ampak če le moreš, ubogaj nasvet ginekologinje in vseeno čimveč počivaj  do naslednjega pregleda, potem pa boste videli kako naprej.

Sasa84 – upam, da se ti tole otrdevanje trebuha kmalu umiri. Mislim, da je še veliko prezgodaj za tako pogosto otrdevanje trebuha, ampak nisem ziher, tako da upam, da ti bo katera druga znala bolje odgovoriti.user posted image

Miska_mccute – o.k., te bom ubogala in risala z jupolom. Ti sporočim, kako bo uspelo. Pa seveda tudi kakšno fotko nalepim kle gor. Sem že par luštnih motivov iz neta shranila, tako da se prav veselim ustvarjalnega vikenda.user posted image

Flora2 – ah, kakšno počivanje neki. Akcija 24/7. user posted image Zvečer pa komaj še do konca CSI pogledam, ampak takoj ko se zarolajo napisi, sem v že komi.user posted image

Punce, a vam tudi tako hitro bežijo dnevi? Jaz sploh ne vem več, v katerem tednu sem in moram prav na koledar pogledat, če me kdo vpraša, pa rečem nekaj na okroglo, recimo da sem skoraj na polovici.user posted image V prvi user posted image sem vsak teden točno vedela, kako velik je mali in kaj se v tistem tednu dogaja z njim, zdaj pa nimam pojma od pojma. user posted image A ste si mogoče že kaj računale, kdaj greste na porodniško in dopust? Jaz zaključim, če bo vse o.k., s 27. 6. user posted image Se že prav veselim ležernega poletja.user posted image user posted image Pa pa,  A.

(odgovor članu zima07)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
2.4.2009 10:44:38   
Anonimen
hey punce!!!
super arwen, veliko uzitka pri risanju...pa le nalepi sem kaj bos ustvarila...
jst porodnisko zacnem 23.7., samo sem itak doma...na zavodu za zaposlovanjeuser posted image    ampak, priznam, da mi cist pase tkouser posted image
glede sledenja nosecnosti po tednih....ja bezi cas ko pri norcih. samo ko pomislim, kje je se august....uf, se mi zdi se straaaaaasno dalec:)

(odgovor članu Arwen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
2.4.2009 11:04:37   
go_ta
Voziček: http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-nomad-buggy-coal_JA5141-H16.html
Košara: http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-capazo-pro-carry-cot-urban-h62_JA53304-H62.html
Lupinica: http://www.o-baby.de/katalog/jane/jane-strata-car-seat-urban-h62_JA3472-H62.html

Moj me je imel že dosti, je reku, da kr naročimuser posted image  Zdaj pa v nove bojeuser posted image  No, za previjalno, posteljico že vem, kakšna bosta, tko da ne bojo take muke kot za voziček.user posted image
Arwen, jst delam do konca junija, pol se pa začne odštevanje!

Tedni v nosečnosti ... vem, v katerem sem, ampak ljudem ni jasno, potem jim pa kr po mescih govorim. Ma že jst sm čist zmedena zarad teh tednovuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
2.4.2009 11:07:37   
Sanikaa
Sulfinija: Moraš se sprostiti in veseliti da je z user posted image  vse ok. Infekcijo bo porihtal antibiotik. Za pomiritev..jaz sem zadnji mesec nosečnosti bila odprta 3 cm in pri normalni aktivnosti (še pesa sem imela) sem rodila en dan čez rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
2.4.2009 11:39:16   
Alja_
Lep pozdrav vsem!

Berem vas, a napisem malo manj.

Za na spisek: naslednji pregled 14.4.2009.

Morda bo še kateri koristila moja informacija.

Sama sem narocila voziček Jane Slalom pro in košaro Cappazo pro (kolekcija 2008) na www.O-Baby.de.

Vključuje vse (torbo, dežno prevleko, tlacilko, globoko košaro) razen lupinice (ker jo že imava).
Tak set v Pikapolonici je JANE SLALOM PRO FORMULA STRATA in cena je 760€.

Sama pa sem tule plačala 474€+poštnina 9,5€, skupaj 483,5€. Provizija na banki za plačilo v tujino je bila 2,24€ (NKBM).
Če bi še vzela lupinico Strata, bi bila cena 622,5€ (vključno s poštnino - 9,5€).

Poslala sem le mail na njihovo stran, da ne zelim placati s Paypalom ampak preko bancnega transferja. Bili so zelo prijazni in mi odgovorili, da gre tudi tako kot zelim sama in se nekaj drugih informacij, kar me je zanimalo. Poslala sem mail za narocilo, oni pa so mi poslali potrditveni mail, da moram v roku 3 dni plačati, ker tako dolgo velja rezervacija.
Sedaj se samo cakam 3-5dni, da ga dobim na dom.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
2.4.2009 11:42:21   
šivilja
Sulfinija jaz se kljub dvema otrokoma na to čisto nič ne spoznam, mer mi MV niso nikoli merili. Upam da bo vse v redu, verjetno pa je tvoje G. malo bolj previdna zaradi tvojih predhodnih težav in noče tvegati. Kar pogumno počivaj!

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
2.4.2009 11:50:43   
Flora2
Opatija, res zoprna zadeva, se mi pa niti sanjalo ni da lahko tabletke vse tako zakomplicirajo. Še dobro da jih jaz ne prenašam najbolje in jih nikoli nisem jemala.

Arwen jaz zvečer tud do TV-ja ne pridemuser posted image , me že prej zmanjka, sploh ne vem kdaj sem nazadnje pogledala kakšno oddajo ali pa film, groza. Za porodniško sem si zračunala da začnem 5.julija moram pa pogledat koliko imam še dopusta, se mi pa zdi da še okrog 20dni, tko da bo to res kar kmal. Res minevajo dnevi in meseci, sploh ne morem verjet da če bo vse tko kot treba grem na dopust in na porodniško že v začetku junija to je samo še 2meseca user posted image user posted image , se veselim me je pa tudi pošteno strah.

(odgovor članu opatija)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

izbira imena
mateja5354

izbira imena za punčko med naslednjimi imeni:

Laura (20%)

Lara (30%)

Sara (29%)

Larisa (14%)

Jasmina (7%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!