Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.3.2009 22:23:20
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Zdaj pa z dragim "štromata". Dejan neko elektroniko predeluje, Anže mu pa zraven sveti ves firbčen in si pusti razlagati zadevo. Mi gre prav na smeh, ko ju poslušam - ful že obvlada, mulc - vse ve, kaj je kondenzator, pa spajkalnik, pa upor itd. Vaš mali bo še kak izumitelj. Se kar zamislim, k še naš Miha ne seže do kolen temu vašemu Anžetku. Pa se mi zdi, da je Miha med ta brihtnimi. Ah, to je samo kratkotrajni spomin . Je prejle dediju razložil, da sta z atijem "pajkala kontejnerje (namesto kondenzatorje) in čipse (čipe)".
|
|
RE: November 2006 - 4. del 30.3.2009 20:14:54
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Spet ste se cel dan gužvale tukaj gor. Kje ste? Kako ste? Še žive? Vreme je za en drek . Jutri nama končno pripeljejo nove jogije, v sredo pa posteljo . Uf, bova šla že z Nejo spat .
|
RE: November 2006 - 4. del 31.3.2009 10:55:08
|
|
|
|
marella1
|
Dobro jutro čveke. Samo na hitro se oglasim (kot vedno) . No tudi mi smo začeli dneve brez plenic in bomo videli kako nam bo šlo. Vikend smo dobro speljali, včeraj tudi naprej se pa pustimo presenetiti . Sem ji pa tudi jaz mogla iti kupiti Pampers ˝gatke˝, ker plenic niti pod razno ni hotela gor dat, pravi da so za male otroke. viv: lepo te je bilo videt
|
|
RE: November 2006 - 4. del 31.3.2009 15:37:19
|
|
|
|
Nogavica
|
Dan! Živi je pri vsej moji tečnobi in nataknjenosti prej uspelo, da me je fajn nasmejala, ko je sredi ljubega miru med igro prijavila: "Ne morem verjet!" Dobra je, ko kar nekaj govori, pa za nekatere stvari sploh ne ve kaj in zakaj. Zgleda, da me je zadnje čase velikokrat slišala uporabiti ta stavek. Malo me hormoni dajejo zgleda in sem tečna kot sam
|
|
RE: November 2006 - 4. del 31.3.2009 16:43:31
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Dan! Živi je pri vsej moji tečnobi in nataknjenosti prej uspelo, da me je fajn nasmejala, ko je sredi ljubega miru med igro prijavila: "Ne morem verjet!" Dobra je, ko kar nekaj govori, pa za nekatere stvari sploh ne ve kaj in zakaj. Zgleda, da me je zadnje čase velikokrat slišala uporabiti ta stavek. Malo me hormoni dajejo zgleda in sem tečna kot sam Jaz tudi opažam zadnje čase razne komentarje, da kar gledam. Npr. zdnjič smo bili v City parku, kjer ni bilo veliko ljudi pa hodi in se ozira okrog sebe pa reče: Milsim da tukaj ni nikogar pa še par cvetk je kot Kaj se zdaj to tam dogaja... ali pa ko uporablja moje stavke (recimo, če jo kdaj kregam) v pogovoru s svojimi navideznimi prijatelji...Res so prav simpatični
|
|
RE: November 2006 - 4. del 31.3.2009 19:33:46
|
|
|
|
krfjolca
|
Anže tudi ves čas kake podobne fore ven meče . Pa se sploh nobene ne spomnim trenutno ... Zadnjič smo se smejali, ko si je v Lumpijevi igralnici obuval čevlje in mu ni šlo, in je na ves glas zarobantil: O Jezus! Pa k enemu fantku je prišel v igralnici, ki mu je vzel igračo, pa mu pravi prav po zlogih: "Ne smeš uporabljati stvari, ki niso tvoje." (sem pol pogruntala, da je to citat iz Nodija, ko Nodi isti stavek reče gospodiču Toniju ) Pa si vedno pozabim pol zapisat tele stvari, vse pozabim.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 31.3.2009 19:44:12
|
|
|
|
Zamima
|
Večer,... danes je bil naporen dan,... najprej sem zjutraj imela dva izpita iz računalništva in sicer Excel in Power Point. Šlo je gladko, tak, da hvala bogu, se bom končno rešila tega,... potem smo imeli pa v vrtcu delavnice, smo šli vsi trije , smo pa morali izdelat akvarij iz škatle za čevlje. Z ribicami in rastlinami iz papirja, pa kamenčke smo dali noter in školjkice . Malo me edino skrbi za Zalo,... je bila danes precej sitna in je zaspala že ob 19.00 , Upam, da ne bo kaj zbolela spet. Zdaj grem pa pod tuš pa nekaj pojest, potem pa pred TV in verjetno kar hitro spat.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 31.3.2009 20:30:58
|
|
|
|
viv_
|
Čer zvečer! Zdaj končno vem kaj pomeni pregovor "eden ni nobeden". Mirno smo poslali z mojo mami na morje za 4 dni in je tako, kot da ne bi imela otrok... Res, kakšen mir! Pa je Mirna pridna punca, ampak se pozna... Naša hiška tudi počasi napreduke... sicer smo še vedno v fazi kopanja in zbijanja skale, ampak je zalaufalo pa sosed se je zaenkrat pomiril in ni bilo večjih izpadov... Kar se tiče govorjenja... Zarja non stop opleta in govori, pa tudi ima take komentarje, da včasih samo gledaš... Mulci mali. Plenice smo za ponoči iz Pampers prešaltali na Muller žabico, ker so ful cenejše... Je pa pridna, kar se lulanja tiče. Kakat pa še vedno v plenico... marella: ja, kje se srečava... sem bila z mojim mentorjem, sva šla na zsss na klepet...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 31.3.2009 20:35:05
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Bravo za vse, ki nimajo več pleničke . Naša je tudi zelo pridna glede tega. Zamima - super, da ste se imeli fajn. Marella - večkrat se oglasi.
|
RE: November 2006 - 4. del 1.4.2009 8:35:25
|
|
|
|
viv_
|
Jutro!
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.4.2009 8:53:20
|
|
|
|
krfjolca
|
Jutro še od mene. Ma sem se odvadila tako zgodaj vstajat ... Sem imela posvetovalnico zjutraj. Še zadnjo. Drug teden pa amnio, potem pa mogoče že bo kaj. Sem že naveličana, da je groza . Sem pa že na 17 kg plusa . Sploh ne vem, kaj me je v zadnjih tednih tako napihnilo, pa ful pazim, kaj jem. Sem si na začetku obljubila, da ne grem preko 80, pa sem že pol kile čez . Po porodu grem pomojem takoj na ločevalno
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.4.2009 10:53:34
|
|
|
|
marella1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Kar se tiče govorjenja... Zarja non stop opleta in govori, pa tudi ima take komentarje, da včasih samo gledaš... Mulci mali. Plenice smo za ponoči iz Pampers prešaltali na Muller žabico, ker so ful cenejše... Je pa pridna, kar se lulanja tiče. Kakat pa še vedno v plenico... marella: ja, kje se srečava... sem bila z mojim mentorjem, sva šla na zsss na klepet... Sem zadnjič v Mulerju gledala, če obstajajo kakšne druge hlačne planičke pa nisem našla te žabice. Kakšne pa so?
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.4.2009 14:36:31
|
|
|
|
Aja1
|
Punce, ki ste jemale KT. Po koliko dneh ste dobile prvo "normalno" M (ne tiste takoj (tri dni) po tabletah)? Me en malček skrbi, da ne bo 2010 ... Ah ne...moj pravi, da ni mogoče . Ko sem v prvo nehala s KT sem jo dobila mislim na 32. dan od tiste M. po takoj tabletah. Naslednji mesec že 28. dan. Zdaj je pa tudi že 32. dan, pa še niti malo ne špika....
|
RE: November 2006 - 4. del 1.4.2009 19:14:31
|
|
|
|
Nogavica
|
Mi smo pa danes našo gospodično vpisali v vrtec. Čez dober mesec izvemo, ali je sprejeta ali ne. Je bila tako prisrčna, ko je gledala pri vratih eno skupinico, ko so plesali. Pa je prišla k njej ena punčka in jo začela božati, čez čas pa je bila že vsa skupinica zunaj pri vratih okrog Žive in so si jo ogledovali in božali. Potem jo je pa tista prva punčka prijela za roko in odpeljala v igralnico, kjer so skupaj malo zaplesali, potem smo pa šli. Sem bila vsa solzna od ganjenosti, ko sem jo videla tam med otroci.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.4.2009 19:14:33
|
|
|
|
Aja1
|
Čer. Mi imamo pa novo postlo . Neja jo že testira. Bomo vidli, če se bomo dobro naspali.
|
RE: November 2006 - 4. del 1.4.2009 19:53:46
|
|
|
|
urška76
|
Čer! IZVIRNO SPOROČILO: marella1 IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Kar se tiče govorjenja... Zarja non stop opleta in govori, pa tudi ima take komentarje, da včasih samo gledaš... Mulci mali. Plenice smo za ponoči iz Pampers prešaltali na Muller žabico, ker so ful cenejše... Je pa pridna, kar se lulanja tiče. Kakat pa še vedno v plenico... marella: ja, kje se srečava... sem bila z mojim mentorjem, sva šla na zsss na klepet... Sem zadnjič v Mulerju gledala, če obstajajo kakšne druge hlačne planičke pa nisem našla te žabice. Kakšne pa so? To je tak mali paketek (24 plenic je not), zelene barve, pa en fant s kopački, ki sedi na žogi je gor naslikan. So pa res velik cenejše od pampersk, pa ravno tako dobre. Zdej pa naprej k otrokom, bo treba v posteljo, pa smo sami in ne morem kaj dost tu gor viset. Aja1 dobr se naspite
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 1.4.2009 21:06:25
|
|
|
|
Aja1
|
Nogavica, Živi bo v vrtcu zihr všeč in se bo lepo vključila...to tije že danes dokazala Kako kaj naše nosečke? Krfjolca - še v enem kosu? Zdaj grem pa spat. Mi zjutraj manjka tista ura (zaradi premika ure). Nočko vsem!
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 1.4.2009 21:07:00 >
|
RE: November 2006 - 4. del 2.4.2009 10:53:46
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Kako kaj naše nosečke? Krfjolca - še v enem kosu? Žal No ja, saj je prav, ker imam danes še zobarja. Mi je plomba padla ven prejšnji teden in mi je kar prav, da mi poštima pred porodom. Samo upam, da ji kar tam ne rodim. Saj stol je pomojem še bolj primeren kot v porodnišnici ... Zdajle grem pa po papirje za vrtec - bomo mi tudi vpisali Anžeta jeseni.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.4.2009 11:36:06
|
|
|
|
viv_
|
Evo mene... pol samohranilke... ker imam samo enega otroka doma Pa še ta je precej pri tašči. Učerej sem si privoščila frizerja... Sem spet malo bolj "kratka" pa bolj rdeča. Tamala je pa zjutri čist zalimana, ko jo budim za v vrtec.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.4.2009 16:45:48
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv RR Tamala je pa zjutri čist zalimana, ko jo budim za v vrtec. Našadva sta tud čist boga. Prvi dve minuti. Pol se pa razživita, sva pa midva boga. Drgač pa tole vreme dons je čist mim. Skoz pada. Brez veze. Pa glava me že cel dan boli, jest pa samohranilka do zvečer.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.4.2009 18:55:58
|
|
|
|
krfjolca
|
Evo, opravila z zobarjem, zobje zrihtani, zdaj grem brez skrbi lahko rodit . Ne bi rada, da bi me še zobje boleli v porodni poleg vsega ostalega. Sem pa spet ob en zob, to je že drugi, ki mu je morala korenino uničit med to nosečnostjo. V prvi nosečnosti se je to zgodilo z enim. Bolje, da nimam več otrok, sicer bom čisto škrbasta ... Sem se pa zdajle nasmejala ... Če poznate tisto knjigico - Zelo lačna gosenica, no, Anže jo ima ful rad. Je pa zdajle hotel dat Kali (naša zlata prinašalka) za jest, pa sem mu rekla, da je Kala danes že jedla in da ne sme več, če ne bo predebela. Pa je rekel: "Ja, pol se bo pa v bubo zavila, pa bo metuljček postala."
< Sporočilo je popravil krfjolca -- 2.4.2009 18:56:30 >
|
|
RE: November 2006 - 4. del 2.4.2009 18:56:09
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Naša nas je zdaj s tem lulanjem začela zvečer že hecat. Jo dam spat in se čez pet minut začne dret "Mami, lulat!" Ok, grem v sobo in jo odnesem lulat. Čez pet minut ponovi vajo,....
|
RE: November 2006 - 4. del 2.4.2009 18:57:27
|
|
|
|
Aja1
|
Krfjolca, tale tvoj Anže je pa faca
|
RE: November 2006 - 4. del 2.4.2009 21:01:07
|
|
|
|
Aja1
|
Max, ne samo čekirat - še kaj napiši.
|
RE: November 2006 - 4. del 2.4.2009 21:02:56
|
|
|
|
Aja1
|
Max, se z mojim meniva, da gremo spet v Kranjsko Goro od 19.4. - 23.4. Če pridemo gor, se lahko zmenimo za en miting. Vi itak hodite že pol leta na Dolenjsko.
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?