Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.3.2009 18:35:45
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 ta smeško pove vse. Še vedno alergična...zelo Joj Aja. sej bo. Boste pač pazili kaj poje. Ni kaj, tud z alergijo se da kvalitetno živet. Mi smo dans spet čevlje kupoval. Smo izkoristil 20% popust v Alpini in kupili gojzarje za Miha in ene pohodne čevlje zame Viv lepo, da boste spet v četvero. Veš kok bo fino, ko se ti bo sredi noči ves mrzel prikradel v posteljo Zdej grem pa risanke gledat.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.3.2009 19:42:40
|
|
|
|
Aja1
|
Ah no, sej ni panike glede hrane, ker smo že navajeni od vsega začetka. Bolj me skrbi cepljenje OMR, ker še kar odlašamo. Ravno danes sem imela spet "pogovor" s pediatrinjo (iz bolnice) - vsi (Nejina P., tale danes, ena prejšnjič,...) hočejo, da jo dam cepit.... Ampak pri taki alergiji ne upam...
|
RE: November 2006 - 4. del 27.3.2009 19:44:22
|
|
|
|
Aja1
|
Evo, visim na RR in jem čokoladna jajčka....Sem pojedla že skor celo vrečko...
|
RE: November 2006 - 4. del 27.3.2009 20:45:46
|
|
|
|
Aja1
|
Kje pa ste vse??????? Imam čas za čvekanje, pa nobene nikjer . Neja spi že od 19ih, tastar je od zjutraj zdoma (najprej služba, zdaj ena poslovilna fešta), mama pa cajta na pretek. Še dobro, da se mi ni treba na glas pogovarjat, ker sem čist brez glasu (je bil prav mučen dan, ko sem kar piskala namesto govorila ). Upam, da se m jutri povrne glas in neha bolet grlo....pa da se mi nos odmaši.
|
RE: November 2006 - 4. del 27.3.2009 20:48:51
|
|
|
|
Nogavica
|
Ojej, Aja1, škoda, da alergija še ni izzvenela. Jaz nimam časa čvekat, ker Živa še bedi. Zdaj si greva umit zobe, potem pa v pižamo in spat. Nazaj me pa ne bo, ker zadnje čase itak vedno zaspim z njo. Lahko noč
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.3.2009 20:55:59
|
|
|
|
Nogavica
|
Aja1, si videla, da sta v novi Mami?
|
|
RE: November 2006 - 4. del 27.3.2009 21:11:58
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Aja1, si videla, da sta v novi Mami? Kdo? Jaz že skor eno leto nisem nobene slike poslala...
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 27.3.2009 21:12:33 >
|
RE: November 2006 - 4. del 28.3.2009 8:46:05
|
|
|
|
Nogavica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Aja1, si videla, da sta v novi Mami? Kdo? Jaz že skor eno leto nisem nobene slike poslala... Kdo? Vidve z Nejo. So pač "staro" uporabili.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 28.3.2009 10:34:22
|
|
|
|
Aja1
|
Sem šla že Mamo kupit
|
RE: November 2006 - 4. del 28.3.2009 20:09:18
|
|
|
|
Aja1
|
Dober večer. Sem zdaj skor dve uri brala, kaj vse ste napisale. Dejte se mal umirit, no . resno....kje ste? Midve sva šli danes še 1x do tega bioenergetika in je rekel, da smo šli prehitro testirat, da ji je on okrepil imunski sistem, pozdravila se bo pa sama. Pa še nekje sem na internetu prebrala podobno (da testi kažejo alergijo še nekaj časa po takem zdravljenju (bioenergija, bioresonanca)). Bomo vidli na naslednjem testiranju čez pol leta. Upanje umira zadnje.... Sem pa zdaj skuhala flaše čokoladnega likerja...gostega...njami. Sem ga kar nekaj že popila. Ma kaj pa čem, če sem sama doma. Tastar se bo zgleda da preselil na šiht, Neja spi,....
|
RE: November 2006 - 4. del 28.3.2009 20:41:18
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Sem pa zdaj skuhala flaše čokoladnega likerja...gostega...njami. Sem ga kar nekaj že popila. Ma kaj pa čem, če sem sama doma. Tastar se bo zgleda da preselil na šiht, Neja spi,.... Madonca bo mela Neja mamo pijanko Bo treba tvojga našibat, da šiht zamenja, da bo mal več s tabo in otroci (množina je namenoma ). Mi smo danes kampirali v Domžalah, sta neki zuni kopala in betonirala z našim atom. Zdele sem pa že torto dokončala. Pa mi ni najlepš ratala. No važn, da bo dobra. Pa držte pesti, da vreme zdrži zjutraj. Sej pol k bodo jedli tortico in pice lahk zarad mene tud uliva, važno da si po suhem živali ogledajo. Zdele mi ga pa mala sračka v posteljici. Se vid, da je popoldne dobri dve urici spala.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 28.3.2009 20:44:33
|
|
|
|
Aja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Madonca bo mela Neja mamo pijanko Bo treba tvojga našibat, da šiht zamenja, da bo mal več s tabo in otroci (množina je namenoma ). Ni tako hudo ...je sladek likerček in ni zelo pijanski. Ima čist malo alkohola, da je bolj piten. Pridi probat.
|
RE: November 2006 - 4. del 28.3.2009 20:47:23
|
|
|
|
urška76
|
Ma bi pršla, sam moram bit jutri s trezno glavo, k bom mela en kup otrok zaupanih. Se za drugič priporočam. Se pa bojim, da ma v vaših koncih že voda kar neki alkohola v seb
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 28.3.2009 20:49:29
|
|
|
|
Aja1
|
vse je možno Pa drugič....če bo še kej ostalo.
|
RE: November 2006 - 4. del 28.3.2009 20:49:57
|
|
|
|
Aja1
|
Lepo praznujte jutri. Pa naj se otroci zabavajo.
|
RE: November 2006 - 4. del 29.3.2009 9:23:22
|
|
|
|
Zamima
|
Dobro jutro,... se na hitro javim,... imamo kar gužvo zadnje dni,... včeraj sem imela obiske, danes roj. dan baje... jutri sem doma in se učim, ker imam v torek 2 izpita iz računalništva upam, da spacam skupaj za pozitivno, držite tačke.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.3.2009 15:00:47
|
|
|
|
viv_
|
Dan punce! Učer sva bili z mami v benetkah in je bilo prav luškano... Še celo sonček je sijal dopoldne. Super! Tamali2 sta bili z atijem doma. Sem mu rekla, nej me ne kličejo, razen če keri glava fali. Pa je moj rekel, da itak iz Benetk nimam kaj pomagat in da me sploh ne bojo klicali Sem imela res malo odklopa. No, do srede smo v 4, potem pa spet v 3... Ampak samo četrtek... v petek gre pa mama viv na sindikalni izlet v Rimini in San Marino, tamali 2 bosta pa pri moji mami...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.3.2009 17:47:43
|
|
|
|
urška76
|
Dan! Zamima vse najboljše (baje...) Bomo držal pesti v torek nč bat. Pa itak, da boš naredila, v to sploh ne dvomimo. Mama Viv se pa sam potepa. Kdo bo pa bejbe vzgajal? Hecam te, ti kar uživaj. Sem ti en majčkeno fovš Mi smo pa danes bredli po lužah živalskega vrta. Ta novo igrišče mora biti super. Je že v planu, da ga gremo ob prvi priliki sprobat. Danes mi nekako ni bilo, da bi otroc po mokrih vrveh plezal . In ne morte verjet, ampak moj sinko pobalinko je imel kunca v naročju!!!! Sam škoda, k sem bila ravno takrat z malo na wc-ju in ga nisem slikala. Ja pa mal smo šli naokoli, dali par jabolk zebram in slonu, pa korenčke kamelam, pogledat smo si šli žirafe in opice, dali marelice medvedom. Morskega leva pa nismo hranili, žal. No potem smo dobili pa štiri ta velike pice (je ena skor cela ostala), pa pijačo. Pa svečke smo pihal in smo se meli fino. Otroc so bili navdušeni. Zdej me pa tole vreme čist zaspano dela. Pa ne morem it spat, k sta maladva na spidu Še dobr, da mamo risanke, da mi ni treba bit cel čas v akciji.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.3.2009 19:29:40
|
|
|
|
Zamima
|
Urška, nimam jaz roj. dneva . bila sva povabljena nekam, ampak ni blo na koncu ničiz tega oz. prestavljeno
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.3.2009 19:37:10
|
|
|
|
Zamima
|
IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Še dobr, da mamo risanke, da mi ni treba bit cel čas v akciji. mislim, kaka mama pa si???? hec seveda Mi tudi te težavice rešujemo z Gasilcem Samom in pa še vedno Nodijem
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.3.2009 19:37:18
|
|
|
|
krfjolca
|
Marija, kakšna zaspana nedelja Mi smo bili danes v kitajski restavraciji, je imel moj deda rojstni dan. Je bilo nabasano do konca, da smo eno uro čakali na hrano. Mali valda že ves siten, je bil lačen, pa še zaspan, revež. No, pol se je le najedel hrustljavega piščanca in dobil izredno dovoljenje, da se gre lahko igrat pod mizo z avtomobilčki . Če tako pomislim, je bil presenetljivo priden. Potem smo šli še na tortico in domov, mali jasno takoj v horizontalo in ga ni bilo za zbudit do pol 7h! Zvečer smo najbrž dobri tam do polnoči ... Zdaj pa z dragim "štromata". Dejan neko elektroniko predeluje, Anže mu pa zraven sveti ves firbčen in si pusti razlagati zadevo. Mi gre prav na smeh, ko ju poslušam - ful že obvlada, mulc - vse ve, kaj je kondenzator, pa spajkalnik, pa upor itd.
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.3.2009 19:38:15
|
|
|
|
krfjolca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Mi tudi te težavice rešujemo z Gasilcem Samom in pa še vedno Nodijem Mi smo v fazi Poštarja Petra. In Backa Jona še kar. Nodi je pa očitno večen ...
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.3.2009 19:42:29
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima Urška, nimam jaz roj. dneva . bila sva povabljena nekam, ampak ni blo na koncu ničiz tega oz. prestavljeno bo pa za drugič, ko bom pozabila veljal
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.3.2009 19:45:30
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima IZVIRNO SPOROČILO: urška76 Še dobr, da mamo risanke, da mi ni treba bit cel čas v akciji. mislim, kaka mama pa si???? hec seveda Mi tudi te težavice rešujemo z Gasilcem Samom in pa še vedno Nodijem Grozna mama sem, sploh če zdele našadva mulota vprašaš. Miha se je tko dru, da sem ga že skor na stopnišče postavila, pa se je premislil. Mu ni, da bi ga sosedje videli kako trmari Pa brez risanke gresta danes spat. Drgač pa pr nas še vedno rula Nodi, zdej mamo enga backa Jona, pa Kravica Katka je tud aktualna. No danes smo še ene Brihtne glavce pogledal. Po dolgem času.
|
|
|
|
RE: November 2006 - 4. del 29.3.2009 19:50:49
|
|
|
|
urška76
|
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca Zdaj pa z dragim "štromata". Dejan neko elektroniko predeluje, Anže mu pa zraven sveti ves firbčen in si pusti razlagati zadevo. Mi gre prav na smeh, ko ju poslušam - ful že obvlada, mulc - vse ve, kaj je kondenzator, pa spajkalnik, pa upor itd. Vaš mali bo še kak izumitelj. Se kar zamislim, k še naš Miha ne seže do kolen temu vašemu Anžetku. Pa se mi zdi, da je Miha med ta brihtnimi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?