aprilčica07
|
Jutro, hariba: predvidevam, da si zdaj že zvedla, kaj je bilo v Sežani... tle okoli smo itak vsi čisto fertik zaradi vsega tega.. valika; lilka: obema en koš zdravja piškotek: bravo za bilance, zdaj jih je treba le še oddat, kajne? Vidim, da se vsi že kr pripravljate na praznovanje rojstnih dnevov. No, mi smo bolj leni za te reči, ampak bomo neki uštimali. Lih tako, za silo.... Da bomo imeli fotke in da bojo none kontente Sem pa vprašala Jakoba, kašno torto naj mu naročimo, ali avto, ali muca, ali pes.. in je rekel ma (to je muca) Tako, da vsaj glede tega ne bo težavic:):) Drgači gre, tle piha burja ko hudič.. Mi gre že prav na jetra, saj ni mrzlo, ampak zunaj vse leti po zraku od listja do peska in ranznih takih reči... Se zdaj odpravljava z tamalim, da greva vseeno malo ven, vsaj do none, ampak kr ni volje..:( Včeraj sem šla na obisk v službo, me pogrešajo (saj to sem itak vedla), in vseh zanima če bom pršla še kaj delat. Jst pa jim ne morem nič obljubit in mi je kljub vsemu težko... Čeprav sem jst in bejbi na prvem mestu, mi do mojih sodelvk ta ožjih ni vseeno, ker vem, da je zdaj itak ful dela, pa kasirajo, še vse kar je mojega..... No, zdaj pa greva.