Maja T.
|
Sem na 153 strani ostala, tako da bo treba prej prebrat, kaj ste načvekale, da bom lahko malo pokomentirala, samo bo kasneje spet tak, tak s časom Sem oglašam, da me Erin ne bo odpisala . Prejšnji teden in ta je bil v gneči. Se namreč to soboto moj brat poroči in sem ta teden laufala po trgovinah, da si kaj za obleč kupim in sem končno našla nekaj lepega. Sem si po dolgem času spet zase kupila in je full dober filing . Prejšnji teden pa nam je le končno uspelo 3. cepljenje, Matejchi za seznam 19.3.09 in je bila Zara po tem tako cartava, sem bila nenehno z njo, tako da spet ni bilo časa za RR. Zvečer sem pa s kurami hodila spat in sva z malo kar skupaj ob 20.00 zaspali. Drugače tokrat ni bilo reakcije po cepljenju in sem bila zelo vesela, da nisem rabila dežurat ponoči in ji zbijat vročine. Še ena dobro stvar se je v teh 10 dneh zgodila, da je Zara zdaj že 5 x prespala celo noč, t.j. od 20.00-7.00 zjutraj . Sicer jaz nisem med tistimi, ki je imela težave s spanjem, Zara je kar pridno spala z enkratnim dojenjem, samo celo noč spat, to je pa good . Imam pa eno dilemo in sicer ali prenehat čisto dojit ali ne??? Mi je hudo, da bi čisto ukinila dojenje, samo se tako mučiva, ker enostavno več ne pije, samo malo si navleče in potem zaključi, meni pa ravno toliko nadraži joškice, da se mlekec dela in ker mi zdaj ne sprazni joškic, se borim s temi vozlički in jo silim, da mi malo potegne. Sicer se takoj priklopi, včasih celo išče, a ko ji ponudim, se ponovi zgoraj opisana situacija. Po drugi strani se tolažim, če bi zdaj prekinila, da sem kljub temu dojila skoraj 9 mesecev in da je to kar dolgo in sem lahko samo vesela, da nama je uspelo . No ne vem, bom videla, še se nisem čisto odločila mi gre na , da naši tako hitro rastejo, ma 1,2,3 pa bodo šli v šolo . No samo še na hitro, ker že slišim čebljanje v posteljici , drugače smo dobro, uživamo, samo za en ku je vreme. Se opravičujem za kletvice, samo mi to vreme brez sončka gre full na živce. HOČEM POMLAD !!!