|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
1.4.2009 22:32:19   
sonček33
Erin zdaj še uživaj v porodniški...user posted image ..pa javi se tudi nam na borbi kaj...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
1.4.2009 22:48:30   
bella02
Hej!

user posted image user posted image user posted image
To pove vse! NAREDILA! Pa je še en izpit za mano. Pa me je blo pošteno strah, ker sem se res premal učila. Sem visela tle gor, pa za avtomobili šnofalauser posted image . Sej sem se učila, sam ker sem vizualni tip, moram 100x ponovit. Pa sem imela mal sreče. sem šla prva noter in sem dobila tisto, kar je kar šlo. No, še ena 7 v indeksu. Sem vesela ko radio!!!

Včeraj sem sam prebrala, pokomentirala bom zdej, mam plok listkuser posted image .

nell, sej mi se velik crkljamo in stiskamo, pa povemo si, da se mamo radi in morda me je še zato bolj zabolelo. Pa saj verjetno še ne ve, kaj je mislila s tem (dobra tolažba, auser posted image )
matejchi, hvala za ponudbo cliota, sam ga kar obdržiuser posted image . Je pa res, da mi ni Renault nikol potegnu. Sva zdej mal gledala Senike, pa ne vemuser posted image

tejkaz, to mora biti ta, ja. Pa veš, da ma ta tip 4 al 5 otrok? Haloooo! Pa tak P, pa bi se lohk na svojih kej naučiluser posted image .
Pa jaz sem bolj zajec, ne bi upala od doma.

kaja02, a iz Celja si ti? Sem te v mislih nekje v Bovcu stacionirala. Aja, a je Nina84 od tam, neuser posted image . Vsaj mislim ...
Ma ja, zarad tega ni Celje zdej user posted image . Sem vsaj mirna, da sem ga šla pogledat. Kajti na sliki je fuuul lep!

krysia, hvala za spodbudo. Sej bo prej al slej ločila mamica/mama, vsaj po izkušnjah ostalih verjamem v to

gajka, sam sem ti do sayurinega in tejkinega posta nasedla, vešuser posted image

sandra123, sej bo ...(to mislim na spanje).  Pa to s smetmi je zanimivo, naša tud takoj vse najde. Zdaj imam res vsaj 1x dnevno posesano, včasih pa tudi 2xuser posted image

Bom objavla, če me slučajn ven vrže, se mi ne da še enkrat pisatuser posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4052
1.4.2009 23:12:21   
matejchi
bella saj nimam jaz Cliota, sem ga pa mela včasih.. pa je lušten avtek, se da tut not kaj počet, čeprav čez domačo mizo.. eh posteljo je ni...user posted image

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
1.4.2009 23:15:21   
bella02
tejkaz, vidim, da nisi šla. Jaz mam kar en strah od takrat, ko je še polivala (pa Tjaša tudi), da bruhne in se zaduši. Tako jo imam vedno na dosegu enega ušesa

Čestitke: LUCIJA (aradej) er STELLA (tatly) za 7ko!

Tudi mi
user posted image

Aja, hvala za včerajšne čestitke moji punčki! Danes se je začela postavljat na nogeuser posted image . Pripleza do sedežne in bi rada kar vstala, pa sem jo prijela za roke. Hudo, saj se je komaj rodilauser posted image ! Pa tolk je smešna, ko puza in čisto iztegne noge in moli tisto rito v zrakuser posted image .

Prestavitev ure je tudi meni kul. Zdaj je Teja že nekaj časa spala do 6h ali 7h, zdaj pa spet spi do 8huser posted image . Res se mi smilite vse, ki nimate noči. Jaz skoraj nikoli ne grem spat pred eno, največkrat pa okoli 2h.

Zojko Mišek, user posted image user posted image user posted image . Zdaj se mi je posvetilo, zakaj se user posted image ne mudi avta kupit. Ker bo to moja formula in bom šla kam na kavo. Pa ga mam, lumpauser posted image

naty, tole je za Jošta: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Erin in anaya, jeeeeeeeeeeeee, čestitke za zobek/zobkauser posted image

ninaaa, prva slikca je user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
1.4.2009 23:24:08   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bella02

user posted image user posted image user posted image
To pove vse! NAREDILA!

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
1.4.2009 23:46:04   
bella02
Zojko Mišek, ne se obremenjevat. Bo pa čez en teden ali dva. Jo boš imela po celem stanovanju, verjemi!

čipka, upam, da bo vse okuser posted image

tamy30, lahko je res sprememba okolja. To user posted image zelo dobro občutijo. Lahko ga znervira vajino slabo počutje. Mi mamo v sobi vedno prižgano malo lučko. To pa zato, ker sem tako vedno videla, ko je npr. kašljala, ali bruha ali je kaj drugega. Pa na CD ji dam muziko. In zaspi brez težav. Čez dan ji lučke ne prižigam, radio pa igra. Je pa res, da imam pri obeh to srečo in so noči prespane in mirne. Pa želim vama veliko veselja v novem stanovanju! To je pomemben korak! Včasih je še najbolj, da ni nikjer nobenega, čeprav je meni osebno zaradi študija tašča v zelo veliko pomoč!

Velikonočni okraski: odkar smo v svojem stanovanju, dam v soboto pred cvetno nedeljo v vazo veje od češple in gor obesim pirhe. Do Velike noči se odprejo zeleni listki in zame ni lepšega aranžmaja! Pa še poceni je! Saj ima npr. Merkur ful enih okraskov, sem zadnjič videla ene krasne metulje. Sam je treba šparatuser posted image . Bodo kmalu zunaj rožice in bo vsak teden kaj novega v vazi, pa bouser posted image ! Trenutno imam hiacinto in tako lepo diši ... Obožujem pa lilije in tudi kakšna vejica bo pristala v moji vazi, da ne bo preveč močan vonj.

matejchi, sem mislila, da ga imaš in bi se ga rada znebilauser posted image . Ja, jo ni čez domačo ...user posted image

Erin, hvalauser posted image . Te bom kar tukaj vprašala, če se še držiš diete? V petek jo je uradno konec, čeprav si ti imela prekinitve. Jaz sem kar zadovoljna z rezultatomuser posted image .

No, pa sem naklofala za nazaj in naprejuser posted image user posted image user posted image !
Aja, še prvoaprilska. Po izpitu sem domačim poslala sms, da nisem naredila, čez 2 min pa še enega, da je 1. april in da semuser posted image . Najbolš je bila moja mami, ko je že moji sestrici razlagala, da ji je hudo zato, ker me pol user posted image tako sekira user posted image . Pa me sploh ne, me 100% podpira in ob neuspehu da voljo za naprej. Sem se prav od srca user posted image user posted image user posted image .
Se kaj ujele POPTv? Baje bodo uvedli vinjete za pešce in kolesarjeuser posted image

No, zdaj pa res dost za danes!
Nočkauser posted image

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4056
2.4.2009 1:28:08   
Anonimen
Pozdravček po dolgem času!

Kako lepo, tejkaz in Krysia sta se celo name spomnili user posted image . Res sem čisto ven padla pri avgustovčkih. Drugače sem vsaj na vsake dva dni prebrala, kaj je kaj novega, sedaj mi pa še to ne uspe. Dnevi se mi izmuznejo kot želatina med prsti. Kakšen dan pa je celo dobesedno tak. Ves želatinasto driskast, na koncu pa je nič od niča user posted image . Ampak na srečo je takšnih dni malo.  V večini so dnevi veseli in sončni! Če pa niso, se pa prepričam, da je vse OK in da bi lahko bilo slabše, pa sonce sije dalje...

Tudi mi trenutno večino časa prebijemo v bolnici. Erazma je doletela bakterijska pljučnica in je tam od ponedeljka. Ostal bo tam še nekaj dni. Tamalega pa tudi zelo dlesni matrajo in se močno slini, pa še prehladil se mi je - malo kašlja in hrope, vročine pa nima. Morda pa le v kratkem dočakamo Otmarjev prvi zobek?! Se kar nekaj zbuja, sitnari, protestira, se upira....

Erin dolgujem podatke za seznam. Ampak jih tako ali tako ne vem user posted image . Kar tako po vrsti si sledijo. Bi morala na datume fotografij pogledat. S 5 meseci se je začel plazit, s 6 sedet, s 7 se stavit na noge in jesti GH,......hm z 8 bo pa menda že kar shodiluser posted image , glede na to, da se povsod, kjer je to mogoče prime in postavlja na noge in se tudi že lepo prestopa. Čeprav menim, da bi bilo bolje, če bi še malo počakal. Ampak že ve, kdaj je njegov čas za to. Zobek bo pa verjetno poleti enkrat pri 12, da bo lahko za RD čevape z roštilja jedel  user posted image ...

Ali pride konec aprila katera v CE z mano kavico spit? Pridem pravočasno in brez foto aparata, da bom čas izključno namenila čveku in ne fotkanju....Bi rabila malo spremembe in splošnega odklopa.

Sem tako utrujena in zaspana, da mi oči kar skupaj lezejo. Grem spat! Upam, da se tamali ne bo več zbudil do jutra. Lahko noč in eno bolho za pomoč in enga pajka, da vas zjutraj zbajka user posted image .....

Imejte se lepo in pridno čvekajte.......

< Sporočilo je popravil PABLO -- 2.4.2009 1:31:30 >

(odgovor članu bella02)
  Neposredna povezava do sporočila: 4057
2.4.2009 6:47:34   
Maja T.
Jutro!

Še vse spite user posted image , malo heca. Bom prvo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... kavico skuhala, da vam pridiši v vaše domove in da bo lažje preživeti te deževne in sive dni.

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4058
2.4.2009 7:21:40   
nell
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14

IZVIRNO SPOROČILO: nell

Jeeeee - mi smo se pa danes slikali in končno dali delat osebnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej sam upam da jo prav cajt dobimo, da gremo mal dopustkat - že komi čakamuser posted image

kak dolgo traja, da ti nardijo osebno?

Ne vem točno, ampak men je rekla, da če je do srede ne dobim, da naj jo pokličem.

bella - jeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za izpit. Glede tvoje tavelike pupuke pa imaš kar prav, da se sigurno ne zaveda pomena izrečenega.

Maja - hvala za kaico - bo pasala.

Js sem tud že v polnem zagonu - perem perilo, pa obešam, pa pospravljam, pa jamram, ker moram sama rač. mizo prestavt iz svojega kotička, ker pride dans ograjo, pa prav zares montirat, in mu bo v napoto - hja moj je včeri čist pozabi na tole - zdaj naj se pa js zajuser posted image .

V takih primerih najprej itak zbentim, pol pa vdihnem in si rečem, ok ni blema, itak sem sama sebi dovolj, bi mogla preživet, tud če deca ne bi blo pri bajti - sam jeuser posted image pomoč bi pa vseen prav pršla. Vse bi še šlo, če ne bi blo tolk enih dodatkov zraven, pol pa to prestavljat - mah bom že, zdej sem zjamrala, zdej grem pa prestavljat - itak je čas za pomladansko čiščenje user posted image

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu tinka14)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
2.4.2009 7:21:55   
Maja T.
Sem na 153 strani ostala, tako da bo treba prej prebrat, kaj ste načvekale, da bom lahko malo pokomentirala, samo bo kasneje spet tak, tak s časom user posted image

Sem oglašam, da me Erin ne bo odpisala user posted image .
Prejšnji teden in ta je bil v gneči. Se namreč to soboto moj brat poroči in sem ta teden laufala po trgovinah, da si kaj za obleč kupim in sem končno našla nekaj lepega. Sem si po dolgem času spet zase kupila in je full dober filinguser posted image .

Prejšnji teden pa nam je le končno uspelo 3. cepljenje, Matejchi za seznam 19.3.09 in je bila Zara po tem tako cartava, sem bila nenehno z njo, tako da spet ni bilo časa za RR. Zvečer sem pa s kurami hodila spat user posted image in sva z malo kar skupaj ob 20.00 zaspali.
Drugače tokrat ni bilo reakcije po cepljenju in sem bila zelo vesela, da nisem rabila dežurat ponoči in ji zbijat vročine.

Še ena dobro stvar se je v teh 10 dneh zgodila, da je Zara zdaj že 5 x prespala celo noč, t.j. od 20.00-7.00 zjutraj user posted image user posted image user posted image .

Sicer jaz nisem med tistimi, ki je imela težave s spanjem, Zara je kar pridno spala z enkratnim dojenjem, samo celo noč spat, to je pa good user posted image .

Imam pa eno dilemo in sicer ali prenehat čisto dojit ali ne???
Mi je hudo, da bi čisto ukinila dojenje, samo se tako mučiva, ker enostavno več ne pije, samo malo si navleče in potem zaključi, meni pa ravno toliko nadraži joškice, da se mlekec dela in ker mi zdaj ne sprazni joškic, se borim s temi vozlički in jo silim, da mi malo potegne.
Sicer se takoj priklopi, včasih celo išče, a ko ji ponudim, se ponovi zgoraj opisana situacija.

Po drugi strani se tolažim, če bi zdaj prekinila, da sem kljub temu dojila skoraj 9 mesecev in da je to kar dolgo in sem lahko samo vesela, da nama je uspelo user posted image .

No ne vem, bom videla, še se nisem čisto odločila mi gre na user posted image , da naši tako hitro rastejo, mauser posted image 1,2,3 pa bodo šli v šolo user posted image .

No samo še na hitro, ker že slišim čebljanje v posteljici user posted image , drugače smo dobro, uživamo, samo za en ku user posted image je vreme.
Se opravičujem za kletvice, samo mi to vreme brez sončka gre full na živce.

HOČEM POMLAD !!!

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
2.4.2009 7:41:44   
Maja T.
Lažni alarm, mala še kar spi, sem jo hotela nahranit in je v kot obrnjena in aja user posted image user posted image .

Nič bom se vam bom spet drug teden priključila nazaj v debato, ker vidim, da mi danes spet ne bo zneslo, da bi kaj pokomentirala, greva z Zaro potem k šivilji/tašči user posted image , da mi skrajša hlače, bomo tako šele zvečer vsi trije prišli domov, jutri pa frizer itd, itd...user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4061
2.4.2009 7:55:09   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: PABLO
Ali pride konec aprila katera v CE z mano kavico spit? Pridem pravočasno in brez foto aparata, da bom čas izključno namenila čveku in ne fotkanju....Bi rabila malo spremembe in splošnega odklopa.

Jaz sem za! user posted image Ampak zakaj šele konec aprila? Saj se je mesec šele začel. user posted image

Maja T. - ja, očitno bo treba počasi zaključit z dojenjem. Če Zari ni več do tega, boš pač morala to sprejet. Sicer pa je 9 mesecev dolga doba in si lahko ponosna nase. user posted image Midva se dojiva oz. bolj cartava zjutraj in zvečer, pa mogoče še tik pred opoldanskim spancem, pa vem, da je mleka že zelo malo. Sem si nekajkrat poskusila malo spumpat za kašico, pa je bila vse skupaj količinsko ena živa žalost! user posted image očitno se bomo še samo malo crtljali, dokler bo hotel.

nell - kakšno ograjo boste pa dali delat oz. kar kakšno boste celo stopnišče naredili? Ker nas tudi še to čaka, pa sem ravno včeraj malo brskala po netu. Meni so ograje iz inoxa ful všeč, pa npr. z lesom obloženi pohodni deli stopnic, ampak tole z lesom na stopnicah pri nas ne bo šlo, ker se bi prehitro uničilo, ograje iz inoxa imajo tako lepe cene... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
2.4.2009 7:59:23   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

tejkaz - ti si enkrat rekla, da imate doma eno to leseno kocko, ki je še Evi zanimiva in si jo pri Sončku vzela. A si imela v mislih kaj takega ali takega?

Taka kocka je super! Mi imamo zaenkrat merkatorjevo ampak potem bom kupila isto...otroc v vrtcu so čist nori na njihuser posted image

Drugače pa je razlika med tema dvema velikost in pa večja se mi zdi boljša..meni osebno...user posted image

Nekaj iščem za našega tamalega, da bi že zdaj lahko uporabljal. Ta večja je videt preveč zahtevna še za tako malega, nič pa zraven ne piše, od katere starosti dalje so primerne. user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4063
2.4.2009 8:09:04   
Maja T.
Z atijem gledam formulo
user posted image

Ej, kako voziš
user posted image

Kaj bo dobrega
user posted image

Kakšne smešne stvari mi starša pripovedujeta
user posted image

Trenutno moji najljubši igrački, še mami se je naučila pesmice in jih poje user posted image
user posted image

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
2.4.2009 8:13:25   
sayuri
Jutro. Današnja noč user posted image user posted image user posted image

MajaT,  ja bo treba počasi kar nehat z dojenjem. Pri nas je isto. Samo crkljata se še. Lovro ponoči, Zara tkole čez dan. AMpak meni je tko fajn. Jst ne bi še končalauser posted image
bella BRAVO user posted image user posted image user posted image  Ma saj sem vedla, da boš ti to naredila user posted image
nell pridna že navsezgodaj user posted image  Sem tud jaz imela že en jutranji zagon pospravljanja user posted image , zdaj me je pa računalnik premamil. Če to ni odvisnost user posted image
Pablo naj Erazem čimprej ozdravi user posted image user posted image user posted image
ZojaMiša sem včeraj hotla poslikat Zaro za une vaje, pa sama ne morem. Mi takoj uide, ko jo postavim v določen položaj user posted image . Bom poslikala ob prilika...al pa mogoče jutri na fizioterapiji.user posted image
MATEJKA naša dva imata lonček presenečenja zlo rada. Lovro skoz tist rdeč nos šnofa, Zara pa v momentu zmeče vse kocke iz lončka. Mora bit prazen in pika user posted image . Drugače je pa nas tudi aktualna Merkatorjeva kocka. Imamo tudi tisto veliko leseno, vendar še spravljeno.
Češnjica pogosteje se nam oglasi.
Erin kolk cajta se čaka na un pregled na pediatrični (endo....nevemkajježe)? Moram danes poklicat in L. naročit.
čipka joj, kako se to hitro zgodi. En dva tri, pa so naši kobacači na tleh. Kako je s Tio? Predvsem si pa ne očitaj za vse skupaj. Za naprej nas pa tole zlo dobro izuči, da ne puščamo user posted image  niti za seskundo samih. En user posted image  zate.
Tamy30 mi imamo iste težave zvečer user posted image . Lovro se tako dere v posteljici kot mali hudiček. To traja tud po eno uro. Se premetava, rije po posteljici, tuli, joka, kriči, brca....samo spat ne. Včeraj sem izvedla en trik. V posteljico sem ga položila s flašo mleka. Je zaspal med hranjenjem. potem me je pa skrbelo, kako bo s kupčkom user posted image  in sem ga skoz hodila gledat. Tam okrog polnoči se je čist prebudil in sem ga morala k sebi vzet. user posted image

No, kolk vas je danes še nosečih???? user posted image user posted image user posted image

anita pogrešana!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4065
2.4.2009 8:17:28   
sayuri
gajka ta velika lesena kocka je za takole majhne tud zlo nevarna. JAz sem jima 1x dala kocko na blazino. Sta bila vsa navdušena in začela vsak iz svoje strani kocko raziskovat. Lovro jo je v trnutku potegnil nase (prijel za tiste železne cevke), potem jo pa spustil in je padla Zari na roko user posted image . TAko, da imam to kocko pospravljeno na visoki omari user posted image  Piše pa na škatli, da je od 18 mesecev naprej.

MajaT, krasne sličice. user posted image  ZAra je prava lepotička. Pesmice iz lončka znam pa tud jaz na pamet user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
2.4.2009 8:18:45   
tejkaz
Jutro

Spala sem skoraj celo noč. Na dveh lekadolih za zbijanje vročine. Moj je imel Jaša čez in pravi da je bil kar priden. Dan je kar lepši, če si naspan, čeprav z polno glavo, zadelanimi dihali, rdečimi očmi in vročino. Bo že.

MajaT, na žalost ti glede dojenja ne vem pomagati. vse bomo enkrat prišle do te točke, ko se bo treba odločit ali nehati dojiti ali ne. Vsaki bo težko in vsaka se bo morala odločiti sama. Ne vem pa kaj je bolje. Nehati, čeprav veš da ne dobi skoraj nič, ali vztrajati. Upam da se pravilno odločiš.

Nell, prosim če drugič jutro začne bolj umirjeno. Imam kar slabo vest ko gledam košaro polno umazanega ali nezlikanega perila, razmetane igrače, stroj umazane posode, ti pa tako pridna. Saj ne hecam se, pohvalno, da imaš že navsezgodaj toliko energije.

PABLO, user posted image za Erazma, da bi se čimprej pozdravil, user posted image za Otmarja, da bi čimprej dobil zobek in da ne bi še on zbolel in user posted image zate, da bi se naspala in spočila. Kavica v celju je pa dobra ideja. Pravzaprav bom jaz v Celju že v ponedeljek. Imam neke opravke in če je katera za kavico, bi bilo super.

Bella, bravo punca. Super si. Koliko ti jih še manjka?

Tamy, mogoče ga je res selitev malo iz tira spravila. Blok je res smotan zaradi sosedov. Včasih si kar nisem upala pustiti otroka malo jokati, da ne bi imela kakšnega soseda na vratih, zdaj pa Evino trmarjenje kar ignoriram in je včasih res živa norišnica pri hiši.

Čipka, enkrat mi je ena defektologinja rekla, da je treba biti, če otrok pade, pozoren na to, da TAKOJ zajoka. Ker če ne, obstaja možnost kratke nezavesti. Zato je pomembno da se takoj zajoka. Ne sme preveč spati in ne sme bruhati. Kako ste danes?

takega?

Takega. Otrokoma je zelo všeč. Evi zato da si jo nosi po stanovanju in rit nasloni, kjer ji paše, Jaša se pa tudi po pol ure zamoti z njo in prestavlja tiste stvari in ropota,...

IZVIRNO SPOROČILO: MATEJKA_

pia pa dans samo nekaj sitnari in se joče... sploh se ne smem premaknit, pa je že jok.  eh, bo že...

Tudi mi smo imeli eno takšnpo obdobje in lahko rečem HB da je bilo samo obdobje. Po kakšnih 14 dnevih je minilo in sedaj je ok.

Sayuri
, kaj pomeni flanikaral?

Zoja Miša
, mogoče bo pa Kaja Lina preskočila plazenje in bo kar naenkrat hodila. Nekateri že zdavnaj hodijo, ko se šele naučijo plazit. Enkrat ko boš prišla na obisk, ti bom pokazala kakšne vaje, ok? In hvala za pohvala. Jaši je res dobrovoljček.

ozziebo, od kdaj ste pa že danes pokonci? Kako je Lara?

In še srečanja:

ponedeljek 6.4. Celje

sreda 8.4. Medvode

Javite se

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4067
2.4.2009 8:28:37   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz
Sayuri, kaj pomeni flanikaral?

Hodil naokrog, bil vsepovsod user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
2.4.2009 8:29:07   
gajka
Katera je že enkrat spraševala za tiste igračke - barvne šalčke, ki jih zlagaš eno v drugo? No, v glavnem, imajo jih v Direndaju v Celju.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
2.4.2009 8:29:25   
sayuri
Aha, gajka zdaj vidim, da je naša kocka malo drugačna od te na sliki user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
2.4.2009 8:41:03   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
Aha, gajka zdaj vidim, da je naša kocka malo drugačna od te na sliki user posted image

Jaz sem dala linka za dve varianti. Sem gledala tudi tisto Mercatorjevo, pa tile dve leseni (manjša, večja), pa pojma nimam, za katero se naj odločim. user posted image Ta večja lesena se mi zdi še čisto preveč zahtevna, Mercatorjeva pa majhna po dimenzijah. Ne bi pa rada, da bi se npr. ta manjše lesene hitro naveličal, ker pojma nimam, kako dolgo je lahko taka zadeva tamalim všeč. user posted image Ne vem, a vzet ta malo leseno, ali mogoče vseeno kar Mercatorjevo... user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
2.4.2009 8:50:42   
buhtlčk
jutrooo

sej sem pokonci od 7h, ampak vseeno...mi je ratal vse prebrat...zdej sem pa utrujena od vas čvek...mali pančka, jst se grem pa iz pižame spravt user posted image

btw - nič se mi ne da, nič. Tale dež....

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
2.4.2009 8:55:13   
sayuri
Mi imamo takšno. Sem jo šla ven vzet in slikat. L&Z sta pa čist ponorela zraven user posted image

user posted image

PA še nekaj naših novejših...jih že neki cajta nism gor dala user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4073
2.4.2009 8:56:14   
MATEJKA_

Katera je že enkrat spraševala za tiste igračke - barvne šalčke, ki jih zlagaš eno v drugo? No, v glavnem, imajo jih v Direndaju v Celju.

JAZ... HVALA...
sem pa tud lepe v pikapolonci našla  - pribl. 80 cm visok stolp user posted image (imajo pa jih samo v trgovini, ne pa na netu, če bo še katera iskala... )

< Sporočilo je popravil MATEJKA_ -- 2.4.2009 8:58:26 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4074
2.4.2009 9:01:24   
Tamy30
jutrouser posted image  smo pa le prespali celo noc. user posted image

Sayuri ta kocka pa je enkratnauser posted image a v Merkatorju se jo da kupiti? To kocko sem nekje ze videla v nekih igralnicah. Mora bti res zanimiva zo otroske rokice.

Sem ravnokar uspela se slisati obvestilo na radiu da se danes v nasih koncih ne bi dezevalo. Zato bom hiro izkoristila dan za sprehod.

Kolikor le lahko vas preberem. Vcasih imam po 30 strani skupajuser posted image

Pablo zelim ti da bi Erazem cimprej ozdraveluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?