Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Noč za . Jaz ne vem kaj je sedaj to! Če niso zobi, potem upam, da je neko obdobje, ali vsaj vreme, ker če ne potem je z Kajo Lino nekaj narobe . Mislim, otrok joka. Zapala je ob 22h, še to z težavo, potem se je zbudila ob 23.30 jokala, sem jo vzela k sebi, malo čaja in mi zaspi na rokah, jo položim, se zbudi ob 00.15h, joka in joka, spije malo čaja, pa joka naprej, jo tolaživa, sedaj oba, pa skoraj ne pomaga, poskusim ji dati mleko, sploh flaše noče, jo greva previjati, na previjalni se smeje , ni pokakana, samo polulana, spije še 65 ml čaja, malo joče in zaspi, v spanju se premetava, vsake toliko zajoka, se zbudi ob 3.40h, poje mleko in zaspi do 7.30h. Sedaj pa mi prosim povejte, kaj bi to lahko bilo. Jaz sem bila ponoči že panična, da je z njo nekaj narobe . Moj pravi da sem jo razcartala, ampak po mojem ni to to. Jo je lahko česa strah? Kaj je narobe, ali jaz kaj narobe delam? Prosim kakršni koli nasvet bo prišel prav. Hvala! Pa še to - tudi čez dan je spremenljive volje, ni več tak dobrovoljček no. Pa ko ji hrbet obrnem je jok, pa ko ne dobi tiste igračke, ki je mogoče malo predalač od nje je jok... Takle smo mi imeli ca 14 dni nazaj, ponoči je jokal tudi na manj kot uro, če si ga pobožal, mu dal dudo ali vodo, je potem zaspal nazaj. Kot da bi se mu kaj sanjalo Podnevi pa tudi živi obup, ne spat, ne biti na tleh, ne na rokih, ne v kinderpetu.... Če ima katera kak recept se jaz tudi pridružujem. Sej zdej je malo boljše, vsaj čez dan ni tako naporen, ponoči se pa še vseeno zbuja, pa joka, pa se na trebuh obrne in joka, pa bi dudo, pa bi vodo, pa spet dudo..... Aha, temperatura.... bi bilo možno, da je pri nas tudi to ponoči. Ga bom dala eno noč za hec brez spalne vreče, pa da vidimo. Lepe slikice O kateri merkatorjevi kocki se to pogovarjate? Leseni ali tisti plastični, ki jo ima mislim da Erin (se mi zdi da si enkrat sliko kazala)? Erin in anaya čestitke za zobke igrače.... Lanu pametni kuža ni kaj preveč zanimiv, lonček presenečenja je fajn za tiste kocke ven metat, pa da se po tleh vali in ropota, ima pa zelo rad žogico, pa še eno plastično igračko za pritiskat - z zvoki. Zdej mu bom verjetno kupila tisti pametni telefon, ker ima izredno rad daljinca pa vse te igračke za pritiskat. Pri nas je bilo pa včeraj novo to da se je lump začel naprej plazit, po kolenih. Gre na kolena, premakne koleno in rokico, naredi par korakov, pa se spočije na trebuhu. Že kar pride kamorkoli hoče, hb še vsaj hiter ni.
|