Zoja Miša
|
Tejkaz, zobov še ni na spregled, jaz nimam pojma kaj je . Danes se je še v vozičku jokala, ne jokala drla . Jaši pa nasmejan, kot vedno, smeško čeden mali! Naty, upam, da se čim prej pozdravite Ninaa, bravo za Špelo! Kaj takega, sem mislila, da kahlice pridejo okoli 2 leta na vrsto Iiiiiii Špelca na kahlici, hudo! Gajka, ja prevelike, sem si ene hlače športne, fajne v EDC-ju kupila kake 3 mesece nazaj, pa so prevelike , verjetno bodo še kdaj prišle prav, ampak vmes pa naj jih sestra nosi. Verjetno mi bodo sedaj, ko sem nehala pumpati šle kg nazaj gor . Pa jim ni treba. Ja, tale pupa je skoraj cele noči že prespala, sedaj pa tole. Kaj je, nimam pojma . Upam, da samo neka vmesna faza, če že zobki niso . Ti pa se spočiješ! Bravo Rok! Anaya, super za zobka! Nell, dobro si si jih privoščila! Veverička, naša se sicer obrača že dolgo, ampak od kar zna sedeti, noče biti več na hrbtu in tudi obrača se tako ne , plazi se ne, se ne zna premakniti... eh, tudi jaz sem nekako zaskrbljena zadnje dni, da delam kaj narobe, ker je vse skupaj nekam čudno Sayuri, bravo za Lovrota! Korenjak! In že vnaprej hvala! Erin, bravo za zobek! Tinka, uživajte! Čeprav po obrazu sodeč tvoj sonček ni najbolj navdušen? Kaja Lina spi, jaz pa kavo! Zvečer imam masažo hrbta, juhu!!!! Malo odklopa!