naty13
|
Dan. Sem vas mal zanemarjala te dni v smislu pisanja. Ni bilo jah volje, časa,.... Smo spet bolani oz prehlajeni. Jošt se je zbudil v soboto z vnetimi učkami - sicer ni bilo kakšno hujše vnetje, ampak je dosti, da je bilo. V nedeljo smo štartali z inhalacijami, v ponedeljek se je mal poslabšalo vse skupaj in sva šla do P, zdej imamo inhalacije na 4 ure, kašljamo in včasih zaradi tega bruhamo. Hranjenje je včasih misija nemogoče, ker se kakšno rundo za vsako žlico začne davit, ker ga draži, ampak je bolje. Včeraj zvečer okrog 21h je imel spet tiste hude napade dražečega kašlja, k sreči ni bruhal, pa še inhalacijo je imel potem. Se je potem umiril in ponoči ni nič kašljal. Spali smo do 7.40. Vmes smo se inhalirali ob 3.30. Spim pa zadnje dni kot ubita. Sploh ne vem, kdaj je vstal Nisem slišala. Nejc je zaenkrat bp. Zoja Miša in Erin za kofetkanje in čvekanje, pa za randi Tilna in Kaje Line. Sandra sem se kar nasmejala tvojima lumpama, ena bo zemljo pomalcala ena pa smetke. Sayuri L&Z za napredek v razvoju. Super, da ste bili pohvaljeni. ne bi rekla, da lovite vrstnike, sta jih že ujela in dosti prehitela. Če samo za primer vzamem, da mi še niti ne puzamo, ne plazimo se, no se ne bomo, ker nimamo interesa ,.... Tejka Pozdravi se. Tudi jaz nisem upala zadnjič v trgovino, ko je Jošt spal, sem iskala z baby fonom , da je bil za tist trenutek doma. Sem bila ziher 5 minut nazaj, ampak ga nisem upala pustit. Ne upam si tudi jaz ne. Gajka jaz bi pa peljala na tvojo forro, ker mi ni na pamet padlo, da je že 1. april. Ja, čas gre tako hitro naprej. Ja bilo bi fajn, če bi si jo pa res umisila, če te že služba heca. slikice -