|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 4.del***
1.4.2009 9:48:06   
gajka
Jaz pa že spet ultra slabe volje zarad informacij o stanju v službi. Očitno tam ni več prihodnosti zame. Bo res treba kam drugam it. In ne, ta pa ni prvoaprilska. 

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
1.4.2009 9:53:55   
tejkaz
Gajka, oči moram pa počivat.

Krysia, potem tvoja prijateljica dela na Založništvu. Pri meni, v moji pisarni na mojem računalniku, na mojem mestu.  user posted image Kar malo pogrešam to mesto. Reci ji, da mize nisem jaz razmetala. Samo neopravljeno delo je, ki me čaka ko se vrnem.

Ok, eno vprašanje. Jaša spi. Res trdno in spal bo še kakšno uro. A si upam iti v trgovino, ki je pol km stran z avtom? Res imam izropan hladilnik. Še kosila ne morem narest.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
1.4.2009 9:54:24   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Jaz pa že spet ultra slabe volje zarad informacij o stanju v službi. Očitno tam ni več prihodnosti zame. Bo res treba kam drugam it. In ne, ta pa ni prvoaprilska. 

Kaj pa tisti razgovor, ki si ga imel kakšen mesec nazaj?

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
1.4.2009 10:19:56   
sandra123
Jutrouser posted image user posted image user posted image , sem komaj k sebi prišlauser posted image ...pijem duplo kavico, da me malo zbudi....Taja se mi veselo spravlja k roži, ki jo imam na tleh, pa mi zemljo ven mečeuser posted image user posted image user posted image user posted image , Teja pa išče kje je kakšna smetka, da jo pobereuser posted image user posted image user posted image user posted image ...lumpe, bom spet morala sesalec zalaufatuser posted image user posted image user posted image ...
Sayuri, moji2 se postavljata na nogice, kadarkoli imata to možnost, če sem z njima na kavču, lezeta dol, se držita za kavč in se na nogicah držita, ampak jima tega ne dovolim preveč, ker je še prehitro...
Gajka, škoda za službouser posted image
Tejkaz...mislim, da je bolje, da počakaš, da se zbudi...včasih se kaj nepričakovanega zgodi....

Lp, Sandra

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
1.4.2009 10:29:12   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123
Tejkaz...mislim, da je bolje, da počakaš, da se zbudi...včasih se kaj nepričakovanega zgodi....

Saj nisem šla. Bova mogoče šla potem skupaj.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
1.4.2009 10:36:14   
Krysia
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Krysia, potem tvoja prijateljica dela na Založništvu. Pri meni, v moji pisarni na mojem računalniku, na mojem mestu.  user posted image Kar malo pogrešam to mesto. Reci ji, da mize nisem jaz razmetala. Samo neopravljeno delo je, ki me čaka ko se vrnem.

Ok, eno vprašanje. Jaša spi. Res trdno in spal bo še kakšno uro. A si upam iti v trgovino, ki je pol km stran z avtom? Res imam izropan hladilnik. Še kosila ne morem narest.

A res pogrešaš službo al je 1. april? Pa sej verjetno greš nazaj tja, a ne?

Za trgovino si pa jst ne bi upala ga pustit ... nikol ne veš ... sej verjetno bi spal tko kot preden bi šla, sam ... kaj pa vem, sem bolj zajc za take stvari ... Eh, vidim, da is že napisala, da ne greš ...

gajka, sem vas hotela danes z isto foro nahecat, pa sem si premislila ... user posted image se mi je zdelo, da me boste itak takoj pogruntale ... pa škoda za službo, ampak upam, da boš še kaj boljšega našla ... in to točno takrat, ko se ti izteče porodniška! Držim pesti. Drugač si pa res novo user posted image omisli, pa bo ...

Čestitke: LUCIJA (aradej) er STELLA (tatly) za 7ko! user posted image user posted image user posted image user posted image

bom rajš objavla tole, preden se Rok zbudi ...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
1.4.2009 10:41:00   
Zoja Miša
Najina nočuser posted image . Anita verjetno spi te dni, ima nadomestilo - meneuser posted image . Sva se zbudili ob 00.10h (ne vem zakajuser posted image ), ob 1.30h jedli, ob 3.30 (ne vem zakajuser posted image ) ob 5.30h jedli, spali potem do 7.30h. Pa sem danes začuda spočitauser posted image .
Sem že omare pospravila (beri dala stran en kup cot, ki jih je ali povozil čas ali pa so prevelike ali preprane...) v glavnem, sem vesela. Sva si pa že zadnjič s sestro zamenjali skoraj celotno garderobo (govorimo o šisto lepih cotah), ona meni jakno jaz njej jakno in hlače pa majčke....pa sem skoraj nova, za nič zaprevljenih evrčkovuser posted image user posted image user posted image . Ona pa tudi. Obe zadovoljniuser posted image .

Nell imaš prav, verjetno bom res pogrešala to cartanje, tako da je, saj je lepo! Mislim, da je vročina, če je več kot 38.

Sandra, lepo napredujeta tvoji princeski.

Sayuri, če se ti to da, te res prosim! Zlata si.user posted image Kako pa se ti bom oddolžila boš povedala sama! user posted image

Gajka, hmmm....prvoaprilska, a ne?!user posted image  Tudi jaz nimam M, še vedno! Pa me to kar malo jezi! Službo pa zamenjaj, kaj pa. Čeprav je verjetno to lažje rečt, kot narediti, ne?user posted image

Tejkaz, jaz si verejtno ne bi upala it. Vidim, da boš ti naredila isto, kot bi jazuser posted image

Čestitke Stelli in Luciji!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
1.4.2009 10:41:38   
tejkaz
Krysia, službe niti ne pogrešam, pasal bi mi kakšen dan odklopa. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
1.4.2009 10:42:39   
Krysia
nell, ti si pa dobro nahecala svojga - sam da ne bo zdej domov prinorel majstra čakat user posted image Jst sm mojmu obljubila, da ga letos ne bom na nobeno foro vrgla ... pa se bom probala držat user posted image

Mene pa ful rama boli, pa ne vem od česa ... sem ponoč zarad tega bolj slabo spala in zdej me posledično boli še glava ... eh, same bolečine, pa še kislo vreme ... še dobr, da je Rok pridno spal - je jedel ob 5h, pa spal do 7:30 in od 9:30 spet spi ... sam bo verjetno kmal akcija ... user posted image

se tipkamo pol ... pridne bodite.

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
1.4.2009 10:45:39   
tejkaz
Zoja Miša, nisem si upala iti. Sicer mirno spi, ampak res nikoli ne veš kaj se lahko zgodi. Bomo pač jedli poletno in puding, Jaša pa piščanca in grah. Joj, kaj je pa s temi vašimi nočmi zdaj? Kakšen zobek? 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
1.4.2009 10:58:21   
aradej
Danes bo pa tole:
user posted image

Jutro vsem. Noč je bila katastrofa. Smo se zbudil ob 23 in jedle potem pa ne zaspat do 1.30. Je zaspala potem v najini postelji. Je user posted image  pomagal uspavat, sem bila user posted image  pa sem ga zbudila. Ob 2.30 sem jo dala v posteljico, pa se Diana zbudi za WC, potem pa je vse bolj kot ne megleno. Ponovno vstajanje, hranjenje, steklenička in spet pristanek v najini postelji povsem budna.
Če bo šlo tako naprej bom znorela. Bom poskušala čez dan nadoknadit.

Hvala za čestitke.user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
1.4.2009 11:07:40   
naty13
Dan.

Sem vas mal zanemarjala te dni v smislu pisanja. Ni bilo jah volje, časa,....

Smo spet bolani oz prehlajeni. Jošt se je zbudil v soboto z vnetimi učkami - sicer ni bilo kakšno hujše vnetje, ampak je dosti, da je bilo. V nedeljo smo štartali z inhalacijami, v ponedeljek se je mal poslabšalo vse skupaj in sva šla do P, zdej imamo inhalacije na 4 ure, kašljamo in včasih zaradi tega bruhamo. Hranjenje je včasih misija nemogoče, ker se kakšno rundo za vsako žlico začne davit, ker ga draži, ampak je bolje. user posted image   Včeraj zvečer okrog 21h je imel spet tiste hude napade dražečega kašlja, k sreči ni bruhal, pa še inhalacijo je imel potem. Se je potem umiril in ponoči ni nič kašljal. Spali smo do 7.40. Vmes smo se inhalirali ob 3.30. Spim pa zadnje dni kot ubita. user posted image  Sploh ne vem, kdaj je user posted image  vstaluser posted image  Nisem slišala. Nejc je zaenkrat bp.

Zoja Miša in Erin user posted image user posted image user posted image  za kofetkanje in čvekanje, pa za randi Tilna in Kaje Line. user posted image

Sandra sem se kar nasmejala tvojima lumpama, ena bo zemljo pomalcala ena pa smetke. user posted image

Sayuri user posted image user posted image  L&Z za napredek v razvoju. Super, da ste bili pohvaljeni. ne bi rekla, da lovite vrstnike, sta jih že ujela in dosti prehitela. Če samo za primer vzamem, da mi še niti ne puzamo, ne plazimo se, no se ne bomo, ker nimamo interesa user posted image ,....

Tejka user posted image user posted image user posted image user posted image  Pozdravi se. user posted image user posted image user posted image  Tudi jaz nisem upala zadnjič v trgovino, ko je Jošt spal, sem iskala z baby fonom user posted image , da je bil za tist trenutek doma. Sem bila ziher 5 minut nazaj, ampak ga nisem upala pustit. Ne upam si tudi jaz ne. user posted image

Gajka jaz bi pa peljala na tvojo forro, ker mi ni na pamet padlo, da je že 1. april. user posted image  Ja, čas gre tako hitro naprej. user posted image  Ja bilo bi fajn, če bi si jo pa res umisila, če te že služba heca.

slikice - user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
1.4.2009 11:09:00   
Ninaaa
Dober dan!
Jooooj gajka, jaz sem pa za trenutek že zaploskala, da nisem edina user posted image , pol pa berem dalje pa mi je blo sami pred sabo nerodno da sem padla na tvojo foro user posted image

Imam tud jaz novičko (pa ni prvoaprilska šala): naša Špela je danes prvič sedela na kahli in naredila pravo klobaso! Sej bi pripela slikco, pa ne vem če je glih primerno kakce popat po forumuuser posted image  Sem bla tok vesela, takoj sem jo slikala in tašči in mami slikce poslala user posted image  sej itak da še ne ve, zakaj se gre, ji je pa blo luštn sedet na raci in pritiskat, je ni nič tiščalo v plenički user posted image

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
1.4.2009 11:12:24   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Kaj pa tisti razgovor, ki si ga imel kakšen mesec nazaj?

Tist razgovor sem imela decembra. So bili oni odkrito navdušeni nad mano. Problem je nastal, ko so ponudili občutno premalo plačo za mojo izobrazbo in izkušnje, potem je kao njihov direktor imel nalogo čez novoletne praznike razmislit, kaj mi dejansko lahko ponudijo... Od takrat nisem več slišala nič od njih, čeprav tudi zaposlili potem niso nikogar. user posted image Ta, ki je imel razgovore čez (poleg kadrovnika), ki bi bil potem moj nadrejeni, je pa stokal nekomu (od tega nekoga sem pa jaz potem tudi vse izvedela), da so mu tisti pri koritu čisto zvezali roke, ker so sami škrtuhi. Jebi ga! Tak je svet! user posted image

Zoja Miša - prevelike cote? Madonca, a si se še dodatno uskočila, ali kaj? A ni tale tvoja pupa že tako pridno spala? Kaj ga pa zdaj svira? Naš mulo je pa danes svoj nov rekord postavil od 20:30 do 7:30, brez prekinitve. Mi tale prestavitev ure in še tole slabo vreme kar paše, da je še zjutraj bolj temno, ker prej je bil že kmalu po 5. uri buden, sploh, če je sonce sijalo.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
1.4.2009 11:17:07   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: Ninaaa
Jooooj gajka, jaz sem pa za trenutek že zaploskala, da nisem edina user posted image , pol pa berem dalje pa mi je blo sami pred sabo nerodno da sem padla na tvojo foro user posted image

Saj, če se tile oblaki pri razmerah glede službe ne razkadijo kmalu, se ti utegnem v bližnji prihodnosti res pridružit. user posted image Pa res super tole s kahlico! user posted image Naš navadno kaka, ko se intenzivno po tleh valja. user posted image

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
1.4.2009 11:19:03   
anaya
Jutro...:)

Ne vem katera točno vodi seznam al Erin al Matejchi, v glavnem mi mamo 1 zobek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
1.4.2009 11:24:45   
gajka
sandra123 - a si zdaj že kaj bolj mobilna s tvojima ta malima pupama? Našega junca že malo firbec matra, kako sta kaj zrastli. user posted image Bom mogla počasi spet malo k Irmanu po leče, pa bi Rok še T&T lahko malo pozdravil. 

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
1.4.2009 11:26:52   
tejkaz
aradej user posted image user posted image poskusi nadoknaditi čez dan. Čestitke za sedmico.

Gajka, madonca kam gre čas. A decembra si bila na razgovoru? Ura je pa tudi pri nas dobro prinesla. Eva spi do 7.30 običajno.

Ninaaa, bravo za klobasico. Ti jo kar pokaži, pa ti še jaz Evino user posted image Hecam se.

Naty, bošček Jošt. Upam da se kmalu pozdravite in da vsaj Nejc ostane zdrav.

Evo, Jaša se je šele zdaj zbudil.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
1.4.2009 11:27:42   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: anaya
v glavnem mi mamo 1 zobek user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo. user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
1.4.2009 11:33:31   
Ninaaa
gajka, za kahlico sem se odločila samo zato, ker mi že tri mesce vsak dan takoj po zajtrku kaka, sem pa rekla, da vidim če mi bo mogoče uspelo jo na finto dobit - sva pojedle kašo, pa plenico dol, pa sedet na kahlo, ni blo dve minuti je že pritisnila in je blo. Saj ne vem, kdaj daš otroka na kahlo, kolk mora bit star da dojame da je to za odvajanje namenjeno? Pa nič nisem vzela take da poje, čist navadna kahla je z ročaji da se mal prime.

Tisto s sedenjem z iztegnjenimi nogicami me je mal prestrašilo, ne vem katera je napisala da to ni pravuser posted image
Naša sicer ni nedonošenček, je 10 dni prenošena, sedi pa že od 5. meseca, ampak vmes stegne nogice, vmes jih pokrči, mal se tudi na stran obrne... Kaj ji moram nogice skos pokrčit ali lahko sedi tudi z iztegnjenimi? Tudi jaz nisem bila nikoli pozorna na to, nisem še slišala da je to kaj narobe, zdaj mi je pa mal hudouser posted image

Novembra bo naša Špela dobila bratca!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
1.4.2009 11:39:46   
sandra123

sandra123 - a si zdaj že kaj bolj mobilna s tvojima ta malima pupama? Našega junca že malo firbec matra, kako sta kaj zrastli. user posted image Bom mogla počasi spet malo k Irmanu po leče, pa bi Rok še T&T lahko malo pozdravil. 

Gajka, kot vedno si dobrodošlauser posted image ...samo morava pa ta prave ure uskladiti, ker tale ura, ki se je prestavila, mi čisto štrene meša....sta šele pred 20.min. zaspaliuser posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
1.4.2009 11:42:32   
tejkaz
Ninaaa, moja tavečja je pri dveh letih začela malo bolj razumet čemu je namenjena kahlica. Zdaj pri starosti 2 let in 4 mesece pa je podnevi suha in brez plenice.
Kar se pa sedenja tiče. Nič ni narobe če tako sedi, nič kasneje v njenem razvoju ne bo narobe. Pač bolj pravilno je, če sedi s skrčenimi nogami. Če ima iztegnjene, je samo malo napeta in zategnjena. Ko sedi, ji pojdi s prstom bolj močno vzdolž hrbtenice, pri tem bo nogice takoj skrčila in hrbet poravnala. To je ena vaja. Ena vaja je z valjem ali z nogo. Sediš za njo in ona naj se ti prevali čez stegno, tako da se bo opirala na rokice, in bo na kolenčkih. Ko bo to obvladala, bo obvladala tudi sedenje s pokrčenimi nogami. Bom probala poslikat, kako midva to počneva.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ninaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
1.4.2009 11:45:13   
tejkaz
Zdaj sem se spomnila, da sem pozabila odgovoriti Sayuri. Medicinski valj smo mi dobili od fizioterapevtke na posojo. Je podoben tistemu valju od bombažkov, samo manjši ima premer. S tem valjem smo delali vaje da se preko njega nagne na bok in iz boka na vse 4. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
1.4.2009 11:54:18   
anaya
ok popravlam mamo 2 ZOBKA!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
1.4.2009 12:02:26   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: sandra123

Gajka, kot vedno si dobrodošlauser posted image ...samo morava pa ta prave ure uskladiti, ker tale ura, ki se je prestavila, mi čisto štrene meša....sta šele pred 20.min. zaspaliuser posted image user posted image

Rok zaspi po novi uri šele okrog 12h, pa še to zadnje dni ni več nujno, da sploh čez dan kaj spi. Kakšen dan celo 3 ure, kakšen dan pa komaj kakšne pol urce napraska. user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?