metuljcek321
|
Eto, uporabljala bom ŠUMNIKE - ouje! Here we go ... Umpa, dobra fora za 1. 4. rebeca, ja, tistega z obešencem sem ze slišala, je dober. hd, kaksen je kakec? tims, uf, ej, imam pa potem res neke silne povezave s prfoskami, a ne? Slikice si kjut prlepila, sem en majčken komentirala. flower, mesek ji dam vsak drugi dan - se pravi, da ga en teden dobi 3 x, naslednji pa 4x. populis, za prespano noč! Lara je bila tudi na mitingu zelo pridna. Hvala za odgovore o avtosedežih! Dobr ste naaprilale svoje bližnje Jaz pa klasično: mami te je klicala, pokliči nazaj. In jo je za vse prespane noci, naj jih bo čim več. neboglasnica, tud jaz dobila dohodnino in bo spet treba en mal razvezat denarnico za državo. Tinky, za P. grozljive zgodbe ste nekatere napisale o svojem otroštvu in mladosti, kjer ni bilo kaj dosti ljubezni s strani staršev, malo razumevanja, ljubezni, topline, občutka varnosti, ... - pretresljivo & žalostno, upam, da ste to uspele prebroditi, se izkopati iz bolečih izkušenj, se kaj naučile, postale močnejše in modrejše. Vem, lahko je pametovati, a na vas mislim iz srca in vam pošiljam en veliiiik moje otroštvo in mladost - ne bi moglo biti lepše & vse, kar si želim, je, da bi tašen odnos do otroka znala vsaj približno prenesti na svojo malčico. Vidim, kako krasno sta me moja dva vzgojila, kakšnih vrednot sta me naučila, kako sta ravnala z mano, koliko ljubezni, spoštovanja, podpore, spodbud, a vedno tudi meja & pravil, sta me naučila. Včasih kar obstanem, ko razmišljam o tem, in ne morem verjeti, koliko enega dela je vloženega v to, in kaj vse nas še čaka, da bomo kar najbolje po svoji vesti, zmožnostih in z najboljšimi močmi iz svojim malečkov naredile samostojna, samozavestna, optimistično nastrojena, delovna, skromna, vzgojena, kolegialna, razumevajoča, ..... (dodajte po izbiri - vsaka svoje) bitja. Ah, filozofiram ... ma, me včasih kar stisne & se vprašam, če bom vsemu temu kos ... slowly but steadily, pa bo, a ne? sasi, Majuška - ZS z ogrooooooomno zamudo --- totalno neažurna sem & vedno pozabim čekirat, če je kaj novega - mea culpa! glugluglu, meni je propadlo 10 dni lanskega dopusta - tko je, ja - žal Pa za mere in uspešen pregled ter dobre izvide. nanka, za prvo pomoč, zdaj pa še vožnja. Je pa to dandanes res fuuul drago, a ne? Ura vožnje je zihr ulala evrov, ne? ilatic, kakšen frajer je tvoj mali, ej! za enaki imeni, rebeca & ilatic - to pa je naključje, kajne? Bor, are you getting better? 3jemi, kako Lovro? Ga je kaj utrudilo pecanje Lare in Anje? Ouje, glugluglu, za Rabac.