Zvezdica
|
ajauser posted image sem pozabla povedat...sem poslala, jauser posted image vse une članke, pa iz celja je poslanouser posted image k drgač bi takoj vedla da sm jstuser posted image zdej pa ne vem...bomo vidl, sej bo verjetno on kej mojmu omenu, ko bosta skup pršla, k me res zanima odziv... Upam, da ji bo kapnilo zakaj je to dobila! Meni so take face tile naši čmrlčki, da bi jaz tudi takoj še enega imela.user posted image Prav fino je.user posted image čak, da se začne plazit zato se mi mudi, da se ne premislim. kok mi je dohcajt, k ni tamaleuser posted image user posted image sploh ne vem kaj nej počnem.....no, ajd, bi lohk kej najdla, sam tist se mi pa ne dauser posted image jast itaq hodim po tamalga po kosilu, ker imava potem full časa sam za naju. Danes sva šla v knjižnico, pa mal okoli, pa čvekala sem z mojim filozofom..... tamal je pa spal v vozičku. kolikokrat na dan kakajo vaši sončki? Naša tamalčka je na začetku precej kakala (skoraj pri vsakem previjanju je bila pokakana), potem je kakala 2-3x na dan, potem 1x, včeraj pa cel dan ni bilo nič moj vsak dan vsako previjanje, danes pa samo enkrat. ampak ga je napenjalo full. Normalno je da tudi en teden ne kakajo, tko da ne bo panike. auser posted image to je to....ta je celo super slavica, jst bom že z navadno zadovoljnauser posted image a ve vse šivate al kaj?!?!?!? Pa kaj sam jast nič ne znam? razen kuhat pa dnar zapravljat Snikolina, jast bi pkl pediatra, zarad boljšga občutka. Danes je imel Noah prvo cepljenje,božček, mal je jokal Oj...kako ste drgač? Kako se prilagaja mala? Joj keri lepotkoti so te otročki, Tian ma take laske k moj patrik Ja, super! Men tašča popazi max. 1 uro pol ma pa dost. Lohk kakšno limonado al pa ponovitev od ponovitve zamud ful mi rač. neki počas dela user posted image men tud pa še čist nov je... Valjda ga vreme je..be a ress...ja sej v kopru je zdej ful lepo res...ful spremenjen je koper.. kje pa dela če smem vprašat... moja nona je živela v šalari...jast pa bi takoj živela tam. Od kod si iz KP? Sem preživela vsa poletja tam kot otrok in punca. Pa še žlahto imam tam. Mi smo bili danes zunaj. Sej to sem že povedala. Ta dež me nervira. Je pa dejstvo da vsaj diham lahko. Jutri grem spet k alergologu. Na neko plučno funkcijo al ne vem kaj. . Grem se k mojmu stiskat. Lepo spite!